Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Στοιχεία Συστήματος Android, Δεύτερη Γραμμή Εργασιών, Και Κλασικό Μενού Ήχου Windows 11
QuickSteps#205 - Στοιχεία Συστήματος Android, Δεύτερη Γραμμή Εργασιών Και Κλασικό Μενού Ήχου Windows 11

Στοιχεία Συστήματος Android, Δεύτερη Γραμμή Εργασιών, Και Κλασικό Μενού Ήχου Windows 11

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, διατηρούμε “ξύπνιο” τον υπολογιστή με το Caffeine, βλέπουμε αναλυτικά στοιχεία συστήματος σε κινητό Android, και επαναφέρουμε το κλασικό μενού ρυθμίσεων ήχου στα Windows 11. Επιπλέον, αυξάνουμε την παραγωγικότητα μας με ειδικό χρονόμετρο και προσθέτουμε συντομεύσεις στην “Αποστολή προς” και δεύτερη Γραμμή Εργασιών στα Windows 11. Προσθέτουμε βίντεο και ρυθμίζουμε την αναπαραγωγή τους στις Παρουσιάσεις Google.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Πώς διατηρώ “ξύπνιο” τον υπολογιστή με το Caffeine

Τα πλάνα ενέργειας των Windows επιτρέπουν να προγραμματίζουμε την αυτόματη αναστολή λειτουργίας του υπολογιστή μετά το πέρας ορισμένου χρονικού διαστήματος.

Αν δεν θέλουμε το λειτουργικό σύστημα να βάζει αυτόματα για “ύπνο” τον υπολογιστή, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε μόνιμα τη σχετική επιλογή, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφουμε στον ακόλουθο οδηγό.

Πώς Διαφέρει η Αδρανοποίηση και η Αναστολή Λειτουργίας στα Windows
Πώς Διαφέρει η Αδρανοποίηση και η Αναστολή Λειτουργίας στα Windows

Οι περισσότεροι από εμάς σβήνουμε εντελώς τον υπολογιστή όταν δεν τον χρειαζόμαστε. Όμως, εκτός από τον τερματισμό λειτουργίας, έχουμε και άλλες επιλογές, προκειμένου ο υπολογιστής…

Ωστόσο, με τη βοήθεια του δωρεάν εργαλείου Caffeine, μπορούμε να διατηρούμε “ξύπνιο” το σύστημα για όσο διάστημα επιθυμούμε. Αρχικά, κατεβάζουμε το πρόγραμμα από αυτήν την ιστοσελίδα, κάνοντας κλικ στο “Download”.

QuickSteps#205 - Στοιχεία Συστήματος Android, Δεύτερη Γραμμή Εργασιών Και Κλασικό Μενού Ήχου Windows 11

Έπειτα, αποσυμπιέζουμε το αρχείο “caffeine.zip”, ανοίγουμε τον φάκελο “caffeine”, και τρέχουμε το “caffeine64.exe” αν έχουμε εγκατεστημένα στον υπολογιστή 64-bit Windows, ή το “caffeine32.exe” αν τα Windows είναι 32-bit.

Τι διαφορές έχουν τα 32-bit με τα 64-bit Windows

Όλα τα σύγχρονα Windows είναι διαθέσιμα σε δύο παραλλαγές, στα 32-bit και τα 64-bit. Οι εκδόσεις αυτές κοστίζουν το ίδιο, αλλά η κατάλληλη επιλογή μπορεί…

Το πρόγραμμα θα τρέξει άμεσα και στην Περιοχή Ειδοποιήσεων θα δούμε ένα εικονίδιο το οποίο μοιάζει με γυάλινη κανάτα καφετιέρας.

Για να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε το εργαλείο, κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του και πατάμε το “Active”. Όταν έχει “✓” δίπλα στη λέξη είναι ενεργό, ενώ όταν δεν έχει είναι ανενεργό.

Επιπλέον, από τα μενού “Active for” και “Inactive for” μπορούμε να επιλέξουμε για πόση ώρα θέλουμε το Caffeine να είναι ενεργό ή ανενεργό, δηλαδή, για πόση ώρα να κρατάει “ξύπνιο” ή όχι τον υπολογιστή, αντίστοιχα.

Πώς προσθέτω συντομεύσεις στην “Αποστολή προς” στα Windows 11

Σε όλες τις εκδόσεις των Windows, το μενού στο δεξί κλικ παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα ρυθμίσεων, εργαλείων, λειτουργιών, και άλλα. Μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο μενού βρίσκουμε και την “Αποστολή προς” η οποία επιτρέπει να στέλνουμε αρχεία σε συσκευές, φακέλους, και τα λοιπά, με ένα κλικ.

Από προεπιλογή, τα Windows παρέχουν αρκετά περιορισμένες επιλογές στο μενού “Αποστολή προς”. Ωστόσο, μπορούμε αρκετά εύκολα να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες συντομεύσεις.

Αρχικά, πατάμε “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “shell:SendTo”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Ο φάκελος που θα ανοίξει περιέχει όλες τις συντομεύσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες στο μενού “Αποστολή προς”.

Για να προσθέσουμε μία νέα συντόμευση, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο του φακέλου και από τη “Δημιουργία” επιλέγουμε τη “Συντόμευση”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατάμε στην “Αναζήτηση”, εντοπίζουμε το πρόγραμμα ή τον φάκελο του οποίου τη συντόμευση θέλουμε να προσθέσουμε στο μενού “Αποστολή προς”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Έπειτα, πατάμε “Επόμενο”, πληκτρολογούμε το όνομα το οποίο επιθυμούμε να έχει η συντόμευση, και κάνουμε κλικ στο “Τέλος”.

Τα Windows δημιουργούν τη νέα συντόμευση, την εμφανίζουν στον φάκελο “SendTo”, και την προσθέτουν στο μενού “Αποστολή προς”.

Πώς προσθέτω δεύτερη Γραμμή Εργασιών στα Windows 11

Η Γραμμή Εργασιών είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά των Windows. Παρέχει πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες και στοιχεία του λειτουργικού, και βοηθά να εκτελούμε αρκετές εργασίες πιο γρήγορα.

Ωστόσο, η Microsoft άλλαξε αρκετά τον τρόπο λειτουργίας της Γραμμής Εργασιών στα Windows 11. Πλέον, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το πάχος της, ώστε να χωρούν περισσότερες συντομεύσεις, ούτε υπάρχει η δυνατότητα χρήσης μικρών εικονιδίων.

Βέβαια, μπορούμε να επαναφέρουμε στα Windows 11 όλα αυτά τα χρήσιμα και βολικά χαρακτηριστικά που είχαμε στα Windows 10, μέσω των tweaks που αναλύσαμε σε προηγούμενο οδηγό.

Featured Windows 11 Tips Χρήσιμες Κρυφές Ρυθμίσεις & Κόλπα, Επαναφορά Λειτουργιών Windows 10
Windows 11 Tips: Κρυφές Ρυθμίσεις & Κόλπα, Πώς Επαναφέρω Λειτουργίες Των Windows 10

Όσοι από εμάς κάναμε αναβάθμιση στα Windows 11, γνωρίζουμε ήδη τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις του λειτουργικού συστήματος. Σε μεγάλο βαθμό έχουν διατηρήσει πολλά χαρακτηριστικά…

Έτσι, εξαιτίας των παραπάνω αλλαγών, μπορεί συχνά η Γραμμή Εργασιών να γεμίζει και να μην χωράει άλλες συντομεύσεις. Έτσι, αντί να διευκολύνει την οποιαδήποτε εργασία, την κάνει πιο δύσκολη.

Ευτυχώς, με το δωρεάν πρόγραμμα Linkbar, μπορούμε να προσθέσουμε στα Windows 11 μία δεύτερη Γραμμή Εργασιών και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Αρχικά, μπαίνουμε σε αυτήν την ιστοσελίδα και πατάμε το “DOWNLOAD NOW”, για να κατεβάσουμε την εφαρμογή.

Στη συνέχεια, αποσυμπιέζουμε το αρχείο “Linkbar_1_6_9.zip”, ανοίγουμε τον φάκελο “Linkbar_1_6_9”, και τρέχουμε το “Linkbar64.exe” αν έχουμε εγκατεστημένα στον υπολογιστή 64-bit Windows ή το “Linkbar.exe” αν τα Windows είναι 32-bit.

Τι διαφορές έχουν τα 32-bit με τα 64-bit Windows

Όλα τα σύγχρονα Windows είναι διαθέσιμα σε δύο παραλλαγές, στα 32-bit και τα 64-bit. Οι εκδόσεις αυτές κοστίζουν το ίδιο, αλλά η κατάλληλη επιλογή μπορεί…

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, διαλέγουμε το “Μόνο για μένα”, πατάμε στις τρεις τελείες, εντοπίζουμε και επιλέγουμε τον φάκελο με το όνομα μας, και κάνουμε κλικ στη “Δημιουργία”.

Άμεσα, στο πάνω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί μία μπάρα. Για να προσθέσουμε μία νέα συντόμευση στη δεύτερη Γραμμή Εργασιών, κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε “Συντόμευση” από τη “Δημιουργία”.

Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε συντομεύσεις στη δεύτερη Γραμμή Εργασιών σύροντας σε αυτή φακέλους, συντομεύσεις εφαρμογών, αρχεία, και τα λοιπά.

Τέλος, για προσαρμόσουμε την εμφάνιση και τον τρόπος λειτουργίας της δεύτερης Γραμμής Εργασιών, κάνουμε δεξί κλικ και μπαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”.

Πώς επαναφέρω το κλασικό μενού ρυθμίσεων ήχου στα Windows 11

Μία από τις πιο δραστικές αλλαγές που πραγματοποίησε η Microsoft στα Windows 11, σε σχέση με τα Windows 10, είναι ότι αφαίρεσε το κλασικό μενού ρυθμίσεων που επιτρέπει να ρυθμίζουμε την ένταση του ήχου για κάθε εφαρμογή χωριστά.

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί προγραμματιστές οι οποίοι φροντίζουν να διορθώνουν τα λάθη που κάνει η Microsoft. Ένας προγραμματιστής δημιούργησε τη δωρεάν εφαρμογή “Classic Volume Mixer”, η οποία επαναφέρει το κλασικό μενού ρυθμίσεων ήχου στα Windows 11.

Αρχικά, μπαίνουμε σε αυτήν την ιστοσελίδα και κατεβάζουμε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο “ClassicVolumeMixer.exe”.

Στη συνέχεια, κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο που κατεβάσαμε και στην Περιοχή Ειδοποιήσεων θα δούμε ένα εικονίδιο μοιάζει με μεγάφωνο.

Για να ανοίξουμε το κλασικό μενού ρυθμίσεων ήχου, κάνουμε κλικ στο εικονίδιο του μεγάφωνου.

Αύξηση παραγωγικότητας με το ειδικό χρονόμετρο των Windows 11

Η τεχνική Pomodoro είναι μια μέθοδος διαχείρισης χρόνου την οποία ανέπτυξε ο Francesco Cirillo, στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Με τη χρήση ενός χρονομέτρου, χωρίζουμε τον χρόνο εργασίας σε περιόδους των 25 λεπτών μεταξύ των οποίων κάνουμε διαλείμματα διάρκειας 5 λεπτών.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, μπορούμε να αυξήσουμε την παραγωγικότητα μας και παράλληλα να μειώσουμε το άγχος που μπορεί να δημιουργήσει η παρατεταμένη ενασχόληση με κάποια εργασία, εξαιτίας της ανάγκης να την ολοκληρώσουμε εντός συγκεκριμένων χρονικών ορίων.

Σήμερα, μπορούμε να εφαρμόζουμε την τεχνική Pomodoro από το κινητό ή τον υπολογιστή, με τη χρήση εφαρμογών. Η Microsoft πρόσθεσε στα Windows 11 ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο βοηθά να ακολουθούμε αυτήν τη μέθοδο, χωρίς τη χρήση ανεξάρτητων εφαρμογών.

Αρχικά, γράφουμε στην αναζήτηση “Ρολόι” και πατάμε “Άνοιγμα”.

Έπειτα, επιλέγουμε το “Περίοδοι λειτουργίας εστίασης”.

Στη δεξιά μεριά του παραθύρου θα δούμε δύο νέα πλαίσια. Το αριστερό έχει τον τίτλο “Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, εστιάστε!” και το δεξί ονομάζεται “Ημερήσια πρόοδος”.

Το αριστερό πλαίσιο είναι το βασικό κομμάτι του εργαλείου, επιτρέπει να ορίζουμε τη διάρκεια του συνολικού χρόνου που θα αφιερώσουμε σε κάποια εργασία και αναφέρει πόσα διαλείμματα θα κάνουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Για ορίσουμε τη χρονική διάρκεια των περιόδων εργασίας και των διαλειμμάτων, κάνουμε κλικ στις τρεις τελείες και πατάμε “Προβολή ρυθμίσεων”.

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στο “Περίοδοι εστίασης” και ορίζουμε τη διάρκεια των περιόδων εργασίας (εστίασης) και των διαλειμμάτων.

Δυστυχώς, η Microsoft δεν έχει λάβει υπόψη τις παραμέτρους της τεχνικής Pomodoro και δεν έχει συμπεριλάβει στις επιλογές χρόνου των περιόδων εργασίας τα 25 λεπτά.

Ωστόσο, μπορούμε να αφήσουμε αυτή τη ρύθμιση στο “Αυτόματα”, να ορίσουμε κανονικά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στα “5 λεπτά”, και να προγραμματίσουμε το χρονόμετρο στα 135 λεπτά.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ολοκληρώσουμε 5 περιόδους εργασίας με 4 διαλείμματα των 5 λεπτών.

H συνολική διάρκεια των διαλειμμάτων θα είναι 20 λεπτά και των περιόδων εργασίας 115 λεπτά. Άρα, η κάθε περίοδος εργασίας θα έχει διάρκεια 23 λεπτά (115 / 5 = 23), τα οποία είναι αρκετά κοντά στα 25 λεπτά της τεχνικής Pomodoro.

Για να ξεκινήσουμε το χρονόμετρο, πατάμε το κουμπί “Έναρξη περιόδου λειτουργίας εστίασης”.

Όσον αφορά το δεξί πλαίσιο, αυτό μας πληροφορεί για το πόσες ώρες έχουμε εργαστεί την εκάστοτε ημέρα.

Επιπλέον, πατώντας το μολύβι, μπορούμε να ορίσουμε τον ημερήσιο στόχο μας, ποια ώρα της ημέρας το εργαλείο θα διαγράφει την ημερήσια πρόοδο, και αν θέλουμε να λαμβάνει υπόψη τα Σαββατοκύριακα.

Πώς βλέπω αναλυτικά στοιχεία συστήματος σε κινητό Android

Τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το hardware της συσκευής. Πολλές φορές αυτό βοηθάει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων ή στο να λάβουμε έγκαιρα μέτρα για την αποφυγή δημιουργίας κάποιου προβλήματος.

Όσον αφορά τους υπολογιστές, στο PCSteps έχουμε δει κατά καιρούς διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ελέγχουμε το hardware του συστήματος μας. Για παράδειγμα, στον παρακάτω οδηγό εξετάζουμε τη χρήση του CPU-Z.

Featured Αναβάθμιση Υπολογιστή - Τι Πρέπει Να Προσέξω
Αναβάθμιση Υπολογιστή – Τι Πρέπει Να Προσέξω

Ακόμη και ο καλύτερος υπολογιστής της αγοράς σήμερα, σε μερικά χρόνια θα είναι ξεπερασμένος. Σε αντίθεση όμως με άλλες οικιακές συσκευές, έναν παλιό υπολογιστή δεν…

Σε αυτό το QuickSteps, θα δούμε πώς βλέπουμε αναλυτικά στοιχεία συστήματος σε κινητό Android. Αρχικά, εγκαθιστούμε την εφαρμογή “DevCheck Hardware and System Info” και την τρέχουμε.

Η κεντρική καρτέλα της εφαρμογής περιέχει συνοπτικές πληροφορίες για το hardware του κινητού, συντομεύσεις για διάφορα εργαλεία, το μοντέλο της συσκευής, το λειτουργικό που τρέχει, και άλλα.

Δεύτερη είναι η καρτέλα “Hardware” η οποία αναφέρει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία του hardware του κινητού, όπως τον επεξεργαστή με όλα τα χαρακτηριστικά του, την οθόνη, τη μνήμη RAM, και πολλά άλλα.

Στην καρτέλα “System” θα βρούμε πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα, το μοντέλο συσκευής, και τα λοιπά.

Η καρτέλα “Battery” αναφέρει ελάχιστες πληροφορίες για τη μπαταρία και την υγεία της.

Αν θέλετε να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας του κινητού σας, λαμβάνοντας λεπτομερή στοιχεία, τότε σας προτείνουμε να διαβάσετε την ενότητα “Πώς ελέγχω την υγεία της μπαταρίας σε κινητό Android” του παρακάτω QuickSteps.

QuickSteps#204 - Σημείο Επαναφοράς Windows 11, Υγεία Μπαταρίας Android, Αυτόματη Διαγραφή WhatsApp
Σημείο Επαναφοράς Windows 11, Υγεία Μπαταρίας Android, Αυτόματη Διαγραφή WhatsApp

Αυτή την εβδομάδα, δημιουργούμε σημείο επαναφοράς και αλλάζουμε το όνομα προϊόντος στα Windows 11. Ελέγχουμε την υγεία της μπαταρίας σε κινητό Android και δημιουργούμε αυτόματα…

Ακολουθεί η καρτέλα “Network” η οποία μας πληροφορεί για την ισχύ του ασύρματου δικτύου στο οποίο έχουμε συνδεθεί, για την κάρτα SIM που διαθέτουμε, και γενικότερα παρέχει αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες δικτύωσης του κινητού.

Η καρτέλα “Apps” δεν περιέχει κάποια ουσιαστική πληροφορία, τουλάχιστον όσον αφορά το hardware του κινητού. Ωστόσο, πατώντας σε οποιαδήποτε εφαρμογή, μπορούμε να δούμε αναλυτικά τι άδειες ζητάει και ποιες τις έχουμε δώσει.

Προτελευταία είναι η καρτέλα “Camera” στην οποία θα βρούμε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μία από τις κάμερες του κινητού.

Τέλος, η καρτέλα “Sensors” περιέχει πληροφορίες για όλους τους αισθητήρες της συσκευής. Επιπλέον, πατώντας στην καταχώρηση οποιουδήποτε αισθητήρα, μπορούμε να δούμε ένα διάγραμμα χρήσης σε πραγματικό χρόνο.

Προσθήκη βίντεο και επεξεργασία αναπαραγωγής στις Παρουσιάσεις Google

Όταν ένα βίντεο είναι καλά σχεδιασμένο, παρέχει πληθώρα πληροφοριών σε ελάχιστο χρόνο. Οπότε, η χρήση βίντεο σε μία παρουσίαση μπορεί να εμπλουτίσει αρκετά το περιεχόμενό της.

Σε αυτό το QuickSteps, θα δούμε πώς μπορούμε να προσθέτουμε βίντεο σε μία παρουσίαση με το δωρεάν online εργαλείο Παρουσιάσεις Google και πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε την αναπαραγωγή τους.

Αρχικά, για να εισάγουμε ένα βίντεο σε κάποια διαφάνεια, την επιλέγουμε, κάνουμε κλικ στην “Εισαγωγή”, και διαλέγουμε το “Βίντεο”.

Θα ανοίξει ένα πλαίσιο μέσω του οποίου μπορούμε να αναζητήσουμε βίντεο στο YouTube, να εισάγουμε το URL κάποιου βίντεο, ή να εντοπίσουμε ένα βίντεο το οποίο έχουμε ανεβάσει στο Google Drive.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις βρούμε το βίντεο το οποίο θέλουμε να προσθέσουμε στη διαφάνεια, πατάμε “Επιλογή”.

QuickSteps#205 - Στοιχεία Συστήματος Android, Δεύτερη Γραμμή Εργασιών Και Κλασικό Μενού Ήχου Windows 11

Εφόσον προσθέσουμε το βίντεο στη διαφάνεια, το διαλέγουμε και κάνουμε κλικ στις “Επιλογές μορφής”.

Στο δεξί τμήμα του παραθύρου θα ανοίξει ένα πλαίσιο το οποίο επιτρέπει να επιλέξουμε πώς θα ξεκινά η αναπαραγωγή του βίντεο, ποιο τμήμα του βίντεο θα παίζει, αν θα ακούγεται ήχος, και πολλά άλλα.

Οι Παρουσιάσεις Google είναι ένα online εργαλείο το οποίο αποθηκεύει αυτόματα οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιούμε. Ως εκ τούτου, μόλις ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση της αναπαραγωγής του βίντεο, απλά πατάμε το “X” για να κλείσουμε το πλαίσιο.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Γράψτε τη στα σχόλια και ίσως τη δημοσιεύσουμε σε μελλοντικό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps