Home » Software » Παιχνίδια » Gaming Προϊόντα ΙΚΕΑ, Mario 64 Στο Minecraft, Among Us Arena
GamingSteps#20210918 - Gaming Προϊόντα ΙΚΕΑ, Mario 64 Στο Minecraft, Among Us Arena

Gaming Προϊόντα ΙΚΕΑ, Mario 64 Στο Minecraft, Among Us Arena

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ένας προγραμματιστής και οπαδός του Among Us δημιούργησε το δισδιάστατο fighting game Among Us Arena, το οποίο βασίζεται στους χαρακτήρες του παιχνιδιού της Innersloth. Ένας modder δημιούργησε ένα mod που επιτρέπει στον Mario να ζει μέσα στον κυβικό κόσμο του Minecraft. Η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την ASUS ROG δημιούργησαν μία νέα σειρά gaming προϊόντων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Among Us Arena είναι ένα δισδιάστατο fighting game

Το Among Us κυκλοφόρησε το 2018 για συσκευές Android και iOS. Αργότερα έγινε διαθέσιμο στο Steam και το 2020 η δημιουργός του, Innersloth, το πρόσθεσε στο Epic Games Store.

Παρόλο που το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2018, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές το 2020, χάρη σε γνωστούς δημιουργούς περιεχομένου και streamer, όπως ο PewDiePie, ο JackSepticEye, και ο CinnamonToastKen.

Η Innersloth, εξαιτίας της αύξησης στη δημοτικότητα του Among Us, αποφάσισε να το κάνει port στο Nintendo Switch. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα διαθέσει το παιχνίδι στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S.

Η έκδοση του παιχνιδιού για το Steam υποστηρίζει mod, τα οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από διάφορες ιστοσελίδες. Αυτά τα mod προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά, skin, και άλλα, τα οποία λειτουργούν μόνο με τη συγκεκριμένη έκδοση.

Ωστόσο, ένας προγραμματιστής και οπαδός του Among Us, ο οποίος ονομάζεται Starcutter, δημιούργησε ένα δισδιάστατο fighting game, βασισμένο στους χαρακτήρες του παιχνιδιού της Innersloth.

Ο Starcutter ονόμασε το παιχνίδι του Among Us Arena και το διαθέτει δωρεάν στο Itch.io.

Το δισδιάστατο fighting game περιέχει τρία mode. Το πρώτο είναι μόνο για εξάσκηση και ο παίκτης παλεύει με NPC. Το δεύτερο είναι ένα κλασικό arcade mode με μάχες 1 εναντίον 1.

Όσον αφορά το τρίτο mode, πρόκειται για ένα online multiplayer που απαιτεί όσοι συμμετέχουν σε κάθε μάχη να βρίσκονται στην ίδια γεωγραφική τοποθεσία και να τρέχουν την ίδια έκδοση του παιχνιδιού.

Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει τι χρώμα θα έχει ο χαρακτήρας του από μία συλλογή 16 χρωμάτων. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο παίκτης μπορεί να χτυπάει τον αντίπαλο του χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα.

GamingSteps#20210918 - Gaming Προϊόντα ΙΚΕΑ, Mario 64 Στο Minecraft, Among Us Arena

Το Among Us Arena έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές και ήδη έχει δημιουργηθεί ένας server στο Discord για όσους παίζουν το παιχνίδι.

Ο Starcutter έχει αναφέρει ότι δεν ενδιαφέρεται να βγάλει χρήματα από το παιχνίδι που έφτιαξε, αλλά όποιος θέλει, μπορεί να κάνει μία δωρεά πριν το κατεβάσει στον υπολογιστή του.

Ο Mario μπορεί να ζήσει στον κόσμο του Minecraft

Ο Mario περνάει τη ζωή του σε δισδιάστατους ή τρισδιάστατους κόσμους γεμάτους “χελώνες” που πετούν, σωλήνες στους οποίους ζουν σαρκοβόρα φυτά, και τα λοιπά. Ο γνωστός υδραυλικός διασχίζει αυτούς τους κόσμους τρέχοντας, πηδώντας, κολυμπώντας, ακόμα και πετώντας.

Ένας modder που ονομάζεται Pdxdylan δημιούργησε ένα mod που επιτρέπει στον Mario να ζει μέσα στον κυβικό κόσμο του Minecraft, να κινείται με ιδιαίτερη άνεση σε στεριά και θάλασσα, και να χτυπάει όποιο ζώο ή τέρας βρεθεί στο δρόμο του.

Ο Pdxdylan αναφέρει ότι το mod που δημιούργησε του επιτρέπει να τρέχει τη μηχανή του Super Mario 64 μέσα στο παιχνίδι της Mojang.

Αυτό καθιστά δυνατή την εκτέλεση του κώδικα που κρύβεται πίσω από τον δημοφιλή χαρακτήρα της Nintendo και τη χρήση των assets που κάνουν δυνατή την εμφάνιση του μέσα στο περιβάλλον του Minecraft.

Ο Pdxdylan τονίζει ότι εξαιτίας της τακτικής που ακολουθεί η Nintendo απέναντι στους δημιουργούς mod και άλλων έργων που βασίζονται στα παιχνίδια της, δεν υπόσχεται ότι θα ανεβάσει το mod σε κάποια σελίδα, από όπου θα μπορεί να το κατεβάσει όποιος θέλει.

Επιπλέον, σημειώνει ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δημοσιεύει βίντεο τα οποία δείχνουν τις περιπέτειες του Mario στον κόσμο του Minecraft.

Η ΙΚΕΑ δημιούργησε gaming προϊόντα σε συνεργασία με την ASUS ROG

Τα έπιπλα και τα προϊόντα της ΙΚΕΑ χρησιμοποιούνται τακτικά για τη δημιουργία νέων αντικειμένων. Αρκετοί συνδυάζουν δύο ή περισσότερα προϊόντα της εταιρείας για να φτιάξουν ένα τροποποιημένο νέο έπιπλο.

Παράλληλα, δεν είναι λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν τα γραφεία, τις καρέκλες, τα ράφια, τις συρταριέρες, και άλλα έπιπλα της εταιρείας, για να δημιουργήσουν τον δικό τους gaming χώρο.

Ωστόσο, η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την ASUS ROG δημιούργησαν μία νέα σειρά gaming προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει καρέκλες, γραφεία, βάσεις για κουτιά υπολογιστών, βάσεις για ακουστικά ή κούπες, mousepad, και άλλα.

Τα νέα gaming προϊόντα των δύο εταιρειών δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο, σε σύγκριση με αυτά που κυκλοφορούν άλλες εταιρείες, όπως η Razer.

Ωστόσο, είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού που δίνει μία διαφορετική αίσθηση από το κλασικό μαύρο που συναντάμε στα gaming έπιπλα.

Όλα τα gaming προϊόντα της ΙΚΕΑ θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, από τον Οκτώβριο του 2021. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις ακριβείς τιμές τους, αλλά δήλωσε ότι θα υπάρχουν τόσο οικονομικές προτάσεις, όσο και πιο ακριβές.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 19 με 25 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210918 - Gaming Προϊόντα ΙΚΕΑ, Mario 64 Στο Minecraft, Among Us Arena

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 19 και 25 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

21 Σεπτεμβρίου

  • Kena: Bridge of Spirits – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Sheltered 2 – σε PC
  • World War Z: Aftermath – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

22 Σεπτεμβρίου

  • Test Drive Unlimited Solar Crown – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Pokemon Unite – σε Android και iOS

23 Σεπτεμβρίου

  • Diablo 2 Resurrected – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Embr – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • ΚΕΟ – σε PC
  • Mechwarrior 5: Mercenaries – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Medieval Dynasty – σε PC
  • Sable – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • The Lord of the Rings: Rise to War- σε iOS
  • Staxel – στο Nintendo Switch

24 Σεπτεμβρίου

  • Death Stranding Director's Cut – στο PlayStation 5
  • Dragon Ball Z: Kakarot – στο Nintendo Switch
  • Lost Judgment – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και Xbox Series X/S

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Telltale Tales Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 24 Σεπτεμβρίου το Humble Telltale Tales Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 118,17€, και κοστίζει μόνο 10,14€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “The Walking Dead: 400 Days” και το “The Walking Dead – Season 1”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,14€, παίρνουμε επιπλέον το “The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniseries”, το “The Walking Dead: Season Two”, και το “Batman – The Telltale Series”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 10,14€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “The Wolf Among Us”, το “The Walking Dead: The Final Season”, το “The Walking Dead: A New Frontier”, το “Batman – The Telltale Series Shadows Mode”, το “Batman – The Enemy Within Shadows Mode”, και το “Batman: The Enemy Within – The Telltale Series”.

Team17 Greatest Hits Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Σεπτεμβρίου το Team17 Greatest Hits Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 323,90€, και κοστίζει μόνο 16,99€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Overruled!” και το “Mugsters”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 12,74€ παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα παιχνίδια και DLC.

  • Overcooked
  • Overcooked – The Lost Morsel
  • Worms Rumble
  • Worms Rumble – New Challengers Pack
  • Worms Rumble – Legends Pack
  • Yoku's Island Express
  • Yooka-Laylee
  • The Escapists – Escape Team
  • The Escapists – Alcatraz

Από την άλλη, αν πληρώσουμε 14,58€, αποκτάμε και τα παρακάτω.

  • Golf With Your Friends
  • Flockers
  • Sheltered
  • The Escapists
  • Aven Colony
  • Alien Breed: Trilogy
  • Ageless
  • Κουπόνι για να αγοράσουμε το “Hell Let Loose” 20% φθηνότερο από το κατάστημα του Humble Bundle.
  • Κουπόνι για να αγοράσουμε το “Hokko Life” 25% φθηνότερο από το κατάστημα του Humble Bundle.

Τέλος, αν δώσουμε από 16,99€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τους ακόλουθους τίτλους.

  • The Escapists 2
  • The Escapists 2 – Big Top Breakout
  • My Time At Portia
  • My Time At Portia – NPC Attire Package
  • Overcooked! 2
  • Overcooked! 2 – Too Many Cooks Pack
  • Worms Rumble – Armageddon Weapon Skin Pack
  • Worms Rumble – Captain & Shark Double Pack
  • The Escapists – Duct Tapes are Forever

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle 3

Με το Mystery Vault Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA παιχνίδια, από τους μεγαλύτερους δημιουργούς και εκδότες.

Το πακέτο κοστίζει 7,09€ και με την αγορά του παίρνουμε 8 παιχνίδια. Οι τίτλοι που αποκτούμε με το Mystery Vault Bundle 3 είναι κρυφοί. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition
  • Mighty Switch Force! Collection
  • Shantae and the Pirate's Curse
  • BEAUTIFUL DESOLATION
  • Before Your Eyes
  • ENCODYA
  • CHANGE: A Homeless Survival Experience
  • The House of Da Vinci
  • Quest Hunter
  • Valfaris
  • EVERSPACE
  • Gloria Victis
  • Truberbrook
  • Creeper World 3: Arc Eternal
  • Kill It With Fire
  • Dishonored
  • Fury Unleashed
  • RAGE
  • Assassin's Creed 2 – Deluxe Edition

Build Your Own Gems Bundle

Με το Build Your Own Gems Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με αξιόλογα παιχνίδια τα οποία συνήθως περνούν απαρατήρητα από τους χρήστες του Steam.

Στο Build Your Own Gems Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Glass Masquerade
  • Glass Masquerade 2: Illusions
  • Achtung! Cthulhu Tactics
  • Pizza Connection 1 and 2 Double Pack
  • Pizza Connection 3
  • MindSeize
  • Spartan Fist
  • Creepy Tale
  • Path to Mnemosyne
  • Lovecraft's Untold Stories
  • Wordle Franchise Bundle
  • Eidolon
  • Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora
  • Last Room
  • Deadly Days
  • Ring Runner: Flight of the Sages
  • Marooners
  • Crash Drive 2
  • Dungeons 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Speed Brawl και το Tharsis στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Speed Brawl και το Tharsis.

Το πρώτο είναι ένα δισδιάστατο παιχνίδι δράσης που κυκλοφόρησε το 2018, και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2016 και είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Για να πάρουμε δωρεάν το Speed Brawl και το Tharsis, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps