Home » Hardware » Προσφορές » Νέα Xiaomi 3D VR Για Όλα Τα Mi Smartphones 5.0''-5.7'', €55.05

Νέα Xiaomi 3D VR Για Όλα Τα Mi Smartphones 5.0”-5.7”, €55.05

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η αγορά της εικονικής πραγματικότητας σε οικιακό επίπεδο είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο στη χώρα μας. Όμως, κυκλοφορούν πάμπολλα δωρεάν VR παιχνίδια και εφαρμογές, που μας περιμένουν να τα κατεβάσουμε στο κινητό για να ζήσουμε μια τρισδιάστατη καθηλωτική εμπειρία όπου και αν βρισκόμαστε. Δείτε τα νέα αυθεντικά Xiaomi VR 3D με έξυπνο τηλεχειριστήριο, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

Μέσα σε 5 χρόνια η Xiaomi είχε εντυπωσιακή ανάπτυξη, επεκτείνοντας την παρουσία της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει γίνει παγκόσμιο brand και το 2014 έκανε το πρώτο της ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 61 εκατομμύρια ετήσιες πωλήσεις σε κινητές συσκευές.

Το λογότυπο της εταιρείας είναι το “ΜΙ” που σημαίνει “Mobile Internet”. Έχει επίσης και άλλες έννοιες, όπως το “Mission Impossible”, επειδή η Xiaomi αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις, που φαινόταν αδύνατο να υλοποιηθούν τον πρώτο καιρό λειτουργίας της.

Γιατί να αποκτήσω την μάσκα VR 3D της Xiaomi

Η εικονική πραγματικότητα αναμφίβολα μας βάζει σε ένα εξωπραγματικό τρισδιάστατο περιβάλλον, και μας βγάζει από τα τετριμμένα.

Το κόστος των καλών VR γυαλιών δεν είναι μικρό, χρειάζεται να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Απαιτείται επίσης και η αγορά ενός ακριβού smartphone που να υποστηρίζει τα στάνταρντ του VR headset. Αρκετές φορές χρειάζεται να είναι αμφότερα, από την ίδια εταιρεία.

Υπάρχουν τα χάρτινα VR (cardboard) της Google αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Το Xiaomi VR 3D που έχει πολύ ελαφριά κατασκευή και ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό, δεν απαιτεί πανάκριβο κινητό, και έχει όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες λειτουργίες που χρειάζονται.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Original Xiaomi VR 3D Glasses με τηλεχειριστήριο

Το Xiaomi VR 3D είναι κατασκευασμένο από πολύ κομψό Premium ABS που είναι ελαφρύ υλικό. Αυτό είναι σημαντικό για VR headset, γιατί με την προσθήκη του smartphone, μεγαλώνει το βάρος, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στην μύτη, και αυτό κουράζει.

Το Xiaomi VR 3D είναι συμβατό με smartphones της εταιρείας από 5.0 -έως 5.7 ίντσες. Σύμφωνα με την εταιρεία είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποφεύγεται το παρατεταμένο θόλωμα των φακών της συσκευής, από τυχόν άνοδο της θερμοκρασίας του smartphone.

Στις περιπτώσεις του συνήθους παρατεταμένου θολώματος των φακών λόγω θερμοκρασίας, μην τρομάξουμε, γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλα τα VR. Η αξιόπιστη λύση είναι τα ειδικά αντιθαμπωτικά (Αnti-Fog Gel). Τα βρίσκουμε σε καταστήματα με είδη καταδύσεων.

Το Xiaomi 3D VR έχει 103 μοίρες FOV που είναι πολύ καλή τιμή. Όσο πιο μεγάλη είναι η ανάλυση της οθόνης του κινητού μας τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία. Ιδανικό θα είναι αν έχουμε κινητό 2Κ.

H VR μάσκα διαθέτει φακούς με αντί-ανακλαστική επίστρωση, γνωστή ως “AR coating”, η οποία μειώνει την καταπόνηση των ματιών και κάνει την θέαση πιο ελκυστική και ρεαλιστική.

Έχει ασφαιρικούς φακούς (Aspherical lens) που έχουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από τους σφαιρικούς.

Στο Xiaomi VR 3D η τοποθέτηση και στήριξη του smartphone φαίνεται να γίνεται εύκολα. Αποφεύγεται έτσι η μετατόπιση του κινητού που συμβαίνει στα φθηνά και άγνωστα VR headset, όταν το κεφάλι μετακινείται συνεχώς προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το Original Xiaomi 3D VR κοστίζει €55.05 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το VR θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Συμβατότητα: Όλα τα smartphone της Xiaomi με διαγώνιο οθόνης 5.0 – 5.7 ίντσες
  • Εύρος FOV: 90 – 110 μοίρες
  • FOV: 103 μοίρες
  • Ρύθμιση εστίασης: Ναι
  • Χώρος για γυαλιά: Όχι
  • Ρύθμιση IPD: Όχι
  • 1600Hz ανεξάρτητος αισθητήρας κίνησης
  • Πανόραμα 360 μοιρών, με επιτάχυνση επιπέδου υλικού, anti-vertigo
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Interface: Type-C
  • Υλικό: ABS
  • Εργονομικός σχεδιασμός και μαλακό υλικό
  • Διαστάσεις: 27.50 x 20.00 x 15.60 εκατοστά
  • Βάρος: 0.412 kg
  • Χρώμα: Λευκό
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: VR headset, Τηλεχειριστήριο με μπαταρίες

Σας άρεσε το Xiaomi 3D VR?

Ενώ τα πλήρη συστήματα εικονικής πραγματικότητας, όπως Oculus Rift και HTC Vive, κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ, η νέα γενιά των κινέζικων VR 3D Glasses μας επιτρέπουν να ζήσουμε την εικονική πραγματικότητα από το κινητό μας, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε προσωπική εμπειρία με κάποια άλλη μάσκα εικονικής πραγματικότητας της κινέζικης αγοράς, γράψτε μας τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps