Home » Hardware » Προσφορές » TV Box-Mini PC Win 10 + Android 2GΒ/32GB/USB 3.0, Χωρίς τελωνείο

TV Box-Mini PC Win 10 + Android 2GΒ/32GB/USB 3.0, Χωρίς τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι υπολογιστές βρίσκονται παντού στην καθημερινότητα μας. Υπάρχουν όμως και τα λιλιπούτεια υβριδικά PC που είναι και TV Box για σύνδεση στην τηλεόραση με ατέλειωτες ταινίες και σπορ από εφαρμογές δυο διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων. Δείτε το TV Box -Mini PC Alfawise X5 με Windows 10 και Android, σε φιλική τιμή και με Priority αποστολή χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Alfawise

H Alfawise είναι μία εταιρία με έδρα την Κίνα, η οποία προσφέρει μία συναρπαστική και δυναμική τεχνολογία για οικιακούς χρήστες.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει από Android TV Box, μέχρι και αυτόματες ρομποτικές σκούπες, προσφέροντας προσιτή τεχνολογία σε ένα μεγάλο εύρος τιμών.

‘Όλες οι συσκευές της εταιρείας συνδυάζουν premium και έξυπνο σχεδιασμό, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες κάθε χρήστη.

Γιατί να αποκτήσω το Alfawise X5

Tο Alfawise X5 επαναπροσδιορίζει την σχέση μας με τον υπολογιστή προσφέροντας Computing μεγέθους παλάμης. Οι λιλιπούτεια συσκευή προσφέρει ένα πρωτότυπο ultra-compact σχεδιασμό και υψηλή απόδοση, που τις καθιστούν ένα ιδανικό PC για εργασία, παιχνίδι και ψυχαγωγία.

Το βασικότερο από όλα είναι το mini PC μπορεί να μεταμορφωθεί σε TV Box, για να βλέπουμε όλα τα πολυμέσα στο σαλόνι, στο γραφείο, και οπουδήποτε αλλού.

Έτσι αντί να κάθε λίγο και λιγάκι να συνδέουμε το laptop, ή να αφήσουμε το παλιό PC μόνιμα δίπλα στην TV να γεμίζει σκόνη, και τα καλώδια να τρέχουν από εδώ και από εκεί, έχουμε μόνιμα συνδεδεμένο το Alfawise X5 στην TV, με δυο μάλιστα λειτουργικά συστήματα.

Πως μπορώ να αγοράσω το TV Box – Mini PC

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Πρόκειται για κινέζικο προϊόν που αν ποτέ έρθει στην ελληνική αγορά, το πιο πιθανό είναι να μας κοστίσει πολύ πιο πάνω και από την διπλάσια τιμή.

Οι προσφορές στα προϊόντα της Alfawise

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές της εταιρείας είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Alfawise X5

Το mini PC- TV Box διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel Atom x5-Z8350 64-Bit, και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο eMMC στα 32GB που είναι επεκτάσιμος. Η μικρή συσκευή υποστηρίζει κάρτα microSD με την ειδική υποδοχή που διαθέτει. Επίσης έχει μνήμη RAM στα 2GB.

Έχει μια θύρα USB 3.0 και δυο USB 2.0 και μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό δίσκο. Επιπλέον έχει Gigabit Ethernet και όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Το Alfawise X5 διαθέτει Bluetooth έκδοση 4.0 και έχει παθητική ψύξη που σημαίνει ότι είναι εντελώς αθόρυβο.Η μικροσκοπική μεταλλική συσκευή υποστηρίζει Wi-Fi και έχει προ-εγκαταστημένα τα Windows 10 64-bit και Android 5.1.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στο PC monitor, ή στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι.

Η τιμή του Mini PC-TV Box θα βρίσκεται στα €64.66. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή του πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

HNYear305

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το TV Box θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής: Intel Atom x5-Z8350 Quad Core 64-Bit 1.92 GHz
  • GPU: Intel HD Graphics 400
  • RAM: 2GB DDR3
  • 32GB αποθηκευτικός χώρος eMMC επεκτάσιμος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχές 3.5mm Audio, DC Power Port, Gigabit Ethernet, HDMI, 1 x USB 3.0 + 2 x USB 3.0
  • HDMI Version: 1.4
  • WiFi Chip: AP8723
  • WIFI: 802.11b/g/n
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 and Android 5.1 dual OS
  • Video format: 1080P, 2K, 4K, AVI, DAT, ISO, MKV ,MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, RM, WMV
  • Format αποκωδικοποίησης: H.263, H.264, HD MPEG4
  • Audio format: AAC, APE, FLAC, MP3, OGG, RM, WMA
  • Photo Format: GIF, JPEG, JPG, PNG
  • Bluetooth: Υποστηρίζει
  • Διαστάσεις του προϊόντος: (Μ x Π x Υ): 11.95 x 11.95 x 2.40 εκατοστά
  • Βάρος: 0.216 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 x Μini PC , 1 x τροφοδοτικό, 1 x καλώδιο HDMI, Αγγλικό εγχειρίδιο

Σας άρεσε το Alfawise X5?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη προσφορά στo mini PC – TV Box της Alfawise. Αν έχετε αγοράσει συσκευές της κινέζικης εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μοιραστείτε την προσωπική σας εμπειρία.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps