Home » Hardware » Προσφορές » Οικονομικό Mini PC 2/32GB, Win 10 Από EU Χωρίς Τελωνείο, €89.84

Οικονομικό Mini PC 2/32GB, Win 10 Από EU Χωρίς Τελωνείο, €89.84

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι υπολογιστές βρίσκονται παντού στην καθημερινότητα μας. Στο σπίτι και στο γραφείο έχουμε επιτραπέζιους, εν κινήσει κρατάμε φορητούς. Υπάρχουν όμως και τα λιλιπούτεια PC, για σύνδεση στην τηλεόραση και ατέλειωτες ταινίες με το Kodi. Δείτε το οικονομικό Mini PC Z83II με Windows 10 64-bit , σε πολύ χαμηλή τιμή, με ταχεία και πολύ φθηνή αποστολή από Ευρώπη χωρίς κανένα κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Πως μπορώ να αγοράσω το mini PC

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Z83II Mini PC

Το mini PC διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Ιntel τον Intel Atom X5-Z8350 και έχει μνήμη RAM στα 2GB. Η συσκευή υποστηρίζει dual-band WiFi, και δεν χρειάζεται ανεμιστήρα (Fanless Mini PC).

ΤΟ Z83II έχει δυο υποδοχές USB 2.0 και μια USB3.0, καθώς επίσης HDMI και υποδοχή για TF card. Tο Mini PC έχει προ-εγκαταστημένα τα Windows 10 64-bit και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο eMMC στα 32GB που είναι επεκτάσιμος.

Το mini PC είναι έτοιμο να υποδεχτεί και τις 4K TV υποστηρίζοντας αυτήν την υψηλότατη ανάλυση. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης το ταχύτατο βίντεο φορμά Η.265 που προσφέρει πολύ υψηλή ευκρίνεια στην εικόνα.

Η συσκευή συνοδεύεται και από μια βολική βάση στήριξης αν θέλουμε να την προσαρμόσουμε στο τοίχο ή όπου αλλού επιθυμούμε.

Το Z83II Mini PC κοστίζει €89.84 ευρώ και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ, με πολύ φθηνή και γρήγορη αποστολή στα €2.89, από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο τελωνείου.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής: Intel Atom X5-Z8350 Quad Core 1.44GHz
  • GPU: Intel Gen 8-LP
  • RAM: 2GB DDR3L
  • 32GB αποθηκευτικός χώρος eMMC
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχές 3.5mm Audio,DC Power Port, Ethernet, HDMI, TF card, USB2.0, USB3.0
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64 bit
  • Video format: 1080P,4K,AVS,H.263,H.264,VP8
  • Μορφή ήχου: AAC, AC-3, MP3, WAV
  • Bluetooth και dual-band WiFi
  • Διαστάσεις: 11.95 x 11.95 x 2.40 εκατοστά
  • Βάρος:0.450 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 x Fanless Mini PC, βάση στήριξης τοίχου, 1 x τροφοδοτικό, 1 x καλώδιο HDMI, Αγγλικό εγχειρίδιο

Σας άρεσε το Mini PC?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά σε ένα πολύ οικονομικό κινέζικο mini PC. Αν έχετε αγοράσει mini PC της κινέζικης αγοράς μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν είναι τόσο καλά όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps