Home » Hardware » Προσφορές » Ισχυρό 4G-LTE 10,1''FHD 3GB/64GB Octa, Android N, Χωρίς Τελωνείο

Ισχυρό 4G-LTE 10,1”FHD 3GB/64GB Octa, Android N, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα tablet τείνουν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς. Έχουν μεγάλη οθόνη και είναι βολικά στην εργασία και ψυχαγωγία. Πόσο μάλιστα αν γίνουν και 4G-LTE τηλέφωνα. Γνωρίστε το νέο πανίσχυρο οκταπύρηνο VOYO i8 Pro 4G με 10.1” FHD οθόνη και υποδοχές για δυο SIM, μεγάλες μνήμες 3GB+ 64GB, Android N, δυο κάμερες 5.0MP + 2.0MP και αυτόνομο GPS, σε χαμηλή τιμή με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η VOYO

Η VOYO είναι μια νέα και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, που εδρεύει στο Shenzhen της Κίνας. Η εταιρεία εξειδικεύεται στα tablet PC και Mini PC, καθώς επίσης και σε άλλες έξυπνες συσκευές.

Πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα Brands της αχανούς ασιατικής χώρας, με ισχυρή παρουσία στην ανάπτυξη προϊόντων τεχνολογίας. Ήδη στην Κίνα πάνω από είκοσι εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τα προϊόντα της εταιρείας.

Η VOYO δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στους τομείς του σχεδιασμού και παραγωγής καινοτόμων συσκευών με κομψή σχεδίαση και premium ποιότητα κατασκευής, που είναι προσιτά για όλους τους χρήστες.

Γιατί να αποκτήσω το 4G tablet της VOYO

Είναι αλήθεια ότι δεν θα βρούμε εύκολα σε τέτοια τιμή tablet με μεγάλη Capacitive IPS οθόνη FHD, που ταυτόχρονα να δέχεται και δύο κάρτες SIM.

To VOYO i8 Pro προσφέρει πρωτότυπες δυνατότητες tablet και smartphone. Έχει υψηλή απόδοση και premium μεταλλική κατασκευή, που το καθιστούν ιδανικό για εργασία και ψυχαγωγία.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή η προσφορά, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το VOYO i8 Pro.

Στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές VOYO

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα της VOYO είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

VOYO i8 Pro 4G

Το tablet ξεχωρίζει από το μέγεθος της Capacitive οθόνης αφής IPS στις 10.1 ίντσες και με ανάλυση στα 1920 x 1200 (WUXGA). Διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6753 στα 1.3GHz με GPU Mali-T720.

Η μεταλλική συσκευή είναι Dual SIM-Dual standby και έχει όλες τις χρήσιμες υποδοχές καθώς επίσης και δυο ηχεία, και υποδοχή για micro SD κάρτα.

H μνήμη RAM του tablet ανέρχεται στα 3GB και η αποθηκευτική μνήμη είναι eMMC στα 64GB. Tο tablet διαθέτει δύο κάμερες, στα 5.0MP η οπίσθια, και στα 2.0MP η μπροστινή κάμερα.

H συσκευή μπορεί να ανταποκριθεί και να αποδώσει σε παιχνίδια. Όχι βέβαια στα πολύ απαιτητικά. Έχει μπαταρία στα 6500mAh και ζυγίζει 450 γραμμάρια. Το 4G-LTE tablet τρέχει το Android Nougat, και έχει αυτόνομη υποστήριξη GPS.

Το VOYO i8 Pro συνοδεύεται από ένα προστατευτικό οθόνης, και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στα €133.32 με το ακόλουθο κουπόνι:

GBTPC

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το 4G Tablet θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 10.1 ίντσες Capacitive (5-Point)
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1200 (WUXGA)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής MTK6753 Octa Core στα 1.3GHz
  • GPU: Mali-T720
  • RAM: 3GB LPDDR3
  • 64GB eMMC αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχή για δυο κάρτες SIM
  • 2 κάμερες με 5.0MP και 2.0 MP αντίστοιχα
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 6500mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα: GSM+WCDMA+TD-LTE+FDD-LTE
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
    4G: B1 2100MHz, B3 1800MHz, B7 2600MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz
  • GPS
  • Διαστάσεις: 24.20 x 17.20 x 0.90 εκατοστά
  • Βάρος: 0.450 kg
  • Χρώμα: Χρυσό ροζέ
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το tablet, φορτιστή,προστατευτικό οθόνης, καλώδιο USB, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το 4G tablet της VOYO?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά του Gearbest στο tablet -κινητό της VOYO. Όλα σε ένα, με μεγάλη οθόνη, premium κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό.

Αν έχετε αγοράσει συσκευές της κινέζικης εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps