Home » Software » Οδεύοντας προς τη βιωσιμότητα - Οι Οθόνες Philips είναι πλέον πιστοποιημένες σύμφωνα με το TCO Certified, generation 9
Featured α3

Οδεύοντας προς τη βιωσιμότητα – Οι Οθόνες Philips είναι πλέον πιστοποιημένες σύμφωνα με το TCO Certified, generation 9

Άμστερνταμ, 14 Ιανουαρίου – Τον Δεκέμβριο, η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, απέκτησε την πιστοποίηση TCO Certified generation 9 για την γκάμα των εξαιρετικά βιώσιμων προϊόντων της. Ως ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που έλαβε την πιστοποίηση, η Philips Monitors διαθέτει 64 πιστοποιημένες οθόνες κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας, έναν αριθμό-ρεκόρ στην αγορά.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Συγκριτικά με τις προηγούμενες γενιές, η πιστοποίηση TCO Certified, generation 9, θεσπίζει αυστηρότερα και πιο ολοκληρωμένα κριτήρια σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος, και συμβάλλει στα επόμενα κρίσιμα βήματα για την εξέλιξη βιώσιμων προϊόντων πληροφορικής.

Πολύ περισσότερο από ένα οικολογικό σήμα

Όντας η κορυφαία πιστοποίηση βιωσιμότητας για προϊόντα πληροφορικής, η TCO Certified ανακαλύπτει προβλήματα και διασφαλίζει ότι ο κλάδος θα λάβει πιο βιώσιμα μέτρα. Περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα επικαιροποιημένων κριτηρίων, ανεξάρτητη επαλήθευση και ένα δομημένο σύστημα συνεχούς βελτίωσης που οδηγεί σε πραγματική και διαρκή αλλαγή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους.

Πιο εκτεταμένα περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής

Για να είναι κατάλληλα προς επιλογή για την πιστοποίηση TCO Certified, Generation 9, τα προϊόντα πρέπει να πληρούν ακόμη αυστηρότερα κριτήρια από την τελευταία πιστοποίηση σε διάφορες κατηγορίες, εξισορροπώντας την απόδοση του προϊόντος με την ενεργειακή απόδοση. Περισσότεροι από 40 νέοι Δείκτες Βιώσιμης Επίδοσης συγκεντρώνονται και επαληθεύονται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες του κλάδου.

Η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιωσιμότητα μπορεί να τονιστεί μόνο με την πάροδο του χρόνου, τόσο για τους κατασκευαστές όσο και για τους καταναλωτές. Από τη μία πλευρά, η TCO Certified είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τις εταιρίες να διατηρούν τις ευθύνες τους για το περιβάλλον και την κοινωνία. Από την άλλη πλευρά, δίνει επίσης τις επιλογές σε εκείνους τους καταναλωτές που καταβάλλουν συνειδητά προσπάθειες για τη φροντίδα του περιβάλλοντος να είναι σε θέση να επιλέγουν προϊόντα με την πιστοποίηση TCO Certified.

Η βιωσιμότητα στο επόμενο επίπεδο

Η Philips Monitors έχει υιοθετήσει ως προσέγγιση καθοδήγησης και στόχου τη βιωσιμότητα σε όλο τον κύκλο του προϊόντος. Όπως εγγυάται η πιστοποίηση TCO Certified, generation 9, οι οθόνες Philips παράγονται υπεύθυνα με γνώμονα το περιβάλλον και την ασφάλεια και διαθέτουν μια σειρά από τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον, οι οποίες κατασκευάζονται σε μια αλυσίδα εφοδιασμού όπου τα ζητήματα βιωσιμότητας και ηθικής αποτελούν προτεραιότητα.

Για παράδειγμα, δύο από τα βασικά πράσινα χαρακτηριστικά των οθονών Philips είναι εξοπλισμένα στα περισσότερα προϊόντα. Το PowerSensor εξοικονομεί έως και 70% ενέργεια μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης απουσιάζει, ενώ το LightSensor ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον. Μοντέλα όπως η Philips 242B1G και η Philips 272B1G, είναι δύο από τις πιο ενεργειακά αποδοτικές οθόνες στον κόσμο που παρέχουν ένα νέο επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στην παραγωγικότητα.

Η δύναμη του να δίνουμε πίσω / της επιστροφής

Η Philips Monitors εργάζεται ενεργά για μια διαφανή και ηθική διαδικασία. Εκτός από την ευαισθητοποίηση και τη βοήθεια των χρηστών να ελαχιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας και να κάνουν βιώσιμες επιλογές, οι οθόνες της Philips έχουν συμβάλει ενεργά στους ΣΒΑ (Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης) όπου μπορούμε να έχουμε το μεγαλύτερο αντίκτυπο, κάτι που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με την MMD

Η εταιρία MMD-Monitors & Displays Holding BV («MMD»), με έδρα την Ολλανδία και κεντρικά γραφεία στο Άμστερνταμ, ανήκει πλήρως στην TPV Technology Limited («TPV»), η οποία είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής οθονών και LCD TV παγκοσμίως. Η MMD-Monitors & Displays Holding B.V. (‘MMD’) εμπορεύεται και πωλεί αποκλειστικά οθόνες LCD Philips παγκοσμίως με άδεια εμπορικού σήματος από την Koninklijke Philips N.V.. Συνδυάζοντας την εταιρική υπόσχεση της Philips με την τεχνογνωσία της TPV στον τομέα των οθονών, η MMD χρησιμοποιεί μια γρήγορη και εστιασμένη προσέγγιση για την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων στην αγορά.

https://mmdmonitors.com

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Πάροχοι Ίντερνετ Όλα Όσα Γνωρίζουν Οι ISP Για Εμάς Και Τι Πρέπει Να Κάνουμε
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#222 - Κατέβασμα Βίντεο Από Site, Ανάκτηση Εικόνων Από Κάρτα Μνήμης, Σχόλια YouTube
QuickSteps
GamingSteps#202205014 - Τέλος Το FIFA Για Την EA, Νέο Silent Hill, Επικό Demo Της Unreal Engine 5
GamingSteps