Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Ανανέωση PCsteps.shop & Παρουσίαση Σύνθεσης "Creator PC - Lvl 1"
featured Image shop

Ανανέωση PCsteps.shop & Παρουσίαση Σύνθεσης “Creator PC – Lvl 1”

Το PCsteps.shop ανανεώνεται! Στον ξεχωριστό αυτόν οδηγό θα δούμε την νέα εμφάνιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, το οποίο πλέον έχει ένα καινούριο design και πολλές μικρές και μεγάλες πινελιές που τραβάνε την προσοχή και θα προσφέρουν μία ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες μας. Επίσης, θα παρουσιάσουμε μία νέα σύνθεση PCsteps, την οποία έχουμε δημιουργήσει εμείς ύστερα από εμπειρία χρόνων, ώστε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του νέου σας συστήματος.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το e-shop μας αλλάζει εμφάνιση!

Ύστερα από 1,5 χρόνο λειτουργίας, το e-shop μας αλλάζει εμφάνιση, με ένα νέο και σύγχρονο design, καλύτερη λειτουργικότητα, και λαμπερά χρώματα. Μπορούμε να μπούμε εδώ για να το επισκεφτούμε.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι πλέον το κατάστημα μας θα εμπορεύεται έναν μικρότερο αριθμό προϊόντων σε σχέση με πριν, και συγκεκριμένα τις συνθέσεις PCsteps μαζί με την υπηρεσία Steps To Your New PC, μερικά επιλεγμένα περιφερειακά για να μπορείτε να συνοδεύσετε τη custom σύνθεση σας, και το merchandise μας.

Home

Όπως μπορούμε να δούμε, η αρχική του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ανανεώθηκε και έγινε πιο σύγχρονη και φιλική προς τον τελικό χρήστη. Ο χαρακτηριστικός συνδυασμός κίτρινου – μαύρου του PCsteps διατηρήθηκε στην πάνω και κάτω πλευρά της σελίδας, ενώ δεν υπάρχουν πλέον τα κεντρικά κουτάκια με τις 5 μεγαλύτερες κατηγορίες προϊόντων και το dropdown μενού “Προϊόντα”.

Στην θέση τους δημιουργήθηκε ένα μικρότερο μενού με όλες τις κατηγορίες που έχουμε στο κατάστημα.

Επίσης, υπάρχουν μεγαλύτερα και πιο ευανάγνωστα κουμπιά για τα social μας, το τηλέφωνο επικοινωνίας, αλλά και την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Θα παρατηρήσουμε επίσης διάφορες αισθητικές προσθήκες, όπως το κινούμενο κουτί της σύνθεσης Creator PC – Lvl 2, την οποία έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά εδώ, με έναν συνδυασμό όμορφων χρωμάτων στο background.

Τέλος, φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την κεντρική σελίδα ένα αφιέρωμα για όλες τις συνθέσεις που έχουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μαζί με τον τρόπο που δημιουργούμε τις συνθέσεις αυτές και την ξεχωριστή υπηρεσία “Steps To Your New PC”.

Custom Συνθέσεις PCsteps

Εδώ θα βρούμε παλιές αλλά και νέες συνθέσεις PCsteps, για κάθε χρήση και κατηγορία τιμής.

Εάν επιλέξουμε μία σύνθεση και σύρουμε με το ποντίκι μας προς τα κάτω, θα παρατηρήσουμε μία διαφορετική αναπαράσταση της περιγραφής του εσωτερικού μιας σύνθεσης. Αφήνοντας το ποντίκι πάνω σε κάποιο λευκό κυκλάκι, βλέπουμε να μας εμφανίζεται το κομμάτι που περιέχει η σύνθεση, ανάλογα το σημείο που επιλέξαμε.

Επίσης, προχωρώντας λίγο πιο κάτω, βλέπουμε τα διάφορα benchmarks της εκάστοτε σύνθεσης με όλα τα επιμέρους σκορ.

Αν τώρα κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τις έτοιμες συνθέσεις μας, τότε μπορεί να προχωρήσει με την αγορά της υπηρεσίας “Steps To Your New PC“, ώστε η ομάδα του PCsteps να του δημιουργήσει μία νέα σύνθεση από την αρχή.


Η όλη διαδικασία έχει ως εξής. Αρχικά, προχωράμε σε εξόφληση της υπηρεσίας, είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με πληρωμή με κάρτα, και στη συνέχεια σας στέλνουμε ένα link με μία φόρμα Google. Η φόρμα αυτή έχει ερωτήσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί συγκεκριμένα για να μάθουμε όλες τις προτιμήσεις σας.

Στη συνέχεια, με βάση τις απαντήσεις που βλέπουμε, προχωρούμε στην δημιουργία μίας σύνθεσης με γνώμονα πάντα την εύρεση VFM hardware σε όσο το δυνατόν πιο προσιτή τιμή.

Έπειτα, σας την αποστέλλουμε στο email σας, και εφόσον συμφωνείτε, προχωρούμε στην εξόφλησή της. Εδώ να σημειώσουμε ότι το αρχικό κόστος της υπηρεσίας, το οποίο είναι στα 25€, θα αφαιρεθεί από το τελικό ποσό. Η αποστολή της συναρμολογημένης σύνθεσης γίνεται μέσα σε 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.

Περιφερειακά

Στην κατηγορία “Περιφερειακά” θα βρούμε πληκτρολόγια, ποντίκια, και headsets από την Zeroground, τα οποία έχουν ποιοτική κατασκευή και όμορφο σχεδιασμό.

Merch

Μόνο στο PCsteps.shop μπορείτε να βρείτε τα μοναδικά t-shirt μας, μάσκες, αλλά και καπέλα, που είναι το νέο μας προϊόν, για να προστατευτούμε από τον ήλιο.

Διαθέτουμε πέντε t-shirt με διαφορετικά σχέδια σε μεγέθη Small, Medium, Large, και Extra large. Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι εκπτώσεις στα μπλουζάκια και στην μάσκα.

Παρουσίαση Creator PC – Lvl 1

Στον μηνιαίο οδηγό αγοράς υπολογιστή του PCsteps μπορούμε να δούμε τις καλύτερες επιλογές με έτοιμα PC builds για κάθε χρήση, από 399 έως 17.587 ευρώ. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναλύσουμε την σύνθεση Creator PC – Lvl 1, την οποία μπορούμε να βρούμε εδώ στα 649 ευρώ, χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών και συναρμολόγησης, ετοιμοπαράδοτη.

Πάμε να δούμε κομμάτι-κομμάτι όλο το hardware της σύνθεσης αυτής.

Επεξεργαστής

Αρχικά, για τον επεξεργαστή της σύνθεσης επιλέξαμε τον AMD Ryzen 5 5600G. Ο 5600G είναι ένας επεξεργαστής με 6 πυρήνες και 12 threads, βασική συχνότητα στα 3,9GHz με δυνατότητα να φτάσει έως τα 4,3GHz και έχει ενσωματωμένα γραφικά.

Για ένα σύστημα που προορίζεται για εργασίες γραφείου όπως ελαφρύ video editing, Photoshop, κλπ, ο επεξεργαστής μας είναι αρκετός να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση σε αυτό το εύρος τιμών. Αφήσαμε την ψύκτρα της AMD, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να κινηθούμε σε aftermarket ψύκτρα. Είναι αρκετή για να ψύξει τον 5600G.

Κάρτα γραφικών

Το συγκεκριμένο PC δεν διαθέτει ξεχωριστή κάρτα γραφικών, αλλά στηρίζεται στα ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon Vega 7 του 5600G. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε χρήση θελήσουμε, από ελαφρύ editing, παιχνίδια σε browsers, μέχρι και σε παιχνίδια, όπως League of Legends, CS:GO, Valorant, FIFA, Fortnite, σε 1080p με υψηλά ή μέτρια settings, αναλόγως το παιχνίδι.

Μνήμη RAM

Στο σύστημα προσθέσαμε το σετ μνημών που κρίναμε ότι χρειάζεται κάποιο build για επαγγελματίες, δηλαδή 2x8GB μνήμες στα 3200MHz.

Μητρική κάρτα

Όλο το hardware της σύνθεσης μας πατάει πάνω στην ποιοτική μητρική της MSI Gaming Plus Max με chipset B450, με όλες τις απαραίτητες εξόδους που χρειάζεται ένα σύστημα για την χρήση που προορίζεται.

Αποθηκευτικός χώρος

Το σύστημα διαθέτει έναν M.2 NVMe 500GB δίσκο για τον κυρίως αποθηκευτικό χώρο, τον Samsung 980, ο οποίος είναι γρήγορος και ευρύχωρος για να εγκαταστήσουμε το λειτουργικό σύστημα, και τις επιπλέον εφαρμογές που χρειαζόμαστε για τις εργασίες μας. Για να αποθηκεύουμε διάφορα αρχεία, όπως ταινίες, σειρές, μουσική, κλπ, τοποθετήσαμε τον HDD Seagate Barracuda με 1TB χωρητικότητα.

Τροφοδοσία

Γνώμονας στην επιλογή του τροφοδοτικού για εμάς στο PCsteps είναι πάντοτε η ποιότητα και η αξιοπιστία, και όχι η χαμηλή τιμή ή τα πολλά Watt. Έτσι, για τη σύνθεσή μας, χρησιμοποιήσαμε το Be Quiet System Power 9 στα 600W με πιστοποίηση 80 Plus Bronze, το οποίο είναι υπεραρκετό για το σύστημα, και μας επιτρέπει να προσθέσουμε οτιδήποτε άλλο θελήσουμε στο μέλλον.

Η Corsair διαθέτει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με εγγυημένα αποτελέσματα, και τα προτιμούμε συχνά στις συνθέσεις μας.

Κουτί

Τέλος, η σύνθεση μας στεγάζεται στο ευρύχωρο κουτί H510 της NZXT, χρώματος μαύρο. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα κουτιά της NZXT. Η θέση του τροφοδοτικού είναι στο κάτω μέρος του κουτιού, και είναι αποκλεισμένο από τα υπόλοιπα μέρη του, όπως συνηθίζεται.

Το μέγεθος του είναι Midi, διαθέτει πλαϊνό παράθυρο tempered glass για να είναι ορατό το εσωτερικό του, και έρχεται με δύο εγκατεστημένα ανεμιστηράκια, ένα πίσω και ένα πάνω.

OS & εγγύηση

Η σύνθεση αυτή, όπως και όλες όσες έχουμε δημιουργήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν διαθέτουν λειτουργικό σύστημα. Μπορείτε να προμηθευτείτε κλειδιά Windows, και όχι μόνο, εδώ. Επίσης, όλες οι συνθέσεις μας έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση.

Σας άρεσε η νέα εμφάνιση του e-shop μας?

Αν σας άρεσε η νέα εμφάνιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, και έχετε να προτείνετε επιπλέον ιδέες, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 77MM
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps