Home » Hardware » Προσφορές » Space PC i7-7700 + GTX1060, DDR4 8GB/240GB, Δωρεάν Priority

Space PC i7-7700 + GTX1060, DDR4 8GB/240GB, Δωρεάν Priority

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αναμφίβολα όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα υποσυστήματα ενός PC κάθονται συνήθως μέσα σε ένα κουτί. Ποιος θα φανταζόταν ότι στην κινέζικη αγορά είναι πανέτοιμα για πτήση μέσα σε διαστημικό σκάφος. Δείτε το εντυπωσιακό high-end GETWORTH T18 με Intel Core i7-7700 Quad 3.6GHz, GTX1060 6GB GDDR5, μητρική της ASUS, 8GB DDR4 μνήμη, 240GB SSD, 5 θύρες USB 3.0 + 4x USB 2.0, με δωρεάν Priority αποστολή χωρίς  τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η GETUNION

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 στο Wuhan. Από το 2006 είναι ένας από τους μεγαλύτερους χονδρέμπορους προϊόντων πληροφορικής στην κεντρική Κίνα.

Μέχρι το 2012, η εταιρεία είχε διαθέσει υπολογιστές DIY και περιφερειακά σε εκατομμύρια χρήστες, και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους πωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλη την Κίνα.

Γιατί να αποκτήσω το GETWORTH T18

Ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει ένα πανέτοιμο και ισχυρό υπολογιστή για να κάνει άνετα όλες τις εργασίες του, και να μην έχει και κανένα πρόβλημα με τα απαιτητικά παιχνίδια.

Είναι αλήθεια ότι θα βρούμε στην ελληνική αγορά στα ίδια χρήματα τέτοιο ισχυρό υπολογιστή, αλλά είναι προφανές ότι “όλα τα λεφτά” είναι το μοναδικό κουτί που σίγουρα δεν θα το βρούμε πουθενά στην χώρα μας.

Επιπλέον μπορούμε να του “αλλάξουμε και τα φώτα” προσθέτοντας τρεις οικονομικούς φωτιζόμενους LED ανεμιστήρες, συν του ότι μας δίνει και την δυνατότητα της αναβάθμισης, και μπορούμε να προσθέσουμε όταν το θελήσουμε αργότερα, και άλλη μνήμη ή ότι άλλο επιθυμούμε.

Έτσι λοιπόν αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρτατη αναβάθμιση, που θα μας μείνει για πολλά χρόνια καθότι το κουτί δεν έχει αντίπαλο, και δεν παθαίνει και τίποτε, αλλά και αν θέλουμε να τους εντυπωσιάσουμε όλους, φίλους και μη, τότε το GETWORTH T18 είναι ίσως μια εξαιρετική περίπτωση.

Πως μπορώ να αγοράσω το ισχυρό PC

Όπως είναι φυσικό το συγκεκριμένο gaming PC της προσφοράς του Gearbest δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Το πιο πιθανό είναι να μην εμφανισθεί ποτέ στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

GETWORTH T18

Ο κινέζικος ισχυρός υπολογιστής -διαστημόπλοιο, διακρίνεται για το εντυπωσιακό ομολογουμένως κουτί και πάνω από όλα βέβαια για το ισχυρό hardware. Το “κόκπιτ” του σκάφους διαθέτει πανοραμικό διαφανές πλευρικό πλαίσιο για την εμφάνιση του υλικού.

Το T18 φοράει τον ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i7-7700 Quad Core στα 3.6GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 8MB Cache.

Η μητρική είναι η ASUS B250M-BASALT (Intel B250 chipset, LGA1151, MATX, DDR4). Μπορούμε να δούμε εδώ και τα πρόσφατα update του Mobo.

Το εντυπωσιακό PC διαθέτει την πανίσχυρη κάρτα γραφικών Colorful GeForce® GTX1060 6GB GDDR5. Αναμφίβολα η GPU προσφέρει ισχυρή απόδοση και καθιστά τον υπολογιστή ως μια δυνατή παιχνιδομηχανή, και βέβαια ιδανικό για πολλές εργασίες.

Ταυτόχρονα έχουμε εξαιρετικές επιδόσεις στα VR, με το χαμηλότερο latency και συμβατότητα plug-and-play με τα VR headsets που διαθέτουν τεχνολογία NVIDIA VRWorks.

Το T18 διαθέτει μνήμη RAM DDR4 2400 MHz στα 8GB και SSD δίσκο στα 240GΒ. Δεν έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10.

Το PC έχει πέντε θύρες USB 3.0 συν άλλες τέσσερις USB 2.0. Σύμφωνα με το κατάστημα διαθέτει και όλες τις απαραίτητες λοιπές θύρες video Interface, όπως DP, DVI-D, HDMI.

Η τιμή του GETWORTH T18 βρίσκεται στα €1249.74 και την ώρα που γράφαμε τη προσφορά ήταν διαθέσιμα 5 κομμάτια. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Οι φωτιζόμενοι LED ανεμιστήρες της Segotep δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία. Κοστίζουν €3.93 έκαστος, και μπορούμε να τους αγοράσουμε από εδώ.

Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: GETWORTH T18
  • Κουτί: Segotep
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i7-7700 Quad Core 3.6GHz (8 threads, 8Mb, 14nm, TDP 65W)
  • Caching: 8MB
  • Ανεμιστήρας ψύξης: DEEPCOOL ICE 300 (12cm, Θόρυβος:17.8-21db)
  • Κάρτα γραφικών: Colorful GTX1060 6GD5 GAMING
  • Συχνότητα κάρτας γραφικών: 1506MHz – 1708MHz
  • Μητρική: ASUS B250M-BASALT
  • RAM: Micron 8GΒ DDR4 2400MHz
  • Αποθηκευτικός: Colorful SL500 240GB SSD SATA 3.0
  • Μπροστινές θύρες USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 1
  • Πίσω θύρες USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 4
  • HDMI: Ναι
  • PS / 2 θύρα: 2 (ποντίκι, πληκτρολόγιο)
  • Υποδοχή RJ45: Ναι
  • Διασύνδεση Βίντεο: DP, DVI, DVI-D, HDMI
  • DC Jack: Ναι
  • Υποδοχές ήχου: Τρεις  (Line in, Line out, Mic)
  • Οδηγοί Οπτικών Μέσων, DVD-RW: Άγνωστο
  • Τροφοδοτικό: Huntkey WD multicore 400W, 90 – 265V
  • Λειτουργικό σύστημα: Free DOS
  • Χρώμα: Λευκό
  • Βάρος προϊόντος: 8.00 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 9.00 kg
  • Διαστάσεις: 60.00 x 39.50 x 39.50 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το PC, Καλώδιο τροφοδοσίας, ένα κατσαβίδι και Αγγλικό Εγχειρίδιο

Σας άρεσε το GETWORTH T18?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα ισχυρό κινέζικο Gaming PC. Δεν χωρά αμφιβολία ότι με το Τ18 θα τους εντυπωσιάσουμε όλους και θα κάνουμε μια “διαστημική” αναβάθμιση στο επιτραπέζιο σύστημα μας.

Αν έχετε αγοράσει έτοιμους κινέζικους υπολογιστές, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps