Home » Software » Παιχνίδια » 6 Λόγοι Γιατί Οι Παίκτες Απ' Όλο Τον Κόσμο Παίζουν World of Warships
6 Λόγοι Γιατί Οι Παίκτες Απ' Όλον Τον Κόσμο Παίζουν World of Warships

6 Λόγοι Γιατί Οι Παίκτες Απ’ Όλο Τον Κόσμο Παίζουν World of Warships

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το World of Warships είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι πολλών παικτών το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Σε πολλούς gamers αρέσει ο πόλεμος στην ανοιχτή θάλασσα με τα μεγαλύτερα κανόνια που έφτιαξε η ανθρωπότητα. Οι σφοδρές ναυμαχίες είναι ένας βασικός λόγος για να παίξουμε το World of Warships. Δείτε ποιοι άλλοι ακόμη καλοί λόγοι υπάρχουν για να ξεκινήσουμε το πολύ ενδιαφέρον game στα Windows και macOS.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Είναι δωρεάν

Το World of Warships είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι δράσης της Wargaming, το οποίο μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ και να το παίξουμε δωρεάν. Έτσι, δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε χρήματα για ένα ακόμη καινούριο παιχνίδι.

Είναι σχετικά ελαφρύ σε απαιτήσει και τα μεγαλύτερα site του gaming το θεωρούν ως ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια δράσης και στρατηγικής. Θα πολεμήσουμε σε ναυμαχίες στον Νότιο Ειρηνικό, την παγωμένη θάλασσα της Αλάσκα, και όχι μόνο.

Η ένταση στις μάχες αυξάνεται σταδιακά. Στην αρχή επικρατεί νηνεμία καθώς σαρώνουμε αργά τον ορίζοντα για οποιοδήποτε σημάδι του εχθρικού στόλου. Όταν τα πράγματα ζεσταθούν, η μάχη θα είναι σφοδρή και η ζωή μας εξαρτάται από τη στρατηγική, την επικοινωνία, και την ακρίβεια.

Αμέσως μόλις κατεβάσουμε το game, είμαστε έτοιμοι να σαλπάρουμε, να ανακαλύψουμε νέα πολεμικά πλοία, και να δοκιμάσουμε χωρίς κόστος τις ικανότητές μας στις ναυμαχίες των πιο εμβληματικών πολεμικών πλοίων της ιστορίας.

World of Warships 1

Για να ξεκινήσει η λήψη του παιχνιδιού, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να ανοίξουμε έναν λογαριασμό Wargaming. Απλά δίνουμε μία διεύθυνση e-mail, επιλέγουμε το όνομά μας στο παιχνίδι, και πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη μάχη.

World of Warships 2

Μόλις κατασταλάξουμε και μας αρέσει κάποια συγκεκριμένη κλάση πλοίων, μπορούμε αν το επιθυμούμε, να επιταχύνουμε την πρόοδό μας αγοράζοντας Προνομιακό Λογαριασμό. Με αυτόν κερδίζουμε περισσότερους πόντους Experience (XP).

Εναλλακτικά, μπορούμε απλά να αγοράσουμε κάποια προνομιακά πλοία και άλλα στοιχεία του παιχνιδιού, όπως αυθεντικά ιστορικά καμουφλάζ.

Τεστάρουμε τις στρατηγικές μας ικανότητες

Το World of Warships είναι ένα online παιχνίδι με ομάδες, το οποίο εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, είναι “εύκολο στη χρήση αλλά δύσκολο στην τελειοποίηση”.

Ως εκ τούτου, η κριτική σκέψη και ο σχεδιασμός στρατηγικής είναι τα κύρια συστατικά κάθε μάχης, καθώς φτιάχνουμε ομάδα με άλλους παίκτες για να υπερισχύσουμε των αντιπάλων μας.

Θα πρέπει να δείξουμε την αξία και το ομαδικό μας πνεύμα για να στήσουμε ενέδρες, να πλευροκοπήσουμε, ή να επιτεθούμε στον αντίπαλο στόλο.

Φυσικά, την ώρα της μάχης θα πρέπει να κάνουμε και τους σωστούς ελιγμούς για να αποφύγουμε τις εισερχόμενες τορπίλες, όπως παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Από τις δράσεις μας στη μάχη κερδίζουμε XP που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ανακαλύψουμε πιο ισχυρά πολεμικά πλοία. Θα μας δώσουν νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε.

Επιπλέον, το World of Warships μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία ομάδα και να αντιμετωπίσουμε τα bots του παιχνιδιού σε μάχες co-op ή scenario, αν δεν θέλουμε να αναμετρηθούμε με άλλους παίκτες.

Πολεμούμε για κάποια ναυτική δύναμη του 20ου αιώνα

Στο World of Warships μπορούμε να παίξουμε με κάποιο από τα 11 ναυτικά έθνη, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, κ.α. Το καθένα από αυτά διαθέτει τα προτερήματά του και τις αδυναμίες του.

World of Warships 4

Έτσι, απλά επιλέγουμε σημαία και μπαίνουμε στη μάχη με διαφορετικά έθνη για να μπορέσουμε να εξοικειωθούμε με τους διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.

Για παράδειγμα, μπορούμε να επιλέξουμε το διάσημο γερμανικό θωρηκτό Bismarck για να αναμετρηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αντιπάλους μας, ή το ντελικάτο αλλά άκρως επικίνδυνο αμερικανικό καταδρομικό Cleveland με το εντυπωσιακό οπλοστάσιο από ασφαλή απόσταση.

300+ πολεμικά πλοία που έχουν αναπαραχθεί με ιστορική ακρίβεια

Με έμπνευση από τον Α' και Β' παγκόσμιο Πόλεμο, το World of Warships διαθέτει πάνω από 300 πολεμικά πλοία. Το καθένα από τα οποία έχει αναπαραχθεί με ιστορική ακρίβεια, χρησιμοποιώντας 3D scans των πραγματικών εκδόσεων.

Κάθε πλοίο στο World of Warships έχει μοναδικές διατάξεις πανοπλίας. Έτσι, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι στοχεύουμε στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου μας.

Τα πλοία χωρίζονται σε 4 τάξεις που έχουν λάβει μέρος με βάση την ιστορία σε ναυμαχίες κατά τον 20ο αιώνα. Πρόκειται για τα αντιτορπιλικά, τα καταδρομικά, τα θωρηκτά, και τα αεροπλανοφόρα.

Η κάθε τάξη έχει ξεχωριστό ρόλο στη μάχη και τρόπο παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που να ταιριάζει στον κάθε παίκτη.

Αντιτορπιλικά

Στο World of Warships, τα αντιτορπιλικά είναι ιδανικά αν προτιμάμε την ταχύτητα και την ευελιξία από την ισχυρή θωράκιση και τα μεγάλα πυροβόλα. Μπορούμε να εξαπολύσουμε αόρατες αλλά θανατηφόρες τορπίλες στον εχθρό.

World of Warships 6 (1)

Καταδρομικά

Είναι τα κατάλληλα αν μας αρέσει να έχουμε πολλαπλούς ρόλους στη μάχη. Συνήθως διαθέτουν πυροβόλα μέσου διαμετρήματος, τορπίλες, και μεγάλη αντιαεροπορική άμυνα. Θα πρέπει να προσέχουμε όμως την σχετικά αδύναμη θωράκισή τους.

World of Warships 8

Θωρηκτά

Είναι ιδανικά αν θέλουμε να είμαστε τα τανκς της ναυμαχίας. Προκαλούν μεγάλη φθορά αλλά μπορούν και να αντέξουν πολλά χτυπήματα.

World of Warships 7

Αεροπλανοφόρα

Τα τεράστια αεροπλανοφόρα είναι τα μάτια και τα αυτιά της ομάδας. Είναι ικανά να προκαλέσουν μεγάλη φθορά με αεροπορικές επιδρομές, χρησιμοποιώντας τορπίλες, βόμβες, και ρουκέτες.

World of Warships 6 (2)

Πολλά έπαθλα και δώρα

Στο World of Warships υπάρχουν πολλά έπαθλα και δώρα. Περιμένουν να τα κερδίσουμε, όλα δωρεάν, απλά και μόνο παίζοντας. Για παράδειγμα, υπάρχουν δωρεάν πλοία, καμουφλάζ, νομίσματα του παιχνιδιού, και χρόνος προνομιακού λογαριασμού.

Μπορούμε, επίσης, να ολοκληρώσουμε ειδικές αποστολές και να κερδίσουμε πρώιμη πρόσβαση σε νέα πλοία, πριν αυτά γίνουν διαθέσιμα σε όλους τους παίκτες.

World of Warships 10

Εάν έχουμε λογαριασμό στο Twitch, μπορούμε να τον συνδέσουμε με τον λογαριασμό μας στη Wargaming.net. Έτσι, θα λάβουμε δώρα μέσα στο παιχνίδι, απλά και μόνο παρακολουθώντας διάσημους streamers να παίζουν World of Warships.

Εάν θέλουμε να παίζουμε μαζί με τους φίλους μας, κοινοποιούμε το link σύστασης σε αυτούς, πριν αρχίσουν να παίζουν το παιχνίδι, και θα κερδίσουμε και άλλα πολύτιμα δώρα.

Συνεχόμενη ροή νέου περιεχομένου

Το World of Warships, παρότι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015, δεν έχει σταματήσει στιγμή να ανανεώνει το περιεχόμενό του με μηνιαίες ενημερώσεις.

Διαθέτει συνεχώς καινούργια πλοία, νέα έθνη, χάρτες, και νέα είδη μάχης. Επιπλέον, θεματικές διοργανώσεις μας περιμένουν κάθε μήνα.

Εσείς θα παίξετε το World of Warships?

Χιλιάδες χρήστες που έχουν παίξει το World of Warships θεωρούν πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση που δίνουν οι βολές των κανονιών σε ένα κινούμενο εχθρικό πλοίο, αλλά και με τον ενθουσιασμό όταν το πλοίο εκρήγνυται μέσα σε μία κόλαση φωτιάς.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή έχετε παίξει το ενδιαφέρον παιχνίδι ναυμαχίας και θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps