Home » Software » Παιχνίδια » Το Battlefield 2042 Καταρρέει, Kingdom Hearts 4, Η Sojourn Του Overwatch 2
GamingSteps#20220416 - Το Battlefield 2042 Καταρρέει, Kingdom Hearts 4, Η Sojourn Του Overwatch 2

Το Battlefield 2042 Καταρρέει, Kingdom Hearts 4, Η Sojourn Του Overwatch 2

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Square Enix ανακοίνωσε το Kingdom Hearts 4 και το mobile παιχνίδι Kingdom Hearts Missing Link. Η EA θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο update, το οποίο θα λύσει πάνω από 400 προβλήματα του Battlefield 2042. Ωστόσο, η ζημιά που έχει γίνει είναι αρκετά σοβαρή και τα δεδομένα δείχνουν ότι το παιχνίδι ίσως δεν ανακάμψει ποτέ. Η πρώτη νέα ηρωίδα του Overwatch 2 είναι η Sojourn, μία γυναίκα καναδικής καταγωγής που διαθέτει όπλο ταχείας βολής, πυραύλους, ρευστή κίνηση, και αρκετά καλή άμυνα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Kingdom Hearts 4 μπορεί να έχει κόσμο βασισμένο στο Star Wars

Η Square Enix πραγματοποίησε ένα livestream, το οποίο αφορούσε τον εορτασμό της 20ης επετείου των παιχνιδιών Kingdom Hearts. Κατά τη διάρκεια του livestream, η εταιρεία ανακοίνωσε το Kingdom Hearts 4 και το mobile παιχνίδι Kingdom Hearts Missing Link.

Το βίντεο με την ανακοίνωση του KH4 επιβεβαιώνει την επιστροφή των Sora, Donald, και Goofy. Επίσης, αποκαλύπτει μία ολοκαίνουργια περιπέτεια, την οποία η εταιρεία χαρακτηρίζει ως “επική” και την έχει ονομάσει “Lost Master Arc”.

Επιπλέον, στο βίντεο βλέπουμε την Quadratum, μια νέα πόλη, η οποία βρίσκεται σε έναν πανέμορφο, ρεαλιστικό κόσμο. Σύμφωνα με τη Square Enix, αυτή η πόλη δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δει έως σήμερα στη σειρά Kingdom Hearts.

Το Kingdom Hearts 4 εισάγει ένα νέο χαρακτήρα, την Strelitzia. Επιπλέον, θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία των θαυμαστών της σειράς να επισκεφθούν το σύμπαν του Star Wars.

GamingSteps#20220416 - Το Battlefield 2042 Καταρρέει, Kingdom Hearts 4, Η Sojourn Του Overwatch 2

Σε ένα σημείο του βίντεο βλέπουμε ένα δάσος γεμάτο κόκκινα ξύλα, το οποίο θυμίζει το φεγγάρι του Έντορ από το Star Wars: Episode VI — Return of the Jedi.

Εκτός από το παραπάνω στοιχείο, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης σκηνής, παρατηρούμε στην πάνω δεξιά γωνία του βίντεο ένα στοιχείο το οποίο μοιάζει υπερβολικά με το πόδι των Imperial AT-ST.

Η Square Enix δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας ή τις πλατφόρμες διάθεσης του Kingdom Hearts 4. Επίσης, δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το Missing Link, εκτός από το ότι θα είναι διαθέσιμο σε Android και iOS και η closed beta θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Τα πολλά bug κατέστρεψαν το Battlefield 2042

Το 2021 κυκλοφόρησαν ορισμένοι μεγάλοι τίτλοι οι οποίοι δεν ικανοποίησαν τους χρήστες. Ο κύριος λόγος είναι ότι αυτά τα παιχνίδια δεν πρόσφεραν την ποιότητα που περίμεναν οι παίκτες.

Μετά την κυκλοφορία του, το eFootball 2022 έγινε το παιχνίδι με τη χειρότερη βαθμολογία στο Steam. Η Konami κυκλοφόρησε την έκδοση 1.0.0, η οποία διορθώνει πολλά από τα προβλήματα του παιχνιδιού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ποσοστό των θετικών κριτικών να αυξηθεί από το 12% στο 16% μέσα σε λίγες ημέρες. Επιπλέον, θετικές είναι οι 36 στις 100 κριτικές που έχουν αφήσει οι χρήστες τις τελευταίες 30 ημέρες.

Στις 19 Νοεμβρίου του 2021, κυκλοφόρησε το Battlefield 2042 και οι παίκτες βομβάρδισαν τη σελίδα του στο Steam με αρνητικές κριτικές. Αν και το παιχνίδι της EA είναι σε καλύτερη μοίρα από τον τίτλο της Konami, μόνο το 27% των κριτικών είναι θετικές.

Το ποσοστό αυτό φαίνεται ικανοποιητικό, ειδικά αν το συγκρίνουμε με εκείνο του eFootball. Ωστόσο, το πλήθος των δυσαρεστημένων χρηστών στο FPS είναι αισθητά μεγαλύτερο από αυτό του προσομοιωτή ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της Konami έχει λάβει 29.283 κριτικές και οι 24.577 είναι αρνητικές. Την ίδια στιγμή, το Battlefield 2042 έχει λάβει 101.929 κριτικές και από αυτές οι 100.110 είναι αρνητικές.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι είναι free-to-play. Γι' αυτό, θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει πολύ περισσότερες κριτικές, έναντι του δεύτερου που κοστίζει 59,99€.

Οι παίκτες που αφήνουν αρνητικές κριτικές αναφέρουν μία σειρά από bug, τα οποία αφορούν την ακρίβεια στη στόχευση, την πορεία των βλημάτων, τα οχήματα, και άλλα. Επιπλέον, τονίζουν την απουσία χαρακτηριστικών και τις κακές επιδόσεις του παιχνιδιού.

Η EA θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο update, το οποίο θα λύσει πάνω από 400 προβλήματα. Ωστόσο, η ζημιά που έχει γίνει είναι αρκετά σοβαρή και τα δεδομένα δείχνουν ότι το Battlefield 2042 ίσως δεν ανακάμψει ποτέ.

Στις 11 Απριλίου του 2022, το παιχνίδι σημείωσε αρνητικό ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών, για τα δεδομένα των τίτλων της σειράς. Συγκεκριμένα, οι ταυτόχρονα ενεργοί παίκτες ήταν 979, και το μέγιστο πλήθος των τελευταίων 24 ωρών ήταν 2.411 χρήστες.

Συγκριτικά, την ίδια ημέρα, το Battlefield 5 που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018 είχε 17.796 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες και το μέγιστο πλήθος των τελευταίων 24 ωρών ήταν 20.913 παίκτες.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη Sojourn του Overwatch 2

Η πρώτη νέα ηρωίδα του Overwatch 2 είναι η Sojourn, μία γυναίκα καναδικής καταγωγής που διαθέτει όπλο ταχείας βολής, πυραύλους, ρευστή κίνηση, και αρκετά καλή άμυνα.

Επιπλέον, η ηρωίδα έχει τη Disruptor Shot την οποία συνδυάζει με ένα άλμα ώθησης και με πλαγιολίσθηση για να εισβάλει με ασφάλεια και ταχύτητα στο κέντρο της ομάδας των αντιπάλων.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η Ultimate ικανότητα της Sojourn. Όταν ο παίκτης κάνει χρήση αυτής της ικανότητας, η ηρωίδα μένει σταθερή, υπερφορτίζει το όπλο της, και εξαπολύει ένα δυνατό κύμα το οποίο διαπερνά ταυτόχρονα πολλούς αντιπάλους.

Αναλυτικότερα, οι δύο βασικές βολές (Rail Gun) της Sojourn είναι η ταχεία ρίψη βλημάτων και η εκτόξευση αποθηκευμένης ενέργειας. Έπειτα, έχουμε την Ultimate ικανότητα (Overclock) και την δυνατότητα ολίσθησης (Power Slide), η οποία μπορεί να ακυρωθεί με ένα απλό άλμα.

Τέλος, η ηρωίδα μπορεί να ρίχνει μία ποσότητα ενέργειας (Disruptor Shot) η οποία επιβραδύνει και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην ακτίνα πρόσκρουσης.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 17 με 23 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220416 - Το Battlefield 2042 Καταρρέει, Kingdom Hearts 4, Η Sojourn Του Overwatch 2

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 17 και 23 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

19 Απριλίου

  • Winter Ember – σε PC

20 Απριλίου

  • Ember Knights – σε PC
  • Star Wars: The Force Unleashed – στο Nintendo Switch
  • Glover – σε PC

21 Απριλίου

  • Anuchard – σε Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Godlike Burger – σε PC
  • Lumote: The Mastermote Chronicles – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Trolley Problem, Inc – σε PC
  • Velone – σε PC
  • Teardown – σε PC
  • Terraformers – σε PC
  • Chernobylite: Enhanced Edition – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S

22 Απριλίου

  • Metal Tales: Overkill – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Winkeltje: The Little Shop – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Out of the Park Baseball 23 – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Complete Game Making Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 21 Απριλίου του 2022 το The Complete Game Making Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει τίτλους αξίας 670,16€, και κοστίζει μόνο 22,55€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “GameGuru”, το “GameGuru – Cemetery Pack”, το “GameGuru Mega Pack 1”, και το “GameGuru – Walled Garden Pack”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 19,70€ παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα:

  • AppGameKit Classic: Easy Game Development
  • AppGameKit Classic – Giant Asset Pack 1
  • GameGuru – Camping Pack
  • GameGuru – Tool Shed Pack
  • GameGuru – Buildings Pack
  • GameGuru Mega Pack 2
  • GameGuru – Death Valley Combat Pack

Τέλος, αν δώσουμε από 22,55€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα εξής:

  • AppGameKit Studio
  • AppGameKit Studio – MEGA Media Pack
  • AppGameKit Classic – VR
  • AppGameKit Classic – Visual Editor
  • GameGuru – Antiques In The Attic Pack
  • GameGuru – Construction Site Pack
  • GameGuru – Military Pack
  • AppGameKit Classic – Giant Asset Pack 2
  • AppGameKit Classic – 3D Asset Pack
  • GameGuru – Fantasy Pack
  • GameGuru – Medical Pack
  • GameGuru – Retro 80's Pack
  • GameGuru Mega Pack 3
  • GameGuru – Sci-Fi Mission to Mars Pack

Must-Play VR Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Μαΐου το Must-Play VR Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 159,96€, και κοστίζει μόνο 16,47€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Vanishing Realms”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,15€ παίρνουμε επιπλέον το “PowerBeatsVR”, το “Traffic Jams”, το “Down The Rabbit Hole”, και το “Propagation VR – Coop DLC”.

Τέλος, αν δώσουμε από 16,47€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, το “Vacation Simulator”, το “Pistol Whip”, το “Ragnarock”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 25% φθηνότερο το “After the Fall” από το Humble Bundle.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Bounty Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,35€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 16,49€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • WHAT THE GOLF?
  • Lost Words: Beyond the Page
  • Zengeon
  • Kingdom Rush Origins – Tower Defense
  • Space Crew: Legendary Edition
  • Buddy Simulator 1984
  • Override 2: Super Mech League
  • Constructor Plus
  • Dead Age 2
  • Dust to the End
  • Gigapocalypse
  • Asterix & Obelix XXL: Romastered
  • Ruin Raiders
  • Blood And Zombies
  • YOLKED – The Egg Game
  • The Big Con
  • Hedon Bloodrite
  • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION

Rogue Souls Bundle

Το Fanatical επέλεξε μερικά indie παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξουμε, σύμφωνα με τη σελίδα, και δημιούργησε το Rogue Souls Bundle.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το Rogue Souls Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Shattered – Tale of the Forgotten King
  • Intravenous
  • ELDERBORN
  • Rising Hell
  • Neverinth
  • Wayward Souls

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 86,14€ και εμείς μπορούμε να τα αποκτήσουμε προσφέροντας 8,72€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Insurmountable και το XCOM 2 στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Insurmountable και το XCOM 2.

Το πρώτο είναι μία turn-based παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2016, και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2021 και είναι ένα rogue-lite παιχνίδι στρατηγικής.

Για να πάρουμε δωρεάν το Insurmountable και το XCOM 2, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps