Home » Hardware » Προσφορές » Πτώση Τιμών με Μεγάλες Προσφορές Μόνο Για την Ελλάδα

Πτώση Τιμών με Μεγάλες Προσφορές Μόνο Για την Ελλάδα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Κατά καιρούς το GearBest στρέφει την προσοχή του στη χώρα μας, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις αποκλειστικά για εμάς τους Έλληνες. Σε αυτό το νέο πακέτο θα βρούμε πολλά προϊόντα της Xiaomi, έξυπνα Bluetooth ρολόγια και διάφορα είδη τεχνολογίας. Δείτε την προσφορά Special Deals for Greece με εκπτωτικά κουπόνια σε πολύ ενδιαφέροντα κινέζικα προϊόντα από τις ευρωπαϊκές και ασιατικές αποθήκες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ειδικά κουπόνια για Ελλάδα

Η εκπτωτική προσφορά του Gearbest αποκλειστικά για την Ελλάδα, διακρίνεται για την διάθεση κουπονιών που κατεβάζουν πολύ τις τιμές κυρίως σε έξυπνες συσκευές της Xiaomi, Beelink, αλλά και μερικών άλλων εταιρειών της κινέζικης αγοράς.

Xiaomi Mi Mix 2

Ξεχωρίζει η πτώση τιμής στην ναυαρχίδα της Xiaomi που πήγε στις 5.99 ίντσες από τις 6,44 του πρώτου Mi Mix. Η αναλογία πήγε στο 18:9 και η οθόνη έχει Gorilla Glass 4.

Αυτή η εντυπωσιακή μείωση του μεγέθους οθόνης στο Mi MIX 2 έχει ευεργετικά αποτελέσματα, καθότι όπως προείπαμε οι διαστάσεις σε σχέση με το προηγούμενο Mi Mix παραπέμπουν σε συσκευή των 5.5 ιντσών και κάτω.

Η εντυπωσιακή συσκευή της Xiaomi και το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς του Gearbest, έρχεται με 6GB μνήμης και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Είναι Dual SIM -Dual Standby με δυο nano SIM.

Το bezel-less phablet φοράει τον οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 στα 2.45GHz, 64-bit. Διαθέτει και την μπάντα B20 800Mhz.

Η συσκευή έχει δυο κάμερες, στα 12.0MP η οπίσθια και 5.0ΜΡ η μπροστινή, με διάφραγμα ƒ/2.0 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Διαθέτει led flash.

Το Mi MIX 2 υποστηρίζει όλες τις χρήσιμες λειτουργίες και διαθέτει μπαταρία στα 3340 mAh. Τρέχει το MIUI 8 βασισμένο στο Android 7.0 και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.

Το εντυπωσιακό phablet της κινέζικης εταιρείας θα έχει μεγάλη πτώση στην τιμή για λίγες ημέρες, και διατίθεται στα €357.61 με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο στα €19.67.

Συνοδεύεται από θήκη της Xiaomi και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GBGR4th37

Beelink GT1 Ultimate – Ταχεία αποστολή από EU

Το Beelink GT1 Ultimate είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ισχυρά TV Box της κινεζικής αγοράς. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια. Έχει ισχυρή μνήμη στα 3GΒ DDR4 που είναι σε όλα ανώτερη από τις DDR3.

Το κινέζικο TV Box διαθέτει πολύ δυνατό οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον Amlogic S912, με GPU την ARM Mali-T820MP3, που το καθιστούν ιδανικό για τα build στο Kodi, και μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Τρέχει το Android 7.1 και η συσκευή υποστηρίζει Dual Band WiFi 2.4/5,8G. Έχει 32GB eMMC αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη στα 64GB με micro SD. Υποστηρίζει Bluetooth 4.0. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 9.60 x 9.60 x 1.60 εκατοστά.

Το κορυφαίο TV Box της κινέζικης αγοράς θα έχει πτώση στην τιμή και διατίθεται στα €63.01. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από Ευρώπη χρησιμοποιώντας το ακόλουθο κουπόνι:

GBGR4th28

Xiaomi Mi Notebook Pro, i7-8550U / 8GB DDR4

Η Xiaomi μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές συσκευές. Το Mi Notebook Pro είναι μια από αυτές, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Tο νέο πανίσχυρο laptop της κορυφαίας κινέζικης εταιρείας κυκλοφόρησε σε τρία διαφορετικά μοντέλα, που έχουν την ίδια κατασκευή και σχεδιασμό από μαγνήσιο και το Gorilla Glass στην οθόνη.

Το Xiaomi Mi Notebook Pro της προσφοράς φοράει τον τετραπύρηνο Intel Core i7-8550U και έχει μνήμη DDR4 στα 8GB και 256GB SSD.

Διαθέτει την NVIDIA GeForce MX150, και έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στο μεγάλο touchpad του φορητού με full-size φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Το εντυπωσιακό laptop της κινέζικης εταιρείας θα έχει πτώση στην τιμή, και διατίθεται στα €804.24 με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο στα €20.18.

Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

MIBOOKI7

Xiaomi Mi Max 2 – Ταχεία αποστολή από EU

Το πανίσχυρο phablet της XiaoMi είναι Global version, και έχει οθόνη στις 6.44 ίντσες ανάλυσης 1920 x 1080 FHD. Το Mi Max 2 φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 625 (MSM8953) στα 2.0GHz και έχει μνήμη RAM στα 4GB.

Η χωρητικότητα του είναι στα 64GB επεκτάσιμη με micro SD. Το phablet της Xiaomi δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα, ειδάλλως μια micro SD και μια nano SIM.

H συσκευή της Xiaomi διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για το άμεσο ξεκλείδωμα του κινητού. Το κινητό έχει δυο ηχεία.

To ισχυρό phablet τρέχει το Android 7.0 Nougat και όχι το MIUI 8 της εταιρείας. Έτσι μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον, και να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Το εντυπωσιακό phablet της κινέζικης εταιρείας θα έχει πτώση στην τιμή για ελάχιστες ημέρες, και διατίθεται στα €191.52. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με φθηνή και ταχεία αποστολή από Ευρώπη χρησιμοποιώντας το ακόλουθο κουπόνι:

GBGR4th23

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στις ελληνικές προσφορές του GearBest?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην εκπτωτική προσφορά Special Deals for Greece, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps