Home » Software » Παιχνίδια » Diablo ΜΟΝΟ για Κινητό, Δωρεάν Destiny 2, RDR II: Φωτιά Στα Άλογα
GamingSteps#20181109 - BlizzCon 2018, Δωρεάν Destiny 2, Το Red Dead Redemption Βάζει Φωτιές

Diablo ΜΟΝΟ για Κινητό, Δωρεάν Destiny 2, RDR II: Φωτιά Στα Άλογα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η BlizzCon 2018 έφτασε στο τέλος της. Εμείς παρακολουθήσαμε το event, συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα νέα από αυτό, και σας τα παρουσιάζουμε. Στα άλλα νέα, ένα σφάλμα του Red Dead Redemption 2 βάζει φωτιά σε άλογα και ανθρώπους. Το Warframe Fortuna update είναι προ των πυλών, και η Activision Blizzard γιορτάζει τα γενέθλια του Destiny 2 προσφέροντάς το δωρεάν σε όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα σημαντικότερα νέα από την BlizzCon 2018

Την εβδομάδα που μας πέρασε διαδραματίστηκε η BlizzCon 2018, και όπως είναι λογικό μονοπώλησε το ενδιαφέρον της gaming κοινότητας. Εμείς παρακολουθήσαμε την εκδήλωση, και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα νέα της.

GamingSteps#20181109 - BlizzCon 2018, Δωρεάν Destiny 2, Το Red Dead Redemption Βάζει Φωτιές

World of Warcraft: Classic

Θα ξεκινήσουμε με το “World of Warcraft: Classic”, που η Blizzard μας ανακοίνωσε στη BlizzCon 2017. Πρόκειται για έναν νέο server, που στόχο έχει να προσφέρει στον παίκτη την αυθεντική εμπειρία του World Of Warcraft.

Ο νέος server θα ανοίξει τις πύλες του το καλοκαίρι του 2019, και δεν θα απαιτεί την πληρωμή επιπλέον συνδρομής. Όσοι έχουν ενεργή συνδρομή στο World Of Warcraft, θα μπορούν να κατεβάσουν τον client του Classic, και να παίζουν το παιχνίδι δωρεάν.

Μέχρι την επίσημη έναρξη του WoW Classic, οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τη demo έκδοσή του, που είναι διαθέσιμη από τις 2 Νοεμβρίου.

Warcraft III: Reforged

Πιστεύουμε ότι το Warcraft 3 δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS), και η κυκλοφορία του άλλαξε κατά κάποιο τρόπο το είδος.

Δυστυχώς όμως, έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία, και ούτε ψίθυρος δεν ακουγόταν για την επιστροφή του franchise. Μέχρι που η Blizzard έκανε το θαύμα της, και ανακοίνωσε το “Warcraft III: Reforged”, στη BlizzCon 2018.

Το “Warcraft III: Reforged” είναι η remastered έκδοση του Warcraft III, που όλοι ονειρευόμασταν τόσα χρόνια. Πέραν του κινηματογραφικού trailer, παρακολουθήσαμε και ένα βίντεο που αποκαλύπτει τα απίστευτα γραφικά του παιχνιδιού.

Diablo Immortal

Τον ενθουσιασμό που δημιούργησαν στους παίκτες τα νέα για το WoW και το Warcraft III, ανέτρεψε η ανακοίνωση του επόμενου Diablo. Εκεί που όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί το Diablo 4, έρχεται η Blizzard και λέει: “Το επόμενο Diablo είναι για κινητά”. Μόνο για κινητά.

Η Blizzard δήλωσε ότι δουλεύει παράλληλα σε αρκετά project σχετικά με το Diablo. Ένα εκ των οποίων είναι και το Diablo 4, που όμως βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Ωστόσο, παρουσίασε το Diablo Immortal, που είναι ένα MMO action-RPG για smartphone. Η εταιρεία διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε καμία μορφή για PC ή για κονσόλες.

Το Diablo Immortal λαμβάνει χώρα μεταξύ του Diablo 2 και του Diablo 3. Μας παρουσιάζει νέες ικανότητες ηρώων, νέες περιοχές, καινούργιους εχθρούς, και νέα μπουντρούμια.

Εν αναμονή της έναρξης των δοκιμών, μπορούμε να εγγραφούμε από τώρα στη beta του Diablo Immortal, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Όσοι συμμετέχουν στη beta, πρόκειται να λάβουν αποκλειστικές αμοιβές, εντός του παιχνιδιού.

Overwatch

Πρώτα από όλα, η Blizzard παρουσίασε την νέα ηρωίδα του Overwatch, που ακούει στο όνομα Ashe, και έχει έναν αέρα από Red Dead Redemption. Το πλήρες όνομα της είναι Elizabeth Caledonia Ashe, και είναι πρώην συνεργάτης του McCree.

Η Ashe είναι ένας DPS ήρωας, που χρησιμοποιεί ένα ημιαυτόματο όπλο, το The Viper. Έχει τη δυνατότητα να πυροβολεί ελεύθερα, ή μέσω του σκόπευτρου, για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μία εκ των δύο ικανοτήτων της είναι ο δυναμίτης, τον οποίο εκτοξεύει, και μετά από μικρό χρονικό διάστημα αυτός εκρήγνυται.

Η δεύτερη ικανότητα της είναι το “Coach Gun”, που τη χρησιμοποιεί για να εκτινάξει τους εχθρούς της προς τα πίσω. Επίσης, με το “Coach Gun” μπορεί να εκτοξεύσει τον εαυτό της στον αέρα.

Τέλος, η ultimate της Ashe είναι ο Bob, ένα ρομπότ με μουστάκι και δυνατά χέρια. Ο Bob πετά τους εχθρούς της Ashe στον αέρα, ενώ βγάζει από τα χέρια του πολυβόλα, και τους αποτελειώνει.

Επιπλέον, ο Bob αντιμετωπίζεται εν μέρη ως κανονικός ήρωας. Στην ουσία μπορεί να δεχθεί ενισχύσεις, να θεραπευτεί, και τα λοιπά. Ωστόσο, η Mercy δεν μπορεί να τον φέρει πίσω στη ζωή.

Υπήρχαν φήμες για την πιθανή κυκλοφορία των δημητριακών του Overwatch, σε συνεργασία με την Kellogg. Το διαδίκτυο είχε γεμίσει με φωτογραφίες από ένα κουτί δημητριακών, που ονομάζονταν “Lucio-Oh's”, και μέσα είχαν πολύχρωμα δαχτυλίδια.

Το όλο θέμα με τα δημητριακά ξεκίνησε εξαιτίας ενός spray του ήρωα μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, η Blizzard επιβεβαίωσε τις φήμες, και δημοσίευσε κατά τη διάρκεια της BlizzCon 2018, το διαφημιστικό spot των δημητριακών.

Τα δημητριακά θα έχουν γεύση βανίλιας, όπως ακριβώς έλεγαν οι φήμες, και σε κάθε κουτί θα υπάρχει κωδικός για ένα Loot Box. Παρ’ όλα αυτά, τα “Lucio-Oh's” δεν θα τα παράγει η Kellogg, ενώ αναμένουμε να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο.

Νέα ηρωίδα στο Heroes of The Storm

Θα κλείσουμε την ενότητα με τα νέα της BlizzCon 2018 με την νέα ηρωίδα του Heroes of the Storm. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του Opening Ceremony της BlizzCon 2018, μέσω του παρακάτω βίντεο.

Πρόκειται για τον πρώτο αυθεντικό ήρωα του HoTS, το όνομά της είναι Orphea, και είναι η κόρη του Raven Lord.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία εισόδου της στο παιχνίδι. Όμως, στο ακόλουθο βίντεο μπορούμε να δούμε τις ικανότητες της Orphea.

Σφάλμα στο Red Dead Redemption 2 βάζει φωτιά στα άλογα

Στο Red Dead Redemption 2 υπάρχει ένα μικρό σφάλμα, εξαιτίας του οποίου όποιος περάσει από έναν συγκεκριμένο δρόμο παίρνει φωτιά.

Ο δρόμος αυτός βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη Rhodes.

Καθώς αρκετοί NPC περνούν από το συγκεκριμένο σημείο, το σφάλμα έχει γίνει η αιτία ο δρόμος αυτός να γεμίσει με πτώματα καμένων αλόγων.

Τα Social Media έχουν γεμίσει με βίντεο που ανεβάζουν οι παίκτες με το παράξενο “φαινόμενο”. Μάλιστα, αρκετά από αυτά είναι ιδιαίτερα τρομακτικά.

https://twitter.com/SuperiorEditMan/status/1057765971820077056

Ωστόσο, κάποιοι παίκτες έχουν βρει τρόπους ώστε να επιβιώνουν από την πυρά.

Αν και η Rockstar δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, ελπίζουμε το συγκεκριμένο σφάλμα να το διορθώσει σύντομα.

Fortuna: το νεότερο μεγάλο update του Warframe

Προ των πυλών βρίσκεται το πολυαναμενόμενο update του Warframe, του οποίου το όνομα είναι Fortuna.

Όπως και με το Plains of Eidolon, την εντυπωσιακή ενημέρωση του προηγούμενου έτους, το Fortuna μας φέρνει την επέκταση μιας περιοχής του Warframe. Αυτή τη φορά θα δούμε την ανάπτυξη της χιονισμένης Venus, και της υπόγειας αποικίας Fortuna.

Η Fortuna είναι η έδρα της Solaris United, της νέας φατρίας του Warframe. Εδώ οι παίκτες αναλαμβάνουν αποστολές, και συλλέγουν αμοιβές, ξεδιπλώνοντας σταδιακά την ιστορία του παιχνιδιού.

Εν τω μεταξύ, στην επιφάνεια υπάρχει το εξωτικό Orb Vallis, με την ωκεάνια χλωρίδα του και τα απειλούμενα είδη. Σε αυτό το μέρος θα βρούμε άπειρους πόρους, αλλά και γιγάντιες ρομποτικές αράχνες.

Σύμφωνα με την Digital Extremes, το συγκεκριμένο πακέτο αλλάζει τους κανόνες στο ψάρεμα. Τα ψάρια στο Orb Vallis είναι εξ ολοκλήρου ρομποτικά, γι' αυτό θα χρειαστούμε νέα εξελιγμένα δόρατα για να τα πιάσουμε.

Επίσης, το Fortuna εισάγει έναν νέο μηχανισμό διατήρησης της άγριας ζωής. Μπορούμε πλέον να παρακολουθήσουμε, να προσελκύσουμε, να καταγράψουμε, και να διασώσουμε τα απειλούμενα είδη.

Το Fortuna μας φέρνει νέα όπλα, όπως τα συναρμολογούμενα Kitguns, τα οποία κατασκευάζει η Solaris United. Θα βρούμε επίσης το K-Drive, μία ειδική σανίδα που μας βοηθά να ταξιδεύουμε με άνεση στις εκτάσεις του Orb Vallis.

Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει άμεσα για Windows, ενώ στις κονσόλες αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 20 Νοεμβρίου.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Game Workshop – Warhammer Week

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές αποκλειστικά για τη σειρά παιχνιδιών Warhammer, της Game Workshop. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας σχεδόν κάθε τίτλο της σειράς, με έκπτωση έως 90%.

Τα Warhammer είναι παιχνίδια ποικίλων ειδών, εμπνευσμένα από το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής της εταιρείας.

Στη σειρά θα βρούμε ενδιαφέροντα παιχνίδια στρατηγικής όπως το “Total War: Warhammer”, και το “Total War: Warhammer II”. Καθώς και τα “Warhammer: End Times – Vermintide”, και “Warhammer: Vermintide 2”, που είναι δύο εντυπωσιακά FPS παιχνίδια.

Φυσικά υπάρχουν και τα Warhammer 40K, όπου κι εδώ θα βρούμε ενδιαφέροντα παιχνίδια στρατηγικής, όπως το “Warhammer 40K: Glasius – Relics of War”, το “Warhammer 40K: Sanctus Reach”, και τα “Warhammer 40K: Dawn of War Ι, ΙΙ, και ΙΙI“.

Η σειρά Warhammer 40K περιέχει και παιχνίδια ρόλων όπως το “Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr”, το “Space Hulk: Deathwing” που είναι FPS, το arena shooter “Warhammer 40K: Eternal Crusade”, καθώς και παιχνίδια δράσης όπως το “Warhammer 40K: Kill Team”.

Humble Warhammer Bundle

Πέραν των παραπάνω εκπτώσεων, το Humble Bundle προσφέρει και ένα πακέτο, που σχεδιάστηκε για τους αναποφάσιστους.

Η τιμή του “Humble Warhammer Bundle” ξεκινά από το ένα περίπου ευρώ, και μας προσφέρει τo “Warhammer 40,000: Dawn of War”, το “Talisman: Digital Edition”, και τρία expansion για το Talisman.

Δίνοντας γύρω στα έξι ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Warhammer: End Times – Vermintide”, το “Warhammer 40,000: Space Marine Collection”, και το “Blood Bowl 2”.

GamingSteps#20181109 - BlizzCon 2018, Δωρεάν Destiny 2, Το Red Dead Redemption Βάζει Φωτιές

Τέλος, με μόλις 10,45€, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με τα ” Warhammer 40,000: Dawn of War III” και “Warhammer: End Times – Vermintide Stromdorf”, και το “Battlefleet Gothic: Armada”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 221$.

Αυτό ήταν το “Humble Warhammer Bundle”, κι αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Game Workshop – Warhammer Week”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Destiny 2

Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε το Destiny 2. Κάποιοι το μίσησαν, άλλοι το λάτρεψαν, και υπάρχουν κι αυτοί που ζηλεύουν όσους το έχουν στη συλλογή τους.

Τέρμα πια η ζήλια και οι δικαιολογίες. Η Activision Blizzard γιορτάζει τα γενέθλια του Destiny 2, και δίνει δωρεάν το παιχνίδι μέχρι της 18 Νοεμβρίου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε έναν δωρεάν Battle.net λογαριασμό, και να κατεβάσουμε την εφαρμογή της Blizzard.

Όσο για τους παλιούς παίκτες του Destiny 2, η εταιρεία δεν τους ξέχασε. Αν έχουμε ήδη το παιχνίδι θα λάβουμε ένα ειδικό επετειακό έμβλημα, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Για όσους αναρωτιούνται τι ακριβώς θα πάρουν, αυτό είναι η βασική έκδοση του παιχνιδιού. Ουσιαστικά μπορούμε να παίξουμε το οκτάωρο campaign του Destiny 2, και να φτάσουμε στο επίπεδο 20.

Επίσης, θα έχουμε πρόσβαση στο Leviathan, και το multiplayer Crucible. Ωστόσο, δεν θα μπορούμε να παίξουμε το Forsaken expansion, το οποίο κοστίζει 40 ευρώ.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και το σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps