Home » Software » Παιχνίδια » Τέλος Το FIFA Για Την EA, Νέο Silent Hill, Επικό Demo Της Unreal Engine 5
GamingSteps#202205014 - Τέλος Το FIFA Για Την EA, Νέο Silent Hill, Επικό Demo Της Unreal Engine 5

Τέλος Το FIFA Για Την EA, Νέο Silent Hill, Επικό Demo Της Unreal Engine 5

Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα “FIFA” και πως τα επόμενα παιχνίδια ποδοσφαίρου που θα κυκλοφορήσει θα ονομάζονται “EA Sports FC”. Διέρρευσαν εικόνες οι οποίες αποκαλύπτουν στοιχεία για έναν νέο τίτλο στη σειρά παιχνιδιών τρόμου Silent Hill. Ένας γνωστός καλλιτέχνης ανάπτυξης περιβαλλόντων χρησιμοποίησε την Unreal Engine 5 για να δημιούργησε το πιο ρεαλιστικό εικονικό περιβάλλον που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τέλος το FIFA για την EA, η οποία θα κυκλοφορήσει το Sports FC

Τους τελευταίους μήνες, κυκλοφορούσαν φήμες οι οποίες έλεγαν ότι η EA θα εγκαταλείψει το franchise του FIFA και θα αναπτύξει ένα νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου, του οποίου το όνομα δεν θα έχει σχέση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Στις 10 Μαΐου, η εταιρεία παιχνιδιών επιβεβαίωσε τις φήμες ανακοινώνοντας ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα “FIFA” και πως τα επόμενα παιχνίδια ποδοσφαίρου που θα κυκλοφορήσει θα ονομάζονται “EA Sports FC”.

GamingSteps#202205014 - Τέλος Το FIFA Για Την EA, Νέο Silent Hill, Επικό Demo Της Unreal Engine 5

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της EA Sports, Cam Weber, το νέο παιχνίδι θα προσφέρει την ίδια εξαιρετική εμπειρία, τα ίδια modes, πρωταθλήματα, διοργανώσεις, ομάδες, και αθλητές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία παιχνιδιών έχει προχωρήσει κανονικά στην ανάπτυξη του FIFA 23, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022.

Επομένως, πριν τη μετάβαση στο EA Sports FC franchise, οι οπαδοί της γνωστής σειράς παιχνιδιών ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους έναν τελευταίο τίτλο FIFA.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της EA, η FIFA δημοσίευσε δική της δήλωση με την οποία θέλησε να ενημερώσει τους παίκτες ότι η διαδρομή των παιχνιδιών ποδοσφαίρου με το όνομα του οργανισμού δεν τελειώνει εδώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού, Gianni Infantino, μία νέα εταιρεία θα αναλάβει την ανάπτυξη και κυκλοφορία των μοναδικών αυθεντικών παιχνιδιών ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Infantino δήλωσε ότι τα FIFA 23, 24, 25, 26, και ούτω καθεξής, θα προσφέρουν πάντα την καλύτερη εμπειρία ποδοσφαίρου στους οπαδούς του ομαδικού αθλήματος.

Η EA είπε ότι θα δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για το Sports FC το καλοκαίρι του 2023. Από την άλλη, η FIFA ανακοίνωσε πως ο επόμενος τίτλος στη γνωστή σειρά παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει το 2024.

Το Silent Hill επιστρέφει και έχει ως θέμα δύο εγκαταλελειμμένα παιδιά

Οι οπαδοί των παιχνιδιών τρόμου Silent Hill περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια την κυκλοφορία ενός νέου τίτλου. Ωστόσο, παρά τις φήμες, η Konami επιμένει να διαψεύδει κάθε σχετική δημοσίευση και να απογοητεύει τους χρήστες.

Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι είδαν το φως της δημοσιότητας ορισμένα στοιχεία τα οποία δεν θα έπρεπε να διαρρεύσουν. Η εκδότης των γνωστών παιχνιδιών δεν στάθηκε απλά σε κάποια δημοσίευση διάψευσης, αλλά προχώρησε σε προειδοποίηση παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ένας χρήστης του Twitter με το όνομα “@AestheticGamer1” δημοσίευσε μερικές εικόνες οι οποίες ισχυρίστηκε ότι ανήκουν σε κάποιο επερχόμενο παιχνίδι Silent Hill. Το κοινό δέχθηκε τη δήλωση του ως έγκυρη, διότι στο παρελθόν έχει διαρρεύσει ποικίλες πληροφορίες για αρκετά παιχνίδια.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το tweet εξαφανίστηκε. Όσοι διέθεταν τον σύνδεσμο έβλεπαν μία ειδοποίηση που ανέφερε ότι έχει διαγραφεί, εξαιτίας αναφοράς που πραγματοποίησε κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων των εικόνων.

Επιπλέον, το Twitter κλείδωσε τον λογαριασμό του @AestheticGamer1 για λίγες ώρες, διότι δημοσίευσε περιεχόμενο το οποίο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Οι παραπάνω κινήσεις συμφωνούν με το γεγονός ότι η Konami ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κάποιο νέο Silent Hill παιχνίδι. Σύμφωνα με τον χρήστη, αυτός ο τίτλος θα αφορά την Anita και τη Maya, δύο εγκαταλελειμμένα παιδιά τα οποία έχει μαζί του ο πρωταγωνιστής.

GamingSteps#202205014 - Τέλος Το FIFA Για Την EA, Νέο Silent Hill, Επικό Demo Της Unreal Engine 5

Η μοναδική εικόνα που παραμένει δημοσιευμένη είναι η παραπάνω, διότι αποτελεί concept art βασισμένο σε παλαιότερες αναφορές. Ωστόσο, ο @AestheticGamer1 λέει πως το περιεχόμενό της είναι αρκετά ακριβές.

Επιπλέον, ο χρήστης σημειώνει ότι οι πληροφορίες που έχει στη διάθεση του δείχνουν πως οι εικόνες χρονολογούνται από το 2020 και τονίζει ότι το παιχνίδι έχει αλλάξει οπτικά από τότε.

Η Unreal Engine 5 επιτρέπει τη δημιουργία υπερβολικά ρεαλιστικών χώρων

Ένας γνωστός καλλιτέχνης ανάπτυξης περιβαλλόντων, με το όνομα Lorenzo Drago, χρησιμοποίησε την Unreal Engine 5 για να δημιούργησε ένα μικρό demo βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τον σταθμό τρένων TOYAMA της Ιαπωνίας.

Έως σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά εντυπωσιακά δείγματα των ικανοτήτων της Unreal Engine 5. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο εικονικό περιβάλλον, το οποίο είναι τόσο ρεαλιστικό.

Ο Drago εργάστηκε αρκετές ώρες στη δημιουργία αυτού του demo και έχει προσθέσει εντυπωσιακές λεπτομέρειες στον σταθμό. Παρακολουθώντας με προσοχή το βίντεο μπορούμε να δούμε καλώδια, σωληνώσεις, πίνακες ηλεκτρικού ρεύματος, ακόμη και καρφιά ή βίδες, όλα με τρισδιάστατη μορφή.

Ο δυναμικός φωτισμός και οι εξαιρετικές υφές προσθέτουν άλλη αίσθηση στην ατμόσφαιρα και αναβαθμίζει την εμπειρία του θεατή ή παίκτη.

Τέλος, ο Drago αναφέρει ότι έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η νέα μηχανή παιχνιδιού της Epic Games και το πόσο εύκολα μπορούν οι δημιουργοί να αναπτύσσουν σχεδόν τα πάντα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 15 με 21 Μαΐου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 15 και 21 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

17 Μαΐου

  • Umurangi Generation – σε Xbox One και Xbox Series X/S

19 Μαΐου

  • Deadcraft – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Endzone – A World Apart: Survivor Edition – σε PlayStation 4 και Xbox Series X/S
  • Vampire: The Masquerade – Swansong – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Deliver us the Moon – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Souldiers – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

20 Μαΐου

  • Cotton Fantasy – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • The Endless Summer – Search for Surf – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Dolmen – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Game Over, T1D

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 18 Μαΐου του 2022 το Game Over, T1D. Το πλήρες πακέτο περιέχει τίτλους αξίας 265,77€, και κοστίζει μόνο 11,08€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 11,08€ παίρνουμε τους ακόλουθους τίτλους:

  • The Walking Dead: Saints & Sinners
  • We Happy Few
  • Sam & Max Save the World
  • Observation
  • Super Meat Boy Forever
  • Pine
  • Bartlow's Dread Machine
  • Gauntlet™ Slayer Edition
  • Stories Untold
  • RAD
  • Super Meat Boy
  • Saturday Morning RPG

Jurassic World Evolution Complete Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 18 Μαΐου του 2022 το Jurassic World Evolution Complete Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 117,48€, και κοστίζει μόνο 9,93€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Jurassic World Evolution”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 6,18€ παίρνουμε επιπλέον 4 DLC για το παιχνίδι.

Τέλος, αν δώσουμε από 9,93€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, 4 ακόμα DLC για το παιχνίδι, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 50% φθηνότερο το “Jurassic World Evolution 2” από το Humble Bundle.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle

Με το Mystery Bounty Bundle  του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 7,95 ευρώ, παίρνουμε τα κλειδιά 8 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Vault Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,39€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,79€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Shores Unknown
  • while True: learn()
  • WARBORN
  • Crumble
  • Cultist Simulator
  • SPOOKWARE
  • Flashing Lights – Police Fire EMS
  • SCARF
  • MageQuit
  • 20XX
  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • Streamer Life Simulator
  • Aerial_Knight's Never Yield
  • Dead Island Definitive Edition
  • Painkiller Hell & Damnation
  • Unrailed!
  • Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
  • G.I. Joe: Operation Blackout

Guardian Bundle 7

Το Fanatical επέλεξε μερικά indie παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξουμε, σύμφωνα με τη σελίδα, και δημιούργησε το Guardian Bundle 7.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το Guardian Bundle 7, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Songs for a Hero – Definitive Edition
  • Inspector Waffles
  • Shieldmaiden: Remix Edition
  • Monsters' Den Chronicles
  • Sorry, James
  • Holy Potatoes! A Spy Story?!
  • Red Bow
  • The Deed II

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 63,32€ και εμείς μπορούμε να τα αποκτήσουμε προσφέροντας 3,29€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Redout: Enhanced Edition, το Prey, και το Jotun: Valhalla Edition

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες τρεις τίτλους, οι οποίοι είναι το Redout: Enhanced Edition, το Prey, και το Jotun: Valhalla Edition.

Το πρώτο είναι ένα παιχνίδι αγώνων που κυκλοφόρησε το 2016, το δεύτερο είναι ένα FPS που κυκλοφόρησε το 2017, και το τρίτο κυκλοφόρησε το 2015 και είναι μία περιπέτεια δράσης.

Για να πάρουμε δωρεάν το Redout: Enhanced Edition, το Prey, και το Jotun: Valhalla Edition, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps