Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Humble Bundle

Όσοι παίζουμε παιχνίδια θα έχουμε έστω και ακουστά το Humble Bundle. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι, το Humble Bundle προσφέρει πακέτα παιχνιδιών, κι εμείς επιλέγουμε τι θα πληρώσουμε.

Τα πακέτα που προσφέρει το Humble Bundle είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και οι τιμές τους ξεκινούν από περίπου 1€.

Όλα τα πακέτα της ιστοσελίδας ακολουθούν την ίδια λογική: πληρώνοντας το ελάχιστο ποσό, παίρνουμε τα βασικά παιχνίδια που περιέχει.

Αν περάσουμε κάποιο ποσό, παίρνουμε το βασικό πακέτο και κάτι ακόμα, και πάει λέγοντας.

Τα περισσότερα παιχνίδια που παρέχει το site είναι στο Steam, άρα απλώς λαμβάνουμε το κλειδί, το οποίο καταχωρούμε στη δημοφιλή πλατφόρμα. Θα βρούμε όμως και τίτλους που είναι για διαφορετικές πλατφόρμες, όπως το GoG Galaxy.

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ιστότοπου, είναι ότι διαλέγουμε εμείς πού θα πάνε τα χρήματα. Είτε αυτό είναι σε φιλανθρωπία της επιλογής μας, είτε στους δημιουργούς των παιχνιδιών, είτε στην ίδια την ιστοσελίδα.

Παράλληλα, μπορούμε να επιλέξουμε να πάρουν όλοι από λίγα, ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

Είναι αυτονόητο πως το site διαθέτει κανονικό κατάστημα προσφορών. Κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί.

Τέλος, μια εξαιρετική δυνατότητα που παρέχει το Humble Bundle στους λάτρεις των παιχνιδιών, είναι η μηνιαία συνδρομή Humble Bundle Monthly των 12 δολαρίων.

Ως συνδρομητές, λαμβάνουμε δωρεάν κάθε μήνα παιχνίδια συνολικής αξίας άνω των 170 δολαρίων. Κάθε μήνα θα βρούμε και έναν ή περισσότερους “μεγάλους” τίτλους, όπως το Dark Souls III, το Civilization VI, το Tomb Raider (2013) και το Rise of the Tomb Raider.

Εκτός από τους δωρεάν τίτλους, που θα βοηθήσουν να χτίσουμε μια συλλογή με αξιόλογη ποικιλία, θα έχουμε επιπλέον έκπτωση 10% σε όποιο παιχνίδι θέλουμε από το κατάστημα της σελίδας.

Is There Any Deal

Στο Is There Any Deal, μπορούμε να αναζητήσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλουμε. Ο ιστότοπος θα μας εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, όπως τη βαθμολογία και την περιγραφή του.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Παράλληλα, μας δείχνει προσφορές από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα, από τα οποία μπορούμε να προμηθευτούμε το παιχνίδι.

Στον πίνακα βλέπουμε το ποσοστό της έκπτωσης, την τωρινή τιμή πώλησης, τη χαμηλότερη τιμή που είχε ποτέ το παιχνίδι στο συγκεκριμένο κατάστημα, και την κανονική τιμή του παιχνιδιού.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σελίδας είναι η παρουσία κουπονιών στο τέλος της λίστας με τα καταστήματα.

Μερικά από τα υπόλοιπα στοιχεία του site είναι η προβολή του ιστορικού της τιμής του παιχνιδιού, η καταχώρησή του σε λίστα παρακολούθησης, καθώς και η ενεργοποίηση ειδοποιήσεων σε περίπτωση ύπαρξης καλύτερης τιμής.

CheapShark

Το Cheap Shark είναι αρκετά παρόμοιο με το Is There Any Deal, και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Με την αναζήτηση ενός τίτλου, μας εμφανίζει το παιχνίδι, καθώς επίσης και τα DLC του, αν φυσικά έχει.

Κάνοντας κλικ πάνω σε κάποιο από τα αποτελέσματα, εμφανίζονται οι τιμές κάποιων καταστημάτων, και η χαμηλότερη τιμή που είχε ποτέ το παιχνίδι.

Με το κουμπί “Sign up for a Price Notification”, μπορούμε να εγγραφούμε και να λάβουμε ειδοποίηση σε περίπτωση που το παιχνίδι φθάσει μία τιμή που εμείς καθορίζουμε ως επιθυμητή.

Στη σελίδα αναζήτησης του site υπάρχει μία στήλη με τη βαθμολογία της προσφοράς. Η βαθμολογία αυτή υπολογίζεται με βάση κάποια στοιχεία όπως η έκπτωση, τα σκορ του παιχνιδιού, η ημερομηνία κυκλοφορίας του, και άλλα.

Indie Galas

Το Indie Galas είναι αρκετά παρόμοιο με το Humble Bundle, καθώς επιλέγουμε εμείς πόσα χρήματα θα πληρώσουμε. Παρ’ όλα αυτά, δεν επιλέγουμε πού θα πάνε τα λεφτά μας.

Όλα τα παιχνίδια διατίθενται για το Steam, ενώ υπάρχει άμεση προβολή των συμβατών λειτουργικών συστημάτων.

Τα παιχνίδια είναι κυρίως μικρότερων ανεξάρτητων εταιριών, και οι τιμές των πακέτων ξεκινούν από 1 δολάριο.

FANATICAL

Παλαιότερα γνωστό ως Bundle Stars, το FANATICAL είναι αρκετά παρόμοιο με το Indie Galas. Τα πακέτα παιχνιδιών που προσφέρει είναι ανεξάρτητων δημιουργών, τα χρήματα τα παίρνει το site, ενώ το κόστος των πακέτων είναι συγκεκριμένο.

Το FANATICAL προσφέρει πακέτα από 1€, αλλά διαθέτει και κατάστημα πώλησης μεμονωμένων τίτλων.

Στα πακέτα διατίθεται αναλυτική λίστα των παιχνιδιών που περιέχουν, μαζί με το κόστος του κάθε παιχνιδιού χωριστά.

Τα περισσότερα παιχνίδια είναι διαθέσιμα στο Steam, και παρόλο που λανσάρονται ως ιστοσελίδα με indie games, θα βρούμε και γνωστούς τίτλους παιχνιδιών.

Good Old Games aka GOG

Δε νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος που αποκαλείται gamer και δεν γνωρίζει το συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το GOG είναι μια υπηρεσία ψηφιακής διανομής παιχνιδιών, αλλά και ταινιών.

Έχει προσφορές σε παιχνίδια, καινούργια και παλιά. Όλοι οι τίτλοι που προσφέρει είναι DRM-FREE, δηλαδή χωρίς διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται η χρήση κάποιας τρίτης υπηρεσίας/λογαριασμού για τη χρήση τους, όπως για παράδειγμα το Steam. Απλά κατεβάζουμε το αρχείο εγκατάστασης από το GOG, το περνάμε στον υπολογιστή μας, και παίζουμε.

Ιδανικά, μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον launcher του GOG, τον GOG Galaxy, μέσω του οποίου μπορούμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια μας.

Τέλος, εκτός από προσφορές σε μεμονωμένα παιχνίδια, θα βρούμε πακέτα, η αγορά των οποίων μας εξοικονομεί κάποια χρήματα.

Slickdeals

Τις προσφορές που θα βρούμε στο Slickdeals, τις ανεβάζουν άλλοι χρήστες, που μπορεί να έχουν ενημερωθεί για αυτές με κάποιο email ή κάποιο άλλο τρόπο.

Εκτός από παιχνίδια, θα δούμε αξεσουάρ gaming ή περιφερειακά. Συνήθως αυτά τα προϊόντα βρίσκονται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, και ενδέχεται να μην τα στέλνουν στην Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές σε παιχνίδια.

Green Man Gaming

Μια ακόμη αρκετά δημοφιλής ιστοσελίδα για προσφορές σε παιχνίδια, είναι το Green Man Gaming.

Όλα τα παιχνίδια είναι για το Steam, αλλά οι τιμές στις οποίες βρίσκουμε τους τίτλους στο Green Man Gaming είναι σαφώς καλύτερες από αυτές της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Επιπλέον, αυτή την περίοδο, λόγω του March Madness, έχει μεγάλες προσφορές που αλλάζουν σε 24ωρη βάση.

Το κορυφαίο ίσως στοιχείο του Green Man Gaming είναι η προσφορά παιχνιδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Αν και αυτό έχει το ρίσκο να την πατήσουμε, προαγοράζοντας κάποιο παιχνίδι που ίσως αποδειχθεί απογοήτευση, όπως το No Man's Sky.

Daily Game Deals

Το περιεχόμενο του Daily Game Deals είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Συγκεντρώνει καθημερινά όλες τις προσφορές σε παιχνίδια και περιφερειακά gaming.

Οι προσφορές χωρίζονται σε κατηγορίες ανά κονσόλα, PC, και άλλα. Σε όλες αναφέρονται οι τιμές, και από πού μπορούμε να προμηθευτούμε το κάθε τι.

Τέλος, η ιστοσελίδα διαθέτει newsletter, στο οποίο πραγματοποιούμε εγγραφή για να λαμβάνουμε ημερήσια ενημέρωση για όλες τις νέες προσφορές.

Chrono.gg

Το Chrono.gg διαφέρει αρκετά από όλες τις άλλες ιστοσελίδες που αναφέραμε, για αυτό και το αφήσαμε τελευταίο.

Δεν είναι απλώς μια ακόμη σελίδα με προσφορές σε παιχνίδια, αλλά προσφέρει ένα παιχνίδι τη φορά, το οποίο αλλάζει κάθε 24 ώρες.

Στην αρχική σελίδα βλέπουμε την προσφορά, πόση ώρα απομένει, κάποια βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, καθώς μία εκτίμηση για το πόση ώρα θα χρειαστούμε να τερματίσουμε το παιχνίδι, αν φυσικά αυτό έχει τέλος.

Κάθε αγορά στο Chrono.gg μας αποφέρει και ένα ποσό από Chrono Coins. Τα Chrono Coins είναι εσωτερικό “νόμισμα” της σελίδας, και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για αγορές.

Επίσης, Chrono Coins κερδίζουμε με το να επισκεπτόμαστε κάθε μέρα τη σελίδα, και γυρίζοντας το νόμισμα. Παράλληλα, αν διατηρήσουμε σερί ημερήσιων συνδέσεων, κερδίζουμε σεντούκια με ποσότητες από Chrono Coins.

Τα παιχνίδια που μπορούμε να αγοράσουμε, με το “νόμισμα” της σελίδας, είναι συγκεκριμένα, και αλλάζουν κάθε δύο εβδομάδες. Επίσης, ο αριθμός των αντιγράφων ανά παιχνίδι που προσφέρει το Chrono.gg είναι περιορισμένος.

Τελικά, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις καλές προσφορές σε παιχνίδια

Είδαμε σελίδες για όλα τα γούστα, είτε θέλουμε να αγοράσουμε κάποιο μεμονωμένο παιχνίδι, είτε πακέτα παιχνιδιών.

Αν πάλι θέλουμε να στηρίξουμε ανεξάρτητους προγραμματιστές, ή να δωρίσουμε τα λεφτά που πληρώνουμε, και πάλι υπάρχουν σελίδες.

Εσείς γνωρίζατε για τις ιστοσελίδες με προσφορές σε παιχνίδια που είδαμε; Έχετε ψωνίσει ποτέ από αυτές, ή σκοπεύετε να δοκιμάσετε κάποια τώρα; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps