Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλη Έκπτωση OnePlus 5Τ 6''2Κ 8GB/128GB, Χωρίς Τελωνείο

Μεγάλη Έκπτωση OnePlus 5Τ 6”2Κ 8GB/128GB, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Παρότι πρόκειται για μια εταιρεία που είναι στην αγορά μόνο λίγα χρόνια, η OnePlus είναι από τους πιο γνωστούς Κινέζους κατασκευαστές κινητών και προξενεί αίσθηση με κάθε νέο μοντέλο της. Δείτε τo Flagship Killer OnePlus 5Τ, σε δύο χρώματα, κόκκινο ή μαύρο, με οθόνη 6” AMOLED 2160×1080 και θηριώδεις μνήμες 8GB+128GB σε μια προσφορά για λίγα κομμάτια που θα διαρκέσει ελάχιστες ημέρες, με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες από τις αγορές που κάνατε στο GearBest μέσα από τους δικούς μας συνδέσμους, διαβάστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις λύσετε, εύκολα και γρήγορα:

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η OnePlus

H OnePlus ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2013, από τον Pete Lau, αντιπρόεδρο της επίσης κινεζικής Oppo Electronics, και τον μηχανικό Carl Pei, ο οποίος είχε κλείσει τα 24 το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Ενώ η Oppo παράγει τις δικές της συσκευές κινητών, η αποστολή της OnePlus ήταν εξ' αρχής να παράγουν κινητά με υψηλές επιδόσεις, εφάμιλλα των κορυφαίων μοντέλων της Samsung, της HTC, αλλά και της Apple, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Από την ίδρυση της εταιρείας πέρασαν έξι μήνες, μέχρι το Μάιο του 2014, για να κυκλοφορήσει το πρώτο μοντέλο, OnePlus One. Η εταιρεία το χαρακτήριζε ως “Flagship Killer”, σε ελεύθερη μετάφραση “Ο φονιάς της ναυαρχίδας”.

Γιατί να αποκτήσω το OnePlus 5Τ

Τα κινητά της OnePlus αναμφίβολα έχουν γίνει ο ευσεβής πόθος σε χιλιάδες χρήστες ανα την υφήλιο.

Πόσο μάλιστα όταν έχουμε να κάνουμε με μια νέα ναυαρχίδα που διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές, όπως τα θηριώδη 8GB μνήμης, κορυφαίο επεξεργαστή, και οθόνη AMOLED 6,01 ιντσών υψηλότατης ανάλυσης, που είναι πολύ φωτεινή και ενισχυμένη με το Gorilla Glass 5.

Επιπλέον η κινέζικη συσκευή διαθέτει premium μεταλλική κατασκευή σε όλο το σώμα της, μαζί με τρεις κάμερες. Τι παραπάνω άραγε να ζητήσει κάποιος από ένα κινητό.

Διθυραμβικές κριτικές από του Έλληνες χρήστες

Τεράστια διαφορά κόστους στην ελληνική αγορά

OnePlus 5Τ

Το OnePlus 5Τ της προσφοράς του Gearbest είναι βέβαια το πιο γρήγορο κινητό της εταιρείας, καθότι έρχεται με τον ισχυρότατο Snapdragon 835 Octa Core στα 2.45GHz, και το phablet εμφανίζει κορυφαίες επιδόσεις.

3 κάμερες στα 20ΜΡ και 16ΜΡ

Η ναυαρχίδα της OnePlus μεταφέρει την φωτογραφική μηχανή σε σε νέο επίπεδο, προσφέροντας τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές.

Το κινέζικο τούμπανο διαθέτει τρεις πανίσχυρες κάμερες στα 20.0ΜΡ και 16.0 megapixel αντίστοιχα οι πίσω, και στα 16.0ΜΡ η μπροστινή.

Το πιο λεπτό κινητό της εταιρείας

Ο σχεδιασμός του κινητού είναι πολύ ελκυστικός και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα ίδια υλικά με το OnePlus 3T.

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ωστόσο, το OnePlus 5 είναι το λεπτότερο κινητό στα 7.3 χιλιοστά, που έχει εμφανίσει η εταιρεία μέχρι σήμερα.Tο μεταλλικό phablet τρέχει το Android 7.1 Nougat, ενισχύοντας κατά πολύ την λειτουργικότητα του.

Στην συνδεσιμότητα, η συσκευή υποστηρίζει το νέο και ταχύτατο Usb Type-C και η χωρητικότητα του είναι στα 128GB. Το phablet δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM.

Η συσκευή ξεχωρίζει ιδιαιτέρα για τον πολύ κομψό και καλαίσθητο σχεδιασμό της. Το OnePlus 5Τ είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 3.300mAh, παρουσιάζοντας μια οριακή μείωση από τα 3.400mAh του OnePlus 3T.

Μπορούμε να αγοράσουμε το OnePlus 5Τ από εδώ. Η εξαιρετική κινέζικη συσκευή θα διατίθεται στην τιμή των €486.74 για περιορισμένα κομμάτια.

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 6.01 401 ppi με Gorilla Glass 5
  • Ανάλυση οθόνης: Optic AMOLED 2160 x 1080
  • Οκταπύρηνος Snapdragon 835 στα 2.45GHz
  • GPU: Adreno 540
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 8GB
  • 128GB αποθηκευτικός χώρος
  • Υποδοχές για δυο κάρτες nano SIM
  • 3 κάμερες με 20.0ΜΡ και 16.0MP πίσω και 16.0 MP αντίστοιχα μπροστά , με φλας και AF
  • Έκδοση Bluetooth: V5.0
  • Μπαταρία: 3300mAh με γρήγορη φόρτιση
  • Λειτουργικό σύστημα: OxygenOS με βάση το Android 7.1.1 Nougat
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GPS, GSM, WiFi 4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B12 700MHz, FDD B17 700MHz, FDD B18,FDD B19 800MHz, FDD B2 1900MHz, FDD B20 800MHz,FDD B25, FDD B26,FDD B28 700MHz, FDD B29,FDD B3 1800MHz, FDD B30, FDD B4 1700MHz, FDD B5 850MHz, FDD B66,FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz
  • Διαστάσεις: 15.61 x 7.57 x 0.73 εκατοστά
  • Βάρος: 0.162 kg
  • Χρώμα: Μαύρο ή κόκκινο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή,καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM

Σας άρεσε το OnePlus 5Τ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά στο πανίσχυρο νέο κινητό της OnePlus. Η μεταλλική premium κατασκευή, και τα θηριώδη χαρακτηριστικά του OnePlus 5Τ, καλύπτουν με το παραπάνω όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες μας.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της OnePlus μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν είναι τόσο ισχυρά όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps