Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Φεβρουάριος

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα – Φεβρουάριος

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η στήλη με τα καλύτερα και πιο περίεργα gadget του μήνα επέστρεψε. Geek του κόσμου, ενωθείτε, βάλτε το χέρι στην τσέπη, διαβάστε τη στήλη μας, και αγοράστε ό,τι θέλετε από €1,68. Σακούλες αμέτρητων χρήσεων, κουτιά πολύπριζων, ρομπότ πολλαπλών μορφών, ρολόγια πολυτελείας, σετ εργαλείων, βάσεις αιώρησης, χρυσά τριαντάφυλλα, και πολλά ακόμη.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σετ Κατσαβίδια Επισκευής 38 σε 1

Αρκετές φορές λαμβάνουμε ερωτήσεις για σετ κατσαβιδιών και εργαλείων. Πάντα ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή και σας την προτείνουμε.

Εδώ έχουμε ένα βασικό σετ 38 τεμαχίων, με εργαλεία που μας επιτρέπουν να ανοίγουμε κάθε είδους τηλέφωνο. Πλέον δεν χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάζουμε για το πού θα βρούμε torx για να ανοίξουμε το Samsung κινητό μας.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Φεβρουάριος 2018

Η τιμή του στο GearBest είναι μόλις €10.14, και πρόκειται για προϊόντα σχετικά καλής ποιότητας.

Μίνι USB Σκουπάκι Για το Πληκτρολόγιο

Πρέπει να παραδεχθούμε πως όλοι μας τρώμε πάνω από το πληκτρολόγιο. Σίγουρα αν το αναποδογυρίσουμε θα πέσει μια μπαγκέτα σε ψίχουλα.

Το συγκεκριμένο gadget μας λύνει τα χέρια. Είναι ένα σκουπάκι που λειτουργεί με μπαταρία ή συνδεδεμένο σε μία θύρα USB.

Στο BangGood κοστίζει €14.88, κι αν σκεφτούμε πως έχει τρία φίλτρα, και δύο κεφαλές, είναι τζάμπα.

Οθόνη Γραφής LCD

Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα θυμηθούμε όλοι αυτούς τους πίνακες που γράφαμε πάνω με μολύβι χωρίς γραφίδα. Επίσης, είχαν μία ράβδο που αν την σέρναμε από την μία άκρη στην άλλη, διέγραφε τα πάντα, “ως δια μαγείας”.

Πλέον αυτός ο πίνακας ξεχάστηκε, αλλά τον θυμήθηκαν οι φίλοι μας οι Κινέζοι. Δημιούργησαν λοιπόν έναν LCD πίνακα, που γράφεις πάνω του, και μόλις πατήσεις το κουμπί, όλα σβήνουν.

Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία δεν μπορεί να αλλαχθεί. Δεν ξέρουμε να σας πούμε πόσο θα κρατήσει, αλλά τι κατανάλωση να έχει μία τέτοια συσκευή;

Το κόστος αυτού του gadget είναι από €3.58 έως €21.61, ανάλογα το μέγεθος της οθόνης.

BB-8 από την Κίνα ή Planet Boy

Η νέα μασκότ του Star Wars είναι ο BB-8, αυτό όλοι το γνωρίζουν. Επίσης, όλοι οι φαν ξέρουμε για το πανάκριβο ομοίωμά του που κυκλοφόρησε. Δεν μπορεί ο καθένας να δώσει εκατοντάδες ευρώ για να το αποκτήσει

Έχουμε όμως €22.40, για να πάρουμε το μαϊμού αδερφάκι του από το GearBest.

Λειτουργεί με τέσσερις μπαταρίας AA, και δύο που θέλει το χειριστήριο, σύνολο έξι. Δεν τις έχει μέσα, αλλά δεν βαριέσαι, είναι σε καλή τιμή.

Ρομποτάκι 4 σε 1 Με Ηλιακό Συλλέκτη

Είναι περίπου αυτό που λέει και ο τίτλος, ένα ρομποτάκι που παίρνει τέσσερα σχήματα. Ουσιαστικά, είναι ένα κιτ εξαρτημάτων, που μπορούν να συναρμολογηθούν σε τέσσερις διαφορετικές μορφές.

Επίσης, η κατασκευή κινείται με ένα μοτέρ χαμηλή ενέργειας, το οποίο λειτουργεί με έναν μικρό ηλιακό συλλέκτη.

Πραγματικά, εδώ το αφεντικό τρελάθηκε. Το ρομποτάκι κοστίζει μόνο €5.58, δηλαδή σχεδόν τίποτα.

Digoo 3D LED Ψηφιακό Ρολόι Ξυπνητήρι

Το τρισδιάστατο ψηφιακό ρολόι της Digoo είναι απλά εντυπωσιακό. Είναι ξυπνητήρι, πολύ φωτεινό, με προβολή ώρας σε 12/24ωρη μορφή, και λειτουργία αναβολής.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Φεβρουάριος 2018

Το ρολόι λειτουργεί με μπαταρία ή με σύνδεση σε θύρα USB, και η τιμή του στο BangGood είναι €19.84.

USB Θερμάστρα Κούπας

Περνάμε ώρες στο γραφείο, είναι και χειμώνας, όπως και να το κάνουμε κρυώνει ο καφές. Η καλύτερη λύση είναι ένα μικρό donut θερμάστρα, ένα από τα πιο αναγκαία gadget του χειμώνα.

Αν και μπορούμε να το βρούμε και σε άλλα σχέδια, εμάς μας άρεσε αυτή η εκδοχή. Λειτουργεί με σύνδεση σε USB, και διατηρεί πάντα ζεστό το ρόφημά μας.

Η τιμή του; Μία χαρά μόλις €8.26, εκτός να θέλουμε πιο πολυτελείς καταστάσεις, τότε θα δώσουμε €13.08.

Σακούλα Αμέτρητων Χρήσεων Για τα Ψώνια

Οι σακούλες πλέον χρεώνονται παντού, αλλού τέσσερα λεπτά, στα Lidl οχτώ, και πάει λέγοντας. Πώς θα μας φαινόταν μία σακούλα που μαζεύεται εύκολα στην παλάμη μας, και αντέχει αμέτρητες χρήσεις; Τέλεια.

Βγαίνει σε πέντε χρώματα για όλα τα γούστα, και πληρώνουμε μόνο €3.71 για την καθεμία.

Μίνι Χειροκίνητος Θερμικός Σφραγιστής

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα πατατάκια που έχουν μαλακώσει, ή τα γαριδάκια που έχουν γίνει σαν λάστιχο. Υπάρχει λύση και είναι ο μίνι χειροκίνητος θερμικός σφραγιστής.

Λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ, σφραγίζει τέλεια και με ακρίβεια, ενώ κοστίζει μόνο €1.68. Οι μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται.

Κουτί Αποθήκευσης Πολύπριζων Από τη Xiaomi

Η Xiaomi έχει βγάλει τα πάντα πλέον, έξυπνα καπάκια τουαλέτας, ξύλινες αντιστατικές χτένες, και πολλά ακόμη.

Τώρα έβγαλε και κουτιά για να βάζουμε σε τάξη τα πολύπριζα. Καλή η σκέψη για να μην γίνεται χαμός, και από καλό υλικό, αλλά τα €16.07 είναι αρκετά λεφτά. Πάντως αν κάποιος θέλει να το αποκτήσει, ας κάνει κλικ εδώ.

Μαγνητική Αιωρούμενη Βάση

Τώρα τελευταία είναι της μόδας τα μαγνητικά αιωρούμενα αντικείμενα. Η τεχνολογία δεν είναι χθεσινή, θα λέγαμε πως ανήκει στην εποχή των δεινοσαύρων. Για κάποιον λόγο όμως, έχει γίνει ένα μπαμ.

Αυτό το gadget δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο που αιωρείται, αλλά μία βάση πάνω στην οποία βάζουμε ό,τι θέλουμε.

Όπως είναι φυσικό, λειτουργεί με ρεύμα, έχει φωτιζόμενο LED στεφάνι, το βρίσκουμε στο GearBest, και κοστίζει €42.29.

Οδοντοκαθαριστής Ηλεκτρικών Υπερήχων

Οι γιατροί λένε βούρτσισμα για δύο λεπτά, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Ο κατασκευαστής αυτής της συσκευής λέει πως καθαρίζει τα δόντια με ηλεκτρικούς υπερήχους, σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα.

Η μπαταρία του φορτίζει πλήρως σε τρεις ώρες, και διαρκεί δεκαπέντε ώρες. Αν δεν έχουμε πρόβλημα και με το ποσό στα €41.35 που ζητάει το BangGood, τότε όλα καλά.

Χρυσό Τριαντάφυλλο

Όχι που θα ξεχνούσαμε το άλλο μας μισό, το σκεφτήκαμε κι αυτό. Η αγάπη είναι ανεκτίμητη, γι' αυτό πρέπει να την εκφράζουμε με πράξεις και ακριβά δώρα. Ή μήπως όχι;

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Φεβρουάριος 2018

Το συγκεκριμένο τριαντάφυλλο είναι φτιαγμένο από φύλλο χρυσού. Έρχεται σε κουτί πολυτελείας, και κοστίζει μόνο €6.44.

Καλύτερα από έξι ευρώ σε ένα λουλούδι που θα χαλάσει μετά από λίγες μέρες, και κόστισε τόσο απλά επειδή ήταν του Αγίου Βαλεντίνου.

Φάτσα Για Το Στρες

Τελευταία αφήσαμε μία μπάλα για την καταπολέμηση του στρες. Η συγκεκριμένη μάλιστα έχει σχήμα κεφαλιού, και έρχεται σε πολλά χρώματα.

Μπορούμε να πληρώσουμε €6.25 στο BangGood, για να την αποκτίσουμε. Έπειτα, κάθε φορά που την πιέζουμε, μπορούμε να φανταζόμαστε πως είναι το κεφάλι της πεθεράς μας.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Φεβρουαρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps