Home » Hardware » Προσφορές » Έξυπνο Σύστημα Συναγερμού της Alfawise, Δωρεάν Priority €77.18

Έξυπνο Σύστημα Συναγερμού της Alfawise, Δωρεάν Priority €77.18

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι νέες τεχνολογίες δεν υπάρχουν μόνο στα smartphones, αλλά και σε πολλές ακόμη συσκευές. Δείτε το πλήρες σύστημα συναγερμού Alfawise SA-T90 Smart Security Kit, με πολλές παγίδες για πόρτες και παράθυρα, μαζί με ανιχνευτές κίνησης, δυο έξυπνα χειριστήρια, αλλά και απομακρυσμένη διαχείριση από το κινητό, και προστατεύστε τον χώρο σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, με δωρεάν Priority αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Alfawise

H Alfawise είναι μία ανερχόμενη και πολύ δημοφιλής εταιρία στην Κίνα, η οποία προσφέρει πληθώρα συσκευών για οικιακούς χρήστες.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει από Android TV Box, μέχρι και αυτόματες ρομποτικές σκούπες, προσφέροντας προσιτή τεχνολογία σε ένα μεγάλο εύρος τιμών.

‘Όλες οι συσκευές της εταιρείας συνδυάζουν premium και έξυπνο σχεδιασμό, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες κάθε χρήστη.

Γιατί να αγοράσω το σύστημα συναγερμού

Δεν χωρά αμφιβολία ότι στις ημέρες μας ο συναγερμός είναι απαραίτητος όσο ποτέ. Μας προσφέρει την απαραίτητη θωράκιση, και αν μη τι άλλο, ένα κλίμα προστασίας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το αίσθημα της ασφάλειας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό μας χώρο είναι πολύ σημαντικό, είτε όταν απουσιάζουμε, είτε όταν βρισκόμαστε μέσα σε αυτόν, και πολλοί από εμάς θέλουμε να απαλλαγούμε από τέτοιου είδους ανησυχίες, προστατεύοντας και την περιουσία μας.

Με απλά λόγια, ο συναγερμός είναι αυτό που θα μας κάνει να κοιμόμαστε ακόμη πιο άνετα και ήσυχα τα βράδια. Ωστόσο, τα περισσότερα συστήματα συναγερμού, είτε είναι πολύ ακριβά και θέλουν καλωδίωση και τεχνικούς να μας τα βάλουν, είτε δεν είναι τόσο μικρά και έξυπνα.

Επιπλέον και πολύ σημαντικό, ο απομακρυσμένος έλεγχος από το κινητό μας όπου και αν βρισκόμαστε, μαζί με την χαμηλή τιμή του συστήματος, το καθιστά μια ευκαιρία αγοράς που είναι προσιτή σε όλους.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε την προσφορά , το έξυπνο σύστημα συναγερμού της Alfawise δεν διατίθεται στην Ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές Alfawise

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις εταιρείας είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Alfawise SA-T90 Home Smart Security

Το έξυπνο σύστημα συναγερμού αρχικά περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα (Smart Hub Gateway). Πρόκειται για τον εγκέφαλο του έξυπνου συστήματος και συνδέεται απευθείας με όλες τις υπόλοιπες μονάδες που υπάρχουν στην συσκευασία.

Ένα ακόμη πολύ καλό χαρακτηριστικό της έξυπνης κεντρικής μονάδας είναι ότι συνδέεται ασύρματα και με άλλες έξυπνες συσκευές της Alfawise, όπως IP camera, Bluetooth ηχεία, αλλά και στο σύννεφο.

Επιπλέον επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση απεριόριστων παγίδων και ανιχνευτών κίνησης της εταιρείας στην περίπτωση που δεν μας φθάνουν οι 5 παγίδες + 2 ραντάρ που περιλαμβάνει η συσκευασία.

Στο πακέτο του έξυπνου συναγερμού συμπεριλαμβάνονται επίσης και 2 χειριστήρια, από μικρούς και έξυπνους ασύρματους διακόπτες, που διαθέτουν πλήκτρα για τον συνολικό έλεγχο.

Επιπλέον υπάρχει πλήκτρο κινδύνου αλλά και πλήκτρα για να απενεργοποιήσουμε είτε όλο το σύστημα, είτε κάποιο τμήμα του.

Όλη η διαχείριση των παραπάνω εξαρτημάτων του συναγερμού, μπορεί να γίνει και απομακρυσμένα μέσα από το κινητό μας, διαμέσου των εφαρμογών της Alfawise που διατίθενται στο Play Store και Apple Store αντίστοιχα.

Τα apps σύμφωνα με την εταιρεία παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες αυτοματισμού, και διαθέτουν λειτουργίες απομακρυσμένων ειδοποιήσεων αλλά και απομακρυσμένο ελέγχου του χώρου μας

Το Alfawise SA-T90 μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στη πολύ φιλική τιμή των €77.18 μόνο για λίγες ημέρες, με την χρήση του ακόλουθου κουπονιού:

ST-AF70SEI

O ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line που μας την προσφέρει εντελώς δωρεάν το Gearbest. Το έξυπνο σύστημα συναγερμού θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Σας άρεσε ο έξυπνος συναγερμός της Alfawise?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στο έξυπνο σύστημα προστασίας της Alfawise. Ο συναγερμός της κινέζικης εταιρείας μπορεί να μας βοηθήσει να νοιώθουμε περισσότερο ασφαλείς, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει έξυπνες συσκευές της κινέζικης εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps