Home » Software » Παιχνίδια » Παιχνίδι Squid Game, Διαδραστική Ταινία Battle Royale, Battlefield 2042 Hazard Zone
GamingSteps#20211016 - Παιχνίδι Squid Game, Διαδραστική Ταινία Battle Royale, Battlefield 2042 Hazard Zone

Παιχνίδι Squid Game, Διαδραστική Ταινία Battle Royale, Battlefield 2042 Hazard Zone

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Netflix εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός βιντεοπαιχνιδιού εμπνευσμένου από τη σειρά Squid Game. Την ίδια στιγμή, ένας προγραμματιστής δημιούργησε το Red Light Green Light, όπως αυτό παρουσιάζεται στη σειρά, με την Unreal Engine. Η DICE δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τα πάντα για το Hazard Zone mode του Battlefield 2042. Η Wales Interactive θα κυκλοφορήσει τη διαδραστική ταινία Bloodshore, της οποίας το σενάριο αφορά τις προσπάθειες μιας ομάδας ανθρώπων να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Netflix ίσως φτιάξει battle Royale παιχνίδι βασισμένο στο Squid Game

Κατά καιρούς, διάφορες σειρές του Netflix γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών άλλων προϊόντων, τα οποία είναι εμπνευσμένα από αυτές τις σειρές.

GamingSteps#20211016 - Παιχνίδι Squid Game, Διαδραστική Ταινία Battle Royale, Battlefield 2042 Hazard Zone

Μετά την αστυνομική δραματική σειρά θρίλερ “La casa de papel” και τη δραματική αισθηματική σειρά εποχής “Bridgerton”, το ενδιαφέρον του κοινού έχει προσελκύσει το Squid Game, το οποίο ανήκει σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος.

Πρόκειται για ένα δράμα επιβίωσης νοτιοκορεατικής παραγωγής, του οποίου η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε στο Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έγινε η πιο δημοφιλής σειρά της πλατφόρμας, καθώς το είδαν πάνω από 111 εκατομμύρια θεατές.

Η πρώτη σεζόν του Squid Game ασχολείται με μία ομάδα 456 ατόμων που συμμετέχουν σε μία σειρά από παιδικά παιχνίδια, τα οποία διαφέρουν λίγο από τις κλασικές εκδοχές τους.

Κάθε παιχνίδι μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της ζωής όσων συμμετέχουν, για διάφορους λόγους και με διάφορα μέσα. Όποιος καταφέρει να είναι ο τελευταίος που θα επιζήσει, θα λάβει ως βραβείο 45,6 δισεκατομμύρια γουόν ή περίπου 33,2 εκατομμύρια ευρώ.

Εξαιτίας της μορφής του, πολλοί θεωρούν ότι το Squid Game θα μπορούσε να γίνει ένα ενδιαφέρον battle royale βιντεοπαιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώνουν περνώντας τις δοκιμασίες που περνούν και οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Σύμφωνα με τον Minyoung Kim, αντιπρόεδρο περιεχομένου του Netflix στην Ασία, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός τέτοιου βιντεοπαιχνιδιού. Επιπλέον, βρίσκεται σε επικοινωνία με πολλές εταιρείες για τη δημιουργία διάφορων θεματικών καταναλωτικών προϊόντων, όπως μπλούζες, αξεσουάρ, διακοσμητικά, και άλλα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της σειράς είναι το “Red Light Green Light” που βασίζεται σε ένα παιδικό παιχνίδι το οποίο στην Ελλάδα είναι γνωστό ως “Αγαλματάκια Ακούνητα”.

Όπως και στο κλασικό παιδικό παιχνίδι, κάποιος τα φυλάει και οι υπόλοιποι κινούνται προς τη δική του θέση. Μόλις αυτός που τα φυλάει γυρίσει προς το μέρος τους, όλοι οι άλλοι πρέπει να σταματήσουν να περπατάνε. Όποιος δεν σταματήσει, βγαίνει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, στο Squid Game υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές. Αρχικά, τα φυλάει μία παράξενη κινούμενη κούκλα. Έπειτα, στον χώρο όπου διεξάγεται το παιχνίδι υπάρχουν φρουροί που εκτελούν όσους συνεχίζουν να κινούνται, όταν η κούκλα γυρίσει προς το μέρος τους.

Σε αντίθεση με το Netflix που απλώς εξετάζει τη δημιουργία ενός παιχνιδιού, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από τη σειρά, ένας προγραμματιστής έφτιαξε ήδη το Red Light Green Light με την Unreal Engine.

Ο προγραμματιστής ονομάζεται saas_dev και δημοσίευσε ένα βίντεο του παιχνιδιού στο Reddit. Στο βίντεο τον βλέπουμε να παίζει το παιχνίδι που δημιούργησε. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τερματίσει, καθώς η κούκλα τον σκότωσε στο τελευταίο κύμα πριν τη γραμμή τερματισμού.

I remade Squid Game's “Red Light, Green Light” game
byu/saas_dev inunrealengine

Το Hazard Zone του Battlefield 2042 δεν είναι battle royale mode

Στο Battlefield 2042 υπάρχουν τρία βασικά mode, τα κλασικά All-Out Warframe και Battlefield Portal και το νέο Hazard Zone, στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες παίκτες και έχουν ως στόχο να επιβιώσουν έναντι των αντιπάλων τους.

Στις 9 Ιουνίου του 2021, η DICE αποκάλυψε το νέο mode τονίζοντας ότι δεν είναι battle royale, αλλά για κάτι εντελώς καινούργιο. Τέσσερις μήνες μετά, στις 14 Οκτωβρίου, η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τα πάντα για αυτό.

Στο Hazard Zone, οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε ομάδες των τεσσάρων μελών και εξερευνούν τους χάρτες του Battlefield 2042 με σκοπό να εντοπίσουν πολύτιμους δίσκους δεδομένων.

Οι ομάδες των παικτών δεν μάχονται μόνο για το ποια θα βρει πιο γρήγορα τους περισσότερους δίσκους, αλλά καλούνται να επιβιώσουν από διάφορες περιβαλλοντικές απειλές.

Επιπλέον, έρχονται αντιμέτωπες με AI Occupying Forces οι οποίες υπερασπίζονται συγκεκριμένους δίσκους που είναι διάσπαρτοι σε τυχαία σημεία του χάρτη. Νικητές δεν είναι αυτοί που θα σκοτώσουν τους περισσότερους αντιπάλους, αλλά εκείνοι που θα καταφέρουν να βγουν από τον χάρτη με τους δίσκους δεδομένων.

Όσον αφορά το κομμάτι της επιβίωσης και το πώς αποκλείονται ομάδες, στον χάρτη υπάρχουν μόνο δύο σημεία εξαγωγής δίσκων. Επιπλέον, μόνο μία ομάδα μπορεί να εξάγει δίσκους από κάθε σημείο. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε γύρο μπορούν να ολοκληρώσουν επιτυχώς την αποστολή μόνο δύο ομάδες.

Οι ομάδες που βγαίνουν από τη ζώνη κινδύνου με τους δίσκους δεδομένων, μπορούν να τους μετατρέψουν σε νομίσματα, στα σημεία Dark Market. Μετά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νομίσματα για να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους.

Ο αριθμός των παικτών που συμμετέχουν σε κάθε αγώνα στο Hazard Zone εξαρτάται από την έκδοση του παιχνιδιού. Στα PS4 και Xbox One το όριο των παικτών είναι 24 ανά αγώνα, ενώ στα PS5, Xbox Series X/S, και PC το όριο είναι 32 παίκτες.

Το Battlefield 2042 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου του 2021, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC.

Το επόμενο battle royale θα είναι η διαδραστική ταινία Bloodshore

Κάποιοι θεωρούν ότι τα battle royale ήταν μία μόδα η οποία κράτησε μέχρι τα τέλη του 2019. Όμως, φέτος είδαμε τη δημοτικότητα του Naraka: Bladepoint να αυξάνεται. Πρόκειται για ένα battle royale παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2020.

Επιπλέον, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2021 η Sharkmob AB ξεκίνησε την Early Access φάση του Vampire: The Masquerade – Bloodhunt στο Steam. Επίσης, όπως αναφέραμε στην πρώτη είδηση του άρθρου, το Squid Game είναι η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix.

Το επόμενο battle royale θα είναι μία διαδραστική ταινία. Για όσους δεν γνωρίζουν, στις διαδραστικές ταινίες ο χρήστης παίρνει αποφάσεις οι οποίες αλλάζουν την πλοκή της ιστορίας.

Κατά την αναπαραγωγή της ταινίας γίνονται μικρής διάρκειας παύσεις και στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζονται δύο επιλογές. Ο χρήστης διαλέγει αυτή που επιθυμεί και η ιστορία προχωρά με βάση τη δική του επιλογή.

Η Wales Interactive θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου του 2021 τη διαδραστική ταινία Bloodshore της οποίας το σενάριο αφορά τις προσπάθειες μιας ομάδας ανθρώπων να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο.

Ως παίκτης ελέγχουμε τη μοίρα του Nick, ενός ξοφλημένου ηθοποιού ο οποίος μάχεται για την κατάκτηση ενός χρηματικού επάθλου που θα του αλλάξει τη ζωή. Όμως, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο Kill/Stream, το τηλεοπτικό ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει ο ηθοποιός.

Ο πραγματικός μας στόχος σε αυτή τη διαδραστική ταινία δεν είναι να κερδίσουμε το ριάλιτι, αλλά να βοηθήσουμε τον Nick να αποκαλύψει την αλήθεια για το Bloodshore Island, όπου λαμβάνει χώρα η τηλεοπτική εκπομπή, πριν είναι πολύ αργά.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 17 με 23 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20211016 - Παιχνίδι Squid Game, Διαδραστική Ταινία Battle Royale, Battlefield 2042 Hazard Zone

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 17 και 23 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

18 Οκτωβρίου

  • Nuclear Blaze – σε PC

19 Οκτωβρίου

  • Dying Light: Platinum Edition – στο Nintendo Switch
  • Into The Pit – σε Xbox One και PC
  • War Mongrels – σε PC
  • Youtubers Life 2 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Inscryption – σε PC
  • The Caligula Effect 2 – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

20 Οκτωβρίου

  • Healing Spree – σε PC
  • Jars – σε Nintendo Switch και PC
  • Corpse Party (2021) – σε PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Grotto – σε PC
  • Townscaper – σε Android και iOS

21 Οκτωβρίου

  • Growbot – σε PC
  • Resident Evil 4 VR – στο Oculus VR
  • Sands of Aura – σε PC
  • Tandem: A Tale of Shadows – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Echo Generation – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Disciples: Liberation – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Skul: The Hero Slayer – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Toy Soldiers HD – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

22 Οκτωβρίου

  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Jumanji: The Video Game Enhanced Edition – στο PlayStation 5
  • Mega Monster Party – σε PC
  • Kate: Collateral Damage – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Software Bundle: Javascript

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 28 Οκτωβρίου το Humble Software Bundle: Javascript. Το πλήρες πακέτο περιέχει online μαθήματα αξίας 560,25€, και κοστίζει μόνο 17,09€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “HTML Foundations”, το “CSS Foundations”, το “JavaScript Programming for Beginners”, και το “Create Your First Responsive Website”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 12,82€ παίρνουμε επιπλέον το “JavaScript Mini-Projects – Language Learning Game”, το “Bite-Sized CSS Flexbox”, το “Intro to Frontend Development with React”, το “PureCSS for Beginners”, και το “Angular for Beginners – Build a Language-Learning App”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 17,09€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Responsive Admin Pages with Semantic UI”, το “Marker-Based Games with AR.js for Beginners”, το “Build 3D Web Apps with Babylon.js”, το “Bite-Sized Git and GitHub”, και το “Intro to Cloud Deployment with Heroku”.

Play Pink, The Best of Asmodee Digital

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 29 Οκτωβρίου το Play Pink, The Best of Asmodee Digital. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια και assets αξίας 196,52€, και κοστίζει μόνο 10,36€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Small World”, το “Small World – Cursed”, το “Pandemic: The Board Game”, το “Pandemic: On the Brink – Roles & Events”, και το “Love Letter”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,79€ παίρνουμε επιπλέον τα εξής:

  • Ticket to Ride
  • Ticket to Ride – United Kingdom
  • Ticket to Ride – Nordic Countries
  • Ticket to Ride – USA 1910
  • Ticket to Ride – Switzerland
  • Ticket to Ride – India
  • Small World – A Spider's Web
  • Small World – Royal Bonus
  • Carcassonne – Tiles & Tactics
  • Splendor

Τέλος, αν δώσουμε από 10,36€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα ακόλουθα:

  • A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition
  • Scythe: Digital Edition
  • Terraforming Mars
  • Arkham Horror: Mother's Embrace
  • The Lord of the Rings: Adventure Card Game – Definitive Edition
  • Blood Rage: Digital Edition
  • Ticket To Ride – France
  • Ticket to Ride – Legendary Asia
  • Ticket to Ride – Europe
  • Pandemic – On the Brink: Mutation

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Fantasy Mystery Bundle

Με το Fantasy Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,15€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Fantasy Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Space Hulk: Deathwing – Enhanced Edition
  • Streets of Rogue
  • Liberated
  • Neversong
  • Tangledeep
  • Warhammer 40,000: Space Wolf Special Edition
  • Warpips
  • Curious Expedition
  • Secret Government
  • Bridge Constructor: The Walking Dead
  • Battlefleet Gothic: Armada
  • Nimbatus – The Space Drone Constructor
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • As Far As The Eye
  • Road Redemption
  • TOXIKK – FULL GAME
  • This Is the Police 2
  • Niche – a genetics survival game
  • Panzer Corps Gold

Build Your Own Very Positive Bundle

Με το Build Your Own Very Positive Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Very Positive Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 0,99€, πέντε παιχνίδια για 3,05€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,09€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Ittle Dew 2+
  • Hob
  • Help Will Come Tomorrow
  • Project Highrise
  • Ittle Dew
  • Strikey Sisters
  • Railway Empire
  • Monstrum
  • Reventure
  • Do Not Feed the Monkeys
  • Rebel Galaxy
  • Press X to Not Die
  • DISTRAINT 2
  • Nexus – The Jupiter Incident
  • Joint Task Force
  • Thunder Wolves
  • Luxuria Superbia
  • Deployment

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse & Paladins Epic Pack

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse και το Paladins Epic Pack.

Το πρώτο είναι ένα παιχνίδι δράσης που κυκλοφόρησε το 2005. Από την άλλη, το δεύτερο είναι ένα ειδικό πακέτο για το δωρεάν FPS παιχνίδι Paladins με το οποίο ξεκλειδώνουν τους ήρωες Androxus, Raum, Tyra, και Ying, καθώς και ένα σπάνιο skin για τον κάθε έναν από αυτούς τους ήρωες.

Για να πάρουμε δωρεάν το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse και το Paladins Epic Pack, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι και το πακέτο στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps