Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Live Streaming είναι η ζωντανή αναμετάδοση βίντεο από τον υπολογιστή μας. Στο παρελθόν χρειαζόταν εξειδικευμένο εξοπλισμό και γνώσεις. Σήμερα, όμως, υπάρχουν πολλαπλές Live Streaming Video πλατφόρμες, και χρειαζόμαστε μόνο έναν υπολογιστή και ένα μικρόφωνο, ή μια webcam. Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από παιχνίδια με το Live Streaming.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς και πότε ξεκίνησε το Gaming Live Streaming

Το Live streaming από τον υπολογιστή μας δεν είναι κάτι νέο. Πρακτικά ήταν διαθέσιμο από τη στιγμή που μπορούσαν να το υποστηρίξουν οι συνδέσεις του Internet, δηλαδή από το ADSL και μετά.

Ακόμα κι έτσι, όμως, οι περισσότεροι χρήστες αξιοποιούσαν το Live Streaming με εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, όπως το Skype, και σε επίπεδο προσωπικής συνομιλίας. Για να έκανε κάποιος Live Streaming σε μεγάλο κοινό, θα έπρεπε να είχε ειδική υποδομή με εξειδικευμένο server και τις γνώσεις για να τον στήσει.

Τη μεγάλη αλλαγή στο χώρο του live streaming, και συγκεκριμένα στο live stream gaming, έκανε το 2011 το Twitch.tv.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 11

Με την ίδια λογική που κάποιος προτιμά να βλέπει επαγγελματίες να παίζουν ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, αντί να παίξει ο ίδιος, το Twitch.tv επέτρεπε στους επισκέπτες του να βλέπουν Live Streaming από gamers κάθε ηλικίας και ικανότητας. Ταυτόχρονα, επέτρεψε σε χιλιάδες gamers να κερδίζουν χρήματα από παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχουν σε επίσημα τουρνουά.

Μέσα σε σύντομο διάστημα, το Gaming Live Streaming είχε απήχηση σε ένα εξαιρετικά μεγάλο κοινό, και καθιερώθηκε σαν ένας νέος τρόπος ψυχαγωγίας μέσω του υπολογιστή.

Η ανάπτυξη του τα επόμενα χρόνια έκανε εταιρίες-κολοσσούς να ασχοληθούν με αυτό, όπως η Google με το YouTube, και η Amazon, που αγόρασε το 2014 το Twitch.tv έναντι 970 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα σημαντικότερα Live Streaming Sites

Είτε μας ενδιαφέρει να παρακολουθήσουμε παίχτες να παίζουν online, ή αν φιλοδοξούμε να κερδίσουμε χρήματα από παιχνίδια, αυτά είναι τα μεγαλύτερα live streaming sites αυτή τη στιγμή στο Internet.

Τwitch.tv

Πρώτο στην λίστα βρίσκεται φυσικά το Twitch.tv, το οποίο στα λίγα χρόνια της λειτουργίας του έχει καταφέρει να ψυχαγωγεί περισσότερους από 100 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 3

Η απλότητα της αρχικής του σελίδας καθώς και το εύχρηστο περιβάλλον του επιτρέπει και στον πιο αρχάριο χρήστη να βρει αυτό που θέλει εύκολα και γρήγορα.

Διαθέτει επίσης εφαρμογές για Android και iOS συσκευές, καθώς και την δυνατότητα Streaming μέσα από Κονσόλες όπως το Xbox 360, Xbox One και PlayStation 4.

Ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών ανά μήνα κάνει το twitch.tv να είναι η πρώτη επιλογή σε αυτούς που επιθυμούν να βγάλουν χρήματα από παιχνίδια.

YouTube Gaming

To YouTube Gaming είναι ένα παρακλάδι του YouTube με στόχο να ανταγωνιστεί το Twitch.tv. Έχοντας κάνει την εμφάνιση του πρόσφατα, στις 26 Αυγούστου του 2015, χαρακτηρίζεται από μοντέρνο και όμορφο περιβάλλον.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 4

Σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα επαναφοράς ενός live streaming σε προηγούμενο στάδιο, επιτρέποντας έτσι σε όσους δεν πρόλαβαν την αρχή απλά να το επαναφέρουν.

Προσφέρει και αυτό εφαρμογές για Android και iOS. Αντίθετα όμως με το Twitch.tv, δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσου Streaming μέσω κονσόλας ,εκτός από το PlayStation 4, αλλά μόνο με αγορά επιπλέον εξοπλισμού.

Παρά το διάσημο όνομά του, το YouTube Gaming είναι αρκετά νέο και δεν έχει καταφέρει να φτάσει ακόμα το Twitch.tv όσον αφορά την επισκεψιμότητα για το live streaming. Όμως για κάποιον που ενδιαφέρεται να βγάλει χρήματα από παιχνίδια, το YouTube Gaming φαίνεται μια ασφαλής επιλογή για το μέλλον, καθώς βασίζεται στον κολοσσό του YouTube και της Google και η πορεία του είναι σταθερά ανοδική.

HitBox.Tv

To Hitbox.tv είναι μια καινούργια πλατφόρμα live streaming αποκλειστικά για games. Πρόκειται για τόσο νέα πλατφόρμα, που τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει καν σελίδα στη Wikipedia, μόνο αναφέρεται σε τρίτες σελίδες.

Χρήματα από παιχνίδια hitbox.tv

Παρ' όλα αυτά, το Hitbox.tv έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα με 10 εκατομμύρια διαφορετικούς επισκέπτες τον μήνα, και έχει μπει δυνατά στον ανταγωνισμό.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 5

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα που δίνεται στους θεατές να στηρίξουν απευθείας οικονομικά τους Streamers. Προς το παρόν υπάρχει εφαρμογή μόνο για Android συσκευές, ενώ αναμένεται για iOS στο μέλλον. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα live streaming για καμία κονσόλα, παρά μόνο με αγορά επιπλέον εξοπλισμού.

Το Hitbox.Tv είναι η τρίτη επιλογή στη λίστα, καθώς βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και το να βγάζει χρήματα από παιχνίδια κάποιος είναι σημαντικά πιο δύσκολο.

Απαραίτητος εξοπλισμός για Live Streaming

Αυτή τη στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε χρήματα από παιχνίδια μέσω υπολογιστή, PS4, ή Xbox One. Ανάλογα με την πλατφόρμα της επιλογής μας, θα πρέπει να έχουμε και τον κατάλληλο εξοπλισμό για το Live Streaming.

Απαιτήσεις υπολογιστή

Το Gaming είναι γενικά το ακριβότερο hobby στον υπολογιστή, καθώς μόνο μια καλή κάρτα γραφικών κοστίζει εκατοντάδες ή και δεκάδες εκατοντάδες ευρώ.

Όμως, εκτός από το παιχνίδι, ο υπολογιστής θα επιβαρύνεται και από τη διαδικασία του Live Streaming. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστούμε μεγαλύτερο επεξεργαστή και RAM, προκειμένου να μην έχουμε κολλήματα και καθυστερήσεις.

Σαν επεξεργαστή, ένας i5 4ης γενιάς είναι το απολύτως ελάχιστο που μπορούμε να προτείνουμε. Θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα με έναν i7 6ης γενιάς.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 6

Αυτή τη στιγμή η AMD δεν έχει κατάλληλους επεξεργαστές για απαιτητικές εργασίες. Η σειρά FX έχει παλιώσει – τα τελευταία μοντέλα βγήκαν το 2012 – και δεν έχει καλή απόδοση στα παιχνίδια. Μέχρι να δούμε την επόμενη γενιά της AMD, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, η Intel είναι μονόδρομος.

Όσο αφορά τις μνήμες Ram, 8GΒ είναι το ελάχιστο με 16GΒ να είναι ιδανικό.

Για τα πιο απαιτητικά παιχνίδια θα χρειαστεί μια αρκετά δυνατή κάρτα γραφικών. Η χαμηλότερη που θα προτείναμε είναι η AMD Radeon R9 380X, αλλά με μια ισχυρότερη κάρτα όπως μία Geforce GTX 970 ή μία R9 390 θα έχουμε σαφώς καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 7

Για ολοκληρωμένες συνθέσεις, δείτε τον οδηγό αγοράς υπολογιστή, τον οποίο ανανεώνουμε κάθε μήνα με τις νεότερες προτάσεις της αγοράς. Η ελάχιστη σύνθεση που συνιστούμε είναι αυτή των 1050-1100 ευρώ, όμως για πιο απαιτητικά παιχνίδια θα χρειαστεί να δώσουμε 1400 ή και 1700 ευρώ.

Για μια καλή Streaming εμπειρία, ένα καλό μικρόφωνο αλλά και μια καλή κάμερα είναι ζωτικής σημασίας.

Απαραίτητο είναι το λογισμικό για καταγραφή video που θα επιτρέπει το Live Streaming μας να γίνει πραγματικότητα. Το Open Broadcast Software είναι μια καλή και δωρεάν επιλογή.

Χρήματα από παιχνίδια live streaming open broadcast software

Τέλος, η επαρκής ταχύτητα στο Internet, όσον αφορά το upload, είναι εκ των ουκ άνευ. Τα 3 Mbps Upload μιας σύνδεσης VDSL είναι μια καλή αρχή για το live streaming. Το 1 Mbps που έχουν οι απλές ADSL είναι λίγο.

Απαιτήσεις PlayStation 4

Τα πράγματα για το PlayStation 4 είναι αρκετά πιο απλά.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εξοπλισμό είναι η PlayStation 4 κάμερα η οποία είναι η μόνη που υποστηρίζει το PlayStation 4. Επιπλέον το PlayStation Wireless Headset είναι μια πρώτη επιλογή για μικρόφωνο, αλλά οποιοδήποτε καλής ποιότητας Headset με USB μπορεί να ανταπεξέλθει.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 9

Βεβαίως, και σε αυτή την περίπτωση η VDSL είναι θεμελιώδους σημασίας, με το επιπλέον upload της.

Απαιτήσεις Xbox One

Όπως για το PlayStation 4 έτσι και για το Xbox τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια. Για κάμερα το Kinect είναι μονόδρομος αλλά προσφέρει σε ποιότητα ότι χρειαζόμαστε. Όσο αφορά το μικρόφωνο, υπάρχουν αρκετά headset συμβατά με το Xbox One.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 10

Οι επιλογές του PlayStation 4 καθώς και του Xbox One για να ξεκινήσει κάποιος το live streaming, πρέπει να θεωρούνται σαν ένα αρχικό στάδιο. Μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη εμπειρία για να εξοικειωθεί κάποιος με το live streaming, αλλά η ποιότητα του υπολογιστή διαφέρει σημαντικά.

Όποιος όμως ενδιαφέρεται να βγάζει χρήματα από παιχνίδια, θα πρέπει αργά ή γρήγορα να αποκτήσει τον κατάλληλο υπολογιστή.

Πώς βγάζουμε χρήματα από παιχνίδια με το Live Streaming

Ούτε λίγο ούτε πολλοί, υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους κερδίζουν χρήματα από παιχνίδια οι επαγγελματίες του Live Streaming.

Συνδρομή

Η συνδρομή είναι ο τρόπος που στοχεύουν οι περισσότεροι Streamers, καθώς μακροπρόθεσμα πρόκειται για τον πιο σταθερό τρόπο για να κερδίζουν χρήματα από παιχνίδια. Η συνδρομή βοηθάει τον θεατή να ξέρει πότε θα ξεκινήσει το live Stream και να το παρακολουθήσει πιο άμεσα.

Για να ξεκλειδώσει ένας Streamer την δυνατότητα να έχει το κουμπάκι για να δέχεται συνδρομητές πρέπει να κάνει Stream τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και να μαζεύει πάνω από 500 άτομα την μέρα όσο αφορά το Twitch.tv

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 11

Για το Hitbox.tv τα πράγματα είναι πιο εύκολα καθώς απαιτείται 100 άτομα μέσο όρο και 3 φορές την εβδομάδα Stream.

Το YouTube Gaming δεν παρέχει κάποια πληρωμένη συνδρομή, οπότε δεν μπορεί να αποτελέσει πηγή εσόδων με αυτή τη μέθοδο. Όμως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσει ο Streamer ένα μεγάλο και σταθερό κοινό, και να κερδίσει χρήματα με άλλες μεθόδους.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 12

Δωρεές

H φιλοσοφία της δωρεάς ξεκίνησε ως ένας τρόπος να κρατηθούν ζωντανά κάποια live streams. Έπειτα άλλαξε και μετατράπηκε ως ένας τρόπος να δείξει την ευγνωμοσύνη του ο θεατής προς τον Streamer.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 13

Να βγάζει χρήματα από τα παιχνίδια μέσω των δωρεών δεν είναι κάτι σταθερό και δεν πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος του Streamer. Πρέπει να θεωρείται σαν κάτι έξτρα. Σαν φιλοδώρημα.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 14

Διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο βγάζουν χρήματα από τα παιχνίδια οι Streamers. Τα ποσά κυμαίνονται ανάλογα με τις πόσες διαφημίσεις θα μπουν στην διάρκεια του Stream. Μία διαφήμιση ανά 30 λεπτά είναι το πιο σύνηθες και το πιο ξεκούραστο για τον θεατή.

Παραπομπές – Affiliate Marketing

Παραπομπές είναι όταν κάποιος Streamer έχει συμφωνήσει με κάποια εταιρία να διαφημίζει τα εμπορεύματα της. Αναφέρει συγκεκριμένα εμπορεύματα κατά τη διάρκεια του Stream, σχεδόν πάντα σχετικά με το gaming, και ίσως να παρέχει και κάποιο κίνητρο, όπως ένα ποσοστό έκπτωσης. Με κάθε αγορά, ο Streamer εισπράττει ένα μικρό ποσοστό.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 16

Ατομικά εμπορεύματα – Merchandizing

Η λογική του merchandizing αφορά επίσης την πώληση προϊόντων. Αυτή τη φορά, όμως, ο Streamer πουλάει προϊόντα με την προσωπική του “μάρκα”..

Φτιάχνει ένα T-shirt ή κούπα με κάποιο δικό του λογότυπο και το πουλάει σε μια λογική τιμή μέσω του Stream. Αυτή είναι μια επιλογή κυρίως για τους πιο διάσημους Streamers, αλλά έχει μεγάλο περιθώριο για κέρδη.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 17

Τα μυστικά της επιτυχίας για το δικό σου Live Stream

Αν θέλουμε να κερδίσουμε χρήματα από παιχνίδια και να γίνουμε επιτυχημένοι Streamers, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα.

Αλληλεπίδραση με τους θεατές

Ανεξάρτητα από το πόσο καλός παίχτης είναι ένας Streamer, παράλληλα με το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό να αλληλεπιδρά με το κοινό του. Είναι πολύ πιθανότερο κάποιος να βγάλει χρήματα από παιχνίδια έχοντας μια ευχάριστη προσωπικότητα, και μιλώντας συνεχώς στους θεατές, παρά παίζοντας ένα παιχνίδι στα μουγκά.

Αυτή η επικοινωνία θα δημιουργήσει μια σχέση με τους θεατές, και ο streamer θα είναι η πρώτη τους επιλογή για την επόμενη φορά.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 18

Επίσης, ενώ σε άλλου είδους θεάματα – ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κλπ – οι θεατές παρακολουθούν παθητικά, στο Live Streaming κάθε θεατής μπορεί να συμμετέχει μέσω chat.

Όταν λοιπόν ένας θεατής κάνει μια ερώτηση και ο Streamer του απαντάει, ή ο Streamer κάνει ερωτήσεις προς τους θεατές, νιώθουν ότι τους σέβεται και δεν τους βλέπει απλά σαν αριθμούς.

Συνοχή στο πρόγραμμα του Live stream

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για κάθε καινούργιο Streamer είναι η συνοχή που θα έχει στο πρόγραμμά του.

Συχνό λάθος των αρχάριων Streamer είναι ότι δεν έχουν πρόγραμμα. Δεν ξέρουν πότε θα αρχίσουν και πότε θα τελειώσουν ένα Stream. Μία εβδομάδα μπορεί να κάνουν τρία stream, και μετά να ξανακάνουν από τρεις εβδομάδες. Με αυτό τον τρόπο οι θεατές δεν ξέρουν πότε να τον παρακολουθήσουν και πολλές φορές χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Το Live Stream πρέπει να μπει σε ένα πρόγραμμα για συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένες μέρες. Ο Streamer πρέπει να είναι συνεπής, και να έχει συνδεθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη του live streaming.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 19

Με αυτό τον τρόπο ο θεατής ξέρει πότε θα μπορεί να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του Streamer και αφού θα τον βολεύει και αυτόν με το πρόγραμμα του θα έχει γίνει ένας σταθερός θεατής.

Ευχαριστίες για δωρεές και συνδρομές

Πολύ σημαντικό επίσης είναι και ο κάθε Streamer να ευχαριστεί προσωπικά αυτόν που του κάνει κάποια δωρεά ή γράφεται συνδρομητής.

Η αναφορά του ονόματος του καθένα ξεχωριστά βοηθάει και τον Streamer να φανεί ότι σέβεται τους θεατές αλλά και να ωθήσει άλλους θεατές να κάνουν το ίδιο στην ιδέα και μόνο ότι θα ακουστεί το όνομα τους δημόσια.

Όταν βγάζουμε χρήματα παίζοντας παιχνίδια κάποιος από το live stream αυτό οφείλεται 100% από τους θεατές. Όταν ευχαριστούμε κάποιον, ο οποίος καταλαβαίνει ότι άμεσα ή έμμεσα μας βοηθάει να επιζήσουμε σαν Streamer, του δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 20

Διαφήμιση του Live Stream

Από τους πιο γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για την διάδοση του Stream είναι η διαφήμιση. Όσο περισσότερο προωθούμε ένα stream, τόσο περισσότερα άτομα θα έρθουν να το παρακολουθήσουν.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 21

Facebook και Twitter είναι 2 σημαντικές επιλογές αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές,όπως διάφορα forum ή ιστοσελίδες, ακόμα και μέσα από το παιχνίδι που παίζει ο Steamer.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον οδηγό μας:

Δωρεάν Προώθηση Ιστοσελίδας – Όλες οι Μέθοδοι

Πολλοί πιστεύουν ότι αν δεν ξοδέψουμε χρήματα για να προωθήσουμε το δικό μας site, ξοδεύουμε απλά τον χρόνο μας. Όμως, επειδή τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή…

Μπορεί να αναφέρεται σε ιστοσελίδα, και όχι live streaming, όμως η βασικές αρχές είναι οι ίδιες.

Η επιλογή αυτής της τεχνικής χρειάζεται μέτρο καθώς δεν αρέσει σε κανέναν να βλέπει ξανά και ξανά τα ίδια μηνύματα. Αποφεύγουμε λοιπόν το spam.

Πώς να Κερδίσω Χρήματα από Παιχνίδια με Live Streaming 22

Ικανότητα στο gaming

Όταν κάποιος θεατής ξεκινάει να βλέπει ένα Stream, δεν θέλει να δει κάποιον που μόλις έμαθε να παίζει ένα παιχνίδι. Θέλει να δει κάποιον ο οποίος θα είναι καλός σε αυτό που κάνει, αλλά και να έχει τρόπο να περνάει αυτά που ξέρει προς τον θεατή.

Επομένως όσο καλύτερος είναι ο Streamer στο παιχνίδι ή παιχνίδια που παίζει, τόσο το πιθανότερο να μαζέψει θεατές και να βγάζει χρήματα από παιχνίδια. To να γίνει κάποιος πολύ καλός σε κάποιο παιχνίδι είναι κάτι που απαιτεί αρκετό χρόνο και εξάσκηση, όμως είναι αναγκαίο.

Εσείς θα επιχειρήσετε να βγάλετε χρήματα από παιχνίδια με το Live streaming;

Για να γίνει κανείς επιτυχημένος streamer και να βγάζει χρήματα από παιχνίδια, χρειάζεται σκληρή δουλειά, ταλέντο, και λίγη τύχη. Αν σας ενδιαφέρει αυτός ο χώρος, και έχετε απορίες για θέματα που ενδεχομένως δεν καλύψαμε, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps