Home » Hardware » Προσφορές » Μεταλλικό 8.0''FHD 2GB/32GB Windows 10 + Android, Από EU

Μεταλλικό 8.0”FHD 2GB/32GB Windows 10 + Android, Από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα tablet τείνουν να γίνουν και αυτά αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι απαραίτητα στην εργασία, αλλά και στην ψυχαγωγία. Γνωρίστε το μεταλλικό Teclast X80 Power με πολύ καλά χαρακτηριστικά και δυο λειτουργικά, premium κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό, σε φιλική τιμή και με ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Ποια είναι η Teclast

Η Teclast ιδρύθηκε το 1999 και είναι κινέζικη εταιρεία που έχει επενδύσει μεγάλα κεφάλαια για την δημιουργία κέντρου έρευνας και αξιοποίησης των προϊόντων της.

Έχει πάρει πολλά βραβεία στην κινεζική αγορά και την εμπιστεύονται πάνω από ογδόντα εκατομμύρια χρήστες, αυτής της αχανούς χώρας.

Η ισχυρή δύναμη του ερευνητικού της κέντρου και η ραγδαία ανάπτυξη της Teclast στον τομέα των ηλεκτρονικών και τεχνολογίας, της επιτρέπει να κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν κάθε 1,5 μήνα κατά μέσο όρο. Είναι πολύ γνωστή στην Κίνα και έχει ηγετική θέση στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Γιατί να αποκτήσω το Tablet

Είναι αλήθεια ότι δεν συναντάμε συχνά tablet που να μας δίνει την δυνατότητα μέσα από την ίδια φορητή συσκευή να εργαστούμε ταυτόχρονα είτε σε Windows, είτε σε Android.

Τo Teclast X80 Power συν τοις άλλοις έχει premium μεταλλική κατασκευή, και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά το καθιστούν μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα δυνατό tablet για εργασία και ψυχαγωγία.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Δεν υπάρχουν προς το παρόν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το Teclast X80 Power.

Στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Teclast Tbook 10S

Το Teclast X80 Power σαν tablet ξεχωρίζει από το μέγεθος της Capacitive οθόνης αφής IPS 10 σημείων, στις 8.0 ίντσες και με ανάλυση στα 1920 x 1200.

Η δυνατότητα της εναλλαγής μεταξύ Windows 10 και Android 5.1 Lollipop μας δίνει το μάξιμουμ των επιλογών, που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε από μια και μόνο συσκευή.

Το Teclast διαθέτει eMMC αποθηκευτικό χώρο στα 32GB. Η χωρητικότητα είναι επεκτάσιμη πάνω από 128GB με την υποδοχή για κάρτα micro SD, που διαθέτει.

Η συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel, Cherry Trail Z8350 στα 64bit με αρχιτεκτονική 14nm στα 1.84GHz. H μνήμη RAM του Teclast ανέρχεται στα 2GB και το tablet διαθέτει δυο κάμερες στα 2.0MP έκαστη.

Χάρη στην τεχνολογία Turbo Boost και Gen 8 HD graphics της Intel, η συσκευή μπορεί να ανταποκριθεί και να αποδώσει σε παιχνίδια. Όχι βέβαια στα πολύ απαιτητικά.

Το Teclast X80 Power κοστίζει €109.90 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ, με ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 8.0 ίντσες IPS
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1200 (WUXGA)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Cherry Trail X5 Z8350 64-bit Quad Core 1.44GHz, μέχρι 1.92GHz
  • GPU: Intel HD Graphic(Gen8)
  • RAM: 2GB
  • 32GB eMMC αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα έως 128GB (δεν περιλαμβάνεται)
  • 2 κάμερες με 2.0MP + 2.0 MP αντίστοιχα
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: Μπαταρία πολυμερών λιθίου 3.8V/3800mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 ( υποστηρίζονται άλλες γλώσσες με λήψη μέσω Wi-Fi), + Android 5.1, υποστηρίζονται όλες τις γλώσσες
  • Google Play Store: Ναι
  • Διαστάσεις: 21.10 x 12.34 x 0.72 εκατοστά
  • Βάρος: 0.332 kg
  • Χρώμα: Λευκό-χρυσό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το tablet, φορτιστή, καλώδιο USB, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το κινέζικο tablet?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά του Gearbest στο κινέζικο tablet Teclast X80 Power 8.0, με δυο λειτουργικά, premium κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό.

Αν έχετε αγοράσει tablet της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης / τιμής είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps