Home » Hardware » Προσφορές » Card Phone 1,0'' GSM/SIM/microSD FM/MP3/Alarm/Bluetooth, €11.61

Card Phone 1,0” GSM/SIM/microSD FM/MP3/Alarm/Bluetooth, €11.61

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι μεγάλες εκπτώσεις στα γενέθλια του Gearbest βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους, και σε πολλά είδη τεχνολογίας οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Δείτε το μικροσκοπικό και πρωτότυπο Card Phone E1 με κάρτα SIM και GSM σύνδεση, που μπορεί να γίνει Bluetooth MP3 player, FM ραδιόφωνο και ξυπνητήρι, με οθόνη 1.0”, micro SD και δωρεάν αποστολή, σε τιμή που δεν επιδέχεται εκτελωνισμού, και δεν υπάρχει ανησυχία τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Πως μπορώ να αγοράσω το Card Phone

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

iFcane E1 Quad Band

Το Mini Card Phone διακρίνεται βέβαια για την πολύ χαμηλή τιμή και έχει βάρος μόλις στα 35 γραμμάρια. Πρόκειται για μίνι κινητό που συνδέεται αποκλειστικά και μόνο με GSM στα 850 / 900 / 1800 / 1900MHz.

Ταυτόχρονα είναι και ένα μικρό και φορητό Mp3 player με FM ραδιόφωνο, αλλά και με Bluetooth και ξυπνητήρι. Το mini Card Phone δέχεται μια κάρτα SIM και μια microSD. Η μπαταρία του κινητού έχει χωρητικότητα στα 320mAh.

Η τιμή του Card Phone ανέρχεται στα €11.61 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με δωρεάν αποστολή. Διατίθεται σε τρία χρώματα. Δεν υπάρχει φόβος τελωνείου καθώς αγορές έως 22 ευρώ δεν επιδέχονται εκτελωνισμού.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 1.0 ίντσες
  • RAM: 64MB
  • Αποθηκευτικός χώρος 64MB επεκτάσιμος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και μια κάρτα SIM
  • Έκδοση Bluetooth: V2.0
  • Μπαταρία: 320mAh
  • Τύπος κάμερας: Δεν υπάρχει κάμερα
  • Δίκτυα: GSM 850/900/1800/1900MHz
  • Διαστάσεις: 8.50 x 5.50 x 0.58 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,035 kg
  • Χρώμα: Χρυσό, Μαύρο, άσπρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, μπαταρία, καλώδιο usb, και 1 αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το πρωτότυπο κινητό ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα πολύ φθηνό Card Phone. Αν έχετε αγοράσει τέτοιου είδους κινέζικα κινητά, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps