Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Πληροφορίες FPS και RAM, Windows Gaming Mode, Βίντεο Wallpaper
QuickSteps#104 - Διαγραφή Δεδομένων Google Assistant, Βίντεο Για Φόντο, Gaming Mode

Πληροφορίες FPS και RAM, Windows Gaming Mode, Βίντεο Wallpaper

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, ενεργοποιούμε τη Λειτουργία παιχνιδιού και βάζουμε στη σίγαση μεμονωμένες εφαρμογές στα Windows 10. Προβάλλουμε τα FPS και άλλες πληροφορίες, όπως τη χρήση της μνήμης RAM όταν παίζουμε παιχνίδια, και χρησιμοποιούμε ως φόντο ένα βίντεο στην Επιφάνεια εργασίας. Διαγράφουμε όσα καταγράφει ο Google Assistant, στέλνουμε email ως συνημμένα με το Gmail, και μετατρέπουμε νομίσματα με τα Υπολογιστικά φύλλα Google.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Ενεργοποίηση Λειτουργίας παιχνιδιού των Windows

Η Λειτουργία παιχνιδιού είναι ένα χαρακτηριστικό των Windows 10 το οποίο ρυθμίζει τους πόρους του συστήματος με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση στο gaming.

Για να ενεργοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ρύθμιση, μπαίνουμε στις Ρυθμίσεις των Windows, κάνουμε κλικ στα “Παιχνίδια”, και ενεργοποιούμε τον διακόπτη στη “Λειτουργία παιχνιδιού”.

Ωστόσο, σε ορισμένους χρήστες για κάποιους ανεξήγητους λόγους, ο διακόπτης ενεργοποίησης της Λειτουργίας παιχνιδιού απουσιάζει από τις ρυθμίσεις των Windows 10.

Ευτυχώς, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη Λειτουργία παιχνιδιού από το Μητρώο των Windows.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε “ENTER”.

Υπολογιστής\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\GameBar

Στη δεξιά πλευρά του παραθύρου πρέπει να υπάρχει η τιμή “AllowAutoGameMode”. Αν δεν υπάρχει, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32-bit)”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “AllowAutoGameMode”.

Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64bit Windows. Το QWORD (64 bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Τώρα κάνουμε διπλό κλικ στο “AllowAutoGameMode”. Στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “1” και πατάμε το “OK”.

QuickSteps#104 - Διαγραφή Δεδομένων Google Assistant, Βίντεο Για Φόντο, Gaming Mode

Τέλος, κάνουμε επανεκκίνηση τον υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Η παραπάνω διαδικασία αποτελεί μία δραστική λύση. Αν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εμφάνιση του σχετικού διακόπτη, σας συστήνουμε να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση των Windows.

Επιπλέον, θα μπορούσατε να κάνετε επιδιόρθωση των Windows χωρίς format, σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχουμε στον ακόλουθο οδηγό.

Προβολή FPS, χρήσης RAM, και άλλων πληροφοριών στα παιχνίδια

Όταν παίζουμε ένα παιχνίδι, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους πόρους συστήματος που χρησιμοποιεί και το πόσο καλά αποδίδει ο υπολογιστής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αυτό, μεταξύ άλλων, θα μας βοηθήσει να αποφασίσουμε αν απαιτείται να αναβαθμίσουμε ή να αντικαταστήσουμε κάποιο κομμάτι hardware του συστήματός μας.

Featured Αναβάθμιση Υπολογιστή - Τι Πρέπει Να Προσέξω
Αναβάθμιση Υπολογιστή – Τι Πρέπει Να Προσέξω

Ακόμη και ο καλύτερος υπολογιστής της αγοράς σήμερα, σε μερικά χρόνια θα είναι ξεπερασμένος. Σε αντίθεση όμως με άλλες οικιακές συσκευές, έναν παλιό υπολογιστή δεν…

Ενώ μπορούμε να δούμε τα FPS μέσα από το Steam, ή από κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια, για να έχουμε όλες αυτές τις πληροφορίες, θα χρειαστούμε μια τρίτη εφαρμογή. Στο ίντερνετ θα βρούμε διάφορα σχετικά προγράμματα. Εμείς προτείνουμε το AgaueEye.

Το AgaueEye είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει στην κορυφή της οθόνης ένα μικρό διάφανο παράθυρο στο οποίο προβάλλει πληροφορίες, όπως η χρήση της μνήμης RAM, η θερμοκρασία και το ποσοστό χρήσης της GPU, και άλλα.

Για να κατεβάσουμε το AgaueEye, μπαίνουμε σε αυτή τη σελίδα και πατάμε το κουμπί “DOWNLOAD” για τη νεότερη έκδοση.

Το περιβάλλον χρήσης του AgaueEye είναι ιδιαίτερα απλό. Στο κύριο παράθυρο εμφανίζονται οι πληροφορίες συστήματος και στη γραμμή τίτλου υπάρχουν διάφορα κουμπιά λειτουργιών.

Πατώντας το πρώτο κουμπί, μπορούμε να μικρύνουμε το παράθυρο του AgaueEye.

Με το δεύτερο κουμπί, το οποίο έχει το γράμμα “i”, μπορούμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες για το hardware του υπολογιστή μας.

Το επόμενο σημαντικό κουμπί είναι αυτό που έχει ως εικονίδιο την άγκυρα. Πατώντας αυτό το κουμπί, κάνουμε το παράθυρο του AgaueEye να είναι πάντα ορατό (always on top).

Όταν η λειτουργία always on top είναι ενεργή, το εικονίδιο έχει τη μορφή ενός βέλους.

Τέλος, από το γρανάζι αποκτάμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του AgaueEye. Από εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε τη μορφή που θα έχει το παράθυρο που εμφανίζει η εφαρμογή μέσα στα παιχνίδια, τι πληροφορίες θέλουμε να προβάλλει, και πολλά άλλα.

Το παράθυρο που εμφανίζει το AgaueEye στα παιχνίδια μοιάζει με αυτό της εικόνας.

Σίγαση μεμονωμένων εφαρμογών με ένα κλικ στα Windows 10

Στα Windows υπάρχει ένας κεντρικός διακόπτης με τον οποίο απενεργοποιούμε γενικά τον ήχο του υπολογιστή.

Για να απενεργοποιήσουμε τον ήχο μιας μόνο εφαρμογής, πρέπει να κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου και να επιλέξουμε “Άνοιγμα του μείκτη έντασης ήχου”.

Έπειτα, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε, να ενεργοποιήσουμε, ή να ρυθμίσουμε την ένταση του ήχου οποιασδήποτε εφαρμογής ή προγράμματος θέλουμε.

Το SoundVolumeView είναι ένα μικρό πρόγραμμα το οποίο μας βοηθά να δημιουργήσουμε συντόμευση σίγασης για οποιαδήποτε εφαρμογή ή πρόγραμμα θέλουμε.

Έτσι, όταν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε ή να ενεργοποιήσουμε τον ήχο μιας συγκεκριμένης εφαρμογής, κάνουμε διπλό κλικ στην εκάστοτε συντόμευση.

Για να κατεβάσουμε το SoundVolumeView, μπαίνουμε σε αυτήν τη σελίδα και κάνουμε κλικ στο “Download SoundVolumeView (32-bit)” ή “Download SoundVolumeView (64-bit)”, ανάλογα με το αν τα Windows που χρησιμοποιούμε είναι 32-bit ή 64-bit.

Έπειτα, τρέχουμε το SoundVolumeView και στο κύριο παράθυρο θα δούμε μία λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχουμε ανοιχτές εκείνη τη στιγμή και μπορεί να αναπαράγουν ή να καταγράφουν ήχο.

Για να δημιουργήσουμε μία συντόμευση σίγασης, κάνουμε δεξί κλικ στην εφαρμογή που μας ενδιαφέρει, επιλέγουμε “Create Desktop Shortcut”, και επιλέγουμε τι θέλουμε να κάνει η συντόμευση.

Οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ποικίλες. Για παράδειγμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία συντόμευση “Mute/Unmute Switch”, η οποία λειτουργεί ως διακόπτης.

Έτσι, όταν ο ήχος της εφαρμογής είναι ανενεργός, τον ενεργοποιεί, και το αντίθετο.

Μία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι να αυξάνουμε ή να μειώνουμε την ένταση του ήχου μιας εφαρμογής κάθε φορά που πατάμε τη συντόμευση κατά 5%.

Το SoundVolumeView δημιουργεί όλες τις συντομεύσεις στην Επιφάνεια εργασίας, αλλά εμείς μπορούμε να τις μεταφέρουμε όπου επιθυμούμε. Για παράδειγμα, μία καλή επιλογή είναι η Γραμμή ειδοποιήσεων, διότι έτσι θα έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτές.

Χρήση βίντεο και πληροφοριών συστήματος ως wallpaper

Η Επιφάνεια εργασίας είναι το τμήμα του λειτουργικού συστήματος που βλέπουμε πιο συχνά από οτιδήποτε άλλο στον υπολογιστή μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τη βαριόμαστε και να θέλουμε να αλλάζουμε τακτικά το φόντο.

Συνήθως χρησιμοποιούμε στατικές εικόνες που βρίσκουμε στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν προγράμματα που βοηθούν στο να χρησιμοποιούμε ως φόντο βίντεο ή να προβάλλουμε στην Επιφάνεια εργασίας μία πληθώρα από πληροφορίες συστήματος.

Ένα από τα πιο εύχρηστα και ελαφριά προγράμματα του είδους είναι το AwesomeWallpaper, το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Μόλις ανοίξουμε για πρώτη φορά το AwesomeWallpaper, στην Επιφάνεια εργασίας θα εμφανιστούν αρκετές πληροφορίες συστήματος, όπως η μνήμη RAM και ο επεξεργαστής που διαθέτει ο υπολογιστής.

Για να μπούμε στις ρυθμίσεις του AwesomeWallpaper, κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του στη γραμμή ειδοποιήσεων και επιλέγουμε “Settings”.

Στο παράθυρο των ρυθμίσεων υπάρχουν πέντε καρτέλες. Στην καρτέλα “General” διαλέγουμε τον τύπο του φόντου και σε ποιες οθόνες θέλουμε να προβάλλεται, αν φυσικά έχουμε συνδεδεμένες στον υπολογιστή μας πάνω από μία οθόνες.

Από την καρτέλα “System Information” ρυθμίζουμε το σημείο της οθόνης που θα εμφανίζονται οι πληροφορίες συστήματος, το χρώμα και το μέγεθος της γραμματοσειράς, και πόσο διάφανο θα είναι το κείμενο.

Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε κάθε πόσα δευτερόλεπτα, λεπτά, ή ώρες, θα ανανεώνονται οι πληροφορίες συστήματος που προβάλλονται στο φόντο.

Στην καρτέλα “Image” επιλέγουμε την εικόνα που θέλουμε για φόντο, ρυθμίζουμε τη θέση της στην οθόνη, αν θα επιτρέπεται η παραμόρφωσή της ώστε να γεμίζει πλήρως την οθόνη, και πόσο διάφανη θέλουμε να είναι.

Η καρτέλα “Gallery” μας δίνει την δυνατότητα να προβάλλουμε ένα σύνολο εικόνων, τις οποίες εναλλάσσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αρχικά, επιλέγουμε τον φάκελο που περιέχει τις εικόνες, ρυθμίζουμε κάθε πόσο θέλουμε να αλλάζει εικόνα, και τέλος επιλέγουμε αν επιθυμούμε να ξεκινά αυτόματα η εναλλαγή των εικόνων.

Αν επιλέξουμε να μην γίνεται αυτόματη εναλλαγή των εικόνων, θα πρέπει να κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του AwesomeWallpaper στη γραμμή ειδοποιήσεων και να πατήσουμε “Play”.

Τέλος, από την καρτέλα “Video” επιλέγουμε ένα βίντεο το οποίο θα εμφανίζεται ως φόντο στην Επιφάνεια εργασίας.

Κατά τα άλλα, μπορούμε να ρυθμίσουμε αν θα γίνεται αυτόματη αναπαραγωγή του βίντεο και αν θα παίζει από την αρχή όταν ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή του.

Όπως και με τη “Gallery”, αν επιλέξουμε να μην γίνεται αυτόματη αναπαραγωγή του βίντεο, θα πρέπει να κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του AwesomeWallpaper στη γραμμή ειδοποιήσεων και να πατήσουμε “Play”.

Διαγραφή όσων καταγράφει ο Google Assistant με μία εντολή

Όταν έχουμε λογαριασμό Google και είμαστε συνδεδεμένοι, η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις που κάνουμε σε προϊόντα της, αλλά και μία αναφορά της δραστηριότητας των εφαρμογών που ανοίγουμε στο κινητό μας.

Με άλλα λόγια, γνωρίζει τι κάνουμε στο ίντερνετ και ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε καθημερινά στο κινητό μας. Ένα σύνολο δεδομένων που αποθηκεύει η Google είναι οι εντολές που δίνουμε στον Google Assistant.

Παλαιότερα, είχαμε δει πώς να διαγράφουμε τα προσωπικά μας δεδομένα από τη Google αυτόματα. Επιπλέον, στον παρακάτω οδηγό έχουμε ασχοληθεί αναλυτικά με το πώς μπορούμε να εμποδίσουμε την παρακολούθηση της Google.

Πώς Να Εμποδίσω Την Παρακολούθηση της Google

Είναι κοινό μυστικό το ότι οι ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε παρακολουθούν τις προτιμήσεις μας, τους συνδέσμους που ακολουθούμε, και γενικότερα τη δραστηριότητά μας. Όταν όμως μιλάμε…

Αυτή τη φορά θα δούμε πώς διαγράφουμε τα πιο πρόσφατα δεδομένα του Google Assistant με τη χρήση συγκεκριμένων εντολών.

Αρχικά, ενεργοποιούμε τον Google Assistant στο κινητό μας, είτε πατώντας το σχετικό εικονίδιο, είτε λέγοντας “OK Google” ή “Hey Google”.

QuickSteps#104 - Διαγραφή Δεδομένων Google Assistant, Βίντεο Για Φόντο, Gaming Mode

Έπειτα, λέμε μία από τις παρακάτω εντολές:

  • Delete my last conversation
  • Delete today’s activity
  • Delete this week’s activity

Με την πρώτη εντολή διαγράφουμε την τελευταία συζήτηση που κατέγραψε ο Google Assistant και με τη δεύτερη τη δραστηριότητα της τελευταίας ημέρας μέχρι και εκείνη τη στιγμή. Τέλος, με την τρίτη εντολή διαγράφουμε τη δραστηριότητα της τελευταίας εβδομάδας.

Όταν ο Google Assistant ολοκληρώσει τη διαγραφή, θα εμφανίσει ένα κείμενο επιβεβαίωσης, όπως αυτό της εικόνας.

Επιπλέον, στην ίδια οθόνη υπάρχει το κουμπί “Assistant activity” που μας επιτρέπει να επισκεφτούμε τη σελίδα διαχείρισης των δεδομένων που καταγράφει ο Google Assistant.

Σε αυτήν τη σελίδα, μπορούμε να επιλέξουμε τα δεδομένα που θα καταγράφει η Google και να διαγράψουμε μεμονωμένες εγγραφές του Google Assistant.

Για να διαγράψουμε μία συγκεκριμένη εγγραφή, πατάμε τις τρεις τελείες και επιλέγουμε “Delete”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επιβεβαιώνουμε τη διαγραφή πατώντας “Delete”.

Επιπλέον, αν θέλουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα μιας ημέρας, πατάμε το εικονίδιο του κάδου και επιβεβαιώνουμε τη διαγραφή πατώντας “Delete” στο παράθυρο που θα εμφανιστεί στην οθόνη.

Μετατροπή νομισμάτων στα Υπολογιστικά φύλλα Google

Τα Υπολογιστικά φύλλα Google έχουν μία συνάρτηση η οποία βοηθά στη μετατροπή νομισμάτων, τόσο χειροκίνητα όσο και αυτόματα. Η συνάρτηση αυτή είναι η “GOOGLEFINANCE” και επιτρέπει τη μετατροπή νομισμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Η GOOGLEFINANCE χρησιμοποιεί τα οικονομικά στοιχεία που συλλέγει η Google από τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.

Μετατροπή νομισμάτων σε πραγματικό χρόνο

Αρχικά, θα πρέπει να εντοπίσουμε τον κωδικό τριών γραμμάτων που αντιστοιχεί στα νομίσματα που μας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, ο κωδικός του ευρώ είναι το EUR και του αμερικανικού δολαρίου το USD. Μία πλήρη λίστα των κωδικών θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Εφόσον έχουμε βρει τους κωδικούς των νομισμάτων, γράφουμε σε ένα κελί τη συνάρτηση “GOOGLEFINANCE” όπως βλέπουμε στην εικόνα.

Στο παράδειγμα μας, θέλουμε να μετατρέψουμε το ευρώ σε αμερικανικά δολάρια. Έτσι, για μεταβλητή στη συνάρτηση βάλαμε το “EURUSD”.

Αντίστοιχα, για να μετατρέψουμε τα αμερικανικά δολάρια σε ευρώ, χρησιμοποιούμε ως μεταβλητή το “USDEUR”.

Η παραπάνω μετατροπή εμφανίζει την ισοτιμία των νομισμάτων. Για να δούμε πόσα αμερικανικά δολάρια είναι τα Χ ευρώ, πολλαπλασιάζουμε τη συνάρτηση με το αντίστοιχο ποσό. Στο παράδειγμά μας, υπολογίζουμε πόσα αμερικανικά δολάρια είναι τα 100 ευρώ.

Αυτόματη μετατροπή νομισμάτων

Για να μετατρέπουμε αυτόματα οποιοδήποτε χρηματικό ποσό θέλουμε από το ένα νόμισμα στο άλλο, ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία.

Αρχικά, γράφουμε σε ένα κελί τον κωδικό του ενός νομίσματος και σε ένα δεύτερο κελί τον κωδικό του δεύτερου νομίσματος.

Στο κελί κάτω από το δεύτερο νόμισμα γράφουμε την παρακάτω συνάρτηση.

=GOOGLEFINANCE("Currency:"&ΚΕΛΙ_ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ_1&ΚΕΛΙ_ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ_2)*ΚΕΛΙ_ΠΟΣΟΥ

Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, το ποσό σε αμερικανικά δολάρια είναι “0”, διότι το κελί κάτω από τα ευρώ είναι κενό.

Για να μετατρέψουμε σε αμερικανικά δολάρια το ποσό των 100 ευρώ, γράφουμε στο κελί κάτω από τα ευρώ το “100”. Άμεσα, στο κελί κάτω από το USD θα εμφανιστεί το αντίστοιχο ποσό σε αμερικανικά δολάρια.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να υπολογίσουμε οποιαδήποτε ισοτιμία θέλουμε και να μετατρέψουμε όποιο ποσό επιθυμούμε από το ένα νόμισμα στο άλλο.

Αποστολή email ως συνημμένα με το Gmail

Παλαιότερα, η προώθηση πολλών email μέσω του Gmail ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία. Απαιτούσε να ανοίγουμε ένα προς ένα τα email και να τα προωθούμε χωριστά.

Πλέον, η Google προσφέρει τη δυνατότητα μαζικής προώθησης email ως συνημμένα σε νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για αποστείλουμε ως συνημμένο ένα ή περισσότερα email, τα επιλέγουμε κάνοντας κλικ στο σχετικό πλαίσιο.

Έπειτα, κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε “Προώθηση ως συνημμένο”.

Το Gmail θα ανοίξει αυτόματα το παράθυρο σύνταξης email και θα επισυνάψει όλα τα μηνύματα που επιλέξαμε. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία και να αποστείλουμε το email.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps