Home » Software » Παρακολούθηση Κινητού Για Παιδιά με το KidsGuard Pro + Giveaway

Παρακολούθηση Κινητού Για Παιδιά με το KidsGuard Pro + Giveaway

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις μέρες μας, όλοι έχουμε ένα smartphone ή tablet, ακόμα και τα παιδιά σε ολοένα και μικρότερες ηλικίες. Αν είμαστε γονείς, ενδέχεται να ανησυχούμε για το πώς χρησιμοποιούν τα παιδιά μας το κινητό, τι φωτογραφίες και βίντεο παίρνουν, πού πηγαίνουν, και ποιοι επικοινωνούν μαζί τους. Στον οδηγό θα δούμε το KidsGuard Pro, μία εφαρμογή που επιτρέπει σε γονείς την παρακολούθηση κινητού ή tablet, ώστε να επιβλέπουν απομακρυσμένα τη δραστηριότητα του κινητού των παιδιών, και να φροντίζουν για την ασφάλεια τους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Εύκολη παρακολούθηση κινητου με το KidsGuard Pro

Το KidsGuard Pro είναι μία προηγμένη εφαρμογή επίβλεψης για το Android και το iOS, η οποία επιτρέπει στους γονείς την εύκολη παρακολούθηση κινητού των παιδιών τους ανά πάσα στιγμή. Διατίθεται για άμεση λήψη χωρίς να απαιτείται root ή jailbreak στη συσκευή.

Η παρακολούθηση κινητού μέσω της εφαρμογής επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν τις κλήσεις, την περιήγηση στο διαδίκτυο, τη χρήση στο WhatsApp, Facebook, και άλλων κοινωνικών δικτύων, αλλά και τις φωτογραφίες, βίντεο, και μηνύματα στη συσκευή.

Επίσης, μπορεί να παρακολουθεί και την τρέχουσα τοποθεσία των παιδιών μέσω GPS.

Παρακολούθηση κινητού με το KidsGuard Pro

Το KidsGuard Pro είναι ιδανικό για τους γονείς που θέλουν να μην έχουν συνεχώς ανησυχία και άγχος για τα παιδιά τους, και επιθυμούν να φροντίζουν για την ασφάλεια τους στον κυβερνοχώρο όταν χρησιμοποιούν το κινητό τους.

Είναι δύσκολο στη χρήση του?

Το KidsGuard Pro είναι ιδιαίτερα απλό και εύκολο στη χρήση του. Διαθέτει ένα λεπτομερές και εύχρηστο περιβάλλον στον πίνακα ελέγχου. Έτσι, δεν απαιτούνται να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις οι γονείς.

Όπως αναφέραμε στην αρχή, δεν χρειάζεται root ή jailbreak στην απομακρυσμένη συσκευή για την παρακολούθηση κινητού, και πάνω απ' όλα δεν υπάρχει πιθανότητα απώλειας δεδομένων.

Με αυτόν τον τρόπο, το smartphone παραμένει απόλυτα ασφαλές.

Τα βήματα για την παρακολούθηση κινητού με το KidsGuard Pro

Για να χρησιμοποιήσουμε την απομακρυσμένη επίβλεψη σε πραγματικό χρόνο που προσφέρει το KidsGuard Pro, δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τα βήματα που παραθέτουμε.

Βήμα 1: Εγγραφή

Επισκεπτόμαστε τη σελίδα της εφαρμογής και ανοίγουμε έναν λογαριασμό, δίνοντας το email μας.

Νέος λογαριασμός KidsGuard Pro για την παρακολούθηση κινητού

Βήμα 2: Εγκατάσταση app στη συσκευή του παιδιού

Είναι γεγονός ότι αυτό ίσως είναι το πιο δύσκολο βήμα στην παρακολούθηση κινητού, καθώς πρέπει να αποκτήσουμε πρόσβαση με τη φυσική μας παρουσία στο smartphone του παιδιού για να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή εκεί.

Ωστόσο, όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει να πάρουμε για μερικά λεπτά το κινητό του στα χέρια μας.

Μόλις κάνουμε την εγκατάσταση, δεν υπάρχει άλλη ανησυχία καθώς το KidsGuard Pro δεν θα εμφανίζεται στις εφαρμογές του κινητού. Ούτε το εικονίδιο του app θα είναι ορατό στην οθόνη. Επομένως, το παιδί δεν θα γνωρίζει ότι είναι εγκατεστημένο στη συσκευή του.

Εγκατάσταση KidsGuard Pro για την παρακολούθηση κινητού

Βήμα 3: Εκκίνηση της επίβλεψης των δραστηριοτήτων

Στο τελευταίο βήμα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να συνδεθούμε στον πίνακα ελέγχου της εφαρμογής μέσω του ίντερνετ, και έτσι να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του smartphone που κρατάει το παιδί στα χέρια του.

Πίνακας ελέγχου KidsGuard Pro για την παρακολούθηση κινητού

Για να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα, μπορούμε να δούμε online το demo με τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του KidsGuard Pro, πατώντας εδώ.

Οι προσβάσιμες πληροφορίες

Με την εγκατάσταση του KidsGuard Pro, αποκτούμε πρόσβαση σε όλη σχεδόν τη δραστηριότητα του στοχευμένου smartphone. Έτσι λοιπόν, η παρακολούθηση κινητού περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων. Τις παραθέτουμε συνοπτικά:

Γενικές δραστηριότητες

Μερικές από αυτές είναι μηνύματα, επαφές, αρχεία καταγραφής κλήσεων, ιστορικό προγράμματος περιήγησης, φωτογραφίες, κ.λ.π.

Kidsguard Pro 3α

Εφαρμογές κοινωνικών δικτύων και instant messaging

Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε μηνύματα από δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας, όπως WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook, Line, Tinder, Telegram, Viber, Kik, κ.λ.π.

Παρακολούθηση Social Media στο κινητό με το KidsGuard Pro

Πλήρης παρακολούθηση κινητού και απομακρυσμένη επίβλεψη

Με το KidsGuard Pro μπορούμε να παρακολουθούμε το GPS, να κάνουμε καταγραφή των δεδομένων του Wi-Fi, και καταγραφή όλων των κλήσεων. Επιπλέον, λήψη φωτογραφιών από απόσταση.

Giveaway + ειδική έκπτωση για τους αναγνώστες του PCsteps

Όπως ήδη θα έχουμε αντιληφθεί, το KidsGuard Pro είναι μία βολική και αποτελεσματική εφαρμογή για την παρακολούθηση κινητού. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών.

Επιπλέον, είναι εύκολο να την κατεβάσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τον πίνακα ελέγχου της εφαρμογής, ακόμη και αν είμαστε αρχάριοι χρήστες.

Με την ευγενική χορηγία της Clevguard, της εταιρείας που διαθέτει την εφαρμογή, θα δώσουμε πέντε κωδικούς για άδεια χρήσης του KidsGuard Pro, διάρκειας ενός έτους (αξίας 179,95 USD το καθένα).

Έτσι, όσοι από εμάς κοινοποιήσουμε αυτό το άρθρο για το KidsGuard Pro μέσω του λογαριασμού μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κάνουμε και ένα σχόλιο με το hashtag #KidsGuardPCsteps, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε έναν κωδικό για άδεια χρήσης ενός έτους δωρεάν.

Επιπλέον, η Clevguard προσφέρει μία αποκλειστική έκπτωση 30% για όλους τους αναγνώστες του PCsteps. Με αυτόν τον τρόπο,  μπορούμε να εξοικονομήσουμε έως και 30 USD.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό…

 PCSTEPS

…μόλις ολοκληρώσουμε την αγορά στην ιστοσελίδα της Clevguard. Ο κωδικός κουπονιού θα λήξει στις 31 Αυγούστου.

Ως εκ τούτου, αν είμαστε γονείς και θέλουμε την προηγμένη απομακρυσμένη επίβλεψη του KidsGuard Pro για τα παιδιά μας, φροντίζοντας για την ασφάλεια τους στον κυβερνοχώρο, καλό είναι να σπεύσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις προσφορές.

Εσείς ανησυχείτε για τις δραστηριότητες των παιδιών σας στον κυβερνοχώρο?

Το διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε. Παρά το γεγονός ότι μας προσφέρει μεγάλη ευκολία, υπάρχουν διάφορα προβλήματα και κίνδυνοι. Οι περισσότεροι από αυτούς αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για την παρακολούθηση κινητού με το KidsGuard Pro και γενικότερα για την επίβλεψη των παιδιών στη χρήση του κινητού και tablet, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps