Home » Software » Παιχνίδια » Minecraft Dungeons, Overcooked 2 DLC, Νέο Παιχνίδι Harry Potter
GamingSteps#2018105 - Minecraft Dungeons, Overcooked 2 DLC, Νέο Παιχνίδι Harry Potter

Minecraft Dungeons, Overcooked 2 DLC, Νέο Παιχνίδι Harry Potter

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

H Mojang ανακοίνωσε πρόσφατα ένα μεγάλο update για το Minecraft, μαζί με έναν νέο τίτλο σχετικό με το παιχνίδι. Κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο DLC του Overcooked 2 με το όνομα “Surf ‘n’ Turf”. Σύντομα το The Sims 4 θα αποκτήσει το πολυαναμενόμενο Terrain Tool. Οι παίχτες του The Elder Scrolls Legends υποδέχτηκαν τον νέο client με ανοιχτές αγκάλες. Τέλος, διέρρευσε βίντεο ενός επερχόμενου παιχνιδιού Harry Potter.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε κάθε Παρασκευή στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα σχολιάζουμε κάποιο θέμα σχετικό με το gaming, ενώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Νέο παιχνίδι Minecraft, και μεγάλο update στον κλασικό τίτλο

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Mojang πραγματοποίησε το livestream “MINECON Earth 2018”, το οποίο κράτησε μιάμιση ώρα. Κατά τη διάρκεια του stream η εταιρεία ανακοίνωσε όλο το επερχόμενο περιεχομένο για το Minecraft, καθώς και ένα εντελώς νέο παιχνίδι.

Ο νέος τίτλος θα είναι το “Minecraft: Dungeons”, μία περιπέτεια δράσης, εμπνευσμένη από τα κλασικά dungeon crawlers.

Θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό έως τέσσερις παίκτες, και θα διαθέτει διάφορα νέα όπλα, αντικείμενα, και τέρατα.

Επίσης, θα προσφέρει ποικιλία περιβαλλόντων προς εξερεύνηση, και μία αποστολή που θα οδηγήσει τους παίκτες στη μάχη εναντίον του Arch-Illager.

GamingSteps#2018105 - Minecraft Dungeons, Overcooked 2 DLC, Νέο Παιχνίδι Harry Potter

“Όταν σκέφτομαι το Minecraft, το φαντάζομαι σαν ένα multiverse (πολλαπλό σύμπαν)”, είπε ο Jens Bergensten, επικεφαλής προγραμματιστής της Mojang.

Ενώ συμπλήρωσε ότι: “Στην ουσία, τα μπουντρούμια είναι ένας κόσμος του Minecraft, με συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες κινείσαι. Σου προσφέρει συγκεκριμένες αποστολές, και συγκεκριμένα τέρατα.”

Μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση ήταν αυτή του επόμενου update του Minecraft, που θα ονομάζεται “Village and Pillage”.

Το update εισάγει στο παιχνίδι τους Pillagers ή Λεηλατητές, μία επιθετική ομάδα χαρακτήρων, που διαθέτουν επικίνδυνα Θηρία ή Beasts. Οι Pillagers θα είναι εξοπλισμένοι με ένα νέο όπλο, τις βαλλίστρες, το οποίο θα μπορούν να κατασκευάζουν και οι παίκτες.

Κατά τις επιδρομές των Pillagers, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αμυνθούν, και να προστατεύσουν το χωριό τους.

Επίσης, στο νέο update θα δούμε δώδεκα νέους χωρικούς.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη σειρά είναι ο Librarian, ο Butcher, ο Cleric, ο Cartographer, ο Leatherworker, και ο Fletcher. Στην κάτω σειρά βλέπουμε τον Shepherd, τον Farmer, τον Fisher, τον Armorer, τον Toolsmith, και τον Weaponsmith.

Κάθε ένας από τους νέους χωρικούς θα έχει διαφορετική εμφάνιση, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Τέλος, πριν την κυκλοφορία του update η Mojang θα πραγματοποιήσει δύο αξιολάτρευτες προσθήκες στο παιχνίδι, τις γάτες, και τα αρκουδάκια πάντα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το “Village and Pillage” update, θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού.

Διέρρευσε βίντεο από επερχόμενο παιχνίδι Harry Potter

Για χρόνια οι οπαδοί του διάσημου μάγου ελπίζουν στην κυκλοφορία ενός RPG με θέμα τον μαγικό κόσμο του Harry Potter. Αντ’ αυτού, παίρνουν αμφιβόλου ποιότητας περιπέτειες δράσης, και LEGO βιντεοπαιχνίδια.

Εξαίρεση αποτελεί το “Harry Potter: Hogwarts Mystery”, που είναι ένα RPG για smartphones, βασισμένο στον μαγικό κόσμο του Harry Potter.

Ωστόσο, δεν δέχθηκε και τις καλύτερες κριτικές, κυρίως για τον αργό ρυθμό ανάπτυξης, και τα ακριβά paid στοιχεία.

Κι εκεί που όλοι είχαν χάσει κάθε ελπίδα, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα βίντεο, που φαίνεται να αποτελεί το trailer κάποιου επερχόμενου παιχνιδιού.

Στο βίντεο βλέπουμε αρκετά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως η δημιουργία χαρακτήρα, ποικίλες περιοχές, καθώς και τμήματα του Hogwarts.

Βλέπουμε επίσης τον χαρακτήρα του παίκτη να χρησιμοποιεί το ξόρκι Lumos για να φωτίσει μια σκοτεινή περιοχή. Στη συνέχεια, πολεμά μια ομάδα goblins, χρησιμοποιώντας αρκετά ακόμη ξόρκια.

Ακόμη, το βίντεο μας δείχνει μία μάχη μεταξύ μάγων, και τη χρήση μαγείας για την επισκευή μιας κατεστραμμένης γέφυρας.

Το βίντεο ανάρτησε αρχικά στο YouTube ο χρήστης “RastaPasta”. Σύντομα όμως η Warner Bros Interactive Entertainment απαίτησε την αφαίρεσή του από την πλατφόρμα, εξαιτίας παραβίασης των πνευματικών της δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον Lizo Mzimba, δημοσιογράφο του BBC, το παιχνίδι θα λέγεται “Harry Potter Magic Awakened”, ενώ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Επίσης, ανέφερε πως πιθανότατα αναπτύσσονται κι άλλα παιχνίδια σχετικά με τον Harry Potter.

Νέος client για το The Elder Scrolls Legends

Πριν αρκετούς μήνες, η Bethesda ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με την Direwolf Digital, που ανέπτυσσε το “The Elder Scrolls Legends”.

Τότε η Bethesda είχε πει ότι ήταν ικανοποιημένη με τη δουλειά της Direwolf, αλλά το παιχνίδι είχε αρκετά προβλήματα. Θεωρούσε τον ρυθμό ανάπτυξης αργό, και τον client πολύ “βαρύ” όσον αφορά τους πόρους του συστήματος.

Γι’ αυτό η Bethesda βρήκε έναν νέο developer, που θα αναλάμβανε να επανασχεδιάσει τον client του παιχνιδιού. Στόχος της ήταν να διορθωθούν όλα τα σχετικά προβλήματα, και να προσφέρουν στους παίκτες τη βέλτιστη εμπειρία.

Τελικά, ο νέος client κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, και προκάλεσε καταιγίδα αρνητικών κριτικών.

Ο νέος client έφερε μαζί του δεκάδες bugs, προβλήματα σύνδεσης, σχετικά δύσχρηστο περιβάλλον, και οπτικά δεν ταιριάζει στο ύφος του παιχνιδιού.

Ένας χρήστης του reddit έγραψε: “Δεν με νοιάζουν τα αμέτρητα bugs, και η φρικτή φωνή του Ancano – αυτά σίγουρα θα διορθωθούν. Αλλά το απόλυτα μοναδικό, στιλ του αρχαίου φθαρμένου πάπυρου έχει χαθεί για πάντα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διάλεξα αυτό το παιχνίδι, μεταξύ όλων των άλλων παιχνιδιών με κάρτες.”

Κάποιος άλλος χρήστης reddit, ο A-H-A, σχολίασε αναλυτικά τον νέο client. Γενικά, αναφέρει ότι μοιάζει συνηθισμένος, έχει προβλήματα με τον ήχο, οι κάρτες είναι μικρότερες, η οθόνη είναι ακατάστατη, και άλλα.

Ο A-H-A τελειώνει το μήνυμα του λέγοντας: “Το μόνο πράγμα που νιώθω ότι βελτιώθηκε είναι οι χρόνοι φόρτωσης, αλλά και πάλι δεν τη θεωρώ μεγάλη αλλαγή, διότι έτσι κι αλλιώς δεν ήταν μεγάλοι εξαρχής.”

Η Bethesda τοποθετήθηκε επί του θέματος, αναφέροντας ότι γνωρίζει για την απογοήτευση που προκάλεσε η πρόσφατη ενημέρωση του client.

Η εταιρεία ενημέρωσε τους χρήστες ότι αυτή τη στιγμή σχεδιάζουν το πρώτο patch, το οποίο θα διορθώσει πάνω από 100 προβλήματα. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν γνωρίζουν με ακρίβεια πότε θα κυκλοφορήσει το patch.

Όσον αφορά την εμφάνιση του client, η Bethesda είπε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί. Σημπλήρωσε πως αυτό είναι το πρώτο βήμα ενός ευρύτερου σχεδίου, που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

Το μήνυμα της Bethesda κλείνει με την ίδια να καλεί τους παίκτες να συνεχίσουν να της στέλνουν τα σχόλιά τους.

Overcooked 2: Surf ‘n' Turf DLC

Το Overcooked 2 κυκλοφόρησε πριν περίπου δύο μήνες, και μαζί με το παιχνίδι κυκλοφόρησε το πρώτο DLC. Το “Too Many Cooks Pack” περιλάμβανε πέντε νέους σεφ: Monkey, Calico Cat, Walrus, Purple, και Unicorn.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο DLC του παιχνιδιού, που ακούει στο όνομα “Surf ‘n' Turf”. Και όπως βλέπουμε στο παραπάνω τρέιλερ, μας μεταφέρει στις κουζίνες εξωτικών περιοχών.

Το νέο DLC προσθέτει στο παιχνίδι νέα κρυφά επίπεδα, επιπλέον Versus πίστες, και 12 ολοκαίνουργια επίπεδα στο campaign. Επίσης, περιέχει νέους σεφ, όπως ο περίφημος ανθρωπόμορφος παπαγάλος.

Όσον αφορά τις συνταγές, μπορούμε να χρησιμοποιούμε το μπλέντερ για να φτιάξουμε smoothies, και την ψησταριά για την παρασκευή κεμπάπ.

Μαζί με το DLC, κυκλοφόρησε και μία δωρεάν ενημέρωση για το παιχνίδι. Το update περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις, ενώ προσθέτει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών.

Μεταξύ άλλων, πλέον βλέπουμε προεπισκόπηση των επιπέδων στον χάρτη του campaign, και μπορούμε να αλλάζουμε σεφ στο μενού της παύσης.

Επιπλέον, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα παραπάνω αστέρι, που λέγεται “Expert”, και για να το κερδίσουμε θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια.

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά του Overcooked 2, θα το βρείτε στο Humble Bundle με 22,99€. Παράλληλα, το “Too Many Cooks Pack” DLC στοιχίζει 2,39€, ενώ το νεότερο “Surf ‘n' Turf” DLC αξίζει 4,99€.

Το The Sims 4 θα έχει επιτέλους εργαλείο επεξεργασίας εδάφους

Ένα χαρακτηριστικό που απουσίαζε από το “The Sims 4” ήταν το “Terrain Tool”. Πρόκειται για ένα εργαλείο στο οποίο είχαμε πρόσβαση σε κάθε έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού προσομοίωσης της ζωής.

Χρησιμοποιώντας το “Terrain Tool”, οι παίκτες μπορούν να επεξεργάζονται το έδαφος, να δημιουργούν λίμνες, λόφους, και πολλά ακόμη. Οπότε, θα θεωρήσουμε λογική την απογοήτευσή τους, όταν έμαθαν ότι θα απουσιάζει από το “The Sims 4”.

Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια σχεδιασμού, όμως η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού τα κατάφερε. Σε πρόσφατο stream “παρουσίασε” το επερχόμενο εργαλείο επεξεργασίας εδάφους, για το “The Sims 4”.

Η community manager του παιχνιδιού, Katelyn Olmstead, μιλούσε για άλλα θέματα σχετικά με το Sims. Κι εκείνη τη στιγμή ένας από τους προγραμματιστές ενεργοποίησε το tool, και άρχισε να τροποποιεί το έδαφος.

Μία ακόμα ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του stream αφορούσε μία νέα καριέρα που θα προστεθεί στο παιχνίδι. Οι παίκτες θα μπορούν να γίνουν “Style Influencer” ή διασημότητες του διαδικτύου που επηρεάζουν με τη γνώμη τους το κοινό.

Με τη νέα καριέρα, οι παίκτες θα μπορούν να αλλάζουν την εμφάνιση άλλων Sims, μέσω του Create a Sim.

Σύμφωνα με την Olmstead, όλο το προαναφερθέν περιεχόμενο θα είναι δωρεάν για τους παίχτες, κατά πάσα πιθανότητα τον Νοέμβριο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Female Protagonist Sale -90%

Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle έχει αφιέρωμα στα παιχνίδια με γυναίκες πρωταγωνιστές. Η ποικιλία των παιχνιδιών που προσφέρει είναι μεγάλη, και η έκπτωση σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει το 90%.

GamingSteps#2018105 - Minecraft Dungeons, Overcooked 2 DLC, Νέο Παιχνίδι Harry Potter

Dishonored: Death Of The Outsider Deluxe Bundle -50%

Το Dishonored: Death Of The Outsider κυκλοφόρησε το 2017, και είναι μία ανεξάρτητη επέκταση, του Dishonored 2. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουμε στην κατοχή μας το Dishonored 2, για να παίξουμε το Death Of The Outsider.

Μετά τα γεγονότα του Dishonored 2, η Emily Kaldwin έχει επανέλθει ως αυτοκράτειρα, και προσπαθεί να διασώσει την Αυτοκρατορία.

Εμείς αναλαμβάνουμε τον ρόλο της Billie Lurk, μιας διαβόητης δολοφόνου του Dunwall. Με τη βοήθεια του μέντορά μας, του θρυλικού Daun, προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας την σπουδαιότερη δολοφονία που έχουμε αναλάβει ποτέ.

Στόχος μας λοιπόν είναι να εκτελέσουμε τον Outsider, που θεωρείται υπεύθυνος για όσα έχουν συμβεί.

Tacoma -55%

Το Tacoma είναι μία αφηγηματική περιπέτεια, που διαδραματίζεται σε ένα διαστημικό σταθμό υψηλής τεχνολογίας, το έτος 2088.

Η αποστολή μας είναι να ερευνήσουμε τον εγκαταλελειμμένο σταθμό “Tacoma”, και να ανακτήσουμε τη φυσική μονάδα επεξεργασίας του ODIN, που είναι η τεχνητή νοημοσύνη του σκάφους.

Παράλληλα, θα πρέπει να ανακτήσουμε τα δεδομένα της τεχνητής νοημοσύνης, από κάθε τμήμα του σταθμού.

Resident Evil: Revelations 2 Deluxe Edition -50%

Το Resident Evil Revelations 2 διαδραματίζεται μεταξύ του Resident Evil 5 και του Resident Evil 6.

Η ιστορία ξεκινά με την Claire, και τους συναδέλφους της, να βρίσκονται σε ένα πάρτι του οργανισμού καταπολέμησης της βιοτρομοκρατίας, Terra Save.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι δέχονται επίθεση από άγνωστες ένοπλες δυνάμεις. Η Claire καταλήγει να ξυπνήσει σε ένα ερημικό νησί, μαζί με την Moira Burton, τον νέο playable χαρακτήρα.

Alien: Isolation The Collection -75%

Το Alien: Isolation είναι μία περιπέτεια δράσης, με έντονα survival, horror, και stealth στοιχεία.

https://youtu.be/XRpEsISBznw

Ως παίκτες ελέγχουμε την Amanda Ripley, και πρέπει να εξερευνήσουμε έναν διαστημικό σταθμό. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, ολοκληρώνουμε διάφορους στόχους, ενώ προσπαθούμε να περνάμε απαρατήρητοι, και να επιβιώσουμε με κάθε κόστος.

Οι αποστολές που θα αναλάβουμε κυμαίνονται από την ενεργοποίηση ενός υπολογιστή, έως τη συλλογή αντικειμένων, και την προσέγγιση συγκεκριμένων περιοχών.

Child Of Light -66%

Το Child of Light είναι ένα platformer παιχνίδι ρόλων, που λαμβάνει χώρα στην φανταστική γη της Lemuria.

https://youtu.be/q6Al6yNQDj4

Ο κύριος χαρακτήρας είναι η Aurora, ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας μιας μυστηριώδους ασθένειας, και ξύπνησε στην Lemuria. Στόχος μας είναι να φέρουμε πίσω τον ήλιο, τη σελήνη, και τα αστέρια, τα οποία κρατά αιχμάλωτα η βασίλισσα της νύχτας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Female Protagonist Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το “Orwell: Keeping an Eye On You” στο Steam

Μέχρι σήμερα το βράδυ στις 8 θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο Steam το “Orwell: Keeping an Eye On You”. Από τη στιγμή που θα προσθέσουμε το παιχνίδι στην βιβλιοθήκη μας, θα μείνει εκεί για πάντα, ακόμη και μετά τη λήξη της προσφοράς.

Το Orwell διαδραματίζεται στην Bonto, που είναι η πρωτεύουσα μιας χώρας που ονομάζεται “Nation”. Η χώρα βρίσκεται υπό την ηγεσία μιας σύγχρονης αυταρχικής κυβέρνησης που ονομάζεται “The Party”.

https://youtu.be/i8jUWeqlTMU

Το 2012 το The Party ψήφισε ένα νομοσχέδιο που διευρύνει το δικαίωμα της κυβέρνησης να κατασκοπεύει τις ζωές των πολιτών.

Για το σκοπό αυτό, το Υπουργείο Ασφαλείας, με επικεφαλής Γραμματέα Ασφαλείας την Catherine Delacroix, δημιούργησε ένα κρυφό σύστημα παρακολούθησης. Το κωδικό όνομα αυτού του συστήματος ήταν το “Demiurge”, που τελικά ονομάστηκε “Orwell”.

Στο παιχνίδι παίζουμε το ρόλο ενός ερευνητή, που μόλις έχει αναλάβει καθήκοντα στο “Orwell”.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, καθώς και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps