Home » Hardware » Προσφορές » Ισχυρό TV Box 3GB/32GB Octa 64bit Android 7.1, EU Χωρίς Τελωνείο €53

Ισχυρό TV Box 3GB/32GB Octa 64bit Android 7.1, EU Χωρίς Τελωνείο €53

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις από το GearBest είναι δεδομένο ότι θα συνεχίζονται ακάθεκτες κάθε εβδομάδα, και το διεθνές e-shop φέρνει προσφορά σε μια δυνατή συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε το ισχυρό TV Box Tanix TX9 Pro με τηλεχειριστήριο, μεγάλη μνήμη 3GB, ισχυρή οκταπύρηνη CPU 64-bit 2.0GHz, ARM Mali-T820MP3 και Android 7.1, σε φιλική τιμή με ταχεία και πολύ φθηνή αποστολή (€1.87) από την Ευρώπη χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί να αποκτήσω το Tanix TX9 Pro

Το κινέζικο TV Box έχει πολύ δυνατό επεξεργαστή και μεγάλη μνήμη στα 3GB. Αυτές οι προδιαγραφές το καθιστούν ιδανικό για οτιδήποτε θελήσουμε να παίξουμε στην συσκευή, και βέβαια για τα build στο Kodi, και όχι μόνο.

Το Tanix TX9 Pro συνοδεύεται με πολύ βολικό τηλεχειριστήριο και υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά, με όλες τις ταινίες υψηλής ανάλυσης στο Kodi, και όχι μόνο.

Είναι σχετικά δύσκολο να βρούμε TV Box με αυτές τις προδιαγραφές σε αυτή την τιμή. Σε συνδυασμό με τις δυνατές προδιαγραφές το καθιστούν αναμφίβολα ως μια καλή ευκαιρία για αυτή την κατηγορία των συσκευών.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο είναι διαθέσιμο σε πολύ υψηλότερη τιμή  σε ένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Tanix TX9 Pro

Το Tanix TX9 Pro ανήκει στη κατηγορία των ισχυρών TV Box της κινέζικης αγοράς. Συνοδεύεται από το δικό του τηλεχειριστήριο και με όλα τα απαραίτητα καλώδια.

Έχει όπως είδαμε πολύ καλή μνήμη στα 3GΒ και μεγάλο αποθηκευτικό στα 32GB. Η συσκευή διαθέτει τον υψηλής απόδοσης οκταπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S912 Octa-core ARM Cortex-A53 στα 2.0GHz με την ARM Mali-T820MP3, και μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Το TV Box διαθέτει Bluetooth έκδοση 4.1 και υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια, αλλά και με 5.1 Surround.

Τρέχει το νεότατο Android 7.1 Nougat και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Έχει δυο θύρες USB 2.0 και μπορεί να συνδεθεί με σκληρό δίσκο. Επιπλέον έχει και όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο. Διαθέτει Dual band WiFi 2.4G και 5.8G, αλλά και θύρα LAN 1000M.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD με την υποδοχή που διαθέτει, και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και είμαστε έτοιμοι.

Η τιμή του ισχυρού TV Box θα βρίσκεται στα €53.63. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με γρήγορη αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες.

Χαρακτηριστικά

  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Amlogic S912 64-Bit Octa-core ARM Cortex-A53 στα 2.0GHz
  • GPU: ARM Mali-T820MP3
  • RAM: 3GB
  • Αποθηκευτικός: 32GB
  • Έκδοση HDMI: 2.0
  • Αποκωδικοποίηση βίντεο: H.263, H.264, H.265, HD MPEG4
  • Άλλες λειτουργίες: DLNA, αρχεία ISO, Miracast, NTSC, PAL
  • Υποστήριξη 5.1 Surround Sound Output: Ναι
  • Διασύνδεση: θύρα τροφοδοσίας DC, HDMI, RJ45, SPDIF, υποδοχή κάρτα TF, USB 2.0
  • Ταχύτητα θύρας RJ45: 1000M
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1
  • Διαστάσεις: 10.20 x 10.20 x 2.20 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 168 γραμμάρια
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: TV Box, τηλεχειριστήριο, τροφοδοτικό, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης, καλώδιο HDMI

Σας άρεσε το Tanix TX9 Pro?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο ισχυρό TV Box Tanix TX9 Pro. Αν έχετε αγοράσει κινέζικα TV Box μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps