Home » Hardware » Προσφορές » Ultra-Slim Mi Αir 13.3'' 8GB/256GB i5-7200U+MX150, Χωρίς Τελωνείο

Ultra-Slim Mi Αir 13.3” 8GB/256GB i5-7200U+MX150, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στο τέλος της εβδομάδας, το διεθνές e-shop GearBest φέρνει μια εκπτωτική προσφορά σε ένα πολύ κομψό και λεπτό laptop της Xiaomi. Δείτε τον εντυπωσιακό φορητό της εταιρείας, το Air Fingerprint 13.3”, με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Intel Core i5-7200U και Nvidia GeForce MX150 2GB GDDR5, 8GB μνήμη+256GB SSD, και επωφεληθείτε από την τεράστια διαφορά τιμής στην ελληνική αγορά, χωρίς κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η στρατηγική της Xiaomi είναι να υπάρχουν πολύ λίγα φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προτιμώντας να πωλούν τα προϊόντα τους από ηλεκτρονικό κατάστημα όπως αυτό του Gearbest, μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος των συσκευών.

Γιατί να αγοράσω το Xiaomi Air Fingerprint

Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μεταλλικό Windows laptop με τόσο ισχυρά χαρακτηριστικά για να μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα, ακόμη και να παίξουμε παιχνίδια, θα χρειαστεί να καταβάλουμε περισσότερα χρήματα.

Συν τοις άλλοις, η συσκευή δεν θα είναι τόσο ελαφριά, λεπτή, και με τόσο μεγάλη αυτονομία που ξεπερνά τις επτά ώρες.

Σύγκριση με το Macbook Air

Στην σύγκριση με το αντίστοιχο Macbook Air της Apple που κοστίζει τα διπλάσια χρήματα, το μεταλλικό Xiaomi Air Fingerprint που έχει το ίδιο ακριβώς σώμα με το Air 13, υπερέχει στο τομέα της φορητότητας, καθότι είναι μικρότερο κατά 11%…

.. και 13% λεπτότερο από το Macbook Air.

Τεράστια διαφορά τιμής στην ελληνική αγορά

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, ο φορητός της Xiaomi με τον μικρότερο επεξεργαστή i5-6200U, είναι διαθέσιμος με πολύ μεγαλύτερο κόστος αγοράς στα ελληνικά καταστήματα. Το ίδιο μοντέλο της προσφοράς είναι ακόμη ακριβότερο.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, ιδίως στα είδη της Xiaomi, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Air Fingerprint

Η Xiaomi μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές συσκευές. Το Air Fingerprint είναι μια από αυτές, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το ισχυρό laptop της κορυφαίας κινέζικης εταιρείας διακρίνεται για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στο μεγάλο touchpad του φορητού.

H συσκευή της κινέζικης εταιρείας είναι ιδιαίτερα όμορφη, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας. Η κατασκευή του Xiaomi Air Fingerprint είναι πλήρως μεταλλική.

Το εξαιρετικό laptop διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες και ξεχωρίζει η USB type-C. Έχει εντυπωσιακό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, και μεγαλύτερα πλήκτρα από ό,τι το MacBook Pro.

Το Xiaomi Air Fingerprint διαθέτει 13,3 ιντσών οθόνη IPS, με ανάλυση 1920 x 1080. Επιπλέον διακρίνεται και για το πολύ μικρό του βάρος που ανέρχεται μόλις στα 1,3 κιλά.

Η συσκευή διαθέτει την έβδομη γενιά του πανίσχυρο επεξεργαστή της Intel, Core i5 7200U στα 2.5GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 3MB L3 Cache.

Σε σχέση με το Xiaomi Air που διαθέτει τον Intel Core i5-6200u Dual Core στα 2.3GHz, ο i5 7200U είναι πολύ πιο ισχυρός.

Το Xiaomi Air Fingerprint φοράει την επίσης ισχυρή κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce MX150 με 2GΒ μνήμης. Η νέα ισχυρή GPU καθιστά το laptop φορητή παιχνιδομηχανή, και όχι μόνο.

Και εδώ σε σχέση με το Xiaomi Air που διαθέτει την GeForce GT 940MX, η MX150 είναι κατά πολύ ισχυρότερη του προκατόχου.

Windows σε άλλες γλώσσες

Ο φορητός έρχεται με Windows 10 κινέζικη έκδοση και είναι δυνατή η λήψη άλλων γλωσσών με οδηγίες εδώ. Επιπλέον στο reddit διατίθενται οι drivers των φορητών της Xiaomi, καθώς επίσης και οι αντίστοιχοι για το fingerprint scanner του Xiaomi Air 13.3.

Στις αξιολογήσεις του καταστήματος οι επιβεβαιωμένοι αγοραστές του laptop που τον απέκτησαν πρόσφατα, τέλη Δεκεμβρίου 2017, αναφέρουν ότι εγκατέστησαν εύκολα τα Windows της γλώσσας τους. Υπάρχουν και πρόσφατες σχετικές οδηγίες εδώ, που είναι οι ίδιες με του Mi Notebook Pro.

Το Xiaomi Air Fingerprint κοστίζει €683.92 και μπορούμε να το αγοράσουμε εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

XMNB03

Είναι πολύ καλύτερα να επιλέξουμε την Priority Line, καθώς εξαλείφει κάθε κίνδυνο του να χρεωθούμε έξοδα τελωνείου, και το laptop θα έρθει στο σπίτι μας με την ACS.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 13.3 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Διπύρηνος επεξεργαστής Core i5 7200U Dual Core 2.5GHz
  • Caching: 3MB L3 Cache
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5
  • RAM: 8GB DDR4L
  • 256GB SSD αποθηκευτικός
  • 1 κάμερα 1.0MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.1
  • Υποδοχές: 2 x USB 3.0
  • Υποδοχή Micro HDMI: Ναι
  • Type-C: Ναι
  • Μπαταρία: 5400mAh 40Wh μπαταρία. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 κινέζικη έκδοση
  • WLAN Card: Ναι
  • Βάρος: 1.311 kg
  • Διαστάσεις: 30,96 x 21,09 x 1,48 εκατοστά
  • Χρώμα: Ασημί μεταλλικό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop και το τροφοδοτικό

Σας άρεσε το Xiaomi Mi Notebook Air 13.3?

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της Xiaomi και θέλετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps