Home » Hardware » Προσφορές » Premium Tablet 10.8'' 4GB/64GB Windows10 + Android, από EU

Premium Tablet 10.8” 4GB/64GB Windows10 + Android, από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα tablet έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, και είναι απαραίτητα στην εργασία και στην ψυχαγωγία μας. Δείτε το πλήρως μεταλλικό και λεπτό CHUWI Hi10 Plus, με Windows 10 και Android, οθόνη 10.8 ιντσών δέκα σημείων, ανάλυσης 1920 x 1280, με 4GB μνήμη και 64GB eMMC, Type-C, micro SD και 2 κάμερες, σε φιλική τιμή και με ταχεία και φθηνή αποστολή από Ευρώπη χωρίς κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Chuwi

Η Chuwi είναι μια κινέζικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2004. Δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων.

Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα από συσκευές, που περιλαμβάνουν tablets, υπολογιστές, Mp3 Players, ebook readers, μέχρι και ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες τύπου Roomba.

Η ιστορία της Chuwi ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2004 στο Shenzhen της Κίνας. Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία κατόρθωσε να αποσπάσει υψηλό μερίδιο στην αγορά της αχανούς ασιατικής χώρας, παράγοντας συσκευές με υψηλές προδιαγραφές.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή η προσφορά, υπάρχουν κάποια ελληνικά καταστήματα που διαθέτουν αρκετά ακριβότερα το CHUWI Hi10 Plus.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα προϊόντα Chuwi

Οι τρέχουσες προσφορές για τις συσκευές της Teclast είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

CHUWI Hi10 Plus

Το tablet ξεχωρίζει όπως είδαμε από την Capacitive IPS οθόνη δέκα σημείων στις 10.8 ίντσες με ανάλυση στα 1920 x 1280. Διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom X5 Cherry Trail Z8350 64bit Quad-core με την GPU HD Graphics Gen8-LP.

Tο Hi10 Plus διακρίνεται για τον λεπτό σχεδιασμό και την μεταλλική κατασκευή. Η ωραία εμφάνιση της συσκευής συνοδεύεται από μνήμη στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB eMMC, που επεκτείνεται με microSD κάρτα.

Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, στα 2.0MP η οπίσθια και στα 2.0MP η μπροστινή κάμερα. Η συσκευή τρέχει τα Windows 10 και το Android 5.1.

Σύμφωνα με το κατάστημα το λειτουργικό της Microsoft έχει προεγκατεστημένα τα Αγγλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Γαλλικά, και οι άλλες γλώσσες μπορούν να ληφθούν μέσω wi-fi.

Το CHUWI Hi10 Plus μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στη τιμή των €187.80 με ταχεία και φθηνή αποστολή από Ευρώπη χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο τελωνείου.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 10.8 ίντσες Capacitive (10-Point)
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1280
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Atom X5 Cherry Trail Z8350 64bit Quad-core Max μέχρι 1.92GHz
  • GPU: Intel® HD Graphics Gen8-LP 10/12EU Up to 500MHz
  • RAM: 4GB
  • 64GB eMMC αποθηκευτικός
  • Type-C
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα
  • 2 κάμερες με 2.0MP + 2.0 MP αντίστοιχα
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
  • Μπαταρία 3.7V / 8400mAh
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 + Android 5.1, υποστηρίζονται όλες τις γλώσσες
  • Διαστάσεις: 27.70 x 18.50 x 0.80 εκατοστά
  • Χρώμα: Μαύρο-ασημί
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το tablet, φορτιστή, καλώδιο USB, Κάρτα εγγύησης, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το premium tablet?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά του Gearbest στο CHUWI Hi10 Plus, με premium κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό.

Αν έχετε αγοράσει tablet της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#325 - Ενεργοί Πυρήνες CPU, Επείγον Email Στο Gmail, Συντομεύσεις Διαδρομών Για Τους Χάρτες Google
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps