Home » Hardware » Προσφορές » Εκπτωτικές Προσφορές Σε Ακουστικά Xiaomi, OnePlus, Και Lenovo

Εκπτωτικές Προσφορές Σε Ακουστικά Xiaomi, OnePlus, Και Lenovo

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Tο διεθνές e-shop GearVita συνεχίζει τις εποχιακές εκπτώσεις με προσφορές που αφορούν ακουστικά των μεγάλων κινέζικων εταιρειών. Στο εκπτωτικό πακέτο θα βρούμε τις νέες Bluetooth ψείρες της Xiaomi, ένα πρωτότυπο σετ ασύρματων ακουστικών της Lenovo, αλλά και τα νέα ισχυρά Bluetooth ακουστικά OnePlus Bullets. Δείτε το πακέτο προσφορών στα νέα κινέζικα προϊόντα, σε φιλικές τιμές με κουπόνι για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Xiaomi Mini In-ear

Τo νέο Bluetooth Earphone της Xiaomi έχει εργονομικό σχεδιασμό και σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει ιδανική εφαρμογή στο αυτί μας.

Έχει πιστοποίηση IPX4 waterproof και αντέχει στον ιδρώτα και το ψιλόβροχο. Το ακουστικό μας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών λειτουργιών με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει μαγνητική επαφή και φυσικά είναι συμβατό με όλες τις κλήσεις στο 4G.

Έχει μεταλλικό περίβλημα και μικρόφωνο σιλικόνης MEMS, που μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο.

Το Bluetooth Earphone της Xiaomi μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με έκπτωση στα €17.63.

OnePlus BT31B Bullets

Με τα ασύρματα και αυθεντικά OnePlus Bullets, δεν χρειάζεται πλέον να συνδέουμε τα ακουστικά στην υποδοχή 3,5mm του κινητού μας. Τα ακουστικά έχουν ελαστικό καλώδιο υψηλής αντοχής, και το μπέρδεμα τέλος.

Οι ψείρες της OnePlus έχουν μαγνητική σχεδίαση, που είναι πολύ βολική για την αποθήκευση. Τα ασύρματα ακουστικά είναι πολύ ανθεκτικά στη χρήση και έχουν αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα μας.

Πρέπει να προσέξουμε ότι αυτού του είδους τα Bluetooth ακουστικά, δεν λειτουργούν με το FM Radio του κινητού, παρά μόνο με το online ραδιόφωνο.

Ωστόσο, λειτουργούν άψογα με όλα τα υπόλοιπα, όπως είναι η μουσική που έχουμε αποθηκευμένη στην συσκευή, και οι τηλεφωνικές κλήσεις μας. Φορτίζουν ταχύτατα με το καλώδιο USB που έρχεται στην συσκευασία.

Τα Bluetooth ακουστικά της OnePlus κοστίζουν €61.84 συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Μπορούμε να τα αγοράσουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την έκπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το κουπόνι της προσφοράς:

YRGVoneplusSE

Lenovo Air TWS Bluetooth

Τo νέο Bluetooth Earphone της Lenovo έχει εργονομικό σχεδιασμό και σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει ιδανική εφαρμογή στο αυτί μας.

Έχουν μεταλλικό περίβλημα και μικρόφωνο σιλικόνης MEMS, που μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο, καθιστώντας τα ακουστικά πολύ βολικά στη χρήση τους.

Οι υβριδικές ψείρες προσφέρουν υψηλής πιστότητας ήχο, και υποστηρίζουν την τεχνολογία TWS (True Wireless Stereo), η οποία μας επιτρέπει να συνδέσουμε δύο ακουστικά μαζί σε ένα σετ, χωρίς καλωδιακή σύνδεση μεταξύ τους.

Είναι εξοπλισμένες με ένα chipset BES IZ 2000 AI, το οποίο είναι αρκετά μικρό αλλά προσφέρει εξαιρετική απόδοση στα ακουστικά. Υποστηρίζουν μουσική μετάδοση υψηλής ποιότητας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενισχύοντας περαιτέρω την αυτονομία.

Οι bluetooth ψείρες έρχονται με μια μαγνητική βάση φόρτισης 400mAh, η οποία μπορεί να προσφέρει 10 ώρες μουσικής, και είναι συμβατές με όλες τις τηλεφωνικές μας κλήσεις.

Έχουν πιστοποίηση IPX5 waterproof και αντέχουν στον ιδρώτα και το ψιλόβροχο. Το ακουστικό μας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών λειτουργιών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τις Bluetooth ψείρες της Lenovo μπορούμε να τις αγοράσουμε από εδώ. Το διεθνές s-shop μας προσφέρει έκπτωση που κατεβάζει το κόστος από τα €52,91 στα €36,98 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της αποστολής.

Για να επιτύχουμε την έκπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι της προσφοράς:

HULairRYC

QCY T1C Mini Wireless Earphones

Τα μικρά ακουστικά QCY T1C είναι άνετα στα αυτιά και είναι συμβατά με συσκευές iPhone και τα περισσότερα Android smartphones.

Η κομψή θήκη που τα συνοδεύει χωράει παντού και είναι εύκολη στο κουβάλημα, ενώ μας προσφέρει μέχρι και 12 ώρες αυτονομίας.

Τα διακριτικά ακουστικά έχουν δυνατό stereo ήχο, ακύρωση θορύβου για να μπορούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική, αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να απαντάμε στις εισερχόμενες κλήσεις μας.

Τα Bluetooth ακουστικά κοστίζουν €19,32 συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής. Μπορούμε να τα αγοράσουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την έκπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το κουπόνι της προσφοράς:

GVTICQCY

Εσείς ξεχωρίσατε κάποια ακουστικά από το GearVita?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην εκπτωτική προσφορά του νέου διεθνούς e-shop GearVita, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από την επιχείρηση, γράψτε μας στα σχόλια.

Επιπλέον, αν έχετε αγοράσει Bluetooth ακουστικά της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνει.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps