Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Microsoft PC Manager 3.0: Η Νέα Βελτιωμένη Έκδοση - Πώς Την Αποκτώ Άμεσα
featured Microsoft PC Manager Η Νέα Βελτιωμένη Έκδοση 3.0 Απαιτεί Χειροκίνητη Εγκατάσταση a2

Microsoft PC Manager 3.0: Η Νέα Βελτιωμένη Έκδοση – Πώς Την Αποκτώ Άμεσα

Η Microsoft διαθέτει τη νέα έκδοση 3.0 του PC Manager που βελτιώνει ακόμη περισσότερο τα Windows 11/10. Το δωρεάν πολυεργαλείο προσφέρει τώρα πιο εύκολη συντήρηση και επιτάχυνση στο PC με ένα μόνο κλικ, και είναι βολικό στη χρήση. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς ενημερώνουμε τον Microsoft PC Manager καθώς απαιτείται χειροκίνητη εγκατάσταση στο σύστημα μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η νέα έκδοση Microsoft PC Manager 3.0

Όπως έχουμε περιγράψει αναλυτικά σε προηγούμενο οδηγό, ο Microsoft PC Manager είναι ένα δωρεάν εργαλείο, βελτιστοποιημένο αποκλειστικά για χρήση σε Windows 10 (έκδοση 1809 ή νεότερη) και Windows 11.

Έτσι, αν μας έχει διαφύγει και θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε, στον παλαιότερο οδηγό μπορούμε να δούμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση της εφαρμογής.

Με τη νέα έκδοση του μικρού λογισμικού, η Microsoft πρόσθεσε πολλές ακόμη λειτουργίες, όπως το Toolbox που συγκεντρώνει τα πιο χρήσιμα κρυφά εργαλεία των Windows, τη λήψη στιγμιότυπων, και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το βελτιωμένο Smart Boost που μπορούμε να το ορίσουμε και ως toolbar πατώντας στο σχετικό κουμπί (Show toolbar on the desktop). Εμφανίζεται μονίμως μπροστά από τα τυχόν ανοικτά παράθυρα, και εκτός του ότι ελευθερώνει ικανή μνήμη στο σύστημα μας, διαθέτει και άλλες τρεις λειτουργίες με ένα κλικ.

Στα κάτωθι στιγμιότυπα μπορούμε να δούμε τις διαφορές μεταξύ της προηγούμενης έκδοσης 1.2 και της νέας 3.0.

Microsoft PC Manager 3.0 10a

Microsoft PC Manager 3.0 10aa

Microsoft-PC-Manager-3.0-20ααmm

Πώς κάνω την ενημέρωση

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, η ενημέρωση του νέου Microsoft PC Manager 3.0 δεν υλοποιείται από το Auto update της εφαρμογής στις ρυθμίσεις της.

Επιπλέον, αν πατήσουμε στο Check for updates, το εργαλείο θα παραμείνει στην έκδοση 1.2.4 ή 1.2.9, ανάλογα ποια από τις δύο έχουμε. Αυτές τις εκδόσεις θα δούμε αν κάνουμε τη λήψη και από την επίσημη σελίδα της Microsoft.

Έτσι, μπορούμε να επιλέξουμε κάποιον από τους δύο χειροκίνητους τρόπους που παρέχει η εταιρεία με πλάγιο τρόπο για την ενημέρωση της νέας έκδοσης 3.0.

Ο πρώτος είναι να ενεργοποιήσουμε το κουμπί του Early access στις ρυθμίσεις του εργαλείου, εφόσον είχαμε ενημερώσει την εφαρμογή με την έκδοση 1.2.9. Αυτό θα ενεργοποιήσει την ενημέρωση σε ανύποπτο χρόνο. Θα γίνει στο παρασκήνιο λίγο αργότερα χωρίς να το αντιληφθούμε.

Microsoft PC Manager 3.0 2κααα

Εναλλακτικά, αν δε βλέπουμε αυτό το κουμπί, μπορούμε να την κατεβάσουμε και να την εγκαταστήσουμε άμεσα με τον κλασικό τρόπο πατώντας εδώ. Το αρχείο εγκατάστασης είναι περί τα 16MB.

Τέλος, αν έχουμε καρφιτσώσει το εικονίδιο της προηγούμενης έκδοσης του Microsoft PC Manager στην Έναρξη, αυτό θα χαθεί και πρέπει να το ορίσουμε ξανά.

Εσείς χρησιμοποιείτε τον Microsoft PC Manager;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps