Home » Hardware » Προσφορές » Νέο 5.7", 4GB/64GB, Octa Core, Δωρεάν Priority, Χωρίς Τελωνείο

Νέο 5.7″, 4GB/64GB, Octa Core, Δωρεάν Priority, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Εκεί που νομίζαμε ότι έλαβε τέλος η τάση των “Infinity Screen” κινητών της κινεζικής αγοράς, χωρίς περιθώρια πανταχόθεν, εμφανίσθηκαν τα καινούργια “All Screen” καλούδια. Δείτε το νεότατο UHANS i8 4G με premium σχεδιασμό από γυαλί και μικρό βάρος, οθόνη IPS 5,7” δέκα σημείων, 4GB +64GB μνήμες, Android Ν, ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, 360ᵒ Fingerprint, FM radio, Type-C και τρεις μεγάλες κάμερες, σε πολύ προσιτή τιμή για όλους, με δωρεάν Priority χωρίς τελωνείο για περιορισμένα κομμάτια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η UHANS

Πρόκειται για μία σχετικά νέα και ανερχόμενη κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες.

Η UHANS Ιδρύθηκε το 2010 στο Shenzhen και έχει εισέλθει δυναμικά στην τεράστια αγορά της Κίνας. Παράγει smartphones και αξεσουάρ που διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Γιατί να αποκτήσω το νέο “All Screen” κινητό

Το UHANS i8 έχει μεγάλη και ιδιαίτερη οθόνη 18:9, και φαίνεται να έχει ωραία εμφάνιση και premium σχεδιασμό, που συνοδεύεται και από το Android 7.0.

Το 4G/LTE κινητό διαθέτει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά συγκρίσιμα με mid-range smartphone που κοστίζουν ακριβότερα, και συν τοις άλλοις δεν έχουν τέτοιο ιδιαίτερο σχεδιασμό και Infinity οθόνη.

Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 64GB αποθηκευτικού, οι τρεις κάμερες, και ιδίως η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το UHANS i8

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το νέο phablet δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Πρόκειται για νεότατο προϊόν που θα έχει αυτή την φιλική τιμή έως ότου λήξει η ολιγοήμερη προσφορά του Gearbest για τα περιορισμένα κομμάτια. Κατόπιν θα έχει αρκετά ακριβότερη τιμή στο διεθνές κατάστημα.

Οι τρέχουσες προσφορές στα κινητά της UHANS

Οι τρέχουσες προσφορές του για τα προϊόντα της κινέζικης εταιρείας είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

UHANS i8 4G

Το νέο κινέζικο κινητό διακρίνεται από την φθηνή τιμή και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και έχει οθόνη IPS 5,7 ιντσών με ανάλυση 1440 x 720. Διαθέτει στην πλάτη ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, και η καμπύλη φαίνεται να προσφέρει ομαλό και εργονομικό σχήμα λαβής.

Η συσκευή έχει μνήμη στα 4GB RAM και 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM αντίστοιχα. Διαθέτει Type-C και FM radio.

Φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6750V στα 1.5GHz. Το i8 τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 3500mAh. Η συσκευή έρχεται με τρεις κάμερες που έχουν αισθητήρες 16.0MP + 3.0MP πίσω με φλας και AF, και 8.0MP μπροστά.

Η φθηνή τιμή του νέου κινέζικου κινητού ανέρχεται στα €124.99. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Στη συσκευασία συνοδεύεται από μια θήκη από σιλικόνη, και ένα προστατευτικό οθόνης.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line, που μας την προσφέρει εντελώς δωρεάν το GearBest. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.7 ίντσες 10 σημείων
  • Ανάλυση οθόνης: 1440 x 720 με αναλογία 18:9
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6750T Octa Core στα 1.5GHz
  • GPU: Mali T860MP2
  • Ανίχνευση προσώπου
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano + micro SIM (Dual SIM – Dual Standby)
  • 3 κάμερες: Μπροστινή κάμερα 8.0MP και πίσω 16.0MP + 3.0MP με φλας και AF.
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3500 mAh μη αποσπώμενη ιόντων λιθίου
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Ραδιόφωνο FM: Ναι
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GSM, WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz
  • Αισθητήρες: Φωτός περιβάλλοντος, αισθητήρας βαρύτητας, αισθητήρας προσέγγισης
  • OTG: ΝΑΙ
  • Βάρος προϊόντος: 0,170 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, προστατευτικό οθόνης, μια θήκη καλώδιο micro usb, καλώδιο OTG, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το νέο UHANS i8 4G?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, σε ένα πολύ νέο All Screen phablet της κινέζικης αγοράς.

Η ωραία εμφάνιση και τα καλά χαρακτηριστικά του κινέζικου κινητού, καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της εταιρείας, μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps