Home » Hardware » Προσφορές » Νέο Έξυπνο Φωτιστικό Wi-Fi+App Xiaomi-Philips, Χωρίς Τελωνείο

Νέο Έξυπνο Φωτιστικό Wi-Fi+App Xiaomi-Philips, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι έξυπνες συσκευές έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, και εκτός από τα smartphones υπάρχει πληθώρα ειδών τεχνολογίας που μερικά εξ' αυτών είναι κομψά και οικονομικά. Δείτε το νέο έξυπνο φωτιστικό Xiaomi Philips Eyecare, με όμορφο μεταλλικό design που διπλώνει και περιστρέφεται 180 μοίρες, Wi-Fi και απομακρυσμένη διαχείριση σε Android και iOS, μαζί με αισθητήρα φωτός, χρονοδιακόπτη, dimmer και διαφορετικές εστίες φωτισμού, σε καλή τιμή και με ταχεία αποστολή από Ευρώπη χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η στρατηγική της Xiaomi είναι να υπάρχουν πολύ λίγα φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προτιμώντας να πωλούν τα προϊόντα τους από ηλεκτρονικό κατάστημα όπως αυτό του Gearbest, μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος των συσκευών.

Γιατί να αποκτήσω το έξυπνο φωτιστικό

Όπως και να το κάνουμε ένα έξυπνο φωτιστικό και μάλιστα της Xiaomi σε συνεργασία με την Philips που έχει μακρά παράδοση σε τέτοιες συσκευές, θα δώσει μια μοντέρνα και διαφορετική αισθητική στο γραφείο μας.

Επιπλέον λόγω του ότι είναι ρυθμιζόμενο και περιστρέφεται, προσφέροντας πάνω από μια πηγή φωτός, μπορεί να μας δώσει κομψό τηλεχειριζόμενο φωτισμό και σε άλλα σημεία του χώρου μας, όπως το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο.

Συν τοις άλλοις, με τα τεχνολογικά καλούδια που την συνοδεύουν θα μας βολέψει πολύ περισσότερο από ένα απλό και κοινό φωτιστικό.

Τι είπαν οι ξένοι χρήστες

Αν προσθέσουμε και τα πολύ θετικά σχόλια όλων των ξένων χρηστών που την αγόρασαν, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη και ελκυστική αγορά.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Original Xiaomi Philips Eyecare

Το έξυπνο και ρυθμιζόμενο φωτιστικό της Xiaomi Mi λειτουργεί είτε χειροκίνητα με πλήκτρο on/off όπως όλα τα φωτιστικά, είτε μέσω του ασύρματου δικτύου μας, και μπορούμε να την ανάβουμε και να την διαχειριζόμαστε απομακρυσμένα. Ακόμη και όταν απουσιάζουμε από τον χώρο μας.

Διαθέτει πολύ κομψό και μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Αποτελείται από μια ενιαία και εύκαμπτη ράβδο φωτιζόμενη σε διαφορετικά σημεία, που είναι ρυθμιζόμενη και μπορούμε εύκολα να την περιστρέψουμε προς διάφορες κατευθύνσεις.

Απομακρυσμένη διαχείριση

Η Xiaomi μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε όλες τις λειτουργίες του έξυπνου φωτιστικού μέσα από τις εφαρμογές Mi Home και Yeelight της εταιρείας, σε iOS και Android.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η θερμότητα της λάμπας εξακολουθεί να είναι πολύ δροσερή και ας είναι ενεργοποιημένη για ώρα, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στην παράταση της διάρκειας ζωής της λάμπας.

Αυτό το επιβεβαιώνουν και οι χρήστες που την αγόρασαν όπου μάλιστα αναφέρουν ότι δεν υπάρχει και το παραμικρό τρεμόπαιγμα στο φως.

Το έξυπνο φωτιστικό διαθέτει αισθητήρα φωτός, και η λάμπα έχει ειδική λειτουργία Smart Night Light που προσαρμόζεται ώστε να παρέχει διαφορετικά επίπεδα φωτισμού μέσω του Mi Home App.

Επιπλέον, η έξυπνη λάμπα μπορεί επίσης να συνδεθεί με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές της Xiaomi μέσω του cloud αποκτώντας περισσότερες δυνατότητες.

Το Xiaomi Philips Eyecare μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ στη τιμή των €41.45, με φθηνή και ταχεία αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί.

Για να επιτύχουμε την χαμηλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

MIEYEPO

Χαρακτηριστικά

  • Φωτεινότητα: 1200 lumens
  • Ισχύς φωτιστικού: 10W
  • Κατάλληλο για οικιακή χρήση, γραφείο
  • Αριθμός LED: 40 x 0,12W +10 x 0,24W
  • Τάση εισόδου: AC 100-240V
  • Χρώματα φωτός: Απαλό λευκό, ζεστό άσπρο
  • Εύρος θερμοκρασίας χρώματος:4000K
  • Διάρκεια ζωής λάμπας: 25.000 ώρες
  • Χαρακτηριστικά: Dimmable και έλεγχος μέσω app, iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση, Android 4.0 ή νεότερη έκδοση
  • Υλικό: κράμα αλουμινίου
  • Βάρος προϊόντος: 0,820 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 1.000 kg
  • Διαστάσεις: 18.00 x 46.40 x 43.60 εκατοστά
  • Περιεχόμενα συσκευασίας : Xiaomi Έξυπνο φωτιστικό LED, και 1 Τροφοδοτικό

Σας άρεσε το έξυπνο φωτιστικό Xiaomi – Philips?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη προσφορά στο κομψό και μοντέρνο φωτιστικό της Xiaomi. Αν έχετε αγοράσει έξυπνα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps