Home » Internet » CineSteps » CineSteps Ιανουάριος 2020: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές
Cinesteps Ιανουάριος 2020: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές

CineSteps Ιανουάριος 2020: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα ελληνικά site, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Show Me A Hero (2015)

  • Είδος: Δράμα, Ιστορικό
  • Δίκτυο: HBO
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,1/10 – 8.575 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,0/10 – ‎10 ψήφοι
  • Το 81% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

H “Show Me A Hero” είναι μία αμερικανική μίνι σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2015. Στα έξι ενδιαφέροντα επεισόδια θα δούμε τον διχασμό στις συνοικίες της Νέας Υόρκης του 1987, ο οποίος τροφοδοτείται από φόβο, ρατσισμό, και δολοφονίες.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV, και Magico σε ανεκτή ποιότητα.

Our Planet (2019)

  • Είδος: Ντοκιμαντέρ
  • Δίκτυο: Netflix
  • Ένας κύκλος – 8 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 9,3/10 – 20.027 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,3/10 – ‎2 ψήφοι
  • Το 98% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

Η σειρά “Our Planet” είναι ένα εξαιρετικό βρετανικό ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων που τα γυρίσματα του διήρκεσαν τέσσερα χρόνια. Αφηγείται ο David Attenborough.

Θα δούμε εντυπωσιακές εικόνες και μία άνευ προηγουμένου εξερεύνηση στην επιβλητική φύση και το ζωικό βασίλειο του πλανήτη, αλλά και πώς η αλλαγή του κλίματος επηρεάζει όλα τα έμβια όντα.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία add-on του Kodi και το πρόσθετο του Netflix αναπαράγουν την σειρά σε 4K και 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα υπόλοιπα μέσα σε ανεκτή ποιότητα.

Harley and the Davidsons (2016)

  • Είδος: Βιογραφικό – Αληθινή ιστορία
  • Δίκτυο: Discovery Channel
  • Ένας κύκλος – 3 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,2/10 – 2.750 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,6/10 – ‎4 ψήφοι
  • Το 97% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

Η μίνι σειρά “Harley and the Davidsons” βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Discovery στις 5 Σεπτεμβρίου 2016. Θα δούμε τη γέννηση της θρυλικής μοτοσυκλέτας στις αρχές του 20ου αιώνα, σε μια περίοδο μεγάλων κοινωνικών και τεχνολογικών αλλαγών.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα υπόλοιπα μέσα σε ανεκτή ποιότητα.

Den 12. mann (The 12th Man) – 2017

  • Είδος: Ταινία, Ιστορικό Δράμα, Αληθινή ιστορία
  • IMDb: 7,4/10 – 14.475 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,4/10 – 18 ψήφοι
  • Το 93% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Η ταινία “The 12th Man” είναι ένα νορβηγικό ιστορικό δράμα του 2017 που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Θα δούμε πώς κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί ο μοναδικός επιζών από τους 12 Νορβηγούς σαμποτέρ, κολυμπώντας μέσα στα παγωμένα φιόρδ.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα υπόλοιπα μέσα σε ανεκτή ποιότητα.

Above Suspicion (2009–2012)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Θρίλερ
  • Δίκτυο: ITV
  • Τέσσερις κύκλοι – 11 επεισόδια
  • IMDb: 7,1/10 – 1.923 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,5/10 – ‎2 ψήφοι
  • Το 89% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

Το “Above Suspicion” είναι μία βρετανική αστυνομική σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2012. Η πλοκή είναι σχετικά ενδιαφέρουσα και αφορά την εξιχνίαση μιας σειράς τρομακτικών φόνων από έναν άγνωστο serial killer.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα υπόλοιπα μέσα σε ανεκτή ποιότητα.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

CineSteps 100

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps