Home » Software » Παιχνίδια » Master League Στο eFootball, Dragon Age: Dreadwolf, Λυκάνθρωποι Στο The Sims 4
GamingSteps#20220604 - Master League Στο eFootball, Dragon Age: Dreadwolf, Λυκάνθρωποι Στο The Sims 4

Master League Στο eFootball, Dragon Age: Dreadwolf, Λυκάνθρωποι Στο The Sims 4

Η Konami ανακοίνωσε ότι το 2023 θα κυκλοφορήσει το Master League mode για το eFootball με τη μορφή επί πληρωμή DLC. Ο επόμενος Dragon Age τίτλος θα ονομάζεται Dreadwolf και θα έχει ως επίκεντρο τον Solas τον Dread Wolf, τον οποίο είχαμε δει στο Inquisition. Οι EA και Maxis ανακοίνωσαν το επόμενο DLC του The Sims 4, το οποίο ονομάζεται Werewolves.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Master League mode του eFootball θα είναι επί πληρωμή DLC

Η Konami μετέτρεψε τη γνωστή σειρά παιχνιδιών ποδοσφαίρου Pro Evolution σε free-to-play και στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 κυκλοφόρησε τον πρώτο δωρεάν τίτλο, ο οποίος ονομάζεται eFootball.

Το παιχνίδι είχε πολλά προβλήματα, γι' αυτό δέχθηκε πλήθος αρνητικών κριτικών από τους χρηστές του Steam. Ωστόσο, η εταιρεία διόρθωσε τα περισσότερα προβλήματα με την πρώτη τελική έκδοση του παιχνιδιού.

GamingSteps#20220604 - Master League Στο eFootball, Dragon Age: Dreadwolf, Λυκάνθρωποι Στο The Sims 4

Τώρα, η Konami ανακοίνωσε ότι το 2023 θα κυκλοφορήσει το Master League mode με τη μορφή DLC. Όσοι παίκτες επιθυμούν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο mode θα πρέπει να αγοράσουν το DLC, την τιμή του οποίου δεν αποκάλυψε η εταιρεία.

Επιπλέον, η δημιουργός και εκδότης του eFootball δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του 2022 και έως τη διάθεση του Master League θα κυκλοφορεί αρκετό δωρεάν περιεχόμενο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Dragon Age: Dreadwolf

Το 2018, η BioWare είχε ανακοινώσει την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου στη σειρά παιχνιδιών Dragon Age. Τέσσερα χρόνια μετά, η δημιουργός των γνωστών RPG αποκάλυψε το όνομά του παιχνιδιού και λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ο επόμενος Dragon Age τίτλος θα ονομάζεται Dreadwolf και θα έχει ως επίκεντρο τον Solas τον Dread Wolf, τον οποίο είχαμε δει στο Inquisition. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει ότι για να παίξει κάποιος τον επερχόμενο τίτλο, δεν χρειάζεται να έχει γνώση των υπολοίπων παιχνιδιών της σειράς.

Η ύπαρξη του Solas δημιουργεί αμέτρητες πιθανότητες για το πού μπορεί να καταλήξει το μονοπάτι που θα ακολουθήσει ο παίκτης. Αυτό είναι δυνατό διότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι αρκετά αμφιλεγόμενος.

Κάποιοι λένε ότι ίσως είναι ένας αρχαίος θεός των ξωτικών, ενώ άλλοι διαφωνούν. Ορισμένοι αναφέρουν ότι είναι προδότης του λαού του ή ένας σωτήρας που τώρα επιδιώκει να τους σώσει εις βάρος του κόσμου μας.

Το μυστήριο συνεχίζει, καθώς τα κίνητρά του Solas είναι ανεξιχνίαστα και οι μέθοδοι του μερικές φορές αμφισβητήσιμες. Γι' αυτό, πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως θεϊκό απατεώνα και παίκτη σκοτεινών και επικίνδυνων παιχνιδιών.

Τέλος, η BioWare και η Electronic Arts, η οποία είναι η εκδότης των Dragon Age, δεν ανακοίνωσαν την ακριβή ημερομηνία διάθεσης του Dreadwolf. Ωστόσο, δήλωσαν ότι δεν θα βγει στην αγορά μέσα στο 2022.

Οι παίκτες του The Sims 4 αποκτούν τη δυνατότητα να ζουν σαν λυκάνθρωποι

Η EA και η Maxis, η εκδότης και η δημιουργός της σειράς παιχνιδιών προσομοίωσης The Sims, αντίστοιχα, είχαν προσθέσει λυκανθρώπους και βρυκόλακες στο The Sims 3.

Το The Sims 4 έχει ήδη βρυκόλακες και οι παίκτες ζητούσαν εδώ και χρόνια την προσθήκη των λυκανθρώπων. Επιτέλους, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν το επόμενο DLC του παιχνιδιού, το οποίο ονομάζεται Werewolves και μεταξύ άλλων θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργούν λυκανθρώπους sim.

Με το νέο πακέτο, οι παίκτες θα μπορούν να ζουν μία εν μέρει άγρια ζωή στη νέα πόλη Moonwood Mill, καθώς υπό συγκεκριμένες συνθήκες θα μεταμορφώνονται σε λύκοι και θα κυνηγούν σε αγέλες.

Η ζωή του λυκανθρώπου στο The Sims 4 δεν είναι εύκολη και απαιτεί οι παίκτες να δημιουργούν σχέσεις με άλλους όμοιους sim με τους οποίους θα πραγματοποιούν πολλές αποκρυφιστικές δραστηριότητες.

Το πακέτο Werewolves θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, θα κοστίζει 19,99€, και θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 5 με 11 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220604 - Master League Στο eFootball, Dragon Age: Dreadwolf, Λυκάνθρωποι Στο The Sims 4

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 5 και 11 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

6 Ιουνίου

  • The Elder Scrolls Online: High Isle – σε PC

7 Ιουνίου

  • SpellForce 3 Reforced – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

8 Ιουνίου

  • The Cycle: Frontier – σε PC
  • Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords – στο Nintendo Switch

9 Ιουνίου

  • Green Hell VR – στο Steam VR
  • Madshot – σε PC
  • Postal: Brain Damaged – σε PC
  • Pro Cycling Manager 2022 – σε PC
  • Tour de France 2022 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Even If Tempest – στο Nintendo Switch

10 Ιουνίου

  • Mario Strikers: Battle League – στο Nintendo Switch
  • The Quarry – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles – στο Nintendo Switch
  • Metal Max Xeno Reborn – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Cities: Skylines Colossal Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 15 Ιουνίου του 2022 το Cities: Skylines Colossal Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 240,37€, και κοστίζει μόνο 18,95€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Cities: Skylines”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,47€ παίρνουμε επιπλέον 4 DLC για το Cities: Skylines.

Αν πληρώσουμε από 14,21€ και πάνω, προσθέτουμε 9 επιπλέον πακέτα στη λίστα των DLC.

Τέλος, αν δώσουμε από 18,95€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω και 17 ακόμα DLC και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 20% φθηνότερο το Cities: Skylines DLC Bundle από το Humble Bundle.

Battles of Yore Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 8 Ιουνίου του 2022 το Battles of Yore Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 154,32€, και κοστίζει μόνο 11,93€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “CROSSBOW: Bloodnight” και το “Tyranny – Deluxe Edition”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,26€ παίρνουμε επιπλέον το “Plebby Quest: The Crusades” και το “Ember”.

Τέλος, αν δώσουμε από 11,93€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Pathfinder: Kingmaker Enhanced Plus Edition”, το “Pathfinder: Kingmaker – Royal Ascension DLC”, το “Pathfinder: Kingmaker – The Wildcards”, το “Gordian Quest”, και το “Field of Glory: Empires”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle

Με το Mystery Vault Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 7,95 ευρώ παίρνουμε τα κλειδιά 8 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Vault Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 16,49€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • River City Girls
  • The Mummy Demastered
  • Dishonored – Definitive Edition
  • A Musical Story
  • Barotrauma
  • Quest Hunter
  • Pile Up! Box by Box
  • HordeCore
  • Golf With Your Friends
  • Dead Island Definitive Edition
  • The Escapists 2
  • Partisans 1941
  • Biped
  • Supraland
  • Ancient Enemy

Epic Quests Mystery Bundle

Με το Epic Quests Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 3,39 ευρώ παίρνουμε τα κλειδιά 3 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Epic Quests Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Wolfenstein: The New Order στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Wolfenstein: The New Order”, μία FPS περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2014.

Για να πάρουμε δωρεάν το Wolfenstein: The New Order, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps