Home » Software » Παιχνίδια » Όλα Τα Νέα Από Το Square Enix Presents Spring 2021, GTA Online
GamingSteps#20210320 - Όλα Τα Νέα Από Το Square Enix Presents Spring 2021, GTA Online

Όλα Τα Νέα Από Το Square Enix Presents Spring 2021, GTA Online

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Square Enix πραγματοποίησε το Presents Spring 2021. Κατά τη διάρκεια του stream, η εταιρεία αποκάλυψε πολλούς νέους τίτλους, καθώς και νέο περιεχόμενο για τα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια της. Εμείς επιλέξαμε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις και σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικά. Ένας παίκτης του GTA Online βρήκε λύση στο πρόβλημα των εκτενών χρόνων φόρτωσης του παιχνιδιού και ανταμοίφθηκε για αυτό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα ανακοίνωσε η Square Enix στο Presents Spring 2021

Στις 18 Μαρτίου, η Square Enix πραγματοποίησε το Presents Spring 2021. Κατά τη διάρκεια του stream, η εταιρεία αποκάλυψε πολλούς νέους τίτλους, καθώς και νέο περιεχόμενο για τα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια της.

Outriders

Μέσω ενός νέου κινηματογραφικού τρέιλερ, η εταιρεία παρουσίασε την τερατώδη πλευρά του Enoch και απέδειξε ότι οι παίκτες του Outriders δεν θα έχουν να ανησυχούν μόνο για τους καλά οπλισμένους εχθρούς.

Όσον αφορά το gameplay, η εταιρεία παρουσίασε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ικανότητες υψηλού επιπέδου των ηρώων, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο demo του παιχνιδιού.

Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy

Στη συνέχεια, η εταιρεία παρουσίασε το τρέιλερ του Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy. Πρόκειται για ένα πακέτο το οποίο περιλαμβάνει το Tomb Raider, το Rise of the Tomb Raider, το Shadow of the Tomb Raider, και όλα τα DLC τους.

Η Square Enix έχει βελτιώσει όλο το περιεχόμενο των παραπάνω τίτλων και φρόντισε να εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες των PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

Just Cause Mobile

Ένας από τους τίτλους για φορητές συσκευές που ανακοίνωσε η εταιρεία είναι το Just Cause Mobile. Το παιχνίδι θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να ζήσουν μέσω του κινητού τους την έντονη εμπειρία που προσφέρει η γνωστή περιπέτεια δράσης.

https://youtu.be/_tdkmyAE4ns

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς το τρέιλερ αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

Hitman Sniper Assassins

Παραμένοντας στα mobile games, η Square Enix ανακοίνωσε το Hitman Sniper Assassins. Πρόκειται για έναν τίτλο του οποίου η ιστορία διαδραματίζεται στο σύμπαν των γνωστών stealth παιχνιδιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με το βίντεο που έδειξε η εταιρεία, το παιχνίδι δεν ακολουθεί τα γεγονότα της τριλογίας των World of Assassination της IO. Το Sniper Assassins θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Space Invaders AR

Το κλασικό arcade παιχνίδι της Taito επιστρέφει με έναν νέο τίτλο επαυξημένης πραγματικότητας, τον οποίο έχει αναπτύξει η Square Enix Montreal.

Εάν επιθυμούμε να συμμετέχουμε στις δοκιμές που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία, τότε μπορούμε να εγγραφούμε στη λίστα αναμονής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.

Bubble Bobble 4 Friends

Το Bubble Bobble 4 Friends κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και Nintendo Switch τον Νοέμβριο του 2019. Κατά τη διάρκεια του Presents Spring 2021, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει μία PC έκδοση του παιχνιδιού, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Steam.

Marvel's Avengers: War for Wakanda και Future Imperfect

Ο Black Panther κάνει την είσοδό του στο Marvel's Avengers με το expansion War for Wakanda, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Επιπλέον, η εταιρεία διέθεσε την επιχείρηση Future Imperfect, η οποία προσθέτει στο παιχνίδι ως ενεργό χαρακτήρα τον Hawkeye.

Life is Strange: True Colors και Remastered Collection

Ο νέος τίτλος της σειράς παιχνιδιών Life is Strange είναι το True Colors. Σε αυτόν τον τίτλο οι παίκτες βρίσκονται σε μία νέα πόλη και έχουν τον ρόλο μιας ηρωίδας που χρησιμοποιεί τη ψυχική ενσυναίσθηση για να αντιμετωπίσει τον θάνατο του αδερφού της.

Το True Colors θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και η Collector's Edition θα περιέχει το νέο παιχνίδι και την Life is Strange Remastered Collection, η οποία περιλαμβάνει τον αρχικό τίτλο της σειράς και το Before the Storm.

Επιπλέον, η Remastered Collection θα κυκλοφορήσει ως αυτόνομο πακέτο.

Forspoken

Η Square Enix αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο του Project Athia. Το παιχνίδι ονομάζεται Forspoken και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες, αλλά παρουσίασε ένα κινηματογραφικό τρέιλερ στο οποίο βλέπουμε τον κύριο χαρακτήρα, Frey, αμέσως μετά την άφιξη τους στον παράξενο κόσμο του παιχνιδιού.

$10.000 σε παίχτη που διόρθωσε τους χρόνους του GTA Online

Ένας παίκτης του GTA Online, ο οποίος ονομάζεται t0st, βρήκε λύση στο πρόβλημα των εκτενών χρόνων φόρτωσης του παιχνιδιού. Σε πρόσφατη ανάρτηση του στο Github αποκάλυψε ότι κατάφερε να μειώσει τον χρόνο φόρτωσης έως και 70%.

Στην ανάρτηση του, ο t0st τόνιζε ότι η λύση που βρήκε είναι ένα μη υποστηριζόμενο proof of concept. Επίσης, ανέφερε ότι ένας προγραμματιστής θα μπορούμε να λύσει το πρόβλημα μέσα σε μία ημέρα.

GamingSteps#20210320 - Όλα Τα Νέα Από Το Square Enix Presents Spring 2021, GTA Online

Η Rockstar έλαβε γνώση επί του θέματος και σε σύντομο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησε μία μικρή ενημέρωση για τα GTA Online και GTA 5, η οποία περιλαμβάνει το fix που ανέπτυξε με βάση τα ευρήματα του παίκτη.

Επιπλέον, η εταιρεία έδωσε στον t0st 10.000 δολάρια, ως βραβείο για τη συμβολή του στην επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος που παρουσίαζαν τα δύο παιχνίδια.

Οι χρόνοι φόρτωσης του GTA Online άγγιζαν πριν την κυκλοφορία του fix τα 6 λεπτά. Μετά το update, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν χρόνους οι οποίοι δεν ξεπερνούν τα 50 δευτερόλεπτα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 21 με 27 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20210320 - Όλα Τα Νέα Από Το Square Enix Presents Spring 2021, GTA Online

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 21 και 27 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

22 Μαρτίου

  • Vaporum: Lockdown – στο Nintendo Switch

23 Μαρτίου

  • Overcooked! All You Can Eat – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Story of Seasons: Pioneers of Olive Town – στο Nintendo Switch
  • Puyo Puyo Tetris 2 – σε PC
  • Arkham Horror: Mother's Embrace – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Project CARS GO – σε iOS
  • Tales from the Borderlands – στο Nintendo Switch
  • Tunche – στο Nintendo Switch

24 Μαρτίου

  • Paradise Lost – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Love Live! School Idol Festival: After School Activity Wai-Wai! Home Meeting!! – στο PlayStation 4

25 Μαρτίου

  • Black Legend – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • DARQ: Complete Edition – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • El Hijo: A Wild West Tale – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Evil Inside – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Yakuza 6: The Song of Life – σε Xbox One και PC
  • Dandy Ace – σε PC
  • Crash Bandicoot: On the Run! – σε iOS
  • Evil Inside – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC

26 Μαρτίου

  • Balan Wonderworld – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Crash Bandicoot 4: It's About Time – σε PC
  • Genesis Noir – σε Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • It Takes Two – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Monster Hunter Rise – στο Nintendo Switch
  • Terminator: Resistance – Enhanced – στο PlayStation 5
  • Tony Hawk's Pro Skater 1+2 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Spacebase Startopia – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Subverse – σε PC

27 Μαρτίου

  • Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Assassin’s Creed Odyssey -70%

Στο Assassin’s Creed Odyssey βρισκόμαστε στην Ελλάδα του 431 π.Χ. κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου. Ο χάρτης του Odyssey είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει μέχρι τώρα στο franchise.

Στο πολεμικό κομμάτι, θα βρούμε ενδιαφέροντες μηχανισμούς πάλης, τους οποίους συμπληρώνει ένα δέντρο ικανοτήτων. Επίσης, ξεχωριστό στοιχείο αποτελούν οι ναυμαχίες, στις οποίες λαμβάνουμε μέρος με το δικό μας πλοίο.

Τέλος, το παιχνίδι έχει έντονα RPG στοιχεία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα επιλογής χαρακτήρα, ανάπτυξης ερωτικών σχέσεων, και λήψης σημαντικών αποφάσεων.

Sid Meier’s Civilization VI – Platinum Edition -71%

Το Civilization είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο προσπαθούμε να χτίσουμε την αυτοκρατορία μας. Είμαστε ο Κυβερνήτης του Κόσμου. Δημιουργούμε και οδηγούμε τον πολιτισμό από την Εποχή του Λίθου μέχρι την Εποχή της Πληροφορίας.

Στο Civilization VI θα βρούμε νέους τρόπους ανάπτυξης του κόσμου μας. Οι πόλεις πλέον αναπτύσσονται σε όλον τον χάρτη και οι συνεχείς έρευνες μας προσφέρουν όλο και περισσότερες δυνατότητες.

L.A. Noire: The Complete Edition -70%

Το L.A. Noire κυκλοφόρησε το 2011 από τη Rockstar Games και είναι εμπνευσμένο από τις κλασικές κινηματογραφικές ταινίες ντετέκτιβ των δεκαετιών του ‘40 και του ‘50.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνουμε τον ρόλο του ντετέκτιβ Cole Phelps. Καλούμαστε να λύσουμε υποθέσεις συγκεντρώνοντας στοιχεία, και όλα αυτά μέσα από μία κάμερα τρίτου προσώπου.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

All Stars 13 Bundle

Το Fanatical επέλεξε 7 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει κυρίως θετικές ψήφους στο Steam και μας τα προσφέρει με το πακέτο All Stars 13 Bundle. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 174,30€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,99€.

Αγοράζοντας το All Stars 13 Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Styx: Master of Shadows
  • Sniper: Ghost Warrior Trilogy
  • Overlord: Ultimate Evil Collection
  • Guilty Gear X2 #Reload
  • Narcos: Rise of the Cartels
  • American Fugitive
  • V-Rally 4

Backstage Mystery Bundle

Με το Backstage Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 0,99€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 6,95€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Backstage Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

IObit Software Bundle 2

Το Fanatical δεν έχει μόνο παιχνίδια. Μερικές φορές προσφέρει κάποια προνομιακά πακέτα προγραμμάτων. Για λίγες ημέρες μόνο, θα βρούμε στο Fanatical το IObit Software Bundle 2, το οποίο περιέχει όλα τα προγράμματα της IObit.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πακέτα του Fanatical, με την αγορά του IObit Software Bundle 2 λαμβάνουμε τα κλειδιά ενεργοποίησης των προγραμμάτων.

Έπειτα, πρέπει να κατεβάσουμε το εκάστοτε πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της IObit και να ενεργοποιήσουμε την πλήρη έκδοσή του, χρησιμοποιώντας το κλειδί που πήραμε από το Fanatical.

Το IObit Software Bundle 2 είναι χωρισμένο σε τρία διαφορετικά tier. Το πρώτο από τα tier κοστίζει 1,00€ και περιέχει το “Driver Booster 8 Pro”, το “Protected Folder Pro”, και το “Start Menu 8 Pro”.

Αγοράζοντας το δεύτερο tier, παίρνουμε επιπλέον το “Advanced System Care 14 Pro”, το “IObit Uninstaller 10 Pro”, το “Smart Defrag 6 Pro”, και το “IObit Software Updater 3 Pro”. Το δεύτερο tier του πακέτου κοστίζει 3,99€.

Το τρίτο και τελευταίο tier του IObit Software Bundle 2 κοστίζει 6,99€ και προσθέτει στη λίστα με τα προγράμματα το “MacBooster 8 Pro”. Η πραγματική αξία όλων των προγραμμάτων μαζί είναι 187,78€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το The Fall στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το The Fall, μία side-scrolling platform περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2014.

Για να πάρουμε δωρεάν το The Fall, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps