Home » Hardware » Προσφορές » Μεταλλικό 5.5''FHD 4GB/32GB, Octa Ταχεία Αποστολή από EU €94.02

Μεταλλικό 5.5”FHD 4GB/32GB, Octa Ταχεία Αποστολή από EU €94.02

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί από εμάς, δεν ενδιαφερόμαστε να έχουμε μια από τις ναυαρχίδες της αγοράς. Ωστόσο, ίσως θέλουμε ένα δυνατό και μεγάλο κινητό, για να κάνουμε πολύ πιο οικονομικά τις δουλειές μας. Δείτε την προσφορά του Gearbest στο μεταλλικό Oukitel U15S 4G με φωτεινή IPS οθόνη 5.5” στα 1920 x 1080 pixels, 4GB μνήμης και 16.0MP κάμερα της Panasonic, σε πολύ φιλική τιμή, με ταχεία αποστολή από Ευρώπη χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Oukitel

Η Oukitel είναι κινέζικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό έξυπνων φορητών συσκευών. To όνομα της υποδηλώνει το “U & I is OK life”, και είναι το σλόγκαν της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην εταιρεία.

Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, στην έναρξη της εποχής των smartphone το 2007. Ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με έμφαση στο νεανικό κοινό, και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Γιατί να αποκτήσω το Oukitel U15S

Το U15S έχει μεγάλη οθόνη και μεταλλική λεπτή κατασκευή στα 7.6 χιλιοστά. Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 32GB αποθηκευτικού, καθώς επίσης η ωραία εμφάνιση και η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο LTE μοντέλο της προσφοράς είναι διαθέσιμο σε υψηλότερη τιμή, που ξεπερνά το διπλάσιο κόστος της προσφοράς του Gearbest.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά της Oukitel

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Oukitel είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Oukitel U15S 4G

Το Oukitel U15S διακρίνεται για την προσιτή τιμή και έχει φωτεινή IPS οθόνη 5,5 ιντσών, με ανάλυση στα 1920×1080 pixels.

Έχει μνήμη RAM στα 4GB και 32GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM.

Η LTE συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, MTK6750T στα 1.5GHz.

Tο κινέζικο phablet έχει δυο κάμερες, 13.0MP (SW 16.0MP) η οπίσθια από την Panasonic και 5.0 ΜΡ η μπροστινή. Η συσκευή διαθέτει φλας.Τρέχει το Android 6.0. Η συσκευή διαθέτει λεπτό σχεδιασμό στα 7,6 χιλιοστά και έχει μπαταρία με χωρητικότητα στα 2450mAh.

Το Oukitel U15S κοστίζει €94.02 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ, με γρήγορη αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς κανένα κίνδυνο τελωνείου. Η συσκευασία περιλαμβάνει θήκη από σιλικόνη.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek, MTK6750T στα 1.5GHz
  • GPU: Mali T860
  • RAM: 4GB
  • 32GB αποθηκευτικός χώρος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM,Dual Standby)
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • 2 κάμερες 13.0MP ( SW 16.0MP ) πίσω με φλας, και 5.0MP μπροστά
  • LED ειδοποίησης: Ναι
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 2450mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • OTA: Ναι
  • Δίκτυα: FDD-LTE+WCDMA+GSM
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz
  • GPS
  • Αισθητήρες: αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, αισθητήρας βαρύτητας, αισθητήρας προσέγγισης
  • Διαστάσεις: 15.10 x 7.60 x 0.76 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,175 kg
  • Χρώμα: Γκρι
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, καλώδιο OTG, θήκη σιλικόνης, Προστατευτικό οθόνης, βελόνα εξαγωγής SIM, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το phablet της Oukitel?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο δυνατό αλλά και προσιτό κινητό της κινέζικης Oukitel.

Η premium κατασκευή, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Oukitel U15S 4G, θα καλύψουν τις περισσότερες από τις ανάγκες μας, χωρίς να απαιτηθεί να καταβάλουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της κινέζικης εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps