Home » Hardware » Προσφορές » Οικονομικό 5.5'' 4GB/64GB Octa Android Ν, Από EU Χωρίς Τελωνείο

Οικονομικό 5.5” 4GB/64GB Octa Android Ν, Από EU Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η νέα τάση των “Mix” κινητών χωρίς περιθώρια που πρώτη η Xiaomi παρουσίασε, καλά κρατεί στην κινέζικη αγορά. Δείτε το VFM Ulefone Mix με premium σχεδιασμό και δυνατά χαρακτηριστικά, οθόνη 5,5” με Gorilla Glass, 4GB + 64GB μνήμες, Android N, 3 κάμερες SONY με Selfie 13.0MP, octa CPU, Fingerprint, μεταλλικό φινίρισμα και δώρα στην συσκευασία, σε προσιτή τιμή με φθηνή ταχεία αποστολή από Ευρώπη χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Ulefone

H Ulefone Mobile θεωρείται ως ένας από τους ανερχόμενους κατασκευαστές κινητών συσκευών υψηλής ποιότητας και αξεσουάρ στην Κίνα, και είναι ήδη πολύ δημοφιλής στην ασιατική χώρα, και όχι μόνο.

H κινέζικη εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στα τέλη Αυγούστου του 2012. Διαθέτει μονάδα μαζικής παραγωγής επιτρέποντας στους χρήστες να αποκτήσουν προηγμένες συσκευές σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η Ulefone προσφέρει Smartphones για όλους, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Γιατί να αποκτήσω το οικονομικό phablet

Το Ulefone Mix 4G έχει μεγάλη οθόνη με Corning Gorilla Glass και ταυτόχρονα όμορφη εμφάνιση, και τρέχει το Android 7.0.

Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 64GB αποθηκευτικού, οι τρεις κάμερες με Selfie στα 13.0ΜΡ, καθώς επίσης ο premium σχεδιασμός και το μεταλλικό φινίρισμα σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το All Screen κινητό

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το Ulefone Mix είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα σε αρκετα υψηλότερη τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά της Ulefone

Οι τρέχουσες προσφορές για τα smartphone της Ulefone είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBes

Ulefone Mix 4G

Το 4G/LTE κινέζικο κινητό έχει οθόνη 5,5 ιντσών με Gorilla Glass, ανάλυσης 1280 x 720 (HD 720). Έχει μνήμη στα 4GB RAM και 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano + micro SIM αντίστοιχα.

Η συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6750T Octa Core στα 1.5GHz. Διαθέτει ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. To  κινητό διαθέτει και την περίφημη μπάντα B20 800MHz και έχει GPS.

Το Ulefone Mix 4G τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και σύμφωνα με το κατάστημα υποστηρίζει  πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 3300mAh .

To Ulefone Mix έχει τρεις κάμερες, 13.0 ΜΡ και 5.0 ΜΡ οι οπίσθιες από την Sony, και 13.0 ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει διπλό φλας.

To phablet σύμφωνα με την εταιρεία διαθέτει το καινοτόμο σύστημα των φακών IMX258 της Sony, που είναι ιδανικό για καταγραφή στις λεπτομέρειες, μαζί με αληθινά και ζωντανά χρώματα.

Η τιμή του Ulefone Mix 4G ανέρχεται στα €119.16 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ, με φθηνή αποστολή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο τελωνείου. Το 4G LTE phablet συνοδεύεται με θήκη της εταιρείας και προστασία οθόνης.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 5.5 ίντσες με Gorilla Glass
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 720 (HD 720)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6750T στα 1.5GHz
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός
  • Fingerprint Scanner
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano-micro SIM (Dual SIM – Dual Standby)
  • 3 κάμερες 13.0MP + 0.3MP ( SW 5.0MP ) με δυο φλας, και 13.0MP μπροστά
  • Έκδοση Bluetooth: V4.1
  • Μπαταρία: 3300mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • GPS
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GSM, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz
  • Αισθητήρες: αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, ηλεκτρονική πυξίδα, αισθητήρας βαρύτητας, γυροσκόπιο
  • Διαστάσεις: 14.30 x 7.50 x 0.87 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,176 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, θήκη της εταιρείας και προστασία οθόνης, βελόνα εξαγωγής SIM, αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το All Screen phablet?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο VFM phablet της κινέζικης Ulefone. Η ωραία κατασκευή, και τα καλά χαρακτηριστικά του Mix 4G, καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες μας.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps