Home » Hardware » Προσφορές » Μηχανικό Πληκτρολόγιο RGB Πολύχρωμος Φωτισμός, από EU

Μηχανικό Πληκτρολόγιο RGB Πολύχρωμος Φωτισμός, από EU

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι τα μηχανικά πληκτρολόγια δίνουν εντελώς διαφορετική αίσθηση στην εργασία και το παιχνίδι. Πόσο μάλιστα όταν διαθέτουν και βολικά πλήκτρα οπίσθιου φωτισμού. Δείτε το εργονομικό gaming πληκτρολόγιο Inflictor CK104 NKRO της Motospeed, με προγραμματιζόμενο έλεγχο και εννιά διαφορετικά εφε φωτισμού, σε φιλική τιμή με ταχεία και φθηνή αποστολή από την Ευρώπη χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Motospeed

Η κινέζικη εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται στο Shenzhen. Ανήκει στην Mototech Technology Group Co, Ltd η οποία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πληκτρολογίων, και άλλων περιφερειακών PC στην Κίνα.

Γιατί να αποκτήσω το Inflictor CK104

Αν παίζουμε παιχνίδια στο PC, τότε δεν χωρά αμφιβολία ότι το εντυπωσιακό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο θα μας βοηθήσει στις σκοτεινές συνθήκες που απαιτούνται για να έχουμε ένα αξιοπρεπές gaming, αλλά και όταν μας αρέσει να εργαζόμαστε το βράδυ με χαμηλό φωτισμό στο περιβάλλον του χώρου μας.

Επιπλέον το Inflictor CK104 προσφέρει πολύ καλή αίσθηση στα πλήκτρα παρέχοντας ταυτόχρονα καλό συνδυασμό όλων των λειτουργιών, δίνοντας μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και το παιχνίδι.

Πως μπορώ να το αγοράσω

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το κινέζικο μηχανικό πληκτρολόγιο της προσφοράς είναι διαθέσιμο σε αρκετά υψηλότερη τιμή στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Οι προσφορές στις συσκευές της Motospeed

Oι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα της Motospeed είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Inflictor CK104 – RED SWITCH

Το μηχανικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Διαθέτει πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς στον φωτισμό των πλήκτρων, έτσι ώστε ο χρήστης να τα εντοπίζει γρήγορα στον χειρισμό του παιχνιδιού, και όχι μόνο.

Είναι plug and play, και δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο για να συνδεθεί και να λειτουργήσει. Έχει ταχύτητα απόκρισης 3ms που το καθιστά πολύ άνετο και βολικό για τα παιχνίδια.

Είναι εξοπλισμένο με μπλε ή κόκκινους διακόπτες ενώ διαθέτει οπίσθιο φωτισμό πολλαπλών χρωμάτων με έτοιμα προσχέδια αλλά και την δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τις δικές μας custom επιλογές. Το πλήκτρο FN που έχει το καθιστά ένα πλήρες πληκτρολόγιο με πολλές δυνατότητες.

Διαθέτει 9 είδη φωτεινών εφέ, όπου απλά πατάμε FN + INS, και μπορούμε να επιλέξουμε τη λειτουργία που θέλουμε. Το CK104 περιλαμβάνει φωτισμό ανά κωδικό RGB για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των παικτών. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τον οπίσθιο φωτισμό μέσω της παρεχόμενης εφαρμογής.

Το Motospeed Inflictor CK104 NKRO με τα red switches, θα το βρούμε για ελάχιστο χρονικό διάστημα στην πολύ καλή τιμή των €31.66. Μπορούμε να τα αγοράσουμε από εδώ με ταχεία και φθηνή αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest χωρίς τελωνείο.

Για να επιτύχουμε την καλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

warehouseCZ32

Σας άρεσε το φωτιζόμενο μηχανικό πληκτρολόγιο?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο της Motospeed.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της κινέζικης εταιρείας και θέλετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps