Home » Hardware » Προσφορές » Νέο 10.8''FHD 4GB/64GB 2x USB 3.0 Type-C / Win10, Χωρίς Τελωνείο

Νέο 10.8”FHD 4GB/64GB 2x USB 3.0 Type-C / Win10, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα laptop και τα tablet είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τα μεν είναι απαραίτητα στην εργασία, τα δε στην ψυχαγωγία. Δείτε το νεότατο και πλήρως μεταλλικό Chuwi SurBook Mini, με IPS οθόνη 10,8” FHD 10 σημείων και βολική βάση στήριξης 125 μοιρών, Windows 10 ENG, 4GB+64GB μνήμες, Intel CPU, 2 κάμερες, microSD, Type-C και 2x USB 3.0, με δώρα στην συσκευασία, και Priority αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η CHUWI

Η Chuwi είναι μια κινέζικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2004. Δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων.

Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα από συσκευές, που περιλαμβάνουν tablets, υπολογιστές, Mp3 Players, ebook readers, μέχρι και ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες τύπου Roomba.

Η ιστορία της Chuwi ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2004 στο Shenzhen της Κίνας. Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία κατόρθωσε να αποσπάσει υψηλό μερίδιο στην αγορά της αχανούς ασιατικής χώρας, παράγοντας συσκευές με υψηλές προδιαγραφές.

Πως μπορώ να αγοράσω το Chuwi SurBook

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές σε προϊόντα Chuwi

Οι τρέχουσες προσφορές για όλες τις συσκευές της Chuwi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Chuwi SurBook Mini

Το κινεζικό laptop διακρίνεται για την 10,8 ιντσών οθόνη αφής IPS, με ανάλυση στα 1920 x 1280p, καθώς επίσης και για την μεταλλική κατασκευή, αλλά και τον premium σχεδιασμό που συνοδεύεται από ενσωματωμένη μεταλλική βάση στήριξης 125 μοιρών.

Ενώ τα περισσότερα tablet έχουν αναλογία οθόνης 16:9, η οθόνη του Chuwi SurBook είναι ξεχωριστή, με αναλογία οθόνης 3:2, όπως ακριβώς η σειρά Surface Pro 4 της Microsoft. Αυτό το είδος οθόνης ενισχύει κατά πολύ την τρισδιάστατη αίσθηση.

Το Chuwi SurBook διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Celeron N3450 στα 1,1GHz, μέχρι 2.2GHz. Η συσκευή διαθέτει πολύ καλή μνήμη RAM στα 4GB και αποθηκευτικό eMMC στα 64GB, μαζί με Dual band Wi-Fi.

Διαθέτει υποδοχή για microSD και έρχεται με μια Type-C μαζί με δυο θύρες USB 3.0. Δεν υπάρχουν θύρες HDMI και θα χρειαστούμε προσαρμογέα για να συνδέσουμε μια εξωτερική οθόνη. Τo βάρος του ανέρχεται στα 748 γραμμάρια.

Το κινέζικο tablet έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 στην αγγλική έκδοση και σύμφωνα με το κατάστημα οι άλλες γλώσσες του λειτουργικού είναι διαθέσιμες μέσω Wi-Fi. Έχει δυο κάμερες στα 2.0 MP η οπίσθια και στα 2.0 MP η μπροστινή.

Η τιμή του Chuwi SurBook Mini βρίσκεται στα €203.05. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GBFEB124

Τα δώρα της προσφοράς

Το tablet συνοδεύεται με δώρο ένα ασύρματο ποντίκι και USB δέκτη αξίας €29.35.

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το tablet θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS αφής, 10,8 ιντσών δέκα σημείων με aspect ratio 3:2.
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1280
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Celeron N3450 Quad Core 1.1GHz, μέχρι 2.2GHz
  • Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 500
  • RAM: 4GB
  • 64GB eMMC αποθηκευτικός επεκτάσιμος με microSD
  • 2 κάμερες 2.0MP + 2.0MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Υποδοχές: 1 x Type-C, συν 2 x USB 3.0
  • Micro USB και micro HDMI: Όχι
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
  • Τύπος μπαταρίας:7.4V / 8000mAh
  • Διαστάσεις tablet: 26.80 x 18.30 x 0.88 εκατοστά
  • Βάρος: 748 γραμμάρια
  • Υλικό κατασκευής: Μέταλλο
  • Χρώμα: Ασημί μεταλλικό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το tablet, Αγγλικό Εγχειρίδιο και το τροφοδοτικό και ασύρματο ποντίκι

Σας άρεσε το νέο κινέζικο tablet ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ενα μεταλλικό tablet υψηλής ποιότητας. Αν έχετε αγοράσει φορητούς της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps