Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Οκτώβριος 2019
CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Οκτώβριος 2019

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Οκτώβριος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα ελληνικά site, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα έργα που προτείνουμε τα έχουμε δει. Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Top Boy: Summerhouse (2019)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Θρίλερ
  • Δίκτυο: Channel 4 – Netflix
  • Τρεις κύκλοι – 18 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,3/10 – 6.120 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,3/10 – 2 ψήφοι
  • Το 95% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Top Boy είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά εγκλήματος, η οποία προβλήθηκε στο Channel 4 για τις δύο πρώτες περιόδους, από το 2011 έως το 2013. Από το 2019, η σειρά και ο τρίτος κύκλος βρίσκονται αποκλειστικά στο Netflix.

Τα 18 επεισόδια μας μεταφέρουν στο φανταστικό Summerhouse στο ανατολικό Λονδίνο, το οποίο έδωσε και το όνομα του στην τρίτη σεζόν. Στην ωραία σειρά που εμπλέκεται και ο ράπερ Drake, θα δούμε τη ζωή μιας ομάδας ανθρώπων που συμμετέχουν σε διακίνηση ναρκωτικών και στις συμμορίες του δρόμου.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν τη σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Όπως είναι αναμενόμενο, η πλατφόρμα ή το ανανεωμένο πρόσθετο του Netflix στο Kodi την αναπαράγουν σε UHD.

The Angels' Share (2012)

  • Είδος: Κωμωδία, Έγκλημα, Δράμα
  • IMDb: 7,0/10 – ‎21.961 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,2/10 – ‎35 ψήφοι
  • Το 83% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Πρόκειται για μια βραβευμένη ταινία κωμωδίας-δράματος που σκηνοθετεί ο Ken Loach, η οποία διαδραματίζεται στη Γλασκώβη.

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το “μερίδιο αγγέλων”, ένας όρος που χρησιμοποιείται για την ποσότητα του ουίσκι που χάνεται λόγω της εξάτμισής του κατά την περίοδο της ωρίμανσης στα δρύινα βαρέλια. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV, και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Hip-Hop Evolution (2016)

  • Είδος: Ντοκιμαντέρ, Μουσική
  • Δίκτυο: Netflix
  • Τρεις κύκλοι – 12 επεισόδια
  • IMDb: 8,4/10 – ‎2.234 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 97% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Hip-Hop Evolution είναι μια πολύ ωραία καναδική σειρά ντοκιμαντέρ. Δεν απευθύνεται μόνο σε όσους τους αρέσει αυτή η σκηνή, καθώς στη σειρά εμπλέκονται και άλλα μουσικά είδη και επιρροές, ακόμη και το βρετανικό punk, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τον πρωτεργάτη της σκηνής στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70, αλλά και πολλούς καλλιτέχνες θρύλους που έκαναν γνωστό το hip-hop όπως οι περίφημοι Afrika Bambaataa, Grandmaster Flash, Ice-T, N.W.A, Public Enemy, LL Cool J, Run-D.M.C, και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι φυσικό, θα βοηθήσει να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο τη σειρά αν έχουμε ηχητικό σύστημα στη TV και κυρίως ένα αξιοπρεπές subwoofer. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν τη σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Στην ίδια ποιότητα την αναπαράγει και η πλατφόρμα ή το ανανεωμένο πρόσθετο του Netflix στο Kodi.

Hatton Garden (2019)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Αληθινή ιστορία
  • Δίκτυο: ITV
  • Ένας κύκλος – 4 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,1/10 – ‎474 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,8/10 – ‎3 ψήφοι

Το Hatton Garden είναι γνωστή ως η περιοχή κοσμημάτων του Λονδίνου και το κέντρο των συναλλαγών διαμαντιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σειρά μεταφέρει τα αληθινά γεγονότα της μεγαλύτερης διάρρηξης στη Βρετανία, η οποία έγινε σε αυτή την περιοχή το Πάσχα του 2015, και τον τρόπο με τον οποίο ενήργησαν οι διαρρήκτες αλλά και η δίωξη εγκλήματος.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν τη σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Derry Girls (2018)

  • Είδος: Δράμα, Έγκλημα
  • Δίκτυο: Channel 4 – Netflix
  • Δύο κύκλοι – 12 επεισόδια
  • IMDb: 8,3/10 – ‎11.942 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,3/10 – ‎3 ψήφοι
  • Το 97% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Derry Girls είναι μια διασκεδαστική ιρλανδική σειρά που μας μεταφέρει στην καθημερινότητα ενός 16χρονου κοριτσιού, της οικογένειάς της, και των φίλων της, κατά τη διάρκεια των ταραχών στη Βόρεια Ιρλανδία τη δεκαετία του 1990.

Θα υπάρξει και τρίτος κύκλος το 2020. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν τη σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Στην ίδια ποιότητα την αναπαράγει και η πλατφόρμα ή το ανανεωμένο πρόσθετο του Netflix στο Kodi.

Criminal: United Kingdom (2019)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα
  • Δίκτυο: Netflix
  • Ένας κύκλος – 3 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,8/10 – ‎1.959 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι

Πρόκειται για μια ωραία σειρά που μας δείχνει τους τρόπους με τους οποίους ανακρίνει η βρετανική αστυνομία τους ύποπτους για εγκλήματα. Μοναδικός τους στόχος είναι η ομολογία.

Το Criminal: United Kingdom είναι μέρος μιας ανθολογίας που αποτελείται από 12 επεισόδια που διαδραματίζονται σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, και το Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε χώρα έχει από τρία επεισόδια τα οποία γυρίστηκαν στις τοπικές γλώσσες.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν τη σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Η πλατφόρμα ή το ανανεωμένο πρόσθετο του Netflix στο Kodi την αναπαράγουν σε UHD και 5.1 surround sound.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

CINESTEPS-11

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#325 - Ενεργοί Πυρήνες CPU, Επείγον Email Στο Gmail, Συντομεύσεις Διαδρομών Για Τους Χάρτες Google
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps