Home » Internet » Αγορά με PayPal χωρίς Λογαριασμό

Αγορά με PayPal χωρίς Λογαριασμό

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί χρήστες, όταν βλέπουν την επιλογή για αγορά με PayPal σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πιστεύουν πως δεν τους αφορά, γιατί δεν έχουν λογαριασμό. Ενώ η δημιουργία λογαριασμού PayPal είναι εύκολη και δωρεάν, στον οδηγό αυτό θα δείξουμε τη μέθοδο για να κάνουμε μια αγορά με PayPal χωρίς να έχουμε λογαριασμό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η αγορά με PayPal είναι ένας από τους πλέον ασφαλείς τρόπους να ψωνίσουμε στο Internet, στις επιχειρήσεις μας δίνουν τη δυνατότητα, καθώς δεν αποκαλύπτονται τα στοιχεία της κάρτας μας στην επιχείρηση.

Παρ' όλα αυτά, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό στο PayPal, μπορούμε ακόμη να εκμεταλλευτούμε τις υπηρεσίες του, για αγορές με ασφάλεια.

Η αγορά με PayPal χωρίς λογαριασμό

Ας υποθέσουμε πως θέλουμε να κάνουμε μια αγορά στο eBay και να αγοράσουμε ένα PlayStation 4.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 01

Προσοχή! Οι αγορές μέσω eBay σε συγκεκριμένα είδη κρύβουν κάποιες παγίδες, τις οποίες θα αναλύσουμε σε μελλοντικό άρθρο.

Το PayPal ουσιαστικά ανήκει στο eBay, οπότε η αγορά με PayPal είναι λογικό να είναι ο προτιμώμενος τρόπος πληρωμής.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 01a

Κάνοντας κλικ στο κουμπί μεταφερόμαστε στη σελίδα του PayPal.

Προσοχή! Πριν βάλουμε τα στοιχεία της κάρτας μας, πάντοτε βεβαιωνόμαστε πως η διεύθυνση στην οποία έχουμε οδηγηθεί είναι η διεύθυνση του PayPal.com, με το ασφαλές πρωτόκολλο https://.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 02

Επίσης, στο αριστερό τμήμα της οθόνης δείχνει την επιχείρηση από την οποία σκοπεύουμε να κάνουμε την αγορά με PayPal, καθώς και το συνολικό ποσόν που θα πληρώσουμε.

Τώρα, εφόσον δεν έχουμε και δεν θέλουμε λογαριασμό στο PayPal, κάνουμε κλικ στην επιλογή “Don't have a PayPal account?”.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 03

Συμπληρώνουμε τον αριθμό της πιστωτικής/χρεωστικής μας κάρτας χωρίς κενά, καθώς επίσης και την ημερομηνία λήξης (μήνας/έτος) και τους τρεις τελευταίους αριθμούς που αναγράφονται στο πίσω μέρος της κάρτας.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 04

Στη συνέχεια γράφουμε τα στοιχεία της χρέωσης, ονοματεπώνυμο και την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 05

Τέλος, γράφουμε έναν αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση email, σε περίπτωση που χρειαστεί το PayPal να επικοινωνήσει μαζί μας, και κάνουμε κλικ στο Pay για να ολοκληρώσουμε την αγορά με PayPal χωρίς λογαριασμό.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 06

Η αγορά με PayPal με ταυτόχρονη δημιουργία λογαριασμού

Καθώς κάνουμε την παραπάνω διαδικασία, κι εφόσον έχουμε ήδη συμπληρώσει για την αγορά μας σχεδόν όλα τα στοιχεία που θα χρειάζονταν για την δημιουργία λογαριασμού, το PayPal μας δίνει την ευκαιρία, προαιρετικά, να φτιάξουμε εκείνη τη στιγμή ένα λογαριασμό.

Αρκεί να κάνουμε κλικ στο γκρι πεδίο “Save your information with PayPal”…

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 07

…να συμπληρώσουμε έναν ισχυρό κωδικό για τον λογαριασμό μας και να κάνουμε κλικ στο κουμπί Agree and Continue που αντικατέστησε το απλό Pay.

Να σημειωθεί επίσης πως οι αγορές από ορισμένες επιχειρήσεις απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού PayPal την ώρα της πληρωμής.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 08

Όπως και νά ‘χει, πάντως, μπορούμε να ολοκληρώσουμε μια αγορά με PayPal, ακόμη κι αν δεν είχαμε ήδη λογαριασμό.

Και, για να πούμε την αλήθεια, ποιος λόγος υπάρχει για να μην φτιάξουμε λογαριασμό στο PayPal?

Εφόσον κάνουμε τουλάχιστον μια αγορά με PayPal, το πιθανότερο είναι να κάνουμε κι άλλη κάποια στιγμή στο μέλλον, ειδικά από τη στιγμή που μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις, όπως το Public, δίνουν πλέον τη δυνατότητα για αγορά με PayPal.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 09

Κι αν ανησυχούμε για τα στοιχεία της κάρτας μας – παρ' ότι η χρήση της είναι αντικειμενικά ποιο ασφαλής μέσω του PayPal – μπορούμε πάντοτε να εκδώσουμε μια προπληρωμένη κάρτα ειδικά για αγορές στο Internet, και να εισάγουμε εκείνη στο PayPal.

Έτσι, σε κάθε μελλοντική αγορά, θα αρκεί να συμπληρώσουμε απλά το email και τον κωδικό μας, χωρίς να χρειάζεται να γράφουμε κάθε φορά τον αριθμό της κάρτας, τη διεύθυνση, και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία.

αγορά με paypal χωρίς λογαριασμό 10

Υπάρχει έστω και ένας λόγος να δυσκολεύουμε τη ζωή μας?

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps