Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλες Προσφορές και Δώρα στα Γενέθλια του Gearbest

Μεγάλες Προσφορές και Δώρα στα Γενέθλια του Gearbest

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Gearbest ξεκίνησε την λειτουργία του πριν τέσσερα χρόνια, και μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έγινε ο μεγαλύτερος μεταπωλητής των ηλεκτρονικών ειδών της Κίνας. Δείτε τις εορταστικές προσφορές και το πάρτι της 4ης επετείου του διεθνούς e-shop, με πολλά δώρα, αλλά και με μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας της ασιατικής αγοράς.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Πότε ξεκινάει το πάρτι?

Η γιορτή των γενεθλίων του Gearbest χωρίζεται σε τρεις κύριες φάσεις. Η πρώτη θα διαρκέσει από τις 20 έως 26 Μαρτίου, και η δεύτερη (main event), που έχει τις μεγαλύτερες προσφορές, από τις 26 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

Ένα πάρτι που σέβεται τον εαυτό του και το κοινό, έχει πάντα “After”. Έτσι λοιπόν η τρίτη φάση αφορά τα after-parties του Gearbest τα οποία θα ξεκινήσουν στις 2 έως τις 9 Απριλίου, όπου εκεί ενδέχεται να βρούμε τα τελευταία κομμάτια σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Τι εκπτώσεις μπορώ να πάρω?

Ο καλύτερος οικοδεσπότης σε ένα πάρτι είναι αυτός που το κάνει αξέχαστο σε όλους τους καλεσμένους. Το GearBest την περίοδο του παρατεταμένου πάρτι των γενεθλίων του, θα προσφέρει έως και 85% έκπτωση σε ορισμένα προϊόντα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές κατηγορίες προϊόντων που κατά τη διάρκεια του main event, θα βρούμε μεγάλες εκπτώσεις, σε όλα τα είδη των μεγαλύτερων κινέζικων εταιρειών.

Smartphone Day – 26 Μαρτίου

Στις 26 Μαρτίου και στις 09:00 UTC ακριβώς, ήτοι στις 11:00πμ ώρα Ελλάδος, θα βρούμε τα κινητά της Xiaomi κάτω από $90. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αντιστοιχία των ωρών εδώ.

Στις 19:00 το απόγευμα ακριβώς (17:00 UTC) της ίδιας ημέρας, το Gearbest θα προσφέρει τα καλύτερα Smartwatch Phone της κινέζικης αγοράς κάτω από $10.

Από την περιγραφή του καταστήματος προκύπτει ότι πρόκειται για προσφορές διάρκειας 60 δευτερολέπτων. Αν το επιθυμούμε μπορούμε να παρακολουθήσουμε την ακριβή ώρα Κίνας εδώ, ή ακόμη καλύτερα τον ακριβή συσχετισμό της ώρας των δυο χωρών εδώ.

Electronic Discounts – 28 Μαρτίου

Στις 28 Μαρτίου και στις 09:00 UTC ακριβώς, ήτοι στις 11:00πμ ώρα Ελλάδος, θα βρούμε τα καλύτερα HD DVR κάτω κάτω από $9.99 .

Στις 19:00 το απόγευμα ακριβώς (17:00 UTC), το Gearbest θα προσφέρει τις καλύτερες 4Κ action cameras της Xiaomi κάτω από $99.99.

TOP Apparel – 30 Μαρτίου

Στις 30 Μαρτίου και στις 09:00 UTC ακριβώς, ήτοι στις 11:00πμ ώρα Ελλάδος, θα βρούμε τα καλύτερα κινέζικα μαγιώ κάτω κάτω από $1.99 .

Στις 19:00 το απόγευμα ακριβώς (17:00 UTC), το Gearbest θα προσφέρει τα έξυπνα αθλητικά παπούτσια της Xiaomi κάτω από $39.99.

Τι είναι τα “Lucky Bags”?

Οι τυχερές τσάντες ή τα κόκκινα πακέτα (Hongbaos) στην Κίνα, είναι μια παραδοσιακή προσφορά παρόμοια με τις κάρτες δώρων.

Χρησιμοποιούνται ευρέως ως δώρο έκπληξη κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων ή μεταξύ φίλων, όπου κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα υπάρχουν μέσα στις τσάντες, έως ότου τις ανοίξουν.

Σε αυτήν την περίπτωση αγοράζουμε την τσάντα με την κατηγορία των ειδών που μας ενδιαφέρει, και η συνολική αξία των προϊόντων μέσα στην τυχερή σακούλα ενδέχεται να υπερβαίνει κατά πολύ την τιμή που την αγοράσαμε.

Τι είναι τα “Lucky Draw”?

Σε αυτές τις μεγάλες εκπτώσεις θα συμπεριλαμβάνονται και πολλά προϊόντα της Xiaomi -και όχι μόνο- θα προσφέρονται πακέτα όπου αν τα μοιρασθούμε με φίλους θα μπορούμε να τα ανοίγουμε και να κερδίζουμε κινητά ή κουπόνια.

Τις προσφορές των Epic Lucky Draw αλλά και του τυχερού πασχαλινού παιχνιδιού των εκπτώσεων, το Easter day Gaming, που θα διαρκέσει από τις 20 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, μπορούμε να τις βρούμε εδώ.

Κανόνες παιχνιδιού

  • Κάνουμε κλικ στο κουμπί περιστροφής για να κερδίσουμε δώρα ή κουπόνια EPIC.
  • Εάν οι τρεις εικόνες ταιριάζουν, θα λάβουμε ένα τυχαίο βραβείο από την κατηγορία αυτή.
  • Κάθε πελάτης έχει 3 πιθανότητες στην περιστροφή, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου προώθησης.
  • Κάνουμε share τη σύνδεσή μας σε ένα από τα κανάλια που εμφανίζονται για μία ακόμη δωρεάν πιθανότητα (Max: 5 ανά ημέρα).
  • Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα σημεία με την ένδειξη “GB” για να αγοράσουμε έξτρα περιστροφές (20 πόντους το καθένα)
  • Ώρα παιχνιδιού: 20 Μαρτίου με έναρξη στις 09:00 UTC έως τις 2 Απριλίου στις 02:00 UTC.

Εκπτωτικά κουπόνια – Mega Vouchers

Το GearBest την περίοδο του εορτασμού των γενεθλίων του, θα προσφέρει πληθώρα προϊόντων, τα οποία θα διατίθενται ακόμη φθηνότερα με ειδικά voucher.

Έτσι ανάλογα το ποσό που δώσαμε για τις αγορές μας, μπορούμε να αποκτήσουμε περαιτέρω εκπτώσεις στα είδη που αγοράσαμε, χρησιμοποιώντας τα κουπόνια σε αυτή την σελίδα.

Η διάρκεια των έξτρα εκπτώσεων με τα Mega Vouchers είναι από τις 20 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου, και τα κουπόνια έχουν ως εξής:

$3,00 έκπτωση για αγορές πάνω από $50:

XMDCLXMDCL

$8,00 έκπτωση για αγορές πάνω από $100:

XMDCLXMDCL

$20,00 έκπτωση για αγορές πάνω από $200:

XMDCLXMDCL

Εσείς θα συμμετέχετε στο πάρτι προσφορών των γενεθλίων του GearBest?

Αν βρήκατε ενδιαφέρουσες προσφορές και προϊόντα με μεγάλη έκπτωση στην επετειακή προσφορά του 4rd Anniversary, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με την διαδικασία των δώρων, αλλά και τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps