Home » Software » Παιχνίδια » FIFA 23 Για 6 Λεπτά Του Ευρώ, Pay-To-Win Diablo 4, Συγχώνευση Λογαριασμών Overwatch 2
GamingSteps#20220820 - FIFA 23 Για 6 Λεπτά Του Ευρώ, Pay-To-Win Diablo 4, Συγχώνευση Λογαριασμών Overwatch 2

FIFA 23 Για 6 Λεπτά Του Ευρώ, Pay-To-Win Diablo 4, Συγχώνευση Λογαριασμών Overwatch 2

Η Blizzard δημοσίευσε μία σελίδα που περιέχει πληθώρα ερωτήσεων και τις σχετικές απαντήσεις γύρω από τη συγχώνευση των λογαριασμών που διατηρούν οι παίκτες και το πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός προόδου και αντικειμένων στο Overwatch 2. Η EA καταχώρησε στο Epic Games Store Ινδίας την Ultimate Edition του FIFA 23 στην τιμή των 4,8 ρουπιών Ινδίας ή περίπου 6 λεπτών του ευρώ. Η διευθυντής προϊόντος του Diablo 4 σχολίασε το σύστημα δημιουργίας εσόδων που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία στον επερχόμενο τίτλο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όσα πρέπει να ξέρουμε για τη συγχώνευση λογαριασμών στο Overwatch 2

Μόλις κυκλοφορήσει το Overwatch 2, στις 4 Οκτωβρίου του 2022, θα αντικαταστήσει τον αρχικό τίτλο του FPS παιχνιδιού και θα υποστηρίζει cross-play και συγχρονισμό προόδου μεταξύ των πλατφορμών όπου θα είναι διαθέσιμο.

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η Blizzard δημοσίευσε μία σελίδα η οποία περιέχει πληθώρα ερωτήσεων, και τις σχετικές απαντήσεις, γύρω από τη συγχώνευση των λογαριασμών που διατηρούν οι παίκτες και το πώς λειτουργεί ο συγχρονισμός προόδου και αντικειμένων.

Αρχικά, για να μπορέσει κάποιος να παίξει το Overwatch 2 σε πολλαπλές πλατφόρμες, πρέπει να διαθέτει έναν λογαριασμό Battle.net. Έπειτα, πρέπει να μπει στο προφίλ του μέσω browser και να συνδέσει στον κύριο λογαριασμό όλους τους λογαριασμούς που έχει στις άλλες πλατφόρμες.

GamingSteps#20220820 - FIFA 23 Για 6 Λεπτά Του Ευρώ, Pay-To-Win Diablo 4, Συγχώνευση Λογαριασμών Overwatch 2

Στη συνέχεια, κατά την πρώτη σύνδεση που θα πραγματοποιήσει στο παιχνίδι, από κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά, θα κληθεί να επιλέξει τον λογαριασμό του οποίου θέλει να διατηρήσει την πρόοδο και τα αντικείμενα, ώστε να γίνει συγχώνευση των δύο λογαριασμών σε έναν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Η Blizzard αναφέρει ότι η επιλογή κύριου λογαριασμού είναι αμετάκλητη. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να διατηρήσουν μόνο έναν λογαριασμό ανά πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει πως εάν κάποιος έχει δύο λογαριασμούς στο Overwatch για PC θα πρέπει να επιλέξει και να κρατήσει μόνο τον έναν.

Τέλος, στον νέο ενιαίο λογαριασμό που θα δημιουργήσει ο παίκτης για το Overwatch 2 θα μεταφερθούν η πρόοδος, τα στατιστικά, και η κατάταξη του, τα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως skin και emotes, και τα preset. Επίσης, τα Overwatch League tokens που έχει αγοράσει ο παίκτης στο Nintendo Switch δεν θα μεταφερθούν.

Η EA πούλησε το FIFA 23 Ultimate Edition για 6 λεπτά του ευρώ

Η EA καταχώρησε στο Epic Games Store Ινδίας την Ultimate Edition του FIFA 23 στην τιμή των 4,8 ρουπιών Ινδίας ή περίπου 6 λεπτών του ευρώ. Η πραγματική αξία αυτής της έκδοσης είναι 4.799 ρουπίες Ινδίας ή περίπου 89,99 ευρώ. Οπότε, φαινομενικά, η γνωστή εταιρεία πούλησε το παιχνίδι με “έκπτωση” η οποία άγγιζε οριακά το 100%.

Αν και η δημιουργός και εκδότης του παιχνιδιού ποδοσφαίρου διόρθωσε σχετικά γρήγορα το σφάλμα, ορισμένοι χρήστες πρόλαβαν και αγόρασαν τον συγκεκριμένο τίτλο στην εξαιρετικά προνομιακή τιμή.

Η EA επικοινώνησε με τους εν λόγω χρήστες μέσω email και τους ενημέρωσε ότι δεν αποτελεί δική τους ευθύνη η αγορά του FIFA 23 προς 6 λεπτά του ευρώ, αλλά είναι αποτέλεσμα δικού της λάθους, γι' αυτό και δεν επιθυμεί την καταβολή της κανονικής αξίας του τίτλου.

Το Diablo 4 δεν θα είναι pay-to-win και θα έχει Season Pass

Μέσω μιας εκτενούς δημοσίευσης, η διευθυντής προϊόντος του Diablo 4, Kegan Clark, σχολίασε το σύστημα δημιουργίας εσόδων που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία στον επερχόμενο τίτλο και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι pay-to-win, όπως το Immortal.

Σύμφωνα με την Clark, το κατάστημα του παιχνιδιού θα προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να αγοράσουν μόνο ένα πράγμα, διακοσμητικές ενισχύσεις για τον χαρακτήρα τους, οι οποίες δεν θα προσφέρουν κανένα πλεονέκτημα στη μάχη.

Επιπλέον, θα υπάρχει Season Pass με δύο διαφορετικές βαθμίδες, τη δωρεάν και την επί πληρωμή, η οποία θα προσφέρει κάποιες επιπλέον διακοσμητικές ενισχύσεις και μικρές ποσότητες από το νόμισμα του παιχνιδιού.

Η δωρεάν βαθμίδα θα παρέχει στους παίκτες πραγματικές ενισχύσεις που θα κάνουν τη διαδικασία ανόδου επιπέδων πιο ομαλή, ώστε όλοι οι παίκτες να κινούνται σχεδόν στα ίδια επίπεδα.

Επίσης, η Clark τόνισε ότι οι παίκτες δεν θα μπορούν να ξεκλειδώσουν αυτές τις ενισχύσεις πιο γρήγορα ξοδεύοντας πραγματικά ή εικονικά χρήματα.

Τέλος, η Blizzard είχε αναφέρει ότι το Diablo 4 θα είναι ένας κλασικός τίτλος τον οποίο οι παίκτες πληρώνουν μία φορά και με τα χρήματα αυτά λαμβάνουν όλο το περιεχόμενο του. Ωστόσο, η Clark έκανε ξεκάθαρο ότι η εταιρεία θα προσθέτει περιοδικό περιεχόμενο.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 21 με 27 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220820 - FIFA 23 Για 6 Λεπτά Του Ευρώ, Pay-To-Win Diablo 4, Συγχώνευση Λογαριασμών Overwatch 2

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 21 και 27 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

23 Αυγούστου

  • Are You Smarter Than A 5th Grader? – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Midnight Fight Express – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Saints Row – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Yars: Recharged – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, Google Stadia, και Atari VCS

24 Αυγούστου

  • Islets – σε Xbox One, Nintendo Switch, και PC

25 Αυγούστου

  • SD Gundam Battle Alliance – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Idol Manager – στο Nintendo Switch
  • F1 Manager 2022 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • I Was A Teenage Exocolonist – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Monster Outbreak – στο Nintendo Switch
  • Alice’s Warped Wonderland: REcollection – στο Nintendo Switch
  • Haak – σε Nintendo Switch και PC
  • The Bridge Curse: Road to Salvation – σε PC

26 Αυγούστου

  • Pac-Man World Re-PAC – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Soul Hackers 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Brok the InvestiGator – σε PC
  • The Company Man – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Fallen Legion Revenants – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Fallen Legion: Rise to Glory – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tactical Combat Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 27 Αυγούστου του 2022 το Tactical Combat Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 267,24€, και κοστίζει μόνο 14,70€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Verdun”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,80€ παίρνουμε επιπλέον το “Intruder”, το “Brigador Deluxe Edition”, το “Call to Arms – Basic Edition”, το “Perfect Heist 2”, και το “Sniper Elite V2 Remastered”.

Τέλος, αν δώσουμε από 14,70€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Call to Arms – Gates of Hell: Ostfront”, το “Sniper Elite 4: Deluxe Edition”, και το “Sniper Elite 4 – Season Pass”.

Resident Evil Decades of Horror

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 25 Αυγούστου του 2022 το Resident Evil Decades of Horror. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 273,52€, και κοστίζει μόνο 29,41€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Resident Evil Revelations 2 Episode 1”, το “Resident Evil”, και το “Resident Evil Revelations”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,80€ παίρνουμε επιπλέον το “Resident Evil 6”, το “Resident Evil 5 Gold Edition”, και το “Resident Evil 0”.

Τέλος, αν δώσουμε από 29,41€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Resident Evil 3”, το “Resident Evil 2”, το “Resident Evil 7 Biohazard”, το “Resident Evil 4”, και κουπόνι για να αγοράσουμε το “Resident Evil Village” 50% φθηνότερα από το Humble Bundle.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko's Choice
  • Aspire: Ina's Tale
  • What Lies in the Multiverse
  • Death Road to Canada
  • Ship Graveyard Simulator
  • The Evil Within
  • Farmer's Life
  • Aquarium Designer
  • Children of Morta
  • Horror Story: Hallowseed
  • Frostpunk
  • Agents of Mayhem
  • Moonlighter
  • Samorost 3
  • Relicta
  • Machinarium

Build Your Own Fanatical Favorites Bundle

Με το Build Your Own Fanatical Favorites Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια τα οποία επέλεγε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Build Your Own Fanatical Favorites Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Graveyard Keeper
  • Lethal League Blaze
  • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
  • Barotrauma
  • Streamer Life Simulator
  • Door Kickers Double Pack
  • while True: learn()
  • Crumble
  • Constructor Plus
  • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
  • Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure
  • Unrailed!
  • Dead Island Definitive Edition
  • Buddy Simulator 1984
  • Praetorians – HD Remaster
  • Asterix & Obelix XXL: Romastered
  • Partisans 1941
  • WARBORN
  • Tropico 5 – Complete Collection

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

  • Enter the Gungeon: – 67% φθηνότερο έως τις 25 Αυγούστου
  • Descenders: – 65% φθηνότερο έως τις 22 Αυγούστου
  • Sunshine Heavy Industries: – 40% φθηνότερο έως τις 24 Αυγούστου
  • Super Mombo Quest: – 50% φθηνότερο έως τις 21 Αυγούστου
  • Hourglass: – 60% φθηνότερο έως τις 1 Σεπτεμβρίου
  • Let's Build a Zoo: – 35% φθηνότερο έως τις 22 Αυγούστου
  • Cosmo's Quickstop: – 50% φθηνότερο έως τις 25 Αυγούστου
  • DOOM 3: – 60% φθηνότερο έως τις 30 Αυγούστου
  • Necrosmith: – 13% φθηνότερο έως τις 25 Αυγούστου
  • Police Simulator: Patrol Officers: – 25% φθηνότερο έως τις 22 Αυγούστου

Δωρεάν το DOOM 64 και το Rumbleverse – Boom Boxer Content Pack

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το DOOM 64 και το Rumbleverse – Boom Boxer Content Pack.

Το πρώτο είναι η remaster έκδοση του DOOM 64 που κυκλοφόρησε το 2020 και το δεύτερο είναι ένα πακέτο αντικειμένων και ενισχύσεων για το free-to-play παιχνίδι Rumbleverse.

Για να πάρουμε δωρεάν το DOOM 64 και το Rumbleverse – Boom Boxer Content Pack, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα αντικείμενα στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps