Home » Hardware » Προσφορές » Flicker-free Οθόνη 25'' 2560x1440 IPS, Χωρίς Τελωνείο

Flicker-free Οθόνη 25” 2560×1440 IPS, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αν ψάχνετε για QHD monitor με κομψή και λεπτή σχεδίαση τότε στην κινέζικη αγορά υπάρχουν ευκαιρίες που ξεχωρίζουν. Δείτε το bezel-less IPS monitor HKC B6000 25 ιντσών με υψηλότατη ανάλυση στα 2560 x 1440, με περιθώρια οθόνης στα 1,2 χιλιοστά, χρόνο απόκρισης 6ms, ωραίο design και όλες τις απαραίτητες θύρες DVI, HDMI, VGA, σε φιλική τιμή και με Priority αποστολή χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η HKC

H HKC ιδρύθηκε το 1997 και ξεκίνησε με την κατασκευή οθονών υπολογιστή. Αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και σήμερα θεωρείται ως ένας από τους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές οθονών και τηλεοράσεων στην αγορά της Κίνας.

Το 2003, η HKC δημιούργησε πλήρες φάσμα οθονών LCD έως 60 ίντσες, συμπεριλαμβανομένων και άλλων ειδών τεχνολογίας, ιδίως σε ότι αφορά το gaming.

Λίγο αργότερα το 2006, το συνολικό ποσό πωλήσεων της HKC αυξήθηκε κατακόρυφα μαζί με τις εξαγωγές της, που καλύπτουν περίπου το 40% των δραστηριοτήτων της.

Το 2007, η HKC άρχισε να κατασκευάζει νέο βιομηχανικό πάρκο στο Shenzhen και ταυτόχρονα ίδρυσε εταιρείες υποκαταστημάτων στην Ολλανδία, τη Ρωσία και την Ινδία.

Το 2010, η κινέζικη εταιρεία μεταφέρθηκε στο βιομηχανικό πάρκο και έκτοτε έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις οθονών μηνιαίως. Η HKC απασχολεί 5064 εργαζόμενους στο τεράστιο ιδιόκτητο κέντρο κατασκευής, που διαθέτει και τμήμα έρευνας και ανάπτυξης επανδρωμένο από 124 μηχανικούς.

Πως μπορώ να αγοράσω την QHD οθόνη

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

HKC B6000 25”

Η οθόνη οπίσθιου φωτισμού LED με αναλογία 16: 9, έχει εξαιρετικά μεγάλη ευκρίνεια που δίνει υψηλή ποιότητα εικόνας. Διαθέτει ανάλυση έως 2560 x 1440 Pixel. Ο ρυθμός ανανέωσης στα 60 Hz μειώνει τη θολότητα και βελτιώνει τη σαφήνεια.

Το Monitor έχει λεπτή σχεδίαση και σύμφωνα με την εταιρεία διαθέτει υψηλό dynamic contrast ratio 20.000.000 :1, και η οριζόντια και κάθετη γωνία θέασης είναι στις 178 μοίρες.

Η οθόνη σύμφωνα με το κατάστημα διαθέτει προστασία από τα τρεμόπαιγμα που προστατεύει τα μάτια από τη συνεχή καταπόνηση που προκαλείται από τις συμβατικές οθόνες που τρεμοπαίζουν.

Η τιμή του HKC B6000 θα βρίσκεται στα €257.57. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το QHD μόνιτορ θα έρθει στον χώρο μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 25 ιντσών
  • Μέγιστη ανάλυση οθόνης: 2560 x 1440 pixel με 16,7 εκατομμύρια χρώματα
  • Αναλογία οθόνης: 16:9
  • Τύπος οθόνης: IPS Monitor
  • Τεχνολογία οθόνης: LED με οπίσθιο φωτισμό
  • Ρυθμός ανανέωσης: 60Hz
  • Χρόνος απόκρισης: 6ms
  • ACR: 20000000: 1
  • Οριζόντια γωνία θέασης: 178 μοίρες
  • Κάθετη γωνία προβολής: 178 μοίρες
  • Υποδοχές: HDMI, VGA, DVI
  • Ενσωματωμένα ηχεία: Όχι
  • Βάρος: 6.510 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 9,050 kg
  • Διαστάσεις: 56.70 x 41.80 x 17.30 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 οθόνη υπολογιστή HKC 25 ιντσών, 1 τροφοδοτικό, και 1 καλώδιο HDMI

Σας άρεσε η οθόνη HKC B6000 25”?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο QHD monitor HKC B6000.

Αν έχετε αγοράσει οθόνες ή άλλες συσκευές της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps