Home » Hardware » Προσφορές » Ισχυρό TV Box 4GB/16GB Android 7.1 USB 3.0, Χωρίς Τελωνείο €49.64

Ισχυρό TV Box 4GB/16GB Android 7.1 USB 3.0, Χωρίς Τελωνείο €49.64

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις από το GearBest συνεχίζονται ακάθεκτες και το διεθνές e-shop φέρνει σε προσφορά μια δυνατή συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε το ισχυρό TV Box SCISHION V88 Piano με τηλεχειριστήριο και μεγάλη μνήμη 4GB, USB 3.0, HDR και Android 7.1, σε φιλική τιμή και με Priority αποστολή χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το ισχυρό TV Box

Το κινέζικο TV Box έχει καλό επεξεργαστή και μνήμη στα 4GB. Αυτές οι προδιαγραφές το καθιστούν ιδανικό για οτιδήποτε θελήσουμε να παίξουμε στην συσκευή.

Το V88 Piano συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά, με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης στο Kodi, και όχι μόνο.

Είναι σχετικά αδύνατο να βρούμε TV Box με αυτές τις προδιαγραφές σε τόσο χαμηλή τιμή. Σε συνδυασμό με τις δυνατές προδιαγραφές το καθιστούν αναμφίβολα ως μια καλή ευκαιρία αγοράς.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς είναι διαθέσιμο σε πολύ υψηλότερη τιμή στα ελληνικά κατάστηματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

SCISHION V88 Piano

Το V88 Piano θεωρείται ήδη ως ένα από τα ισχυρότερα TV Box της κινέζικης αγοράς. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει όπως είδαμε θηριώδη μνήμη στα 4GΒ DDR3 και αξιοπρεπή αποθηκευτικό στα 16GB. Η συσκευή διαθέτει τον υψηλής απόδοσης τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 RK3328 στα 1.5GHz με την Mali-450MP2, και μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Το TV Box διαθέτει Bluetooth έκδοση 4.0 και υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Τρέχει το νεότατο Android 7.1 Nougat και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Έχει μια θύρα USB 3.0 και δυο USB 2.0 και μπορεί να συνδεθεί με σκληρό δίσκο. Επιπλέον έχει και όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD με την υποδοχή που διαθέτει, και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το θέαμα στην TV.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται στα €49.64. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ, επιλέγοντας την Priority αποστολή αν ανησυχούμε για τελωνειακούς δασμούς. Ειδάλλως υπάρχει και δωρεάν αποστολή.

Χαρακτηριστικά

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής RK3328 ARM Cortex A53 στα 1.5GHz
  • GPU: Mali-450MP2
  • RAM: 4GB DDR3
  • Αποθηκευτικός: 16GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB 3.0
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1
  • Διαστάσεις: 10.00 x 10.00 x 1.70 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,75 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το κινέζικο TV Box?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο ισχυρό TV Box SCISHION V88 Piano. Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps