Home » Hardware » Προσφορές » PCsteps.shop - Εγκαίνια Για Το Ηλεκτρονικό Μας Κατάστημα
Τα Εγκαίνια Του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Του PCsteps

PCsteps.shop – Εγκαίνια Για Το Ηλεκτρονικό Μας Κατάστημα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Από το 2009, στο PCsteps προσφέρουμε καθημερινά αναλυτικούς οδηγούς τεχνολογίας, βήμα προς βήμα, με απλή, κατανοητή γλώσσα, και πολλές εικόνες. Λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2020, οι συντελεστές του PCsteps ξεκινήσαμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Δείτε το νέο e-shop του PCsteps με πληθώρα προϊόντων τεχνολογίας και μοναδικό merchandise που περιλαμβάνει από t-shirt μέχρι μάσκες για την πανδημία, με αποστολή παντού την Ελλάδα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Λίγα λόγια για το PCsteps

Ιδρύσαμε το PCsteps το 2009, με στόχο να κάνουμε το περίπλοκο απλό, και το απλό εύκολο στο χώρο της τεχνολογίας, τόσο στο software όσο και στο hardware.

Η σελίδα μας απευθύνεται τόσο στους αρχάριους, όσο και σε προχωρημένους χρήστες και επαγγελματίες του χώρου, με καθημερινές δημοσιεύσεις τις οποίες ανανεώνουμε συνεχώς για να είναι επίκαιρες σε βάθος χρόνου. Δείτε εδώ την ιστορία μας:

Πώς Ξεκίνησε το PCsteps – Αυτή Είναι Η Ιστορία Μας

Φέτος το PCsteps θα κλείσει τον 7ο χρόνο λειτουργίας του, αν και οι περισσότεροι το γνωρίσατε μετά το 2013, όταν άρχισε να έχει τη μεγαλύτερή ανάπτυξη. Αν…

Πέρα από τις καθημερινές δημοσιεύσεις, από το 2013, στο PCsteps υποστηρίζουμε όλους τους αναγνώστες μας στα προβλήματα και τις απορίες τους.

Εκτός από τα δεκάδες χιλιάδες σχόλια στις δημοσιεύσεις, περισσότεροι από 12.000 αναγνώστες έχουν υποβάλλει πάνω από 20.000 ερωτήσεις στην ενότητα “Ερωτήσεις και Απαντήσεις”, και απαντάμε σε τριψήφιο αριθμό νέων ερωτήσεων καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365,25 ημέρες το χρόνο.

Τέλος, το 2016 ξεκινήσαμε το κανάλι του PCsteps στο YouTube, όπου μιλάμε για οτιδήποτε αφορά την τεχνολογία, με μία δόση χιούμορ. Σήμερα, το PCsteps στο YouTube είναι ανάμεσα στα 100 μεγαλύτερα κανάλια σε όλη την Ελλάδα σε αριθμό συνδρομητών.

Το e-shop του PCsteps

Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του PCsteps, μπορούμε να βρούμε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας.

Επιπλέον, δημιουργήσαμε μοναδικό PCsteps merch, το οποίο δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, με σχέδια εμπνευσμένα από το κανάλι μας στο YouTube.

Μοναδικό PCsteps Merch

Είναι γεγονός πως αμέτρητα καταστήματα στην Ελλάδα διαθέτουν υπολογιστές, laptop, και κινητά.

Όμως, μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα του PCsteps θα βρείτε τα μοναδικά μπλουζάκια που σχεδιάσαμε για εσάς, καθώς και μάσκες για την πανδημία, που ελπίζουμε σύντομα αχρείαστες νά ‘ναι.

Όσοι παρακολουθείτε το κανάλι μας στο YouTube, θα αναγνωρίσετε στα μπλουζάκια εκφράσεις που επαναλαμβάνουμε τακτικά, όπως την ανάγκη για συνεχές backup

…την αστείρευτη αγάπη μας για τα Greeklish

…και ένα μπλουζάκι που εξηγεί πολλά πράγματα για την εμφάνιση ορισμένων από εμάς.

Θα βρείτε τα μπλουζάκια μας σε μεγέθη Small, Medium, Large, και Extra Large.

Όσο για τις μάσκες, ελπίζουμε πως μέσα στην ερχόμενη χρονιά τα επερχόμενα εμβόλια θα μας απαλλάξουν από την ανάγκη τους. Σίγουρα όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα.

Όπως και νά ‘χει, οι μάσκες του PCsteps διατίθενται σε περιορισμένη ποσότητα, οπότε ακόμα και όταν πλέον δεν θα υπάρχει η ανάγκη τους, θα αποτελούν συλλεκτικό είδος.

Υπολογιστές

Στην κατηγορία των υπολογιστών θα βρούμε έτοιμα PC για κάθε ανάγκη μας και βάση της ταξινόμησης που έχουμε ορίσει. Στα αριστερά θα δούμε πάλι τα διάφορα φίλτρα και όλες τις επιμέρους σχετικές κατηγορίες.

Ενώ οι έτοιμοι υπολογιστές εξυπηρετούν απλές ανάγκες, για χρήση ίντερνετ ή office, στο μέλλον σκοπεύουμε να προσφέρουμε και δικές μας custom συνθέσεις για κάθε ανάγκη, από gaming μέχρι βαριές επαγγελματικές εργασίες.

Laptops

Στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών θα εντοπίσουμε πληθώρα από laptop ορίζοντας και τα φίλτρα που επιθυμούμε, όπως η ανάλυση οθόνης, ο επεξεργαστής, και η κάρτα γραφικών, μεταξύ άλλων.

Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένη ενότητα για τα gaming laptops.

Οθόνες / Smartphones / Περιφερειακά / Gaming

Εκτός από πλήρεις υπολογιστές και laptop, στο κατάστημα του PCsteps θα βρούμε και οθόνες…

…κινητά από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές…

…περιφερειακά κάθε είδους…

…αλλά και όλα τα περιφερειακά και τις μικροσυσκευές που αφορούν το gaming.

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι παραγγελίες του καταστήματος αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με ACS Courier. Μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία της αποστολής πατώντας εδώ. Σε αυτόν τον σύνδεσμο απλά πληκτρολογούμε τον αριθμό αποστολής που λάβαμε στο email μας.

Το e-shop μας δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής προϊόντων σε περίπτωση που κάτι ήταν λάθος ή επρόκειτο για ελαττωματικό προϊόν. Αρκεί να συμπληρώσουμε τη σχετική φόρμα για να ζητήσουμε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π).

Όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες μπορούμε να τις βρούμε στο κάτω τμήμα του online καταστήματος του PCsteps.

Πώς σας φαίνεται το νέο κατάστημα του PCsteps?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του PCsteps, να κάνετε τις δικές προτάσεις για πράγματα τα οποία απουσιάζουν, ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να βελτιώσει κατά τη γνώμη σας τη λειτουργία του e-shop, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps