Home » Software » Παιχνίδια » Remasters Του Command & Conquer, Fallout 76, Κατάστημα Discord
GamingSteps#20181019 - Remasters του Command & Conquer, Fallout 76, Κατάστημα Discord

Remasters Του Command & Conquer, Fallout 76, Κατάστημα Discord

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

H EA ετοιμάζει remasters των κλασικών παιχνιδιών Command & Conquer, και ζητά συμβουλές από τους παίκτες. Το Discord άνοιξε το δικό του κατάστημα παιχνιδιών, και εγκαινίασε μία νέα συνδρομητική υπηρεσία. Η Bethesda πουλάει μία ειδική έκδοση του Fallout 76, που όμως δεν περιέχει το παιχνίδι. Το The Stanley Parable διαθέτει το πιο τρελό achievement στο Steam. Η Ubisoft ακύρωσε το πρώτο live event του Assassin's Creed Odyssey.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε κάθε Παρασκευή στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα σχολιάζουμε κάποιο θέμα σχετικό με το gaming, ενώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η EA ετοιμάζει remasters των παιχνιδιών Command & Conquer

Το Command & Conquer είναι μία από τις πιο γνωστές σειρές παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Ο τελευταίος τίτλος της σειράς είναι το browser game “C&C Tiberium Alliances”, που κυκλοφόρησε το 2012.

Ωστόσο, η τελευταία έκδοση για PC ήταν το “C&C 4: Tiberian Twilight” που προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες. Έτσι, αρκετοί παρέμειναν στο “C&C Red Alert 3”, που βγήκε στην αγορά το 2010, και είναι το πιο επιτυχημένο Command & Conquer.

Βέβαια, υπάρχει και το C&C Rivals, για iOS και Android. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μία αξιόλογη προσθήκη στη σειρά, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που θέλουν οι χρήστες.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι η EA δίνει ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια που λαμβάνει από τους παίκτες. Ο Jim Vessella, παραγωγός της EA στη σειρά C&C, επικοινώνησε πρόσφατα με τους οπαδούς του παιχνιδιού μέσω του reddit.

GamingSteps#20181019 - Remasters του Command & Conquer, Fallout 76, Κατάστημα Discord

“Μετά την αποκάλυψη του Rivals, σας ακούσαμε δυνατά και ξεκάθαρα: η κοινότητα του Command & Conquer θέλει επίσης να δει την επιστροφή του franchise στο PC. Και ως fan του C&C εδώ και 20 χρόνια, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε εξερευνήσει κάποιες συναρπαστικές ιδέες σχετικά με την επαναφορά των κλασικών PC παιχνιδιών. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την πρώτη μας προσπάθεια για να γιορτάσουμε την επερχόμενη 25η επέτειο της σειράς.”

Δηλώνοντας τα παραπάνω ο Vessella, συμπλήρωσε: “Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τα σχόλιά σας, γιατί μας βοηθάνε και επηρεάζουν τις τρέχουσες σκέψεις μας για το PC, αλλά και για το τι θα ακολουθήσει.”

https://www.youtube.com/watch?v=fyNXQpAFQJc

Τέλος, ενημέρωσε τους χρήστες ότι η εταιρεία θα επικοινωνεί μαζί τους, με διάφορους τρόπους. Ενώ, τους προσκάλεσε να μοιραστούν τις σκέψεις τους στο θέμα που δημιούργησε.

Το νήμα του Vessella έχει πάρει φωτιά, και ο ίδιος συζητά αδιάκοπα με τους χρήστες. Μεταξύ όσων έχει αναφέρει, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι τα remasters του C&C δεν θα περιέχουν microtransactions.

Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά η επέτειος των 25 χρόνων της σειράς είναι σε δύο χρόνια από τώρα. Οπότε, ίσως σύντομα δούμε κάποια σχετική ανακοίνωση από την ίδια την EA.

Το Discord άνοιξε το δικό του κατάστημα παιχνιδιών

Τον περασμένο Αύγουστο, το Discord είχε ανοίξει δοκιμαστικά το επερχόμενο κατάστημα παιχνιδιών του σε μία μικρή ομάδα Καναδών χρηστών. Πλέον το Discord Store είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες, μαζί με τη νέα συνδρομή Discord Nitro.

Η λίστα των παιχνιδιών που περιέχει το κατάστημα είναι ιδιαίτερα μικρή. Ωστόσο, θα βρούμε σημαντικούς τίτλους, όπως τα “Frostpunk”, “Subnautica”, “Red Faction Guerrilla Re-Mars-Stered”, και “Pillars of Eternity 2”.

Παράλληλα, η Discord Inc διέθεσε τη συνδρομητική υπηρεσία “Nitro”, η οποία ακολουθεί το μοντέλο της Origin Access. Ως χρήστης πληρώνουμε $10 τον μήνα, ή $100 ανά έτος, και έχουμε δωρεάν πρόσβαση σε 60 παιχνίδια.

Τα παιχνίδια που περιέχει η συλλογή της Nitro δεν είναι διαθέσιμα προς αγορά από το Discord Store. Επίσης, όσα παιχνίδια αγοράσουμε από το κατάστημα του Discord μπορούμε να τα παίζουμε αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που εισήγαγε η εταιρεία στην εφαρμογή, είναι η βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Προς το παρόν δεν μπορούμε να προσθέσουμε παιχνίδια χειροκίνητα, ενώ η αυτόματη αναζήτηση δεν λειτουργεί και τόσο καλά.

Η βιβλιοθήκη είναι ακόμη σε beta, οπότε αναμένουμε να δούμε τι βελτιώσεις θα κάνει η εταιρεία.

Όλες οι ειδικές εκδόσεις του Fallout 76

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου, και τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν γεμίσει με τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Οι εκδόσεις του Fallout 76 είναι η “Standard Edition” με κόστος €60, η “Tricentennial Edition” που αξίζει €80, και η “Power Armor Edition” η τιμή της οποίας αγγίξει τα €200.

Κάθε μία από τις παραπάνω εκδόσεις προσφέρει το παιχνίδι, και μία σειρά από καλούδια. Ωστόσο, υπάρχει και η “Platinum Edition”, που κοστίζει €115, και δεν έχει καν μέσα το Fallout 76.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει μία συλλεκτική θήκη, μία αφίσα, μικρά σημειωματάρια, καρτ ποστάλ, σουβέρ, μία αφίσα – χάρτη με 850 τοποθεσίες του παιχνιδιού, και έναν σκληρόδετο οδηγό για το Fallout 76.

Ομολογουμένως, το υλικό που προσφέρει η Platinum Edition αξίζει τα λεφτά του για τους φαν τη σειράς. Αν όμως θέλουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να το αγοράσουμε χωριστά.

Η Ubisoft ακύρωσε το πρώτο live event του Assassin's Creed Odyssey

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Ubisoft ανακοίνωσε ως ημερομηνία έναρξης των live events του Assassin's Creed Odyssey την 16η Οκτωβρίου.

Στις 17 του μήνα όμως, ενημέρωσε τους χρήστες ότι ακυρώνει το πρώτο live event του παιχνιδιού.

“Φήμες θέλουν τον Damais να τα παράτησε όλα την τελευταία στιγμή. Όπως όλα δείχνουν, φοβήθηκε στην ιδέα και μόνο να αντιμετωπίσει τον μίσθιο. Θα σας δώσει μία δίκαιη μάχη όταν τον εντοπίσουμε.”

Η εταιρεία δεν εξήγησε ποτέ τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση του event. Παρ’ όλα αυτά, είπε στους παίκτες να περιμένουν την άφιξη ενός επικού πλοίου στις 23 του Οκτώβρη.

Το πιο τρελό achievement παιχνιδιού στο Steam

Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που προσφέρουν την επίτευξη στόχων. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε παιχνίδια που φιλοξενούνται στο Steam, τότε θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα προσφέρουν achievements.

Στα περισσότερα παιχνίδια θα βρούμε στόχους όπως να παίξουμε για κάποιες ώρες, ή να φτάσουμε σε κάποιο επίπεδο, και άλλα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για το “The Stanley Parable”.

Στο The Stanley Parable υπάρχει ένα achievement που απαιτεί από τους παίκτες να αφιερώσουν μία ολόκληρη Τρίτη από τη ζωή τους παίζοντας. Το achievement ονομάζεται “Commitment”, και το έχει ολοκληρώσει το 1,6% των παικτών.

GamingSteps#20181019 - Remasters του Command & Conquer, Fallout 76, Κατάστημα Discord

Το συγκεκριμένο achievement απαιτεί να μείνεις κολλημένος μπροστά από τον υπολογιστή για 24 ώρες. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα άλλο achievement που ζητά να μην παίξεις το παιχνίδι για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.

Για να ολοκληρώσει κάποιος το “Go outside”, θα πρέπει να μην παίξει το παιχνίδι, για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Το The Stanley Parable κυκλοφόρησε στις 17 Οκτωβρίου του 2013. Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Davey Wreden, ενημέρωσε το κοινό ότι από τις 17 Οκτωβρίου 2018, το “Go outside” μπορεί να ολοκληρωθεί νόμιμα.

Ο Davey τόνισε το νόμιμα, διότι υπάρχουν έμμεσοι τρόποι, με τους οποίους μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει achievements σε παιχνίδια του Steam.

Όπως και να έχει, μέχρι στιγμής το “Go outside” το έχει ολοκληρώσει το 7,4% των κατόχων του παιχνιδιού.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tabletop Sale -90%

Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle φιλοξενεί το “Tabletop Sale”. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς, μπορούμε να αγοράσουμε διάσημα ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια, με έκπτωση έως 90%.

Tabletop Simulator -50%

Το Tabletop Simulator είναι ένα indie video game που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν, και να δημιουργήσουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Με το Tabletop Simulator μπορούμε να αναδημιουργήσουμε σχεδόν κάθε πραγματικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Παράλληλα, στο Steam Workshop του Tabletop Simulator θα βρούμε αμέτρητα στοιχεία για κατέβασμα.

Carcassonne – Tiles & Tactics -60%

Το Carcassonne – Tiles & Tactics είναι η ψηφιακή έκδοση του κλασικού tile-placement επιτραπέζιου παιχνιδιού “Carcassonne”.

Στην αρχή του παιχνιδιού υπάρχει μόνο ένα πλακίδιο στο κέντρο του τραπεζιού, γυρισμένο προς τα επάνω. Τα υπόλοιπα πλακίδια είναι στην άκρη του τραπεζιού, τοποθετημένα σε μία στοίβα, και γυρισμένα προς τα κάτω.

Σε κάθε γύρο οι παίκτες τραβούν ένα πλακίδιο από τη στοίβα, και το τοποθετούν δίπλα στα προϋπάρχοντα πλακίδια. Το παιχνίδι τελειώνει όταν οι παίκτες έχουν τοποθετήσει όλα τα πλακίδια, και νικητής είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους.

Ticket to Ride Complete Bundle -40%

Όπως και το Carcassonne, το Ticket to Ride είναι η ψηφιακή μορφή του ομώνυμου επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Στο Ticket to Ride είμαστε ο περήφανος κάτοχος μιας σιδηροδρομικής εταιρείας. Κάθε τρένο αποτελείται από κάρτες, που αντιπροσωπεύουν τις ατμομηχανές και τα βαγόνια.

Μία παρτίδα στο Ticket to Ride τελειώνει όταν κάποιος από τους παίκτες μείνει με δύο ή λιγότερα κομμάτια τρένου.

Mysterium -57%

Το Mysterium είναι ένα παιχνίδι επίλυσης μυστηρίων, που λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του 1920.

Σε αυτό το παιχνίδι, ένα φάντασμα βοηθά μία ομάδα μέντιουμ στην επίλυση ενός φόνου. Αυτή η περίεργη συντροφιά, προσπαθεί να εντοπίσει το όπλο του φόνου, καθώς και το μέρος στο οποίο έγινε.

Εμείς επιλέγουμε αν θα είμαστε το φάντασμα, ή κάποιο από τα μέντιουμ. Ως φάντασμα δίνουμε στοιχεία στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν να τα αποκρυπτογραφήσουν.

Through the Ages -40%

Ο στόχος μας στο Through the Ages είναι να αναπτύξουμε τον μεγαλύτερο πολιτισμό που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

Στο Through the Ages ξεκινάμε με μία μικρή φυλή. Έπειτα, επεκτείνουμε τις φάρμες, και τα ορυχεία μας. Θέτουμε τις βάσεις της τεχνολογικής ανάπτυξης, και προσπαθούμε να επιτύχουμε την καλύτερη διακυβέρνηση.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο στρατός θα μπορούσε να μας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου μας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελεί την έσχατη λύση, και όχι την εύκολη επιλογή.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Tabletop Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και το σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps