Home » Market News » Η TeamViewer και η Siemens καινοτομούν στον τομέα διαχείρισης του κύκλου ζωής προϊόντων με λύσεις Augmented και Mixed Reality

Η TeamViewer και η Siemens καινοτομούν στον τομέα διαχείρισης του κύκλου ζωής προϊόντων με λύσεις Augmented και Mixed Reality

Η TeamViewer, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα στρατηγική συνεργασία με τη Siemens Digital Industries Software για να φέρει τη δύναμη της εταιρικής πλατφόρμας AR Frontline της TeamViewer στο λογισμικό Teamcenter® της Siemens, μια κορυφαία λύση διαχείρισης του κύκλου ζωής προϊόντων (PLM) από το χαρτοφυλάκιο της Siemens Xcelerator.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στους πελάτες της Siemens παγκοσμίως να βελτιώσουν τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων τους με βάση καθηλωτικές εμπειρίες με διαδραστικό, 3D περιεχόμενο που συνδέεται με το ψηφιακό δίδυμο ενός προϊόντος.

Τα 3D μοντέλα των προϊόντων μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν, επιτρέποντας περισσότερες ομάδες σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος να συνεργαστούν και έτσι να φτάσουν σε πιο ενημερωμένες αποφάσεις για τα προϊόντα και την καινοτομία.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Siemens στον τομέα της PLM και βοηθούμε τους πελάτες της να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της διαδικασίας. Αυτή η στρατηγική συνεργασία υπογραμμίζει για άλλη μια φορά την ηγετική μας θέση σε τεχνολογίες αιχμής όπως η επαυξημένη (AR) και η μικτή (MR) πραγματικότητα και τη σχετικότητα μας στο παγκόσμιο τεχνολογικό οικοσύστημα, το οποίο αποτελεί σημαντικό μοχλό για την αναπτυσσόμενη επιχειρηματική μας δραστηριότητα», δήλωσε ο Oliver Steil, Διευθύνων Σύμβουλος της TeamViewer.

«Το να παρέχουμε στους πελάτες μας πλούσιες, καθηλωτικές εμπειρίες είναι το κλειδί για τη διεύρυνση της υιοθέτησης του εκτελέσιμου ψηφιακού δίδυμου. Η συνεργασία μας με την TeamViewer φέρνει έναν άλλο τρόπο για την κοινότητα των σχεδιαστών, των μηχανικών και των διευθυντών μας να αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα των προϊόντων τους χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη διαδραστική τεχνολογία μικτής πραγματικότητας», δήλωσε ο Tony Hemmelgarn, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Siemens Digital Industries Software.

Η χωρική μονάδα στην εταιρική πλατφόρμα AR Frontline της TeamViewer δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους που φορούν έξυπνα γυαλιά μικτής πραγματικότητας, όπως το Microsoft HoloLens, να εκτελούν εργασίες με πιο διαισθητικό, διαδραστικό τρόπο, παρέχοντάς τους ψηφιακές πληροφορίες, 3D στοιχεία και περιεχόμενο πολυμέσων σε περιβάλλον επαυξημένης ή μικτής πραγματικότητας. Εικονικές πληροφορίες ή ολογράμματα τοποθετούνται πάνω από αντικείμενα στον πραγματικό κόσμο για να εμπλουτίσουν την πραγματικότητα κάθε υπαλλήλου με στόχο την οπτική καθοδήγηση της διαδικασίας. Χάρη στο ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας χωρίς κώδικα, αυτοί που εκτελούν τις διεργασίες μπορούν εύκολα να διαχειριστούν και να ενημερώσουν τις υποκείμενες ροές εργασίας χωρίς να συμπεριλάβουν το τμήμα IT, για παράδειγμα να δημιουργήσουν ψηφιακά δίδυμα από δεδομένα μοντέλου CAD.

Με την προσθήκη της μονάδας της πλατφόρμας Frontline της TeamViewer στο Teamcenter® της Siemens, οι οργανισμοί μπορούν να αξιοποιήσουν την υπάρχουσα επένδυσή τους σε CAD και PLM για αυξημένη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και ποιότητα διεργασιών σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος και σε υπηρεσίες aftermarket και συντήρησης. Επιτρέπει τη δημιουργία περιεχομένου AR με βάση πληροφορίες PLM χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Η λύση αναμένεται να είναι διαθέσιμη εντός του έτους.

Σχετικά με την TeamViewer

Η TeamViewer είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας για απομακρυσμένη πρόσβαση, έλεγχο, διαχείριση, παρακολούθηση και επισκευή συσκευών κάθε είδους – από φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μέχρι βιομηχανικές μηχανές και ρομπότ. Αν και η TeamViewer είναι δωρεάν για ιδιωτική χρήση, έχει περισσότερους από 625.000 συνδρομητές και επιτρέπει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και από όλους τους κλάδους να ψηφιοποιήσουν τις κρίσιμες για την επιχείρησή τους διαδικασίες μέσω απρόσκοπτης συνδεσιμότητας. Στο πλαίσιο των παγκόσμιων μεγάλων τάσεων, όπως ο πολλαπλασιασμός συσκευών, η αυτοματοποίηση και οι νέες εργασίες, η TeamViewer διαμορφώνει προληπτικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συνεχώς καινοτομεί στους τομείς της Επαυξημένης Πραγματικότητας, του IoT και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2005, το λογισμικό της TeamViewer έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη της Γερμανίας και απασχολεί περίπου 1.500 άτομα παγκοσμίως. Το 2021, η TeamViewer πέτυχε χρεώσεις 548 εκατομμυρίων ευρώ. Η TeamViewer AG (TMV) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και ανήκει στο MDAX. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.teamviewer.com.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 77MM
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps