Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Ασφάλεια Telegram, Αυτόματες Απαντήσεις Gmail, Το SDSM Του Edge
QuickSteps#187 - Ασφάλεια Telegram, Αυτόματες Απαντήσεις Gmail, Το SDSM Του Edge

Ασφάλεια Telegram, Αυτόματες Απαντήσεις Gmail, Το SDSM Του Edge

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, ενεργοποιούμε την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Telegram και χρησιμοποιούμε τα φίλτρα και τα πρότυπα στο Gmail για να στέλνουμε αυτόματες απαντήσεις. Αλλάζουμε το μέγεθος των εικονιδίων σε κάθε σημείο των Windows, προσθέτουμε την αδρανοποίηση και επαναφέρουμε την αναστολή λειτουργίας στο μενού παροχής ενέργειας, και δοκιμάζουμε το Super Duper Secure Mode του Edge. Προσθέτουμε και αφαιρούμε χρόνους στο Excel και αλλάζουμε το URL του προφίλ μας στο Steam.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Πώς ενεργοποιώ την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Telegram

Η επαλήθευση σε δύο βήματα είναι μακράν η καλύτερη μέθοδος προστασίας των λογαριασμών μας. Γι' αυτό, η καλύτερη τακτική είναι να τη χρησιμοποιούμε πάντα, τουλάχιστον σε όσες ιστοσελίδες και υπηρεσίες την προσφέρουν.

Για να ενεργοποιήσουμε την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Telegram, πατάμε τις τρεις γραμμές πάνω αριστερά και μπαίνουμε στο “Settings”.

QuickSteps#187 - Ασφάλεια Telegram, Αυτόματες Απαντήσεις Gmail, Το SDSM Του Edge

Στη συνέχεια, πατάμε στο “Privacy and Security” και επιλέγουμε το “Two-Step Verification”.

Το Telegram θα ζητήσει να ορίσουμε έναν κωδικό, τον οποίο θα πληκτρολογούμε κάθε φορά που πραγματοποιούμε σύνδεση από μία νέα συσκευή.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, πατάμε το κουμπί “Set Password”, πληκτρολογούμε τον κωδικό της αρεσκείας μας, πατάμε “Continue”, εισάγουμε ξανά τον κωδικό, και πατάμε πάλι “Continue”.

Έπειτα, η εφαρμογή θα ζητήσει να πληκτρολογήσουμε κάποιο στοιχείο, το οποίο ενδεχομένως θα μας βοηθήσει να θυμηθούμε τον κωδικό που έχουμε ορίσει, αν τον ξεχάσουμε.

Αν θέλουμε να παραλείψουμε την εισαγωγή του στοιχείου, πατάμε το “Skip”. Διαφορετικά, πληκτρολογούμε το στοιχείο και πατάμε “Continue”.

Στο επόμενο βήμα, το Telegram θα ζητήσει να προσθέσουμε ένα email επαναφοράς. Εάν ξεχάσουμε τον κωδικό τον οποίο έχουμε ορίσει, ή αποτύχει η επαλήθευση σε δύο βήματα, η εφαρμογή θα στείλει σε αυτό το email ένα μήνυμα με οδηγίες επαναφοράς του λογαριασμού μας.

Όπως και με το στοιχείο υπενθύμισης του κωδικού, έτσι και στην περίπτωση του email επαναφοράς, το Telegram μας δίνει την επιλογή να παραλείψουμε αυτό το βήμα πατώντας το “Skip”.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε κάποιο έγκυρο email, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα βρεθούμε κλειδωμένοι έξω από τον λογαριασμό μας. Για να συνεχίσουμε, πληκτρολογούμε το email και πατάμε “Continue”.

Για να ολοκληρώσουμε την ενεργοποίηση της επαλήθευσης σε δύο βήματα, ανοίγουμε το μήνυμα το οποίο μας έχει στείλει το Telegram, πληκτρολογούμε τον κωδικό επιβεβαίωσης που περιέχει, και πατάμε “Continue”.

Η εφαρμογή μας ενημερώνει ότι ολοκληρώσαμε τη διαδικασία επιτυχώς. Για να επιστρέψουμε στην αρχική οθόνη του Telegram, πατάμε το βέλος πάνω αριστερά, ενώ για να επιστρέψουμε στις ρυθμίσεις, πατάμε το κουμπί “Return to Settings”.

Αποστολή αυτόματων απαντήσεων στο Gmail με τη χρήση προτύπων και φίλτρων

Εάν ανταλλάσσουμε πολλά email σε καθημερινή βάση, γνωρίζουμε ότι είναι μία διαδικασία στην οποία αφιερώνουμε πολύ χρόνο. Ωστόσο, το Gmail διαθέτει μία σειρά από προχωρημένες και έξυπνες λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν να επιταχύνουμε κατά πολύ αυτήν την εργασία.

Σε παλαιότερο QuickSteps είχαμε δει την έξυπνη σύνταξη, την έξυπνη απάντηση, και τα πρότυπα κειμένου. Τώρα, θα δούμε πώς μπορούμε να στέλνουμε αυτόματες απαντήσεις συνδυάζοντας τα πρότυπα κειμένου με τα φίλτρα του Gmail.

Εφόσον έχουμε δημιουργήσει τα απαραίτητα πρότυπα, τα οποία πρέπει να περιέχουν το κείμενο που θέλουμε να στέλνουμε αυτόματα ως απάντηση, κάνουμε κλικ στο εικονίδιο των επιλογών αναζήτησης.

Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε αναλόγως τα κριτήρια του φίλτρου, και πατάμε “Δημιουργία φίλτρου”. Στο παράδειγμα μας, δημιουργούμε ένα απλό φίλτρο το οποίο θα χρησιμοποιεί το Gmail ώστε να απαντάει αυτόματα σε όσα μηνύματα περιέχουν την ερώτηση “Πώς είσαι;”.

Έπειτα, επιλέγουμε το κουτάκι δίπλα στην “Αποστολή προτύπου”, διαλέγουμε το πρότυπο που θέλουμε να χρησιμοποιούμε για τις συγκεκριμένες αυτόματες απαντήσεις, και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία φίλτρου”.

Στο παράδειγμά μας, έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα πρότυπο με το όνομα “Πώς είσαι”, το οποίο περιέχει κείμενο που θα μπορούσε να σταλεί ως απάντηση σε μήνυμα με το οποίο ο αποστολέας μας ρωτάει αν είμαστε καλά, ή κάτι παρόμοιο.

Για να ενεργοποιήσουμε το νέο φίλτρο αυτόματης απάντησης, κάνουμε κλικ στο γρανάζι πάνω αριστερά και πατάμε “Δείτε όλες τις ρυθμίσεις”.

Μετά, πηγαίνουμε στην κατηγορία “Φίλτρα και αποκλεισμένες διευθύνσεις”, επιλέγουμε το κουτάκι δίπλα στο φίλτρο που δημιουργήσαμε, και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση αλλαγών”.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε όσες αυτόματες απαντήσεις θέλουμε.

Προσθήκη της αδρανοποίησης και επαναφορά της αναστολής λειτουργίας

Το μενού παροχής ενέργειας είναι αυτό που εμφανίζεται όταν πατήσουμε το κουμπί της απενεργοποίησης στο μενού Έναρξη.

Ωστόσο, όπως παρατηρούμε στην παραπάνω εικόνα, μπορεί να απουσιάζει η επιλογή της αδρανοποίησης. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να λείπει ακόμα και η επιλογή της αναστολής λειτουργίας.

Η αδρανοποίηση δεν είναι διαθέσιμη διότι η Microsoft δεν θεωρεί ιδιαίτερα χρήσιμη αυτήν τη λειτουργία. Όσον αφορά την αναστολή λειτουργίας, αυτή η επιλογή μπορεί να λείπει διότι είναι ανενεργή στο πλάνο ενέργειας που χρησιμοποιούμε.

Πώς Διαφέρει η Αδρανοποίηση και η Αναστολή Λειτουργίας στα Windows
Πώς Διαφέρει η Αδρανοποίηση και η Αναστολή Λειτουργίας στα Windows

Οι περισσότεροι από εμάς σβήνουμε εντελώς τον υπολογιστή όταν δεν τον χρειαζόμαστε. Όμως, εκτός από τον τερματισμό λειτουργίας, έχουμε και άλλες επιλογές, προκειμένου ο υπολογιστής…

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να αλλάξουμε τις επιλογές που εμφανίζονται στο μενού παροχής ενέργειας αρκετά εύκολα.

Αρχικά, πατάμε τα πλήκτρα Windows + R στο πληκτρολόγιό μας, στο παράθυρο της εκτέλεσης πληκτρολογούμε “powercfg.cpl”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Στο παράθυρο των επιλογών παροχής ενέργειας πατάμε τον σύνδεσμο “Επιλογή των ενεργειών των κουμπιών τροφοδοσίας”.

Θα ανοίξει το παράθυρο με τις “Ρυθμίσεις συστήματος”, στο οποίο κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο “Αλλαγή των ρυθμίσεων που δεν είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή”.

Για να προσθέσουμε την αδρανοποίηση στο μενού παροχής ενέργειας, επιλέγουμε το κουτάκι δίπλα στην “Αδρανοποίηση”.

Επιπλέον, εάν στο μενού παροχής ενέργειας δεν είναι διαθέσιμη η αναστολή λειτουργίας, επιλέγουμε το κουτάκι δίπλα στην “Αναστολή λειτουργίας”.

Για να οριστικοποιήσουμε τις αλλαγές, κάνουμε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση αλλαγών”.

Πλέον, στο μενού παροχής ενέργειας υπάρχει τόσο η επιλογή της αδρανοποίησης, όσο και της αναστολής λειτουργίας.

Πώς αλλάζω το μέγεθος των εικονιδίων παντού στα Windows 10

Ενδέχεται να θέλουμε τα εικονίδια στον υπολογιστή μας να είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα, είτε γιατί αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα όρασης, είτε διότι θέλουμε τα εικονίδια να καταλαμβάνουν όσο λιγότερο χώρο γίνεται.

Σε αυτό το QuickSteps θα δούμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος των εικονιδίων στην Επιφάνεια Εργασίας, στη Γραμμή Εργασιών, και στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 10.

Αλλαγή μεγέθους εικονιδίων στην Επιφάνεια Εργασίας

Η αλλαγή του μεγέθους των εικονιδίων της Επιφάνειας Εργασίας πραγματοποιείται ιδιαίτερα εύκολα. Αρχικά, κάνουμε δεξί κλικ σε κάποιο κενό σημείο της Επιφάνειας Εργασίας.

Έπειτα, από την “Προβολή” επιλέγουμε το μέγεθος που επιθυμούμε.

Στην ακόλουθη εικόνα βλέπουμε πόσο διαφέρουν σε μέγεθος τα “Μικρά εικονίδια”, τα “Μεσαία εικονίδια”, και τα “Μεγάλα εικονίδια”.

Αλλαγή μεγέθους εικονιδίων στη Γραμμή Εργασιών

Τα Windows 10 προσφέρουν τη δυνατότητα να αλλάζουμε το μέγεθος των εικονιδίων της Γραμμής Εργασιών. Συγκεκριμένα, επιτρέπουν να επιλέξουμε ανάμεσα στα εικονίδια με κανονικό και μικρό μέγεθος.

Για να αλλάξουμε το μέγεθος των συγκεκριμένων εικονιδίων, κάνουμε δεξί κλικ στη Γραμμή Εργασιών και επιλέγουμε τις “Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, ενεργοποιούμε τον διακόπτη κάτω από τη “Χρήση μικρών κουμπιών γραμμής εργασιών”, αν θέλουμε τα εικονίδια της Γραμμής Εργασιών να είναι μικρά.

Αντίστοιχα, για να χρησιμοποιήσουμε μεγάλα εικονίδια στη Γραμμή Εργασιών, απενεργοποιούμε τον ίδιο διακόπτη.

Στην παρακάτω εικόνα μπορούμε να δούμε τη διαφορά μεγέθους ανάμεσα στα κανονικά και τα μικρά εικονίδια.

Αλλαγή μεγέθους εικονιδίων στην Εξερεύνηση αρχείων

Στα Windows 10 μπορούμε να αλλάζουμε πολύ εύκολα το μέγεθος των εικονιδίων στην Εξερεύνηση αρχείων. Αρχικά, ανοίγουμε οποιονδήποτε φάκελο. Έπειτα, κάνουμε κλικ στην καρτέλα “Προβολή”.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε αν θέλουμε τα εικονίδια να είναι μικρά, μεσαία, μεγάλα, ή πολύ μεγάλα.

Στην παρακάτω εικόνα μπορούμε να δούμε πόσο διαφέρουν σε μέγεθος τα “Μικρά εικονίδια”, τα “Μεσαία εικονίδια”, τα “Μεγάλα εικονίδια”, και τα “Πολύ μεγάλα εικονίδια”.

Τι είναι και πώς μπορώ να δοκιμάσω το Super Duper Secure Mode του Edge

Η Microsoft έχει αναπτύξει το Super Duper Secure Mode (SDSM) του Edge που απενεργοποιεί τους Just-In-Time (JIT) μεταγλωττιστές της JavaScript, τους οποίους χρησιμοποιούν οι ιστότοποι για τη βελτιστοποίηση του κώδικα JavaScript που εκτελείται στην εκάστοτε σελίδα.

Οι JIT μεταγλωττιστές βελτιώνουν την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων και ενισχύουν την απόδοση του browser. Όμως, συχνά τους χρησιμοποιούν χάκερ για να παραβιάζουν συστήματα εταιρειών και χρηστών. Γι' αυτό, η Microsoft αποφάσισε να προσφέρει στους χρήστες την επιλογή να τους απενεργοποιούν πλήρως.

Σύμφωνα με ελέγχους που πραγματοποίησε η εταιρεία, η απενεργοποίηση των JIT μεταγλωττιστών δεν επηρεάζει τόσο πολύ την απόδοση του browser ή τους χρόνους φόρτωσης των ιστοσελίδων. Επίσης, δεν αυξάνει αισθητά τη μνήμη την οποία χρησιμοποιεί το πρόγραμμα περιήγησης ή την ενέργεια που καταναλώνει ο υπολογιστής.

Το SDSM βρίσκεται σε φάση δοκιμών, γι' αυτό η Microsoft έχει κρύψει αυτό το χαρακτηριστικό στα flags του Edge. Επιπλέον, προς το παρόν το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο στις Beta, Dev, και Canary εκδόσεις του browser.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα flags είναι μία σειρά από πειραματικές ρυθμίσεις και λειτουργίες που έχει ενσωματώσει η εταιρεία στον browser της, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμες για να εμφανιστούν σε όλους τους χρήστες.

Εφόσον κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας την Beta έκδοση του Edge, η οποία είναι η πιο σταθερή έκδοση από τις τρεις που προαναφέραμε, τρέχουμε τον browser, πληκτρολογούμε στη γραμμή διευθύνσεων “edge://flags”, και πατάμε Enter.

Έπειτα, γράφουμε στην αναζήτηση “Super Duper Secure Mode” και αλλάζουμε τη ρύθμιση από “Default” σε “Enabled”.

Μετά, κάνουμε κλικ στο “Επανεκκίνηση” ώστε να γίνει επανεκκίνηση του προγράμματος και να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Πώς προσθέτω ή αφαιρώ χρόνους στο Microsoft Excel

Το Microsoft Excel είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης, παρουσίασης, και επεξεργασίας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, με αυτό το πρόγραμμα μπορούμε να προσθέτουμε ή να αφαιρούμε χρόνους, ώστε να υπολογίσουμε χρονικά διαστήματα.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να φανεί χρήσιμη όταν θέλουμε να υπολογίσουμε πόσο χρόνο χρειάστηκε να αφιερώσουμε για την ολοκλήρωση κάποιας εργασίας, πόσες ώρες εργαζόμαστε κάθε ημέρα ή εβδομάδα, και άλλα.

Προετοιμασία κελιών

Πριν προχωρήσουμε στην πρόσθεση ή αφαίρεση χρόνων, πρέπει να ρυθμίσουμε τα κελιά ώστε να προβάλλουν τα δεδομένα που περιέχουν στην κατάλληλη μορφή.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, επιλέγουμε τα κελιά τα οποία περιέχουν τις ώρες έναρξης και λήξης, κάνουμε δεξί κλικ, και πατάμε “Μορφοποίηση κελιών”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Αριθμός”, διαλέγουμε την “Ώρα”, εντοπίζουμε και επιλέγουμε το “1:30 μμ”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Έπειτα, διαλέγουμε τα κελιά στα οποία θα κάνουμε την πρόσθεση ή την αφαίρεση των χρόνων, κάνουμε δεξί κλικ, και πατάμε ξανά “Μορφοποίηση κελιών”.

Θα εμφανιστεί ξανά το παράθυρο της μορφοποίησης. Αυτήν τη φορά, επιλέγουμε την καρτέλα “Αριθμός”, πατάμε στην “Προσαρμογή”, στο πεδίο “Τύπος” πληκτρολογούμε “[h]:mm”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Αφαίρεση χρόνων

Για να αφαιρέσουμε ένα χρονικό διάστημα από ένα άλλο, χρησιμοποιούμε το σύμβολο της αφαίρεσης και δημιουργούμε μία απλή συνάρτηση της μορφής:

=ΚΕΛΙ_ΛΗΞΗΣ - ΚΕΛΙ_ΕΝΑΡΞΗΣ

Το Excel αντιλαμβάνεται αν οι χρόνοι έναρξης και λήξης είναι πριν ή μετά το μεσημέρι, και υπολογίζει πάντα σωστά τη διαφορά. Διαφορετικά, στο παράδειγμα μας, στη Δευτέρα και την Τρίτη θα είχε βγάλει σφάλμα λόγω αρνητικού αποτελέσματος.

Πρόσθεση χρόνων

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορούμε να προσθέτουμε χρόνους στο Excel. Εάν θέλουμε να προσθέσουμε δύο ή τρεις χρόνους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το “+”, όπως βλέπουμε και στην ακόλουθη εικόνα.

Ωστόσο, όταν πρόκειται να προσθέσουμε περισσότερους χρόνους, τότε η καλύτερη επιλογή είναι η συνάρτηση SUM. Η χρήση της SUM είναι ιδιαίτερα εύκολη. Αρχικά, πληκτρολογούμε “=SUM()” και έπειτα επιλέγουμε τα κελιά που περιέχουν τα δεδομένα τα οποία θέλουμε να προσθέσουμε.

Πώς αλλάζω το URL του προφίλ μου στο Steam με ένα της αρεσκείας μου

Το Steam είναι μία από τις πιο δημοφιλείς gaming πλατφόρμες για PC, και παρέχει στους χρήστες αρκετά εργαλεία κοινωνικοποίησης. Ωστόσο, τα URL που δημιουργεί η πλατφόρμα για τα προφίλ των χρηστών δεν είναι τόσο ξεχωριστά.

Για την ακρίβεια, είναι ο σύνδεσμος “https://steamcommunity.com/profiles/”, ακολουθούμενος από έναν 17ψήφιο νούμερο.

QuickSteps#187 - Ασφάλεια Telegram, Αυτόματες Απαντήσεις Gmail, Το SDSM Του Edge

Ωστόσο, η Valve επιτρέπει να τροποποιήσουμε το URL του προφίλ μας και να αντικαταστήσουμε τον αριθμό με οτιδήποτε επιθυμούμε.

Αρχικά, επισκεπτόμαστε την κεντρική σελίδα του Steam, κάνουμε κλικ στο βελάκι δίπλα στο όνομά μας, και πατάμε “Προβολή προφίλ”.

Έπειτα, κάνουμε κλικ στην “Επεξεργασία προφίλ”.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε την ενότητα “Γενικά” και στο πεδίο “ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ URL” πληκτρολογούμε τη λέξη ή τις λέξεις με τις οποίες θέλουμε να αντικαταστήσουμε το 17ψήφιο νούμερο.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κεφαλαία και μικρά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα, και κενά.

Τέλος, κάνουμε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση”, για να οριστικοποιήσουμε την αλλαγή του URL.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps