Home » Hardware » Προσφορές » Μεταλλικό Tablet 7.9''2Κ, 2GB/32GB Μαγνητική Θήκη, Χωρίς Τελωνείο

Μεταλλικό Tablet 7.9”2Κ, 2GB/32GB Μαγνητική Θήκη, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η νέα γενιά των κινέζικων tablet διακρίνεται από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των συσκευών, που συνοδεύεται και από ισχυρές προδιαγραφές. Δείτε το μεταλλικό και πολύ λεπτό iFive Mini 4S με οθόνη 2048 x 1536p Capacitive 10-σημείων, με 2GΒ + 32GB μνήμες, υποδοχή για microSD, δύο κάμερες 8.0MP+2.0MP, τετραπύρηνη Rockchip CPU και δώρο μαγνητική θήκη τύπου iPad, σε φιλική τιμή με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αποκτήσω το λεπτό 2Κ tablet

Είναι σχετικά αδύνατο να βρούμε σε τέτοια τιμή tablet με την Retina οθόνη που έχει το iPad, που να είναι και Capacitive IPS 10 σημείων. Είναι αλήθεια ότι τόσο ελαφρύ και λεπτό tablet με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα το συναντήσουμε πάνω από τη διπλάσια τιμή στην ελληνική αγορά.

Τo Mini 4S συν τοις άλλοις έχει premium μεταλλική κατασκευή, και σε συνδυασμό με την πολύ φιλική τιμή το καθιστούν μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα δυνατό tablet για εργασία και ψυχαγωγία.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή η προσφορά, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το κινέζικο Retina tablet.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα ή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Ifive Mini 4S

Το tablet ξεχωρίζει όπως είδαμε από την Capacitive οθόνη Retina στις 7.9 ίντσες με την εξαιρετική ανάλυση στα 2048 x 1536. Διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Rockchip RK3288 στα 1.6GHz με την δυνατή GPU Mali-T760.

Tο νέο tablet διακρίνεται για τον λεπτό σχεδιασμό και την μεταλλική κατασκευή. Η ωραία εμφάνιση της συσκευής συνοδεύεται από μνήμη στα 2GB και αποθηκευτικό χώρο στα 32GB eMMC, που επεκτείνεται με microSD κάρτα.

Tο μεταλλικό tablet διαθέτει δύο κάμερες, στα 8.0MP η οπίσθια και στα 2.0MP η μπροστινή κάμερα. H συσκευή τρέχει το Android 6.0 και έχει μπαταρία στα 4800mAh. Ζυγίζει 340 γραμμάρια.

Το Retina tablet θα διατίθεται στη τιμή των €107.78 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή της προσφοράς του Gearbest πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

GBFEB166

To δώρο της προσφοράς

Η συσκευή συνοδεύεται με δώρο του Gearbest μια μαγνητική θήκη της εταιρείας τύπου iPad, που προστατεύει την οθόνη και ταυτόχρονα ενεργοποιεί αλλά και στηρίζει το tablet.

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το tablet θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 7.9 ίντσες Capacitive (10-Point)
  • Ανάλυση οθόνης: 2048 x 1536 (QXGA)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Rockchip RK3288 στα 1.6GHz.
  • GPU: Mali-T760
  • RAM: 2GB DDR3
  • 32GB eMMC αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα
  • 2 κάμερες με 8.0MP + 2.0 MP αντίστοιχα
  • Υποδοχή Micro USB: Ναι
  • Έκδοση Bluetooth: V4.1
  • Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm: Ναι
  • Ενσωματωμένο ηχείο διπλού καναλιού
  • Μπαταρία: Πολυμερών λιθίου 3.8V / 4800mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 υποστηρίζει όλες τις γλώσσες
  • Google Play Store: Ναι
  • Dual band 2.4G + 5G WiFi
  • Διαστάσεις: 19.80 x 13.30 x 0.70 εκατοστά
  • Βάρος: 0.340 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το tablet, φορτιστή, μαγνητική θήκη και προστατευτικό οθόνης, καλώδιο USB, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το Retina tablet?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά του Gearbest στο Retina tablet Ifive Mini 4S, με premium κατασκευή και ωραίο σχεδιασμό.

Αν έχετε αγοράσει tablet της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps